m7ixalis Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Κατέβασε το apk απο εδω και καν το εγκατάσταση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδια μια ερωτηση..πως θα κατεβασω το adobe flah player??στο play store μου δειχνει μονο adobe reader και το εχω ηδη κατεβασει...το θελω για εφαρμογη reloaded σε whats up.ευχαριστω... Υπάρχει εφαρμογή στο στορ που δεν χρειάζεται φλας.Μόνο αν πας να το κάνεις μέσω ντολφιν θα σου χρειαστεί. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Και άλλες αναφορές στο πρόβλημα: http://androidforums.com/samsung-galaxy-note-2/850699-bluetooth-range-extremely-dropped-after-4-4-2-update.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδιά Γειά, για 4.4.2 σε ελληνικό καθαρό ακούγεται κάτι; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δυστηχως φιλε ως φαίνεται μας εχουν συνδεσει με Κάιρο... ολοι την εχουν παρει και καποιοι μαλιστα πανω απο ενα μηνα τωρα... και το πληρωσαμε το ελληνικό unbranded 700φευγα ευρω τοτε αλλα οσο ζεις μαθαινεις μια φορα αυτα τα λαθη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Και άλλες αναφορές στο πρόβλημα: http://androidforums.com/samsung-galaxy-note-2/850699-bluetooth-range-extremely-dropped-after-4-4-2-update.html Εγω,οταν δουλευα το 2,αρχισε να εχει προβληματα με ενα ΒΤ mw1 που ειχα,με το που εκανα την αλλαγη σε 4.3. Επειδη ομως,το ιδιο εκανε και το Note 3 που πηρα εν τω μεταξυ,φινεται οτι δεν ταιριαζε το mw1 με την 4.3,οπως και με την 4.4.2 που εβαλα στη συνεχεια. Ετσι,αναγκαστηκα και αγορασα ενα καινουριο ΒΤ ,το SBH-50,με το οποιο δεν εχω κανενα προβλημα.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Και άλλες αναφορές στο πρόβλημα: http://androidforums.com/samsung-galaxy-note-2/850699-bluetooth-range-extremely-dropped-after-4-4-2-update.html Όντως η εμβέλεια του bt έχει μειωθεί τραγικά με την 4.4.2. Γενικώς το bt στο note 2 είχε θέμα από την αρχή. Τουλάχιστον με την 4.4.2 το θέμα με τις κλήσεις που δεν άκουγες (ειδικά από το bt) διορθώθηκε. Δεν νομίζω να δούμε κανένα fix από την samsung πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Όντως η εμβέλεια του bt έχει μειωθεί τραγικά με την 4.4.2. Γενικώς το bt στο note 2 είχε θέμα από την αρχή. Τουλάχιστον με την 4.4.2 το θέμα με τις κλήσεις που δεν άκουγες (ειδικά από το bt) διορθώθηκε. Δεν νομίζω να δούμε κανένα fix από την samsung πάντως.. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση όντως το bt αλλά ειδικά το WiFi έχουν αρχίσει τα κουλά. Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ξέρω ότι θα γίνω κουραστικός αλλά ειδικά το WiFi είναι άριστο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Χρονια πολλα στους/ις εορταζοντες. Μια ερωτηση, σε εναν φιλο μου εσπασε η οθονη, το touch του δουλευει, ποσο μπορει να κοστισει η επισκευη του? Θα πρεπει να αλλαξει τα παντα απο μπροστα ? Ποσο κοστιζει η οθονη μονο και ποσο και το digitizen μαζι ? Αν λεω κατι λαθος, διορθωστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) Χρονια πολλα στους/ις εορταζοντες. Μια ερωτηση, σε εναν φιλο μου εσπασε η οθονη, το touch του δουλευει, ποσο μπορει να κοστισει η επισκευη του? Θα πρεπει να αλλαξει τα παντα απο μπροστα ? Ποσο κοστιζει η οθονη μονο και ποσο και το digitizen μαζι ? Αν λεω κατι λαθος, διορθωστε με. Πριν ενα μηνα ομοιοπαθής. 160 ευρω στη σμαρτεκ στο Χαϊδαρι. Σε 1 ωρα σου αλλαζουν οθονη και πλακετα. Αριστη δουλεια. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει η φαση φτιαξτο μινος σου, εκτος αν ξερεις πολυ καλα τι κανεις και το εχεις ξανακανει βεβαια. Η συσκευη εχει ισως την καλυτερη αποκριση ντιτζιτάιζερ και δε λεει να τη χαλασεις. Edited August 16, 2014 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 ok, ευχαριστω να σαι καλα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Όντως η εμβέλεια του bt έχει μειωθεί τραγικά με την 4.4.2. Γενικώς το bt στο note 2 είχε θέμα από την αρχή. Τουλάχιστον με την 4.4.2 το θέμα με τις κλήσεις που δεν άκουγες (ειδικά από το bt) διορθώθηκε. Δεν νομίζω να δούμε κανένα fix από την samsung πάντως.. Και σε με μενα το θέμα με τις κλήσεις που δεν άκουγες λυθηκε στην 4.4.2. Εφταιγε λοιπον γιαυτο η Sammy και το διορθωσε. Ομως το ΝΟΤΕ μου ειχε απιστευτη εμβελεια στο bluetooth. Μιλουσα καμπανα με το κινητο σε αλλο δωματιο και ενδιαμεσα τοιχο. Me την 4.4.2 το ιδιο κινητο και το ιδιο bluetooth ακουστικο στο ΜΙΣΟ μετρο αρχιζει τα σπασιματα!!!!! Ξέρω ότι θα γίνω κουραστικός αλλά ειδικά το WiFi είναι άριστο. Παρολα αυτα και σε μενα στην 4.4.2 το wifi απο αριστο μετατραπηκε σε σχεδον προβληματικο. Αλλα δεν γκρινιαζω. Η συσκευη ειναι απλα απιστευτη. Φανταστειτε οτι εχω ενα θεμα με τον mediaserver που μενει ανοιχτος και τρωει 40% της μπαταριας και δεν εχω κατσει να βρω ποια εφαρμογη φταιει γιατι πολυ απλα δεν τελειωνει ποτε αυτη η μπαταρια βρε παιδα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Τι να πω... Ας ελπίσουμε να το φτιάξουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 elteo ποιας χωρας προελευση και τι rom ειναι το δικο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Βουλγάρικο με γαλλική ρομ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Και σε με μενα το θέμα με τις κλήσεις που δεν άκουγες λυθηκε στην 4.4.2. Εφταιγε λοιπον γιαυτο η Sammy και το διορθωσε. Ομως το ΝΟΤΕ μου ειχε απιστευτη εμβελεια στο bluetooth. Μιλουσα καμπανα με το κινητο σε αλλο δωματιο και ενδιαμεσα τοιχο. Me την 4.4.2 το ιδιο κινητο και το ιδιο bluetooth ακουστικο στο ΜΙΣΟ μετρο αρχιζει τα σπασιματα!!!!! Το θέμα το bt είναι sw και όχι hw. Και αν κρίνω από τις τόσες αναβαθμίσεις που έχει πάρει νομίζω ότι αυτή θα είναι και η τελική. Καλύτερα όμως χάλια εμβέλεια παρά χαμένες κλήσεις. Τουλάχιστον μου έφυγε το άγχος αν θα ακούω μια κλήση.. Παρόλα αυτά όντως η εμβέλεια του είναι τραγική. Από bt έχει μετατραπεί σε ενσύρματο handfree.. :p Με το wifi πάντως επιτέλους δεν έχω θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω αγγλική συσκευή και μετά απο εγκατάσταση της kit kat μου παρουσιάζει battery drain. (όλα μαμα, χωρίς root κλπ) Συγκεκριμένα στο CPU usage έχω: system 5.7% system processes 5.2% android.process.acore 4.7% System UI 1.5%. Το τηλέφωνο είναι κυρίως σε standby και η μπαταρία πέφτει με 5% την ώρα. Έχετε καμιά ιδέα? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το θέμα το bt είναι sw και όχι hw. Και αν κρίνω από τις τόσες αναβαθμίσεις που έχει πάρει νομίζω ότι αυτή θα είναι και η τελική. Καλύτερα όμως χάλια εμβέλεια παρά χαμένες κλήσεις. Τουλάχιστον μου έφυγε το άγχος αν θα ακούω μια κλήση.. Παρόλα αυτά όντως η εμβέλεια του είναι τραγική. Από bt έχει μετατραπεί σε ενσύρματο handfree.. :p Με το wifi πάντως επιτέλους δεν έχω θέμα... Γιωργο το προβλημα το βλεπετε σε ολες τις 4.4.2? Με βαλατε στην πριζα και ζευγάρωσα πριν ενα sony sbh20 με το note 2 της γυναικας μου και ηταν κατι παραπανω απο υποδειγματικη η εμβέλεια του.Το νοτελι εχει ισπανικο region και ειναι με 4.4.2 ΝΕ1 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω αγγλική συσκευή και μετά απο εγκατάσταση της kit kat μου παρουσιάζει battery drain. (όλα μαμα, χωρίς root κλπ) Συγκεκριμένα στο CPU usage έχω: system 5.7% system processes 5.2% android.process.acore 4.7% System UI 1.5%. Το τηλέφωνο είναι κυρίως σε standby και η μπαταρία πέφτει με 5% την ώρα. Έχετε καμιά ιδέα? Θυμάμαι να το αναφέρουν και άλλα παιδιά αυτό.. Αν θυμάμαι σωστά κάποιοι κάναν Hard reset και έστρωσε.. Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου όμως.. περίμενε να σου απαντήσει κάποιος στα σίγουρα. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Γιωργο το προβλημα το βλεπετε σε ολες τις 4.4.2? Πρεπει να υπαρχει θεμα σε συγκεκριμενης προελευσης συσκευες. Στο HW εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πρεπει να υπαρχει θεμα σε συγκεκριμενης προελευσης συσκευες. Στο HW εννοω. Εγω θα προτεινα για αρχη να γινει hard reset στο bt και διαγραφη ζευγους απο το κινητο μαζι με reboot και ξανα ζευξη.Αν δεν γινει κατι πιθανοτατα να χρειαστει hard reset και στο κινητο.Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα hw απο την στιγμη που το προβλημα παρατηρηθηκε μετα το update. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έχω θέμα με το snote ξαφνικά. Δεν αποθηκεύει. Δοκίμασα τα κλασσικά (clear cache κλπ) αλλα τίποτα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγω θα προτεινα για αρχη να γινει hard reset στο bt και διαγραφη ζευγους απο το κινητο μαζι με reboot και ξανα ζευξη.Αν δεν γινει κατι πιθανοτατα να χρειαστει hard reset και στο κινητο.Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα hw απο την στιγμη που το προβλημα παρατηρηθηκε μετα το update. Δεν εννούσα αυτό. Το update δημιουργησε πρόβλημα σε συγκεκριμένα hardware! Και μάλλον προέρχεται απο την Google το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 H Google τα έφτιαξε τα προβλήματα του bluetooth με την 4.4.3 από ότι διάβαζα. Η Samsung τόσο δύσκολο είναι να δώσει το update να διορθωθεί το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts