rx8_75 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Έχω τρελλαθεί να διαβάζω στο thread για....τρελλαμμένες συσκευές, παράξενα προβλήματα, κολλήμματα από το πουθενά, battery drains κλπ κλπ... Κοινός παρανομαστής σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι το....Rooting.... Προφανώς κάποιοι φίλοι συνφορουμίτες μαζί εμ το rooting και την αφαίρεση εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο, αφιαρούν και ζωτικής σημασίας services και εφαρμογές και μετά αναρωτιούνται γιατί μετά από wipe data - factory reset έχουν προβλήματα!! Ρε παιδιά το έχουμε ξαναπεί και δεν ιδρώνει το αυτί μας σε μερικούς!! Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ROOTING ή όποιος το κάνει να το κάνει συνειδητά και γνωρίζοντας τί κάνει!!! Το Rooting ήταν μία πρακτική που χρησιμοποιούσαμε σε παλαιότερες εκδόσεις του android για την αντιμετώπιση κάποιων νηπιακών ασθενειών όταν ακόμα το λογισμικό ήταν ανώριμο. Πλέον έχει γίνει πολύ σταθερό, γρήγορο, ευέλικτο ενώ και οι συσκευές έχουν αναβαθιστεί πολύ σε θέμα hardware (βλέπε 2 gb RAM στο δικό μας) και μπορούν να αντέξουν χωρίς πρόβλημα και εφαρμογές στο παρασκήνιο και multitasking κλπ κλπ... Χωρίς ίχνος ειρωνίας και πάντα φιλικά... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ειμαι με wanamlite εδω και καιρο και σκεφτηκα να δοκιμασω την phoenix που προτειναν και καποια παιδια..Ετσι λοιπον,ψαχνω στην συσκευη να βρω το titanium ωστε να παρω backup καθως θελω να την περασω με full wipe..Διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει εγκατεστημενο στη συσκευη μου ενω το ειχα σιγουρα..Τελος παντων πηγαινω να το ξανακατεβασω στο play και αφου το κατεβαζω και κανει την εγκατασταση μου πεταει ενα μηνυμα οτι δεν υπαρχει επαρκης διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος..Εννοειται πως εχω χωρο γυρω στα 6gb..Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Έχω τρελλαθεί να διαβάζω στο thread για....τρελλαμμένες συσκευές, παράξενα προβλήματα, κολλήμματα από το πουθενά, battery drains κλπ κλπ... Κοινός παρανομαστής σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι το....Rooting.... Προφανώς κάποιοι φίλοι συνφορουμίτες μαζί εμ το rooting και την αφαίρεση εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο, αφιαρούν και ζωτικής σημασίας services και εφαρμογές και μετά αναρωτιούνται γιατί μετά από wipe data - factory reset έχουν προβλήματα!! Ρε παιδιά το έχουμε ξαναπεί και δεν ιδρώνει το αυτί μας σε μερικούς!! Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ROOTING ή όποιος το κάνει να το κάνει συνειδητά και γνωρίζοντας τί κάνει!!! Το Rooting ήταν μία πρακτική που χρησιμοποιούσαμε σε παλαιότερες εκδόσεις του android για την αντιμετώπιση κάποιων νηπιακών ασθενειών όταν ακόμα το λογισμικό ήταν ανώριμο. Πλέον έχει γίνει πολύ σταθερό, γρήγορο, ευέλικτο ενώ και οι συσκευές έχουν αναβαθιστεί πολύ σε θέμα hardware (βλέπε 2 gb RAM στο δικό μας) και μπορούν να αντέξουν χωρίς πρόβλημα και εφαρμογές στο παρασκήνιο και multitasking κλπ κλπ... Χωρίς ίχνος ειρωνίας και πάντα φιλικά... συμφωνω απολυτα με τον φιλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 συμφωνω απολυτα με τον φιλο Κι εγω που ειμαι ροοτ και το εχω παρα φορτωσει γιατι δεν εχω απολύτως κανένα προβλημα;; το θεμα ειναι να το κανεις ροοτ αλλα να ξερεις για ποιο λογο το κανεις... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Κι εγω που ειμαι ροοτ και το εχω παρα φορτωσει γιατι δεν εχω απολύτως κανένα προβλημα;; το θεμα ειναι να το κανεις ροοτ αλλα να ξερεις για ποιο λογο το κανεις... "όποιος το κάνει να το κάνει συνειδητά και γνωρίζοντας τί κάνει!!!" Αυτο ακριβως ειπε και ο φιλος πιο πανω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 αυτο ακριβως λεμε ολοι ... εγω ας πουμε ειμαι κατοχος εδω και αρκετα χρονια hd- hd2-hd desire και τωρα note 2 στα προηγουμενα ειχα περασει αμετρητες ρομ οπως και σε αυτο εκανα ροοτ αλλα το ξαναγυρισα γιατι πολυ απλα τα εχει ολα αυτο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ενας βασικος λογος που πρεπει να κανει ροοτ καποιος χρήστης ειναι το titanium backup...απο κει και περα υπαρχουν και οι αλλοι χρηστες που κανουν root γιατι νομιζουν οτι το root δίνει δωρο αλλα 2 GB ram.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Ενας βασικος λογος που πρεπει να κανει ροοτ καποιος χρήστης ειναι το titanium backup...απο κει και περα υπαρχουν και οι αλλοι χρηστες που κανουν root γιατι νομιζουν οτι το root δίνει δωρο αλλα 2 GB ram.. Και γιατι αφαιρεις 170mb σαβουρα της samsung Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ROOTING ή όποιος το κάνει να το κάν Το Rooting ήταν μία πρακτική που χρησιμοποιούσαμε σε παλαιότερες εκδόσεις του android για την αντιμετώπιση κάποιων νηπιακών ασθενειών όταν ακόμα το λογισμικό ήταν ανώριμο. Πλέον έχει γίνει πολύ σταθερό, γρήγορο, ευέλικτο ενώ και οι συσκευές έχουν αναβαθιστεί πολύ σε θέμα hardware (βλέπε 2 gb RAM στο δικό μας) και μπορούν να αντέξουν χωρίς πρόβλημα και εφαρμογές στο παρασκήνιο και multitasking κλπ κλπ. Διαφωνω.Θελω πληρη ελεγχο της συσκευης μου,αλλιως θα ειχα iphone,με την προυποθεση οτι γνωριζω τί βαζω και τί βγαζω Edited February 9, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εγώ το έγραψα δεν είμαι ρουτ σε καμία συσκευή και επί της ουσίας δεν έκανα ποτέ σε καμία συσκευή... Ποσο άλλωστε στο νοτε 2 που είναι πλήρες.! Όσο για τις διαφορές στη μπαταρία νομίζω ότι υπεύθυνη είναι και η έκδοση αλλά βλέπω τώρα μετά από πρωινή επανεκκίνηση (στο 1ο με τη 4.1.2). ύστερα από 6 ώρες έχει "φάει" 1% μόνο!! Άρα κάτι δε πήγαινε καλά υποθέτω αφού σε 9 ώρες είχα απώλεια-μείωση σχεδόν 18%..... :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Και γιατι αφαιρεις 170mb σαβουρα της samsung Διαφωνω.Θελω πληρη ελεγχο της συσκευης μου,αλλιως θα ειχα iphone,με την προυποθεση οτι γνωριζω τί βαζω και τί βγαζω Αυτή η προϋπόθεση όμως Αργύρη είναι που κάνει τη διαφορά! Βλέπω προς έκπληξή μου νέους χρήστες που πριν καν ξεπακετάρουν τη συσκευή σκέφτονται το rooting... Όταν πλέον αυτό γίνεται αυτοσκοπός, εκεί είναι που χαλά το πράγμα... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louke Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Βοηθεια σε 2 θεματα θα ηθελα για οσους γνωριζουν. 1. Οταν το πηρα , μου εβγαζε το πλαισια στο κατω μερος για να γραφω με την πενα. Τωρα δεν μπορω να το ενεργοποιησω παλι και εχω λυσαξει. Καπου σε καποια ρυθμιση ειναι αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα....:mad: . Μου βγαζει μονο το πληκτρολογιο. 2. Εχω παρει το τηλ απο Γερμανια και στο s note δεν αναγνωριζει ελληνικα. Υπαρχει καμια λυση γιαυτο , μπας και το σωσουμε? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 πατας στον dialer *#1234# και θα σου δειξει εκει αυτο που ζητας οσον αφορα την αλλαγη κατεβασε απο play to csc galaxy μην ανησυχεις που δεν εχει το νοτε κανει και για αυτο και απο εκει επιλεγεις οποιο θελεις το κατεβασα το csc galaxy το τρεχω, εχει ενα κουμπι κατω κατω change CSC, το παταω και με βγαζει στον dialer και γραφει *#272*1544# και τιποτα, δεν κανει τιποτα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Βοηθεια σε 2 θεματα θα ηθελα για οσους γνωριζουν. 1. Οταν το πηρα , μου εβγαζε το πλαισια στο κατω μερος για να γραφω με την πενα. Τωρα δεν μπορω να το ενεργοποιησω παλι και εχω λυσαξει. Καπου σε καποια ρυθμιση ειναι αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα....:mad: . Μου βγαζει μονο το πληκτρολογιο. 2. Εχω παρει το τηλ απο Γερμανια και στο s note δεν αναγνωριζει ελληνικα. Υπαρχει καμια λυση γιαυτο , μπας και το σωσουμε? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια....:) 1. Πατάς στο default πληκτρολόγιο το κουμπάκι που γράφει Τ (κεφαλαίο, κάτω αριστερά και σου εναλάσσει μεταξύ hand writting και κανονικού πληκτρολογίου) 2.Γνωστή αδυναμία των Γερμανικών Roms. Δεν αναγνωρίζει Ελληνική γραφή στο πενάκι. Νομίζω ότι με την 4.1.2 όμως τη Γερμανική αναγνωρίζει κανονικά. Σίγουρα αναγνωρίζουν οι Γαλλικές Rom. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) το κατεβασα το csc galaxy το τρεχω, εχει ενα κουμπι κατω κατω change CSC, το παταω και με βγαζει στον dialer και γραφει *#272*1544# και τιποτα, δεν κανει τιποτα. Για δοκιμασε αυτο:http:// http://db.tt/tSzTgR7n.Στην 4.1.2 εγω μονο με αυτο τα καταφερα. Edited February 9, 2013 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Βοηθεια σε 2 θεματα θα ηθελα για οσους γνωριζουν. 1. Οταν το πηρα , μου εβγαζε το πλαισια στο κατω μερος για να γραφω με την πενα. Τωρα δεν μπορω να το ενεργοποιησω παλι και εχω λυσαξει. Καπου σε καποια ρυθμιση ειναι αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα....:mad: . Μου βγαζει μονο το πληκτρολογιο. 2. Εχω παρει το τηλ απο Γερμανια και στο s note δεν αναγνωριζει ελληνικα. Υπαρχει καμια λυση γιαυτο , μπας και το σωσουμε? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια....:) 1.Αν εχεις αλλαξει πληκτρολογιο δεν θα στο βγαζει.. 2.Εχει αναφερθει οτι μετα την αναβαθμιση σε 4.1.2 και wipe ακομη και η επισημη γερμανικη αναγνωριζει ελληνικα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Βοηθεια σε 2 θεματα θα ηθελα για οσους γνωριζουν. 1. Οταν το πηρα , μου εβγαζε το πλαισια στο κατω μερος για να γραφω με την πενα. Τωρα δεν μπορω να το ενεργοποιησω παλι και εχω λυσαξει. Καπου σε καποια ρυθμιση ειναι αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα....:mad: . Μου βγαζει μονο το πληκτρολογιο. 2. Εχω παρει το τηλ απο Γερμανια και στο s note δεν αναγνωριζει ελληνικα. Υπαρχει καμια λυση γιαυτο , μπας και το σωσουμε? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια....:) Για το 2ο εχει αναφερθει στο post: #7480 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omega601 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά Έχω μία απορία σχετικά με το note μου Βλέπω με το *#1234# τα παρακάτω AP N7100XXALJ3 CP N7100XXALJ2 CSC N7100ATOALJ2 Αν δεν κάνω λάθος είναι Αυστριακό (Open Austria) το τηλέφωνο και δεν έχει γίνει ακόμα αναβάθμιση στην 4.1.2 Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει; Σε περίπτωση που δεν είναι έτσι και κάποιος έχει ήδη αναβαθμίσει μπορεί να μου πει αν γνωρίζει τι γίνεται στο συγκεκριμένο (Αυστριακό) με τα ελληνικά και το s-pen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά Έχω μία απορία σχετικά με το note μου Βλέπω με το *#1234# τα παρακάτω AP N7100XXALJ3 CP N7100XXALJ2 CSC N7100ATOALJ2 Αν δεν κάνω λάθος είναι Αυστριακό (Open Austria) το τηλέφωνο και δεν έχει γίνει ακόμα αναβάθμιση στην 4.1.2 Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει; Σε περίπτωση που δεν είναι έτσι και κάποιος έχει ήδη αναβαθμίσει μπορεί να μου πει αν γνωρίζει τι γίνεται στο συγκεκριμένο (Αυστριακό) με τα ελληνικά και το s-pen; Για την αναβαθμιση κοιτα εδω:http:// www.sammobile.com/2012/12/11/galaxy-note-ii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/ Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omega601 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Βλέπω διαφορετικά csc από το δικό μου Ενδεχομένως χαζή ερώτηση αλλά το csc δεν αλλάζει με stock firmware αναβάθμιση έτσι; Αν δηλαδή η Αυστριακή 4.1.1 έχει csc xx1 και η csc της 4.1.2 πρέπει λογικά να είναι το ίδιο σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 το κατεβασα το csc galaxy το τρεχω, εχει ενα κουμπι κατω κατω change CSC, το παταω και με βγαζει στον dialer και γραφει *#272*1544# και τιποτα, δεν κανει τιποτα. μηπως δεν εχεις κανει root στο κινητο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Οχι δεν ειμαι root Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 τοτε φιλε μου δεν νομιζω οτι μπορεις τουλαχιστον με αυτον τον τροπο που ξερω εγω γιατι και εγω το εχω αλλαξει αλλα ειχα κανει root πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει με ποιον τρόπο μπορώ να δω ποιας χώρας είναι η συσκευή μου; Ο γνωστός μου που μου το πούλησε είπε ότι είναι γαλλικό (από το birdphone). Εγώ του πέρασα όμως ελληνική rom και όχι την γαλλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει με ποιον τρόπο μπορώ να δω ποιας χώρας είναι η συσκευή μου; Ο γνωστός μου που μου το πούλησε είπε ότι είναι γαλλικό (από το birdphone). Εγώ του πέρασα όμως ελληνική rom και όχι την γαλλική. Διάβασε το FAQ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει με ποιον τρόπο μπορώ να δω ποιας χώρας είναι η συσκευή μου; Ο γνωστός μου που μου το πούλησε είπε ότι είναι γαλλικό (από το birdphone). Εγώ του πέρασα όμως ελληνική rom και όχι την γαλλική. Για κοιτα εδω:http:// http://www.myphone.gr/library/article-44.html Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts