Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα ακ8μα δεν εχω βγαλει ακρη για το swype στο Samsung πληκτρολογιο και επισης κατι αλλο που παρατηρησα το οποιο δεν ειχα στην προηγουμενη rom ειναι οτι οταν με καλουν ο ήχος κλήσης που εχω ξεκιναει απο χαμηλά και στην συνέχεια δυναμώνει.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι μπορώ σε εφαρμογές που θέλω εγώ να το ρυθμίσω ωστε να μην κλείνει τοφως και η οθόνη? ?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Έπαθα ακριβώς το ίδιο από χθες βράδυ.

Εκεί που μου έβγαζε Νέα Σμύρνη, τώρα μου λέει Αθήνα και ότι και να κάνω το AccuWeather το χαβά του. Η πλάκα είναι ότι και το GPS δουλεύει και την Ν. Σμύρνη την βρήκα με το search στις πόλεις που υποστηρίζει η εφαρμογή. Περίεργο.

Περίεργο indeed... :D

Και σε εμένα το ίδιο παρουσιάζει, και μάλιστα και στο default weather widget και στα Beautiful Widgets, που έχω επίσης εγκατεστημένα. Παλαιό Φάληρο το μαγαζί, "Αθήνα" δείχνει. Περιστέρι το σπίτι, "Αθήνα" δείχνει. Καλλιθέα για ένα ραντεβού το μεσημέρι, πάλι "Αθήνα" μας λέει ο καιρός... Ε, ρε κουφά πράματα...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Και σε εμένα το ίδιο παρουσιάζει, και μάλιστα και στο default weather widget και στα Beautiful Widgets, που έχω επίσης εγκατεστημένα. Παλαιό Φάληρο το μαγαζί, "Αθήνα" δείχνει. Περιστέρι το σπίτι, "Αθήνα" δείχνει. Καλλιθέα για ένα ραντεβού το μεσημέρι, πάλι "Αθήνα" μας λέει ο καιρός... Ε, ρε κουφά πράματα...

Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και φυσικά δε φταίει η συσκευή.

Είναι πρόβλημα του accuaweather και του server που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες σε όλες τις εφαρμογές καιρού, σε όλες τις συσκευές.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για να επανέλθουμε λίγο στο original swype, έχω παρατηρήσει ένα ακόμα πρόβλημα που δημιουργεί στο S-Note.

Συγκεκριμένα δεν αφήνει να δουλέψει σωστά το copy paste.

Δηλαδή αν επιχειρήσετε να μεταφέρετε ένα κείμενο από την επόμενη σελίδα και να το κάνετε paste στην πρώτη, κάνει επανάληψη του ήδη υπάρχοντος κειμένου στην σελίδα αυτή. Το ίδιο γίνεται αν πάτε να κάνετε διόρθωση σ ενα κείμενο που έχετε κάνει ήδη επικόλληση.

Εγώ που δοκίμασα να γράψω κάτι σε μια σελίδα σε σημείωση του S-Note κάτι άλλο στην επόμενη σελίδα και μετά πήρα μια λέξη από τη δεύτερη σελίδα και το επικόλλησα στην πρώτη, το έκανε σωστά. Το άλλο δεν το δοκίμασα. Εμένα αν και με βολεύει το stock επειδή γυρίζει αυτόματα στο χειρόγραφο όταν βγάζω το S-Pen και έχει κ καλό Swype μου κάνει συχνά νούμερα όταν πατάω παρατεταμένα ένα πλήκτρο. Αντί να βγάλει τις επιλογές τις δεύτερες δεν βγάζει τίποτα, απλώς γίνεται πιο σκούρο το πίσω μέρος όπως πρέπει για να δείξει τα επιπλέον γράμματα/σύμβολα αλλά δεν δείχνει.

Τελικα ακ8μα δεν εχω βγαλει ακρη για το swype στο Samsung πληκτρολογιο και επισης κατι αλλο που παρατηρησα το οποιο δεν ειχα στην προηγουμενη rom ειναι οτι οταν με καλουν ο ήχος κλήσης που εχω ξεκιναει απο χαμηλά και στην συνέχεια δυναμώνει.

Με stock είσαι? Είναι σύστημα της Samsung που το έχει σε όλες τις συσκευές της. Το είχα εγώ σε Samsung σειράς D πριν τα smartphones. Δεν σου έχει επιλογή να το κάνεις disable.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έχει από το Σάββατο που το default weather widget δεν μπορεί να ενημερώσει τον καιρό, σβήνοντας την cache ενημερώνεται αλλά μετά πάλι τα ίδια.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Λογικά θα ναι κάπου μπροστά στα μάτια μου και δεν το βρίσκω, αλλά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που πάω για να φτιάξω τα μηνύματα που χρησιμοποιούμε για απόρριψη κλήσης με μήνυμα?

Λογικά θα ναι κάπου μπροστά στα μάτια μου και δεν το βρίσκω, αλλά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που πάω για να φτιάξω τα μηνύματα που χρησιμοποιούμε για απόρριψη κλήσης με μήνυμα?

Την ώρα που σε καλούν, κάνε swype απο το κάτω μέρος της οθόνης προς τα επάνω και θα σου εμφανίσει τις επιλογές απόρριψης με μήνυμα... Την ώρα που τα εμφανίσεις με το swype, έχει επιλογή "Δημιουργία νέου μηνύματος" ;)

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Την ώρα που σε καλούν, κάνε swype απο το κάτω μέρος της οθόνης προς τα επάνω και θα σου εμφανίσει τις επιλογές απόρριψης με μήνυμα... Την ώρα που τα εμφανίσεις με το swype, έχει επιλογή "Δημιουργία νέου μηνύματος" ;)

Το δοκίμασα έτσι, αλλά με το που πατήσω δημιουργία νέου με βάζει μέσα στο ιστορικό μηνυμάτων με τον συγκεκριμένο που θέλω ν απορρίψω για να του στείλω μήνυμα εκεί κανονικά :confused:

Με stock είσαι? Είναι σύστημα της Samsung που το έχει σε όλες τις συσκευές της. Το είχα εγώ σε Samsung σειράς D πριν τα smartphones. Δεν σου έχει επιλογή να το κάνεις disable.

Ναι με stock ειμαι. Το γνωριζω οτι το εχουν καποιες συσκευες της Samsung αλλα δεν περιμενα οτι θα το ειχε και αυτο. Ειναι πολυ ξενερωμα...και η πλακα ειναι οτι η rom που φορουσα πριν 2 μερες δεν ειχε την καθυστρηση αυτη και την ξηλωσα για να παρω τα update αλλα ουτε και αυτα τα πηρα :lol:

Ναι με stock ειμαι. Το γνωριζω οτι το εχουν καποιες συσκευες της Samsung αλλα δεν περιμενα οτι θα το ειχε και αυτο. Ειναι πολυ ξενερωμα...και η πλακα ειναι οτι η rom που φορουσα πριν 2 μερες δεν ειχε την καθυστρηση αυτη και την ξηλωσα για να παρω τα update αλλα ουτε και αυτα τα πηρα :lol:

Σακη ο κλιμακωτος ηχος κλησης απενεργοποιειται με mod.Οι περισσοτερες custom rom το εχουν.Το θεμα ειναι,θυσιαζεις τη πολυ σταθερη stock με μια custom λογω του ηχου κλησης?

Αποψη μου ειναι οτι αν θελεις να σκαλιζεις το κινητο πηγαινε σε custom.Προσωπικα αν και τρελος flashmaniac με το note2 δεν βρισκω λογο για φλασαρισματα.Αυτο με το keyboard ειναι πραγματι περιεργο.Συνηθως απενεργοποιειται το swype αν εχεις βαλει το lightflow ή καποιον tasker.Η αγαπητη sammy παρολο που της το εχουν θεσει το εχει γραψει στα παλαια της υποδηματα.

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στις ρυθμίσεις του Dialer: "Call Settings" > "Set reject messages" (είναι η 2η επιλογή)

Αν δεν θέλεις να περάσεις κάποιο mod ,δοκίμασε το Disable Increasing Ring .

Samsung galaxy s21+

Η αυξανόμενn ένταση του ηχου κλήσης έχει την λογική της πάντως. Ειδικά για όσους εργάζονται σε γραφείο είναι απαραίτητο θα ελεγα ώστε να μην ενοχλούν.

Αλλά και στο σπίτι.

Εγώ επειδή για αρκετές ώρες βρίσκομαι σε χώρους παραγωγής με πολύ θόρυβο χρειάζομαι πολύ δυνατό ήχο.

Εχώ βρει κάποιον στο Zedge που είναι δυνατός και διαπεραστικός.

Αν δεν υπήρχε η αυξανόμενη ένταση θα πάθαινα έμφραγμα κάθε φορά που με καλούν όταν επιστρέφω στο γραφείο.

Το καλύτερο θα ήταν νά υπάρχει επιλογή στο μενού .

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η αυξανόμενn ένταση του ηχου κλήσης έχει την λογική της πάντως. Ειδικά για όσους εργάζονται σε γραφείο είναι απαραίτητο θα ελεγα ώστε να μην ενοχλούν.

Αλλά και στο σπίτι.

Εγώ επειδή για αρκετές ώρες βρίσκομαι σε χώρους παραγωγής με πολύ θόρυβο χρειάζομαι πολύ δυνατό ήχο.

Εχώ βρει κάποιον στο Zedge που είναι δυνατός και διαπεραστικός.

Αν δεν υπήρχε η αυξανόμενη ένταση θα πάθαινα έμφραγμα κάθε φορά που με καλούν όταν επιστρέφω στο γραφείο.

Το καλύτερο θα ήταν νά υπάρχει επιλογή στο μενού .

Κώστα, μετά το στυλό samsung σαν wallpaper :lol: κάνε έναν κόπο και ανέβασέ μας (dropbox) και τον ήχο κλήσης που έχεις γιατί ψάχνω και εγώ έναν δυνατό και διαπεραστικό!

Thanks in advance..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Κώστα, μετά το στυλό samsung σαν wallpaper :lol: κάνε έναν κόπο και ανέβασέ μας (dropbox) και τον ήχο κλήσης που έχεις γιατί ψάχνω και εγώ έναν δυνατό και διαπεραστικό!

Thanks in advance..

Δεν ότι καλύτερο αλλά τον ακούω όπου και να είμαι.

http://db.tt/Vb8aqgsG

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Mηπως μπορεις,αν ειναι δυνατον να μου πεις,πως θα το κανω για να βαλω κι εγω ενα δυνατο ηχο;Βλεπεις,δεν κατέω πραμα,που λενε και οι Κρητικοι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εγω χρησιμοποιω αυτο: http://db.tt/avr91LLhγιατι μπορω να το ακουω και στη μηχανη.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Mηπως μπορεις,αν ειναι δυνατον να μου πεις,πως θα το κανω για να βαλω κι εγω ενα δυνατο ηχο;Βλεπεις,δεν κατέω πραμα,που λενε και οι Κρητικοι.

Θόδωρε θα κατεβάσεις το αρχείο ήχου και θα το αποθηκεύσεις στην εσωτερικη μνήμη στην διαδρομή Media στον φάκελο audio.

Μετά θα το επιλέξεις σαν ήχο κλήσης από τις ρυθμίσεις.

Εγω χρησιμοποιω αυτο: http://db.tt/avr91LLhγιατι μπορω να το ακουω και στη μηχανη.

Thanks in advance..

Αν θέλετε δοκιμάστε και αυτόν...

Εγώ τον έχω για ξυπνητήρι (θα θυμηθείτε και τα χρόνια σας στο στρατό οι άντρες...:p)

http://db.tt/UTcVUu6p

Σακη ο κλιμακωτος ηχος κλησης απενεργοποιειται με mod.Οι περισσοτερες custom rom το εχουν.Το θεμα ειναι,θυσιαζεις τη πολυ σταθερη stock με μια custom λογω του ηχου κλησης?

Αποψη μου ειναι οτι αν θελεις να σκαλιζεις το κινητο πηγαινε σε custom.Προσωπικα αν και τρελος flashmaniac με το note2 δεν βρισκω λογο για φλασαρισματα.Αυτο με το keyboard ειναι πραγματι περιεργο.Συνηθως απενεργοποιειται το swype αν εχεις βαλει το lightflow ή καποιον tasker.Η αγαπητη sammy παρολο που της το εχουν θεσει το εχει γραψει στα παλαια της υποδηματα.

Εχεις δικιο και συμφωνω σε ολα. Γι'αυτο και αποφασισα να αλλαξω rom και να βαλω την stock παρ'ολο που εμφανισιακά η προηγούμενη ήταν πιο όμορφη λόγω μπλε εικονιδιων στην notification bar και ήταν η 4.1.2.

Όντως εβαλα το Lightflow και καπου μεσα στην εφαρμογη αναφερει οτι υπαρχει καποιου ειδους ασυμβαοτητα με το swype.

Πληροφοριακα να σας πω οτι εχω απενεργοποιησει το Google Text-to-speech Engine και το Samsung TTS

Εχεις δικιο και συμφωνω σε ολα. Γι'αυτο και αποφασισα να αλλαξω rom και να βαλω την stock παρ'ολο που εμφανισιακά η προηγούμενη ήταν πιο όμορφη λόγω μπλε εικονιδιων στην notification bar και ήταν η 4.1.2.

Όντως εβαλα το Lightflow και καπου μεσα στην εφαρμογη αναφερει οτι υπαρχει καποιου ειδους ασυμβαοτητα με το swype.

Πληροφοριακα να σας πω οτι εχω απενεργοποιησει το Google Text-to-speech Engine και το Samsung TTS

Οσο εχεις το lightflow το swype θα ειναι γκριζαρισμενο.

Η απενεργοποιηση του Google Text-to-speech Engine και του Samsung TTS βοηθαει ωστε να μη σκουζει ο κυριος και η κυρια :D

Για τον κλιμακωτο ηχο ειδες την εφαρμογη που προτεινε ο Μιχαλης?

Αν δεν θέλεις να περάσεις κάποιο mod ,δοκίμασε το Disable Increasing Ring .
Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ για ήχο χρησιμοποιώ το κλασσικό "every breath you take" των police ...ξεκινάει πολύ μπιτατα και ακούγεται καλύτερα από ήχο κουδούνισματος

Παιδιά να ρωτήσω κάτι μπορώ σε εφαρμογές που θέλω εγώ να το ρυθμίσω ωστε να μην κλείνει τοφως και η οθόνη? ?
παιδιά κανείς?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)