truckman Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Για πες να μαθαινουμε, ποιο αρχειο ειναι αυτο και ποιο μενου συντομευσεων ειναι αυτο? Μπαίνεις με root explorer στο system-csc και βρίσκεις το customer.xml του βάζεις μια κατάληξη σε ότι θέλεις για να μην το βλέπει το συστημα,πχ customer.xml.sss,(μην το διαγράψεις,μπορει κάποια στιγμή να το θελήσεις),κανείς reboot και θα δεις το μενού των συντομεύσεων στις ρυθμίσεις οθόνης κλειδωματος.Αυτο ισχύει για τις γερμανικές ρομ στις οποίες λόγω τοπικής νομοθεσίας δεν παρουσιάζουν το μενού συντομεύσεων στην.οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 FNE1 πηγαν τα γαλλικά στην 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μπαίνεις με root explorer στο system-csc και βρίσκεις το customer.xml του βάζεις μια κατάληξη σε ότι θέλεις για να μην το βλέπει το συστημα,πχ customer.xml.sss,(μην το διαγράψεις,μπορει κάποια στιγμή να το θελήσεις),κανείς reboot και θα δεις το μενού των συντομεύσεων στις ρυθμίσεις οθόνης κλειδωματος.Αυτο ισχύει για τις γερμανικές ρομ στις οποίες λόγω τοπικής νομοθεσίας δεν παρουσιάζουν το μενού συντομεύσεων στην.οθόνη κλειδώματος. Μ' εχασες. Ποιο μενου ειναι αυτο? Φωτο? Απο τα γραφομενα συμπεραινω δεν ισχυει για csc=eur? Αρα εγω που εχω eur να μη ρωτησω πως παω εκει να δω αυτο το μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μ' εχασες. Ποιο μενου ειναι αυτο? Φωτο? Απο τα γραφομενα συμπεραινω δεν ισχυει για csc=eur? Αρα εγω που εχω eur να μη ρωτησω πως παω εκει να δω αυτο το μενου? Για τα γερμανικα λεμε ρε Γιωργο,αφου εχεις eur το δικο σου ειναι τσολιας :lol: δεν εχεις τετοιο θεμα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Για τα γερμανικα λεμε ρε Γιωργο,αφου εχεις eur το δικο σου ειναι τσολιας :lol: δεν εχεις τετοιο θεμα Απλως περιεργος να δω αυτο το μενου περι ου ο λογος. Δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι. Edited May 20, 2014 by drgt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Απλως περιεργος να δω αυτο το μενου περι ου ο λογος. Δεν εχω καυαλαβει ποιο ειναι. Δεν ειναι μενου.. χρειάζεται κάποιος file explorer . Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 FNE1 πηγαν τα γαλλικά στην 4.4.2 Τι είναι αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Καλησπέρα, η samsung με την αγορά του Note ii δίνει και 50gb στο dropbox, αφού παρέλθουν τα 2 χρόνια γνωρίζει κανείς τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 FNE1 πηγαν τα γαλλικά στην 4.4.2 τώρα μου την κατέβασε, τι αλλάζει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) τώρα μου την κατέβασε, τι αλλάζει; Δεν ξερω ειμαι 4.3 ακομη, περιμενω να μας πειτε εσεις με τα γαλλικα firm, αλλά μου κανε εντυπωση που το άλλαξε γρηγορα στο πρωτο και μοναδικο μεχρι στιγμης ευρωπαικο 4.4.2. Προφανως βελτιωσεις σε σημεια; EDIT: Με τρωει το χερι μου να την περασω κι εγω γιατι καθυστερει στα υπολοιπα Edited May 20, 2014 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Stability improvement. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Κι εγώ γαλλική έχω ρε παιδιά, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει κάτι...Πρέπει να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 ξανακάνε μία Ενημέρωση στις Πληροφορίες Συσκευής. 24 κάτι mb είναι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εκανα την ενημερωση. Πρωταρχικα δεν αλλαξε κατι. Θα χρειαστει να κανω hard reset? elteo εννοεις οτι βελτιοθηκε η σταθεροτητα σε αυτη την μικροαναβαθμιση? Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ετσι διαβάζω στο xda. Προφανώς επειδή ήταν η πρώτη 4.4 rom που δόθηκε υπήρξαν κάποιες διορθώσεις και βελτιώσεις. Εγώ δεν είδα διαφορά. Και πριν ήταν τέλειο και μετά το ίδιο είναι. Οχι μην κάνεις hard reset, δεν χρειάζεται. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 τίποτα ακόμη στο δικό μου...δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...στο νέξους που είχα παλαιότερα έκανα εκκαθάριση cache και διαγραφή δεδομένων σε ένα αρχείο συστήματος και μετά μου έβγαζε την ενημέρωση...εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetes3e Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τι λέτε τώρα ρε σεις??? Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε?? Άκου φταίνε τα κινητά!!!Ένα αρχείο μέσα στο csc είναι όλη η ιστορία (κι αυτο λόγω της τοπικής νομοθεσιας) που όποιος είναι ρουτ και το μετονομάσει θα του εμφανιστεί το μενού των συντομεύσεων,ελεος δηλαδή με αυτά που ποστάρετε!! Οποιος δεν ειναι root τι κανει δασκαλε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 τίποτα ακόμη στο δικό μου...δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...στο νέξους που είχα παλαιότερα έκανα εκκαθάριση cache και διαγραφή δεδομένων σε ένα αρχείο συστήματος και μετά μου έβγαζε την ενημέρωση...εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... Aκόμα το έχω και το έχω λατρέψει!! σορυ για το off topic παιδιά! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Οποιος δεν ειναι root τι κανει δασκαλε ; Αν σου δημιουργουν τοσο προβλημα η απουσια των συντομευσεων,τοτε ειναι ευκαιρια να γινεις κι εσυ ρουτ ;) Edited May 20, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Έχετε προσέξει ότι η εφαρμογή του SMS έγινε πιο έξυπνη ; Τα τονισμένα κεφαλαία τα κάνει αυτόματα άτονα πριν στείλει το SMS. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Oχι γιατί χρησιμοποιούμε το Hangouts. Με τόσο large πακέτα στα σμσ, ζήτω τα πεζά γράμματα και οι 70 χαρακτήρες ανα σμσ.:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Έχετε προσέξει ότι η εφαρμογή του SMS έγινε πιο έξυπνη ; Τα τονισμένα κεφαλαία τα κάνει αυτόματα άτονα πριν στείλει το SMS. Αυτό το κάνει και στην 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τίποτε εμφανώς καινούριο στην 4.4.2. Δυστυχώς το bluetooth παραμένει με πολύ κακή εμβέλεια (τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή, ενώ μέχρι την 4.3 ήταν άψογο) και επίσης δεν υπάρχει τρόπος να ανοίγω το svoice με το κουπί του headset. Αντ αυτου ανοίγει 2 στις 5 το (για μενα πολυ υποδεέστερο) google και 3 στις 5 τίποτα. Το μόνο μελανό σημείο σε μια γενικά τρομερή kitkat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Ρε παιδιά επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ, υπάρχει κι άλλος εκτός από μένα, που να έχει τη γαλλική και να μην έχει πάρει το καινούριο update; για όσους έχουν περάσει την γαλλική και δεν έρχεται το update ρίξτε μια ματιά εδώ όπου θα καταλάβετε γιατί δεν σας έχει έρθει και ούτε πρόκειται να σας έρθει...μόνο manual μπορείτε να το περάσετε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2756240 Edited May 22, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Εμένα πάντως με γαλλικό μου ήρθε κανονικά το update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts