Bezbozny Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Οπότε τα features του Spen του ΙΙΙ δεν τα παίρνουμε όπως καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Όχι, δεν υπάρχουν στο Firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Έλεος. ..... Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εδώ είναι φάουλ η σαμμυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Η Samsung γενικά με τις αναβαθμίσεις είναι απαράδεκτη φέτος. Φωνάζαμε για την HTC - ήταν κι ένας από τους λόγους που έφυγα - και φέτος η Samsung είναι χειρότερη. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 τελικα εμεις εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ, μπορουμε να παρουμε την 4,3 που λετε οτι βγηκε, μεσω του Kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Kαλά λογια διαβαζω κι εγω, εχει αρκετες αλλαγες σε σχεση με την παρουσα εκδοση, αναμενουμε λοιπον. Τα 2 γιγα ραμ κανουν τα πραγματα πιο ευκολα απο οτι φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Kαλά λογια διαβαζω κι εγω, εχει αρκετες αλλαγες σε σχεση με την παρουσα εκδοση, αναμενουμε λοιπον. Τα 2 γιγα ραμ κανουν τα πραγματα πιο ευκολα απο οτι φαινεται Απο τη στιγμή που οι leaked εκδόσεις ειναι οθο σταθερές και καλες απο τις official 4.2 και κάτω παρε και κατάλαβε. Πραγματικά φοβερή έκδοση. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosaut Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπέρα σε όλους Έχω το samsung galaxy note 2 και επειδή δεν έχω laptop θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να το συνδέσω στην τηλεόραση για να βλέπω εκεί ότι δείχνει η επιφάνεια του κινητού μου θέλει μόνο καλώδιο ή και πρόγραμμα ,κάποια εφαρμογή ευχαρστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπέρα σε όλους Έχω το samsung galaxy note 2 και επειδή δεν έχω laptop θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να το συνδέσω στην τηλεόραση για να βλέπω εκεί ότι δείχνει η επιφάνεια του κινητού μου θέλει μόνο καλώδιο ή και πρόγραμμα ,κάποια εφαρμογή ευχαρστώ πολύ Καλησπερα! γινεται ασυρματα(αλλα να βλεπεις εικονες και βιντεο) με την προηποθεση οτι το κινητο και η τηλεοραση θα ειναι συνδεδεμενα με το ιδιο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosaut Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ασύρματα; Πρέπει να έχει κάποιο φλασακι σαν bluetooth ας πούμε η τηλεόραση ?Σορυ αλλά είμαι λιγάκι άσχετος με αυτά δηλαδή με καλώδιο hdmi ή κάτι παρόμοιο δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αγοράζεις το Samsung MHL HDTV Adapter και κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosaut Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Οπότε τα features του Spen του ΙΙΙ δεν τα παίρνουμε όπως καταλαβαίνω Όχι, δεν υπάρχουν στο Firmware. Ελπίζω να μην χαλάω το νήμα με αναφορά σε custom rom αλλά η softmax V12 B7 έχει σχεδόν τα πάντα απο note 3 (air command, new S note, action memo scrapbook, touchwiz etc..) είναι δηλαδή ότι μπορεί να πάρεις από το N3 + την επιλογή να βγάλεις ότι bloat δεν σ'αρέσει. Και εγώ περίμενα ευλαβικά την samsung για νέα rom με καλούδια αλλά... Σας το λέω είναι κρίμα ένα τέτοιο "μηχανάκι" να μην έχει τα πάντα από νέα features. Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Πολλές Custom ROMs έχουν αυτές τις αναβαθμίσεις αλλά δεν είναι συζήτηση για το παρόν θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ασύρματα; Πρέπει να έχει κάποιο φλασακι σαν bluetooth ας πούμε η τηλεόραση ?Σορυ αλλά είμαι λιγάκι άσχετος με αυτά δηλαδή με καλώδιο hdmi ή κάτι παρόμοιο δεν γίνεται? ασυρματα που σου ειπα παραπανω ,ξερω σιγουρα(γιατι το κανω εγω) μπορεις να βλεπεις τις φωτο σου και τα βιντεο σου στην τηλεοραση (αρκει να ειναι στο ιδιο δικτυο συνδεδεμενα,ας πουμε η τηλεοραση συνδεδεμενη με το ρουτερ σου μεσω καλωδιου ethernet και το κινητο με wifi) παραπανω ο αλλος φιλος μαλλον εννοει οτι με αυτο το εξαρτημα μπορει να προβαλλει ακριβως οτι δειχνει η οθονη του κινητου σου στην τηλεοραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπερα! γινεται ασυρματα(αλλα να βλεπεις εικονες και βιντεο) με την προηποθεση οτι το κινητο και η τηλεοραση θα ειναι συνδεδεμενα με το ιδιο δικτυο παρε αυτο που ειναι φθηνοτερο και κανει παπαδες.Απο οτι καταλαβα θες screen mirroring. http://www.ebay.com/itm/Wireless-Wifi-iPush-DLNA-AirPlay-TV-Dongle-Receiver-for-Smartphone-Tablet-HDMI-/231054715099?pt=AU_MultiFormatMediaPlayers&hash=item35cbef28db http://www.ebay.com/itm/HOT-Sale-iPush-DLNA-AirPlay-Wireless-Wifi-TV-Dongle-Receiver-HDMI-/281184389092?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4177e547e4 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αν βγει αυριο μεθαυριο η Γερμανικη 4.3 (φανταζομαι η ελληνικη θα αργισει καμια 2 βδομαδες+) μπορω να την βαλλω κανονικα με kies και μετα να βαλλω την ελληνικη οταν με το καλο βγει ή θα υπαρχει καποιο προβλημα με το KNOX; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αν βγει αυριο μεθαυριο η Γερμανικη 4.3 (φανταζομαι η ελληνικη θα αργισει καμια 2 βδομαδες+) μπορω να την βαλλω κανονικα με kies και μετα να βαλλω την ελληνικη οταν με το καλο βγει ή θα υπαρχει καποιο προβλημα με το KNOX; Πρόβλημα με το knox δεν θα έχεις απο την στιγμή που θα περάσεις πάλι 4.3 αλλά δεν ξέρω αν θα μπορείς να αλλάξεις το csc χωρίς root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Έβαλε κανείς ακόμη; Να ανεβάσει screenshots; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αν θες Screenshots μπορείς να δεις εδώ. Δεν ξέρω βέβαια τι μπορείς να καταλάβεις από τα Screenshots. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αν θες Screenshots μπορείς να δεις εδώ. Δεν ξέρω βέβαια τι μπορείς να καταλάβεις από τα Screenshots. Δώσε άκυρο, εντυπώσεις ήθελα να γράψω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Οι εντυπώσεις είναι θετικές από όσα έχω ήδη διαβάσει. Όπως είπαμε και πάλι είναι το ίδιο Firmware με το τελευταίο που είχε διαρρεύσει το οποίο όλοι λέγανε ότι είναι σταθερό. Πιστεύω πως όποιος με το καλό το περάσει από εδώ μέσα θα μας γράψει τις εντυπώσεις του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 ..........................Επίσης όταν είναι τελείως κλειστό το κινητό και το ενεργοποιώ και μου έρθει κάποιο προγενέστερο sms (με κείμενο και όχι για χαμένη κλήση), στα στοιχεία του μηνύματος δεν εμφανίζει τι ώρα εστάλη, παρά μόνο τι ώρα ελήφθη. Πως μπορώ να δω και τι ώρα στάλθηκε, όπως γινόταν με το κλασσικό Hazel που είχα? Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Μήπως κάποιος ξέρει αν γινεται χωρις καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μήπως κάποιος ξέρει αν γινεται χωρις καποια εφαρμογη? Μόνο με εφαρμογή (gosms). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts