Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και όλες ...

Μήπως μπορεί κάποιος ή να μου δώσει κάποιο λίνκ ή κάποιο βίντεο στο Youtube πως βάζεις θέματα...?Θέλω πχ ένα θέμα που έχω να βάλω κάποια άλλα εικονίδια ή να τα κάνω όλα ίδια.Έχω βάλει του motomoto το θέμα αλλά δεν μου έχουν αλλάξει όλα τα εικονίδια.

Θέλω πχ αυτό.Αν δείτε έχει widget κάποιο που τα ποστάρουν και δεν ξέρω πως μπαίνουν και έχει άλλα εικονίδια παραμετροποιημένα.Αν ασχολείται κάποιος με τα θέματα εγώ έχω έρωτα προσωπικά από τα iPhone όσοι με ξέρουν από το iPH θα ξέρουν ας με βοηθήσει να τα μάθω ποιο γρήγορα.Σας ευχαριστώ πολύ ...;-)

Κώστα τα εικονίδια στην home screen μπορείς να τα αλλάξεις πολύ εύκολα ,σε αντίθεση με αυτά που βρίσκονται στο appdrawer .

Είμαστε βεβαία εκτός θέματος και θα σου προτεινα να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271521

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους... Ήρθε και η σειρά του Trinidad Tobago (TTT) να πάρει επιτέλους την 4.1.2... Τώρα κάνει αναβάθμιση... εντυπώσεις το βράδυ όμως γιατί φεύγω για δουλειά και καπάκι προπόνηση...

Το κινητό είναι ελληνικής εισαγωγής 12Τυπ γιατί εμείς με τα ελληνικά περιμένουμε.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

καμμια ιδεα παιδια

Από την στιγμή που χωρίς κάρτα ή με κάποια άλλη δουλεύει κανονικά ,θεωρώ ότι είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης sd card .

Samsung galaxy s21+

καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω οταν ενεργοποιω το δυκτιο τησ κινητης για ιντερνετ μου βγαζει διπλα στο σημα της κινητης ενα H+ αυτο που δεν ξερω ειναι το + οποιος γνωριζει......
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Καλημέρα σε όλους και όλες ...

Μήπως μπορεί κάποιος ή να μου δώσει κάποιο λίνκ ή κάποιο βίντεο στο Youtube πως βάζεις θέματα...?Θέλω πχ ένα θέμα που έχω να βάλω κάποια άλλα εικονίδια ή να τα κάνω όλα ίδια.Έχω βάλει του motomoto το θέμα αλλά δεν μου έχουν αλλάξει όλα τα εικονίδια.

Θέλω πχ αυτό.Αν δείτε έχει widget κάποιο που τα ποστάρουν και δεν ξέρω πως μπαίνουν και έχει άλλα εικονίδια παραμετροποιημένα.Αν ασχολείται κάποιος με τα θέματα εγώ έχω έρωτα προσωπικά από τα iPhone όσοι με ξέρουν από το iPH θα ξέρουν ας με βοηθήσει να τα μάθω ποιο γρήγορα.Σας ευχαριστώ πολύ ...;-)

http://farm9.staticflickr.com/8047/8099436766_5c9d131ed9_z.jpg

Κωστα,εχω την εντυπωση οτι στην φωτο που ανεβασες το θεμα ειναι του motomoto..Μηπως εβαλες καμια παλιοτερη εκδοση και δεν σου αλλαζει ολα τα εικονιδια?

It all starts with the push of a button..

RELOAD

καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω οταν ενεργοποιω το δυκτιο τησ κινητης για ιντερνετ μου βγαζει διπλα στο σημα της κινητης ενα H+ αυτο που δεν ξερω ειναι το + οποιος γνωριζει......

http://en.wikipedia.org/wiki/Evolved_HSPA :)

εχω παρατηρησει πως ο σενσορας διπλα απο το ακουστικο ειναι συνεχεια αναμενος. Χωρις νατο καταλαβαινω ομως μονο οταν ειμαι σε σκοταδι. Το αριστερο κυκλακι εχει ενα αχνο κοκκινο χρωμα

Υπάρχει ω πρόβλημα ή έτσι πρεπει να είναι;

Θοδωρής

εχω παρατηρησει πως ο σενσορας διπλα απο το ακουστικο ειναι συνεχεια αναμενος. Χωρις νατο καταλαβαινω ομως μονο οταν ειμαι σε σκοταδι. Το αριστερο κυκλακι εχει ενα αχνο κοκκινο χρωμα

Αυτό ειχε παρουσιαστη κατά καιρους μαι παλιότερα σε αλλες συσκευές λιγο του "viber" αν θυμάμαι καλά...

Για κανε για αρχη μια επανεκκίνηση και επειτα αν έβαλες πρόσφατα κάποια εφαρμογή τσέκαρε απο εκει τι γίνεται...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Δεν ειναι προβλημα, ετσι ειναι.

Αυτό ειχε παρουσιαστη κατά καιρους μαι παλιότερα σε αλλες συσκευές λιγο του "viber" αν θυμάμαι καλά...

Για κανε για αρχη μια επανεκκίνηση και επειτα αν έβαλες πρόσφατα κάποια εφαρμογή τσέκαρε απο εκει τι γίνεται...

Να σε καλά. Έσβησε με επανεκκίνηση. Το θέμα είναι πως έχω μόνο το στοκ app για το Google+ και το gtalk

Αντε και το Skype.

Να τονίσω βέβαια πως δεν επηρεάζει την λειτουργια του τηλεφώνου

Θοδωρής

Καλησπέρα βγήκε η γερμανική 4.1.2 ξέρουμε αν έχει ελληνικά στο s-pen ???

...ναί, υποστηρίζει κανονικά τα Ελληνικά στο S-pen πλέον...

Θα παρακαλέσω να συνεχίσετε στο θέμα και να μην σχολιάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο περί του Note II.

Οι αποφάσεις μελών του forum αφορούν μόνο τους ίδιους και εδώ δεν είναι μέρος για να τις σχολιάζουμε.

Αυτή είναι και η τελευταία προειδοποίηση που δίνεται!

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μόλις την έβαλα από γαλλική 4.1.2 (λόγω csc έλεγα να τα έχω ίδια) και δεν μου γυρνάει σε ελληνικά στο s-pen :( παρόλο που έχω υποτίθεται την γλώσσα κατεβασμένη!!!Μάλλον θα γυρίσω σε γαλλική πάλι!!!
Never Underestimate The Dark Side...

1. Ποια ρυθμιση πρεπει να κανω για να ακουσω ηχο DTS απο MX Player ?

2. Ποια ρυθμιση πρεπει να κανω για να διαβαζω στα ελληνικα τους υποτιτλους στον BS Player?

Όχι, δεν είναι έτσι. Δεν είναι φυσιολογικό να είναι μόνιμα αναμμένο. Λύνεται με reboot αλλά δεν είναι σίγουρο τι το προκαλεί. Εμένα σήμερα παρουσιάστηκε πρώτη φορά.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Όχι, δεν είναι έτσι. Δεν είναι φυσιολογικό να είναι μόνιμα αναμμένο. Λύνεται με reboot αλλά δεν είναι σίγουρο τι το προκαλεί. Εμένα σήμερα παρουσιάστηκε πρώτη φορά.

Πρεπει να ενεργοποιειται με καποιοα εφαρμογη της συσευης, ο αισθητηρας αυτος πχ χρησιμοποιειται για να περνας το χερι και να σου δειχνει πληροφοριες στην οθονη, αν αυτος ο αισθητηρας δεν ειναι κοκκινος, ενεργος δηλαδη, δεν λειτουργουν οι επιλογες απο τις ρυθμισεις, κινησης. Αν κατι δεν λεω σωστα ας με διορθωσει καποιος.

Και μενα αναμενο ηταν και εσβησε με reboot...Δε νομιζω οτι φτιαχνει κατι το reboot, μετα απο λιγο λογικα θα ξαναναψει. Μπορει να ειναι bug μπορει να δουλευει και ετσι, στο xda δεν εχει ακουστει τιποτα;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδιά νομίζω αυτό έχει να κάνει με τον σένσορα εγγύτητας. Αν έχετε ενεργοποιημένο στα Motions το Quick Glance, ο σένσορας παραμένει μόνιμα ενεργός σε standby για να ανιχνεύει την κίνηση του χεριού. Προσωπικά θεωρώ το Quick Glance άχρηστο και το έχω κλείσει. Από τότε, όσες φορές έχω παρατηρήσει τον σένσορα είναι σβηστός (δεν βγάζει το αχνό κόκκινο). Θα το έχω υπόψη μου να δω αν ποτέ κολλήσει και μένει αναμμένος σε standby.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Και μενα αναμενο ηταν και εσβησε με reboot...Δε νομιζω οτι φτιαχνει κατι το reboot, μετα απο λιγο λογικα θα ξαναναψει. Μπορει να ειναι bug μπορει να δουλευει και ετσι, στο xda δεν εχει ακουστει τιποτα;

Εμένα ήταν αναμένο δύο μέρες και δεν είδα προβλήματα ούτε στην μπαταρία ούτε πουθενα

Θοδωρής

Εμένα ήταν αναμένο δύο μέρες και δεν είδα προβλήματα ούτε στην μπαταρία ούτε πουθενα

Ακριβως...και εμενα χθες το βραδυ που εβαλα ξυπνητηρι και ειχα σβηστα φωτα ηταν αναμενο...απο μπαταρια τα γνωστα...απλα δεν εχω δει καλυτερη σε smartphone!

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

ετσι ειναι ρε παιδες δεν ειναι προβλημα και ενοειτε πως μενει ανοιχτο με αχνο φως γιατι διαφορετικα δεν θα δουλευε η εντολη αυτη

Πρεπει να ενεργοποιειται με καποιοα εφαρμογη της συσευης, ο αισθητηρας αυτος πχ χρησιμοποιειται για να περνας το χερι και να σου δειχνει πληροφοριες στην οθονη, αν αυτος ο αισθητηρας δεν ειναι κοκκινος, ενεργος δηλαδη, δεν λειτουργουν οι επιλογες απο τις ρυθμισεις, κινησης. Αν κατι δεν λεω σωστα ας με διορθωσει καποιος.

ετσι ειναι ρε παιδες δεν ειναι προβλημα και ενοειτε πως μενει ανοιχτο με αχνο φως γιατι διαφορετικα δεν θα δουλευε η εντολη αυτη

Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή χωρίς να είναι αναμμένος ο σένσορας περνάς το χέρι από πάνω και τραβάς screenshot. Δεν είναι φυσιολογικό να είναι μόνιμα αναμμένος.

Έχει ακουστεί. Έλεγαν ότι κάποια φάση το προκαλούσε το viber αλλά αυτό έχει αναβαθμιστεί κ θεωρητικά έχει λυθεί αλλά πάλι προκαλείται. Τώρα από τι δεν έχει εντοπιστεί.

Παιδιά νομίζω αυτό έχει να κάνει με τον σένσορα εγγύτητας. Αν έχετε ενεργοποιημένο στα Motions το Quick Glance, ο σένσορας παραμένει μόνιμα ενεργός σε standby για να ανιχνεύει την κίνηση του χεριού. Προσωπικά θεωρώ το Quick Glance άχρηστο και το έχω κλείσει. Από τότε, όσες φορές έχω παρατηρήσει τον σένσορα είναι σβηστός (δεν βγάζει το αχνό κόκκινο). Θα το έχω υπόψη μου να δω αν ποτέ κολλήσει και μένει αναμμένος σε standby.

Εγώ το Quick Glance δεν το χρησιμοποιώ αλλά παρόλα αυτά το έκανε σήμερα, Κώστα. Λογικά κάποια εφαρμογή το προκαλεί κ μένει μόνιμα αναμμένος. Μπορεί να ήταν κ τυχαίο κόλλημα. Θα φανεί!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)