Theodore41 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ναι ξέρουμε όλοι. NFC λέγετε... near field comunitcation... google it. Δες το βιντεάκι παρακάτω και θα καταλάβεις. Ωραίο βιντεάκι για την κινητάρα μας. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Itb0s5jTJHY Αυτο που ρωτησε ο φιλος,το ειχε το S3 στη μπαταρια του,ενω το Note II,το εχει στο καπακι,αρα,μπορουμε να παρουμε οποια μπαταρια θελουμε για να την εχουμε εφεδρικη,χωρις να χρειαζεται να εχει NFC. Τωρα,για το λινκ που εβαλες,τι ειναι αυτο το upgrade που λεει εκει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Επειδη ειμαι με 3g θελεις να με φωτησεις και εμενα τι ειναι; γιατι πηρα ενα καπακι απο το πλαισιο για 2ο και δεν το εχει αυτο απο μεσα. Φυσικα ειναι imitation και οχι αυθεντικο. Απλα αναρωτηθηκα τι θα χανω οταν το βαζω! Αχα. Οκ... είναι μία τεχνολογία για να μεταφέρεις δεδομένα πολύ γρήγορα χωρίς pairing και άλλα τέτοια μεταξύ κινητών. Ένα αυτό. Δεύτερον μπορείς να κάνεις αγορές σε καταστήματα ακουμπώντας σε ένα μηχανάκι που έχουν στα ταμεία. Αυτό στο αμέρικα όχι εδώ (ακόμα). Τέλος χρησιμοποιώντας ιδικά NFC tags (κάτι σαν τα αντικλεπτικά αυτοκόλλητα που έχουν στα σουπερμαρκετ) μπορείς να εκτελείς μαζικές λειτουργίες στο κινητό. πχ. έχοντας ένα NFC tag στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σου... μπορείς απλά ακουμπώντας το κινητό πάνω να σου κλείσει wifi-mobile data-sync, να ενεργοποιήσει τα ξυπνητήρια σου, να μπει το κινητό σε battery save mode κλπ κλπ. πχ. Σίγουρα μου διαφεύγει κάτι... αλλά πάνω κάτω αυτά κανει. Αυτο που ρωτησε ο φιλος,το ειχε το S3 στη μπαταρια του,ενω το Note II,το εχει στο καπακι,αρα,μπορουμε να παρουμε οποια μπαταρια θελουμε για να την εχουμε εφεδρικη,χωρις να χρειαζεται να εχει NFC. Τωρα,για το λινκ που εβαλες,τι ειναι αυτο το upgrade που λεει εκει; Μάλλον εννοεί την "αναβάθμιση" που προσφέρει το κινητό στη δουλεία γραφείου. Edited December 27, 2012 by Astroholic Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Γειά σας, μόλις σήμερα πήρα και εγώ το Note II σε λευκό! τελευταία smartphones που είχα .... το φοβερό Samsung Omnia I ---> Motorola Milestone 853a ---> και τώρα GNote II. Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά ίσως το μοναδικό πραγματικό smarphone που κυκλοφορεί :X Συνοδεία έχει: Sony WM600 ή Νόκια ΒΗ-109 , 16GB class 10 Transcent και σύντομα γνήσια Samsung flip case (όχι με nfc και μόνιμο καπάκι) Αντάπτορα micro usb to fem-usb και μάλλον κάποιο hdmi adaptor. Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Από την πρώτη μέρα που πήρα το NOTE 2, το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα. Απόσταση μέχρι και 6-7 μέτρα που κινούμε από αυτό... κυρίως μέσα στο σπίτι δεν είχα πρόβλημα. Το caller ID κλασικά σου βγάζει μόνο το νούμερο. Τραγούδια και τέτοια τα βγάζει κανονικά αρκεί οι τίτλοι να είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Α! Επίσης συνδέεται ακαριαία. Μηπως δοκιμασες να σε καλεσει καποια επαφη σου που να την εχεις αποθηκευμενη με λατινικους χαρακτηρες να δεις αν την εμφανιζει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα AGIOS1977. Θα σου πω ακριβώς τι κάνω. Πάω στα Settings και στην πρώτη ομάδα με όνομα "Wireless & Network" επιλέγω "More settings". Στην επόμενη λίστα επιλογών σκρολάρω τέρμα κάτω και επιλέγω "AllShare Cast". Μετά μου βγάζει μια οθόνη που κάνει αναζήτηση συσκευών και δεν βρίσκει τίποτα. Εκεί κάποτε (πριν 1-2 βδομάδες) μου βρήκε την τηλεόραση του γείτονα. Έχω τελείως απείραχτη συσκευή με την ελληνική original 4.1.1 ROM. Καλησπέρα Κώστα αυτά που λες τα εχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα. Σε διάφορα sites λένε διάφοροι πως ίσως με αναβάθμιση της τηλεόρασης να λειτουργα το all share cast.θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) @WolfRathmA Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά. Μερικές ερωτήσεις προς τους παλιούς περισσότερο και σε όσους έχουν διάθεση για πειραματισμό: 1) Έχει δοκιμάσει κάποιος την Wifi σύνδεση στο 802.11n ; Προσωπικά σε όσους router 802.11n στα 2.4GHz έχω συνδεθεί (τον δικό μου αλλά και σε διάφορα καταστήματα) δεν έχω καταφέρει να πιάσω πάνω από 65Mbps σύνδεση. Θεωρητικά θα έπρεπε να συνδέεται στα 72Mbps. Ακόμα και δίπλα στον router να πάω, με 98% σήμα δεν έχω πιάσει πάνω από 6Mbps. Εσείς σε ποια ταχύτητα συνδέεστε με 802.11n router ; Αν κάποιος έχει παίξει με 802.11n στα 5GHz, θα έχει ενδιαφέρον να μας πει αν έπιασε 150Mbps. 2) Υπάρχει διαφορά μεταξύ Factory reset που γίνεται μέσα από το μενού του κινητού σε σχέση με το factory reset που κάνει το stock recovery, όταν μπούμε σε recovery mode ; Υπάρχει διαφορά μεταξύ wipe cache και wipe dalvik cache ; Ποια αρχεία σβήνουν οι παραπάνω διαδικασίες ; 3) Χρησιμοποιώντας το GN2 χωρίς root, με Stock ROM, υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσω μια εφαρμογή και να γράψει δεδομένα σε partition που δεν διαγράφονται από την διαδικασία του factory reset ; Με απλά λόγια για να κάνουμε πλήρες "format" τα user και application data, όταν έχουμε κάνει χρήση μόνο με Stock ROM, χωρίς να είμαστε root, χρειάζεται και κάτι παραπάνω εκτός από το factory reset για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουν μείνει σκουπίδια στην μνήμη και στην εσωτερική SD; Ευχαριστώ! To factory reset σβήνει τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους (επαφές, ρυθμίσεις κλτ.), δηλαδή ότι βρίσκεται στην κατάτμηση /data. Δε είμαι βεβαιος αν σβήνει άλλα αρχεία που έχεις αποθηκεύσει στον ελέυθερο χώρο της εσωτερικής μνήμης, δηλαδή στην κατάτμηση /sdcard, που όμως μπορείς έυκολα να διαγράψεις με ένα διαχειριστή αρχείων. Η cache είναι μια κατάτμηση της εσωτερικής μνήμης που λειτουργεί ως προσωρινή μνήμη για την βελτιστοποίηση του συστήματος. Η dalvic-cache είναι κάτι αντίστοιχο, αφορά όμως αποκλειστικά την dalvik VM (μια εικονική μηχανή που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση μεταφρασμένων εφαρμογών java). Βρίσκεται στην διαδρομή /data/dalvik-cache Edited December 27, 2012 by syd77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Μηπως δοκιμασες να σε καλεσει καποια επαφη σου που να την εχεις αποθηκευμενη με λατινικους χαρακτηρες να δεις αν την εμφανιζει κανονικα; Δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω όλες μου τις επαφές στα ελληνικά. Πάντως δεν νομίζω να εμφάνιζε το όνομα ακόμα και στα αγγλικά να ήταν. Νομίζω στα specs του Bluetooth ανέφερε πως δεν εμφανίζει όνομα... δεν είμαι 100% σίγουρος όμως. Θα το τσεκάρω και θα σου πω. Επειδή είμαστε λίγο offtopic όμως θα σου στείλω pm για το συγκεκριμένο θέμα μόλις το δοκιμάσω. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω όλες μου τις επαφές στα ελληνικά. Πάντως δεν νομίζω να εμφάνιζε το όνομα ακόμα και στα αγγλικά να ήταν. Νομίζω στα specs του Bluetooth ανέφερε πως δεν εμφανίζει όνομα... δεν είμαι 100% σίγουρος όμως. Θα το τσεκάρω και θα σου πω. Επειδή είμαστε λίγο offtopic όμως θα σου στείλω pm για το συγκεκριμένο θέμα μόλις το δοκιμάσω. Εμένα μου βγάζει και όνομα.... Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Αχα. Οκ... είναι μία τεχνολογία για να μεταφέρεις δεδομένα πολύ γρήγορα χωρίς pairing και άλλα τέτοια μεταξύ κινητών. Ένα αυτό. Δεύτερον μπορείς να κάνεις αγορές σε καταστήματα ακουμπώντας σε ένα μηχανάκι που έχουν στα ταμεία. Αυτό στο αμέρικα όχι εδώ (ακόμα). Τέλος χρησιμοποιώντας ιδικά NFC tags (κάτι σαν τα αντικλεπτικά αυτοκόλλητα που έχουν στα σουπερμαρκετ) μπορείς να εκτελείς μαζικές λειτουργίες στο κινητό. πχ. έχοντας ένα NFC tag στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σου... μπορείς απλά ακουμπώντας το κινητό πάνω να σου κλείσει wifi-mobile data-sync, να ενεργοποιήσει τα ξυπνητήρια σου, να μπει το κινητό σε battery save mode κλπ κλπ. πχ. Σίγουρα μου διαφεύγει κάτι... αλλά πάνω κάτω αυτά κανει. Μάλλον εννοεί την "αναβάθμιση" που προσφέρει το κινητό στη δουλεία γραφείου. hmm! thanks, η αληθεια ειναι οτι ηξερα τι ειναι και τι κανει το Nfs, αλλα μαλλον απ τη βιασυνη μου δεν προσεξα οτι ελεγς οτι ειναι το nfs και το μονο που ειδα απ το post του ηταν το video! :blink::blink::lol: μαλλον το πολυ φαγητο φταει! :lol::lol: thanks παντως δεν ηξερα οτι κανει ολα τουτα, παρα μονο για δεδομενα και "μηχανακια καταστηματων" γνωριζα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδιά θα ήθελα εάν είναι δυνατόν μια μικρή βοήθεια σχετικά με το Galaxy Note 2. Στις επαφές δεξιά στην οθόνη έχει ένα ευρετήριο! Αυτό μου εμφανίζεται με Λατινικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα να με δυσκολεύει στο να βρω τα ονόματα τα οποία είναι γραμμένα στα Ελληνικά! Υπάρχει τρόπος αυτοί οι χαρακτήρες να αλλάξουν και να γίνουν Ελληνικοί; Ευχαριστώ! Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδιά θα ήθελα εάν είναι δυνατόν μια μικρή βοήθεια σχετικά με το Galaxy Note 2. Στις επαφές δεξιά στην οθόνη έχει ένα ευρετήριο! Αυτό μου εμφανίζεται με Λατινικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα να με δυσκολεύει στο να βρω τα ονόματα τα οποία είναι γραμμένα στα Ελληνικά! Υπάρχει τρόπος αυτοί οι χαρακτήρες να αλλάξουν και να γίνουν Ελληνικοί; Ευχαριστώ! Θα αλλάξουν στην αναβάθμιση που έρχεται Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδιά θα ήθελα εάν είναι δυνατόν μια μικρή βοήθεια σχετικά με το Galaxy Note 2. Στις επαφές δεξιά στην οθόνη έχει ένα ευρετήριο! Αυτό μου εμφανίζεται με Λατινικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα να με δυσκολεύει στο να βρω τα ονόματα τα οποία είναι γραμμένα στα Ελληνικά! Υπάρχει τρόπος αυτοί οι χαρακτήρες να αλλάξουν και να γίνουν Ελληνικοί; Ευχαριστώ! Με την αναβάθμιση σε 4.1.2 εμφανίζονται και στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδιά θα ήθελα εάν είναι δυνατόν μια μικρή βοήθεια σχετικά με το Galaxy Note 2. Στις επαφές δεξιά στην οθόνη έχει ένα ευρετήριο! Αυτό μου εμφανίζεται με Λατινικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα να με δυσκολεύει στο να βρω τα ονόματα τα οποία είναι γραμμένα στα Ελληνικά! Υπάρχει τρόπος αυτοί οι χαρακτήρες να αλλάξουν και να γίνουν Ελληνικοί; Ευχαριστώ! Δοκίμασε να ψάξεις ένα όνομα από τη στήλη search που έχει πάνω πάνω στις επαφές. Γράφοντας τα 2 πρώτα γράμματα της επαφής που θέλεις θα στην εμφανίσει αμέσως. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο βολικό απ' το να χρησιμοποιείς την πλαϊνή μπάρα. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Έχω την 4.1.1 Την 4.1.2 πότε περίπου την περιμένουμε; Σας ευχαριστώ πολύ!! Δοκίμασε να ψάξεις ένα όνομα από τη στήλη search που έχει πάνω πάνω στις επαφές. Γράφοντας τα 2 πρώτα γράμματα της επαφής που θέλεις θα στην εμφανίσει αμέσως. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο βολικό απ' το να χρησιμοποιείς την πλαϊνή μπάρα. Αυτό κάνω μέχρι στιγμής αλλά πιστεύω ότι με το ευρετήριο θα είναι καλύτερα... Σ΄ευχαριστώ πολύ πάντως! Edited December 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Έχω την 4.1.1 Την 4.1.2 πότε περίπου την περιμένουμε; Σας ευχαριστώ πολύ!! Σε κάποιους έχει ήδη έρθει, άρα σύντομα θα σου έρθει ειδοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ξέρει κανείς κάποιο πακέτο με wallpapers για το Note 2? Όσα έχω κατεβάσει μέχρι τώρα έχω την εντύπωση ότι πιξελιάζουν :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Έχω την 4.1.1 Την 4.1.2 πότε περίπου την περιμένουμε; Σας ευχαριστώ πολύ!! Αν είχες από μαμά το 4.1.1 Ελληνικό Firmware, από στιγμή σε στιγμή θαβγεί λογικά.Εγώ που είχα από μαμά το firmware του Bangladesh, πρίν από λίγες μέρες μου ήρθε ενημέρωση ότι υπάρχει νέο λογισμικό και μέσω Kies το αναβάθμησα σε 4.1.2. Να ξέρεις όπως σε είπε και ο φίλος, θα έχεις κανονικά Ελληνικά στο ευρετήριο στις επαφές.Ήταν ένα bug που το διορθώσανε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Δηλαδή μόνο με kies γίνεται η αναβάθμιση ? Όχι μέσω τηλεφώνου πού ελέγχει για τις αναβαθμίσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Δηλαδή μόνο με kies γίνεται η αναβάθμιση ? Όχι μέσω τηλεφώνου πού ελέγχει για τις αναβαθμίσεις ? Γίνεται κανονικά και μέσω τηλεφώνου Wi-Fi.Απλά εμένα μου εμφάνιζε το μήνυμα ότι η αναβάθμηση λογισμικού γίνεται με βαση την προτεραιότητα, που σημαίνει ότι ήταν θέμα server.Προφανώς πολύ κίνηση;Απλά για να μην περιμένω πότε θα μου είχε επιτρέψει την έναρξη ανβάθμησης μέσω Wi-Fi, το έκανα μέσω Kies.Το ίδιο πράγμα είναι εξάλλου Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά Οσο καιρό είχα την 4 . 1 . 1 rootαρισμένη stock και είχα περάσει το google maps το σπασμένο από xda είχα πλοήγηση που δούλευε άψογα. Μόλις έβαλα την τελευταία τη Γαλλική ( με odin) ξαφνικά η πλοήγηση δε λειτουργεί. Μόλις δώσω εντολή για πλοήγηση κολλάει επ άπειρο στην αναζήτηση δορυφόρου. Ούτε καν ο εντοπισμός θέσης δε λειτουργεί ανοίγοντας απλά το χάρτη. Είναι φυσιολογικό αυτό ? Υπόψιν ότι έχω Γαλλικό τηλέφωνο και μετά την εγκατάσταση της 4 . 1 . 2 δεν ξανάκανα root. Μήπως ευθύνεται αυτό το τελευταίο ? Εννοώ δηλαδή πως αν κάνω ξανά root λέτε να δουλέψει ? Κανείς με το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά Εχω από εχθές το βράδυ πρόβλημα με τον φωτισμό της οθόνης ο οποίος αν και έχει ορισθεί να σβήνει σε 30 δευτερολεπττα αυτός παραμένει διαρκώς ανοιχτός Επίσης στην οθόνη κλειδωματος ξεκλειδώνει μόνο του ενώ το ξεκλειδώσει έχει ορισθεί με κυλιση και ο φωτισμός παραμένει φυσικά συνεχώς ανοικτός Μήπως υπάρχει κάποια λύση Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά Εχω από εχθές το βράδυ πρόβλημα με τον φωτισμό της οθόνης ο οποίος αν και έχει ορισθεί να σβήνει σε 30 δευτερολεπττα αυτός παραμένει διαρκώς ανοιχτός Επίσης στην οθόνη κλειδωματος ξεκλειδώνει μόνο του ενώ το ξεκλειδώσει έχει ορισθεί με κυλιση και ο φωτισμός παραμένει φυσικά συνεχώς ανοικτός Μήπως υπάρχει κάποια λύση Ευχαριστώ Κοίταξε μήπως κάποιο προγραμματάκι που εγκατέστησες προσφάτως σου κρατάει ανοιχτή την οθόνη. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Γειά σας παιδιά. Εχω το τιτανι οι υμ και προσπαθώ να αλλάξω την θέση της εξωτερικής μνήμης στην εξωτερικη μου κάρτα αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι. ... Για τα αντίγραφα ασφαλείας την άλλαξα όπως βλέπεται μεσα απο τις ρυθμισεις. αλλά για να αναγνωρίζει την μνήμη μου δεν... Θέλω να το κάνω για να μεταφέρω τις έφηβος μου στην εκείνη μνήμη. Αλλιώς καίει ότι το κάνει αλλά δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Γειά σας παιδιά. Εχω το τιτανι οι υμ και προσπαθώ να αλλάξω την θέση της εξωτερικής μνήμης στην εξωτερικη μου κάρτα αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι. ... Για τα αντίγραφα ασφαλείας την άλλαξα όπως βλέπεται μεσα απο τις ρυθμισεις. αλλά για να αναγνωρίζει την μνήμη μου δεν... Θέλω να το κάνω για να μεταφέρω τις έφηβος μου στην εκείνη μνήμη. Αλλιώς καίει ότι το κάνει αλλά δεν. πας προτιμησεις - θεση του φακελου αντιγραφων - και αφου βρεις ποιον θες πατας χρηση τρεχοντος προσοχη για να βρεις το φακελο αν ειναι αλλου πατας το πισω πληκτρο απο τα hardware κουμπια και σε παει σε πισω φακελο Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) πας προτιμησεις - θεση του φακελου αντιγραφων - και αφου βρεις ποιον θες πατας χρηση τρεχοντος προσοχη για να βρεις το φακελο αν ειναι αλλου πατας το πισω πληκτρο απο τα hardware κουμπια και σε παει σε πισω φακελο Φιλε μου αυτο είναι για τα αντίγραφα ασφαλείας που όπως θα δεις αν φώτο το έχω κάνει. Την διαδρομή της εξωτερικής μνήμης θέλω να αλλάξω Δηλαδή θέλω να αλλάξω την τοποθεσία της εξωτερικής αποθηκεύσης που τώρα είναι στην μνήμη του τηλεφώνου όπως βλέπε στην φώτο. Edited December 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts