Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πες να μαθαινουμε, ποιο αρχειο ειναι αυτο και ποιο μενου συντομευσεων ειναι αυτο?

Μπαίνεις με root explorer στο system-csc και βρίσκεις το customer.xml του βάζεις μια κατάληξη σε ότι θέλεις για να μην το βλέπει το συστημα,πχ customer.xml.sss,(μην το διαγράψεις,μπορει κάποια στιγμή να το θελήσεις),κανείς reboot και θα δεις το μενού των συντομεύσεων στις ρυθμίσεις οθόνης κλειδωματος.Αυτο ισχύει για τις γερμανικές ρομ στις οποίες λόγω τοπικής νομοθεσίας δεν παρουσιάζουν το μενού συντομεύσεων στην.οθόνη κλειδώματος.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπαίνεις με root explorer στο system-csc και βρίσκεις το customer.xml του βάζεις μια κατάληξη σε ότι θέλεις για να μην το βλέπει το συστημα,πχ customer.xml.sss,(μην το διαγράψεις,μπορει κάποια στιγμή να το θελήσεις),κανείς reboot και θα δεις το μενού των συντομεύσεων στις ρυθμίσεις οθόνης κλειδωματος.Αυτο ισχύει για τις γερμανικές ρομ στις οποίες λόγω τοπικής νομοθεσίας δεν παρουσιάζουν το μενού συντομεύσεων στην.οθόνη κλειδώματος.

Μ' εχασες. Ποιο μενου ειναι αυτο? Φωτο?

Απο τα γραφομενα συμπεραινω δεν ισχυει για csc=eur?

Αρα εγω που εχω eur να μη ρωτησω πως παω εκει να δω αυτο το μενου?

Μ' εχασες. Ποιο μενου ειναι αυτο? Φωτο?

Απο τα γραφομενα συμπεραινω δεν ισχυει για csc=eur?

Αρα εγω που εχω eur να μη ρωτησω πως παω εκει να δω αυτο το μενου?

Για τα γερμανικα λεμε ρε Γιωργο,αφου εχεις eur το δικο σου ειναι τσολιας :lol: δεν εχεις τετοιο θεμα

Για τα γερμανικα λεμε ρε Γιωργο,αφου εχεις eur το δικο σου ειναι τσολιας :lol: δεν εχεις τετοιο θεμα

Απλως περιεργος να δω αυτο το μενου περι ου ο λογος. Δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι.

Edited by drgt

Απλως περιεργος να δω αυτο το μενου περι ου ο λογος. Δεν εχω καυαλαβει ποιο ειναι.

Δεν ειναι μενου.. χρειάζεται κάποιος file explorer .

Galaxy Note 3

Lumia 1520 - Win10

τώρα μου την κατέβασε, τι αλλάζει;

Δεν ξερω ειμαι 4.3 ακομη, περιμενω να μας πειτε εσεις με τα γαλλικα firm, αλλά μου κανε εντυπωση που το άλλαξε γρηγορα στο πρωτο και μοναδικο μεχρι στιγμης ευρωπαικο 4.4.2. Προφανως βελτιωσεις σε σημεια;

EDIT: Με τρωει το χερι μου να την περασω κι εγω γιατι καθυστερει στα υπολοιπα

Edited by Manossef

Κι εγώ γαλλική έχω ρε παιδιά, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει κάτι...Πρέπει να κάνω κάτι;

Εκανα την ενημερωση. Πρωταρχικα δεν αλλαξε κατι. Θα χρειαστει να κανω hard reset? elteo εννοεις οτι βελτιοθηκε η σταθεροτητα σε αυτη την μικροαναβαθμιση?
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Ετσι διαβάζω στο xda. Προφανώς επειδή ήταν η πρώτη 4.4 rom που δόθηκε υπήρξαν κάποιες διορθώσεις και βελτιώσεις. Εγώ δεν είδα διαφορά. Και πριν ήταν τέλειο και μετά το ίδιο είναι. Οχι μην κάνεις hard reset, δεν χρειάζεται.
Ι need a six month vacation, twice a year.

τίποτα ακόμη στο δικό μου...δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...στο νέξους που είχα παλαιότερα έκανα εκκαθάριση cache και διαγραφή δεδομένων σε ένα αρχείο συστήματος και μετά μου έβγαζε την ενημέρωση...εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Τι λέτε τώρα ρε σεις??? Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε?? Άκου φταίνε τα κινητά!!!Ένα αρχείο μέσα στο csc είναι όλη η ιστορία (κι αυτο λόγω της τοπικής νομοθεσιας) που όποιος είναι ρουτ και το μετονομάσει θα του εμφανιστεί το μενού των συντομεύσεων,ελεος δηλαδή με αυτά που ποστάρετε!!

Οποιος δεν ειναι root τι κανει δασκαλε ;

τίποτα ακόμη στο δικό μου...δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...στο νέξους που είχα παλαιότερα έκανα εκκαθάριση cache και διαγραφή δεδομένων σε ένα αρχείο συστήματος και μετά μου έβγαζε την ενημέρωση...εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Aκόμα το έχω και το έχω λατρέψει!!

σορυ για το off topic παιδιά!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οποιος δεν ειναι root τι κανει δασκαλε ;

Αν σου δημιουργουν τοσο προβλημα η απουσια των συντομευσεων,τοτε ειναι ευκαιρια να γινεις κι εσυ ρουτ ;)

Edited by truckman

Έχετε προσέξει ότι η εφαρμογή του SMS έγινε πιο έξυπνη ;

Τα τονισμένα κεφαλαία τα κάνει αυτόματα άτονα πριν στείλει το SMS.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Oχι γιατί χρησιμοποιούμε το Hangouts. Με τόσο large πακέτα στα σμσ, ζήτω τα πεζά γράμματα και οι 70 χαρακτήρες ανα σμσ.:p
Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχετε προσέξει ότι η εφαρμογή του SMS έγινε πιο έξυπνη ;

Τα τονισμένα κεφαλαία τα κάνει αυτόματα άτονα πριν στείλει το SMS.

Αυτό το κάνει και στην 4.3

Τίποτε εμφανώς καινούριο στην 4.4.2. Δυστυχώς το bluetooth παραμένει με πολύ κακή εμβέλεια (τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή, ενώ μέχρι την 4.3 ήταν άψογο) και επίσης δεν υπάρχει τρόπος να ανοίγω το svoice με το κουπί του headset. Αντ αυτου ανοίγει 2 στις 5 το (για μενα πολυ υποδεέστερο) google και 3 στις 5 τίποτα. Το μόνο μελανό σημείο σε μια γενικά τρομερή kitkat!

Ρε παιδιά επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ, υπάρχει κι άλλος εκτός από μένα, που να έχει τη γαλλική και να μην έχει πάρει το καινούριο update;

για όσους έχουν περάσει την γαλλική και δεν έρχεται το update ρίξτε μια ματιά εδώ όπου θα καταλάβετε γιατί δεν σας έχει έρθει και ούτε πρόκειται να σας έρθει...μόνο manual μπορείτε να το περάσετε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2756240

Edited by Vlasismiriagos

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)