Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου λεει η προσβαση στην θπηρεσια ενημερωσης λογισμικου γινεται με σειρα προτεραιοτητας.δοκιμαστε αργοτερα.τι να κανω ? :P

Τιποτα, εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα και κατεβαζουν... υπομονη...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τιποτα, εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα και κατεβαζουν... υπομονη...

αρα να δοκιμαζω απο εδω και περα μεσω OTA ?

Μετα απο μια ημέρα χρήσης παρατηρώ ίδια αυτονομία με πριν.

Ειμαι απο αυτούς που δεν βλέπουν πλέον κολλήματα.

Το παρατήρησα στη σελίδα των widgets που κολλούσε πριν

Θοδωρής

Μετα απο μια ημέρα χρήσης παρατηρώ ίδια αυτονομία με πριν.

Ειμαι απο αυτούς που δεν βλέπουν πλέον κολλήματα.

Το παρατήρησα στη σελίδα των widgets που κολλούσε πριν

Εγω, ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιω TW, οποτε δεν βλεπω διαφορες εκει. Ουτε και αλλου. Γενικως δεν βλεπω καμια διαφορα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το εκανα και εγω ΟΤΑ , παροτι ημουν ροοτ..

Πως το ροοταρω τώρα ; ιδιο τροπο ή υπαρχει αλλο ροοτ πιο φρέσκο;

Εγω, ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιω TW, οποτε δεν βλεπω διαφορες εκει. Ουτε και αλλου. Γενικως δεν βλεπω καμια διαφορα.

Με nova είμαι και είχα ελάχιστα κολλήματα. Πλέον δεν βλέπω. Αλλη αλλαγή καμιά. Ίσως είναι στο μυαλό μου.

Θοδωρής

Με nova είμαι και είχα ελάχιστα κολλήματα. Πλέον δεν βλέπω. Αλλη αλλαγή καμιά. Ίσως είναι στο μυαλό μου.

Και εγω με νοβα ειμαι και δεν βλεπω κολημματα. Αλλα και μια μερα πριν το update, παλι δεν μπορω να πω οτι εβλεπα...

Αν ηθελαν, ειχαν να φτιαξουν... Οπως πχ το zoom in στην γκαλερι που ειναι καπως, o dialer, τα sms λιγο (εννοω το scrolling).

Τεσπα, δεν θελω να γκρινιαζω, ετσι και αλλιως η συσκευη ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο αριστη.

Επανερχομαι λοιπον για το θεμα με το service mode..Εβαλα την ρομ του sotmax και πλεον εμφανιζονται κανονικα οι επιλογες στο service mode..Οποτε κατι επαιζε με την amnosferum οπως ειπε ο Στρατος..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Επανερχομαι λοιπον για το θεμα με το service mode..Εβαλα την ρομ του sotmax και πλεον εμφανιζονται κανονικα οι επιλογες στο service mode..Οποτε κατι επαιζε με την amnosferum οπως ειπε ο Στρατος..

Μηπως εσβησες την εφαρμογη συστηματος servicemodeApp.apk ?

Παιδια ειχε ποτε κανεις θεμα με την εφαρμογη του ιντερνετ, ενω σερφαρεις κανονικα (ειτε wifi ειτε 3g) σε ανυποπτο χρονο να παγωνει η εφαρμογη και να κλεινει μονη της και μολις ξαναπατας το εικονιδιο της εφαρμογης του ιντερνετ αυτη ανοιγει απο το σημειο που βρισκοταν πριν κλεισει...; Αρχικα το επαθα με την στοκ εφαρμογη αλλα μετα ειδα οτι το ιδιο εκανε και ο boat browser. Εκανα hard reset αλλα υπαρχει ακομα το προβλημα. Αλλιως η συσκευη δεν εχει κανει κατι παρομοιο σε αλλη εφαρμογη, ουτε καν σε βαρια παιχνιδια που εχουν υψηλες απαιτησεις και το ζεσταινουν. Ξερουμε κατι πανω στο θεμα;

Edit: Το προβλημα εμφανιστηκε στην προηγουμενη και στην τελευταια ρομ που βγηκε προχθες. Ελληνικο ειναι το τηλεφωνο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Πες και σε εμάς πως ενώ ήσουν ρουτ, έκανες μέσω ΟΤΑ το update?

Νο idea.. απλως πάτησα το Install (oxi to Install ALL)

Και ξαναέκανα root Οπως λέει στο στικυ-ποστ στην αρχή του note.

Παιδια ειχε ποτε κανεις θεμα με την εφαρμογη του ιντερνετ, ενω σερφαρεις κανονικα (ειτε wifi ειτε 3g) σε ανυποπτο χρονο να παγωνει η εφαρμογη και να κλεινει μονη της και μολις ξαναπατας το εικονιδιο της εφαρμογης του ιντερνετ αυτη ανοιγει απο το σημειο που βρισκοταν πριν κλεισει...; Αρχικα το επαθα με την στοκ εφαρμογη αλλα μετα ειδα οτι το ιδιο εκανε και ο boat browser. Εκανα hard reset αλλα υπαρχει ακομα το προβλημα. Αλλιως η συσκευη δεν εχει κανει κατι παρομοιο σε αλλη εφαρμογη, ουτε καν σε βαρια παιχνιδια που εχουν υψηλες απαιτησεις και το ζεσταινουν. Ξερουμε κατι πανω στο θεμα;

Edit: Το προβλημα εμφανιστηκε στην προηγουμενη και στην τελευταια ρομ που βγηκε προχθες. Ελληνικο ειναι το τηλεφωνο.

Με την προηγουμενη δεν ειχα θεμα. Με την προσφατη, δεν εχω σερφαρει και τοσο. Παντως μεχρι τωρα ολα ειναι καλα.

Με προβληματισες ομως....

Καλησπέρα. Προσπαθώ να δω αν έχει έρθει η καινούργια αναβάθμιση μέσω του kies (γιατι ΟΤΑ δε μου έχει έρθει) και μου γράφει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται. ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό?

Ευχαριστώ.

Να αναφέρω ότι η μόνη τροποποίηση που έκανα στο κινητό ήταν ότι άλλαξε το firmware cosmote με το γενικό ελληνικό. Χωρίς root ή κάτι άλλο..,.

Edited by Bezbozny

Μηπως εσβησες την εφαρμογη συστηματος servicemodeApp.apk ?

Οχι Στεφανε δεν ειχα σβησει τιποτα..Περιεργο αλλα τελος καλο ολα καλα..Οταν και αν ξαναβαλω amnosferum θα φανει αν ειναι θεμα της ρομ..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Οχι Στεφανε δεν ειχα σβησει τιποτα..Περιεργο αλλα τελος καλο ολα καλα..Οταν και αν ξαναβαλω amnosferum θα φανει αν ειναι θεμα της ρομ..

Οντως περιεργο.. δεν θυμαμαι κ εγω τι παιζοταν τοτε με την amnosperum... ισως να ειναι θεμα της rom, μπορει ο dev να αφαιρεσε κατι και να μην σου βγαζει επιλογες στο service mode

Με την προηγουμενη δεν ειχα θεμα. Με την προσφατη, δεν εχω σερφαρει και τοσο. Παντως μεχρι τωρα ολα ειναι καλα.

Με προβληματισες ομως....

Εγω να δεις τι εχω παθει...ψαχνω να βρω τι φταιει αλλα δεν τα καταφερνω. Εν το μεταξυ με τρελαινει που το κανει μονο στο ιντερνετ και οχι σε εφαρμογες που θελουν περισσοτερη ισχυ. Το πηγα στην Smartec και δε βρηκαν τιποτα λεει, ουτε επανεγκατασταση του firmware δε κανανε να φανταστεις. Ευτυχως μου ειπαν οτι αν συνεχισει το προβλημα θα στειλουν κουριερ να το παρει και να το φερει πισω με δικα τους εξοδα. Ειναι το πρωτο μου samsung που δεν το εχω περασει απο odin...λες να ηρθε η ωρα;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Εγω να δεις τι εχω παθει...ψαχνω να βρω τι φταιει αλλα δεν τα καταφερνω. Εν το μεταξυ με τρελαινει που το κανει μονο στο ιντερνετ και οχι σε εφαρμογες που θελουν περισσοτερη ισχυ. Το πηγα στην Smartec και δε βρηκαν τιποτα λεει, ουτε επανεγκατασταση του firmware δε κανανε να φανταστεις. Ευτυχως μου ειπαν οτι αν συνεχισει το προβλημα θα στειλουν κουριερ να το παρει και να το φερει πισω με δικα τους εξοδα. Ειναι το πρωτο μου samsung που δεν το εχω περασει απο odin...λες να ηρθε η ωρα;

Ηδη επρεπε να το ειχες κανει... Ετσι κι αλλιως θα σου το κρατησει το service μια μερα για να κανει το ιδιο πραγμα....

Καλησπέρα. Προσπαθώ να δω αν έχει έρθει η καινούργια αναβάθμιση μέσω του kies (γιατι ΟΤΑ δε μου έχει έρθει) και μου γράφει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται. ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό?

Ευχαριστώ.

Να αναφέρω ότι η μόνη τροποποίηση που έκανα στο κινητό ήταν ότι άλλαξε το firmware cosmote με το γενικό ελληνικό. Χωρίς root ή κάτι άλλο..,.

Λογικο που δεν στην βγαζει φιλε μου, αλλαξες ρομ και δεν συμβαδιζει με το sales code της συσκευης σου.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)