stefano_d23 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 μου λεει η προσβαση στην θπηρεσια ενημερωσης λογισμικου γινεται με σειρα προτεραιοτητας.δοκιμαστε αργοτερα.τι να κανω ? :P Τιποτα, εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα και κατεβαζουν... υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Τιποτα, εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα και κατεβαζουν... υπομονη... αρα να δοκιμαζω απο εδω και περα μεσω OTA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μετα απο μια ημέρα χρήσης παρατηρώ ίδια αυτονομία με πριν. Ειμαι απο αυτούς που δεν βλέπουν πλέον κολλήματα. Το παρατήρησα στη σελίδα των widgets που κολλούσε πριν Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μετα απο μια ημέρα χρήσης παρατηρώ ίδια αυτονομία με πριν. Ειμαι απο αυτούς που δεν βλέπουν πλέον κολλήματα. Το παρατήρησα στη σελίδα των widgets που κολλούσε πριν Εγω, ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιω TW, οποτε δεν βλεπω διαφορες εκει. Ουτε και αλλου. Γενικως δεν βλεπω καμια διαφορα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Το εκανα και εγω ΟΤΑ , παροτι ημουν ροοτ.. Πως το ροοταρω τώρα ; ιδιο τροπο ή υπαρχει αλλο ροοτ πιο φρέσκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγω, ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιω TW, οποτε δεν βλεπω διαφορες εκει. Ουτε και αλλου. Γενικως δεν βλεπω καμια διαφορα. Με nova είμαι και είχα ελάχιστα κολλήματα. Πλέον δεν βλέπω. Αλλη αλλαγή καμιά. Ίσως είναι στο μυαλό μου. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Με nova είμαι και είχα ελάχιστα κολλήματα. Πλέον δεν βλέπω. Αλλη αλλαγή καμιά. Ίσως είναι στο μυαλό μου. Και εγω με νοβα ειμαι και δεν βλεπω κολημματα. Αλλα και μια μερα πριν το update, παλι δεν μπορω να πω οτι εβλεπα... Αν ηθελαν, ειχαν να φτιαξουν... Οπως πχ το zoom in στην γκαλερι που ειναι καπως, o dialer, τα sms λιγο (εννοω το scrolling). Τεσπα, δεν θελω να γκρινιαζω, ετσι και αλλιως η συσκευη ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο αριστη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 αρα να δοκιμαζω απο εδω και περα μεσω OTA ? Εκτος αν βιαζεσαι κ θελεις να την εγκαταστησεις μεσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 πως μπορω να καταλαβω οτι το samsung note 2 που εχω υποστιριζει 4g?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 πως μπορω να καταλαβω οτι το samsung note 2 που εχω υποστιριζει 4g?? Οταν το ανοιγεις τι σου γραφει στην αρχη? GT-N 7100 ή GT-N 7105 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Στην ελβετική πάντως ή είναι ενεργοποιημένο ή το ενεργοποίησα :lol: Και ; Είδες διαφορά ; Καλημέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Επανερχομαι λοιπον για το θεμα με το service mode..Εβαλα την ρομ του sotmax και πλεον εμφανιζονται κανονικα οι επιλογες στο service mode..Οποτε κατι επαιζε με την amnosferum οπως ειπε ο Στρατος.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Επανερχομαι λοιπον για το θεμα με το service mode..Εβαλα την ρομ του sotmax και πλεον εμφανιζονται κανονικα οι επιλογες στο service mode..Οποτε κατι επαιζε με την amnosferum οπως ειπε ο Στρατος.. Μηπως εσβησες την εφαρμογη συστηματος servicemodeApp.apk ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδια ειχε ποτε κανεις θεμα με την εφαρμογη του ιντερνετ, ενω σερφαρεις κανονικα (ειτε wifi ειτε 3g) σε ανυποπτο χρονο να παγωνει η εφαρμογη και να κλεινει μονη της και μολις ξαναπατας το εικονιδιο της εφαρμογης του ιντερνετ αυτη ανοιγει απο το σημειο που βρισκοταν πριν κλεισει...; Αρχικα το επαθα με την στοκ εφαρμογη αλλα μετα ειδα οτι το ιδιο εκανε και ο boat browser. Εκανα hard reset αλλα υπαρχει ακομα το προβλημα. Αλλιως η συσκευη δεν εχει κανει κατι παρομοιο σε αλλη εφαρμογη, ουτε καν σε βαρια παιχνιδια που εχουν υψηλες απαιτησεις και το ζεσταινουν. Ξερουμε κατι πανω στο θεμα; Edit: Το προβλημα εμφανιστηκε στην προηγουμενη και στην τελευταια ρομ που βγηκε προχθες. Ελληνικο ειναι το τηλεφωνο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Πες και σε εμάς πως ενώ ήσουν ρουτ, έκανες μέσω ΟΤΑ το update? Νο idea.. απλως πάτησα το Install (oxi to Install ALL) Και ξαναέκανα root Οπως λέει στο στικυ-ποστ στην αρχή του note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδια ειχε ποτε κανεις θεμα με την εφαρμογη του ιντερνετ, ενω σερφαρεις κανονικα (ειτε wifi ειτε 3g) σε ανυποπτο χρονο να παγωνει η εφαρμογη και να κλεινει μονη της και μολις ξαναπατας το εικονιδιο της εφαρμογης του ιντερνετ αυτη ανοιγει απο το σημειο που βρισκοταν πριν κλεισει...; Αρχικα το επαθα με την στοκ εφαρμογη αλλα μετα ειδα οτι το ιδιο εκανε και ο boat browser. Εκανα hard reset αλλα υπαρχει ακομα το προβλημα. Αλλιως η συσκευη δεν εχει κανει κατι παρομοιο σε αλλη εφαρμογη, ουτε καν σε βαρια παιχνιδια που εχουν υψηλες απαιτησεις και το ζεσταινουν. Ξερουμε κατι πανω στο θεμα; Edit: Το προβλημα εμφανιστηκε στην προηγουμενη και στην τελευταια ρομ που βγηκε προχθες. Ελληνικο ειναι το τηλεφωνο. Με την προηγουμενη δεν ειχα θεμα. Με την προσφατη, δεν εχω σερφαρει και τοσο. Παντως μεχρι τωρα ολα ειναι καλα. Με προβληματισες ομως.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Καλησπέρα. Προσπαθώ να δω αν έχει έρθει η καινούργια αναβάθμιση μέσω του kies (γιατι ΟΤΑ δε μου έχει έρθει) και μου γράφει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται. ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Ευχαριστώ. Να αναφέρω ότι η μόνη τροποποίηση που έκανα στο κινητό ήταν ότι άλλαξε το firmware cosmote με το γενικό ελληνικό. Χωρίς root ή κάτι άλλο..,. Edited June 19, 2013 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Μηπως εσβησες την εφαρμογη συστηματος servicemodeApp.apk ? Οχι Στεφανε δεν ειχα σβησει τιποτα..Περιεργο αλλα τελος καλο ολα καλα..Οταν και αν ξαναβαλω amnosferum θα φανει αν ειναι θεμα της ρομ.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Οχι Στεφανε δεν ειχα σβησει τιποτα..Περιεργο αλλα τελος καλο ολα καλα..Οταν και αν ξαναβαλω amnosferum θα φανει αν ειναι θεμα της ρομ.. Οντως περιεργο.. δεν θυμαμαι κ εγω τι παιζοταν τοτε με την amnosperum... ισως να ειναι θεμα της rom, μπορει ο dev να αφαιρεσε κατι και να μην σου βγαζει επιλογες στο service mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Με την προηγουμενη δεν ειχα θεμα. Με την προσφατη, δεν εχω σερφαρει και τοσο. Παντως μεχρι τωρα ολα ειναι καλα. Με προβληματισες ομως.... Εγω να δεις τι εχω παθει...ψαχνω να βρω τι φταιει αλλα δεν τα καταφερνω. Εν το μεταξυ με τρελαινει που το κανει μονο στο ιντερνετ και οχι σε εφαρμογες που θελουν περισσοτερη ισχυ. Το πηγα στην Smartec και δε βρηκαν τιποτα λεει, ουτε επανεγκατασταση του firmware δε κανανε να φανταστεις. Ευτυχως μου ειπαν οτι αν συνεχισει το προβλημα θα στειλουν κουριερ να το παρει και να το φερει πισω με δικα τους εξοδα. Ειναι το πρωτο μου samsung που δεν το εχω περασει απο odin...λες να ηρθε η ωρα; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Εγω να δεις τι εχω παθει...ψαχνω να βρω τι φταιει αλλα δεν τα καταφερνω. Εν το μεταξυ με τρελαινει που το κανει μονο στο ιντερνετ και οχι σε εφαρμογες που θελουν περισσοτερη ισχυ. Το πηγα στην Smartec και δε βρηκαν τιποτα λεει, ουτε επανεγκατασταση του firmware δε κανανε να φανταστεις. Ευτυχως μου ειπαν οτι αν συνεχισει το προβλημα θα στειλουν κουριερ να το παρει και να το φερει πισω με δικα τους εξοδα. Ειναι το πρωτο μου samsung που δεν το εχω περασει απο odin...λες να ηρθε η ωρα; Ηδη επρεπε να το ειχες κανει... Ετσι κι αλλιως θα σου το κρατησει το service μια μερα για να κανει το ιδιο πραγμα.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 GT-N 7100 γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Καλησπέρα. Προσπαθώ να δω αν έχει έρθει η καινούργια αναβάθμιση μέσω του kies (γιατι ΟΤΑ δε μου έχει έρθει) και μου γράφει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται. ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Ευχαριστώ. Να αναφέρω ότι η μόνη τροποποίηση που έκανα στο κινητό ήταν ότι άλλαξε το firmware cosmote με το γενικό ελληνικό. Χωρίς root ή κάτι άλλο..,. Λογικο που δεν στην βγαζει φιλε μου, αλλαξες ρομ και δεν συμβαδιζει με το sales code της συσκευης σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Μόνο το 7105 εχει υποστηριξη 4g/lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 GT-N 7100 γραφει To 7100 δεν είναι 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts