Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδώ και καιρό μου έρχονται στην status bar διαφημιστικές ειδοποίησης (οι διαφημίσης είναι στυλ λωρίδας που υπάρχουν στα παιχνίδια)

ξέρεις κανείς πως βγαίνουν?

Kατεβασε το air push detector, δες ποια εφαρμογη ειναι υπευθυνη και βγαλε την.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά θα μου απαντήσει κανείς, ποιο είναι το csc της γαλλικής rom που περασε ο τεχνικός μου; και αν πρεπει να αλλάξω το eur με τι;

Στο csc select δεν υπάρχει το XEF.Μήπως είναι κάτι άλλο; Σε νησί ακρητικό ειμαστε δώστε ένα χερι παραπάνω βοήθειας.

Οδυσσεα παμε απο την αρχη παλι.Το καταλαβαινω οτι εισαι μακρια και θελεις βοηθεια.Απλα ολα ειναι γραμμενα στον οδηγο ή σε posts εδω μεσα.Πηγαινε στον dialer και γραψε *#1234#

Ποσταρε και τα τρια στοιχεια που θα σου βγαλει.Μετα με το csc selector δες ποιο csc εχει πρασινη βουλιτσα και ποια csc σου δινει διαθεσιμα.Μαζεψε αυτες τις πληροφοριες και γραψε ΕΝΑ post(το τονιζω για να μην γεμισει το thread posts)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

AP: N7100XXALJ3

CP: N7100XXALJ2

CSC: N7100XXALJ4

Τσεκαρισμένο είναι το eur και οι επιλογές που έχω είναι: BTU-CYO-EIR-ETL-EUR-MET-NEE-ORX-PHE-XEH-XEO

Αυτά είναι τα στοιχεία.

Ευχαριστώ

Τσεκαρισμένο είναι το eur και οι επιλογές που έχω είναι: BTU-CYO-EIR-ETL-EUR-MET-NEE-ORX-PHE-XEH-XEO

Αυτά είναι τα στοιχεία.

Ευχαριστώ

Βρε Οδυσσεα δεν φορας γαλλικη ρομ.Η τελευταια γαλλικη ρομ ειναι η xxalj1.

Τυχαινει να εχω την τελευταια αγγλικη ρομ xxalj3 και σε πληροφορω οτι φορας αγγλικη ρομ :eek:

Τελοσπαντων εισαι μια χαρα.Και με το EUR csc

Edit

Επειδη αυτες οι rom ειναι multiCSC και εξαρταται ποια κατεβαζεις (ποιο ειναι δηλαδη το default csc) προφανως ο τεχνικος κατεβασε τη rom για Ελλαδα

Συμπερασμα :Δεν χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αυτά είναι τα στοιχεία.

Ευχαριστώ

Αγαπητέ δεν έχεις την γαλλική αλλα την ελληνική και το csc που έχει επιλεξει το παλικάρι ειναι σωστο. Αρα εισαι έτοιμος για αναβάθμιση οποτε την δώσει η samsung για Ελλάδα.

Edit

Τωρα προσεξα οτι διαφέρει το csc σου διαφέρει απο της ελληνικης

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αγαπητέ δεν έχεις την γαλλική αλλα την ελληνική και το csc που έχει επιλεξει το παλικάρι ειναι σωστο. Αρα εισαι έτοιμος για αναβάθμιση οποτε την δώσει η samsung για Ελλάδα.

Edit

Τωρα προσεξα οτι διαφέρει το csc σου διαφέρει απο της ελληνικης

Κωστα τι csc εχει η ελληνικη?

εδώ και καιρό μου έρχονται στην status bar διαφημιστικές ειδοποίησης (οι διαφημίσης είναι στυλ λωρίδας που υπάρχουν στα παιχνίδια)

ξέρεις κανείς πως βγαίνουν?

Αν πατήσεις πάνω στην ειδοποίηση παρατεταμένα, επιλέγεις "Πληροφορίες" και σε πάει στην εφαρμογή που ευθύνεται. Εκεί μπορείτε να επιλέξεις να μην σου βγάζει ειδοποιήσεις η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Φυσικά ισχύουν και αυτά που σου είπαν τα παιδιά νωρίτερα

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Αργύρη τι λεει ο Κώστας; Εχω πρόβλημα δηλαδή;

Κατ αρχην μην ανησυχεις.Δεν εχεις προβλημα.Ασε να δουμε αυριο αν εχεις αγγλικη ρομ ή ελληνικη.Αλλα πανω απο ολα μην ανησυχεις

Μηπως εχεις καπου το αρχειο με τη ρομ που σου περασε ο τεχνικος?

Η αγγλικη ειναι N7100XXALJ3_N7100OXXALJ4_BTU.zip

Και η ελληνικη

N7100XXALJ3_N7100OXXALJ4_EUR.zip

Οπως βλεπεις ειναι πανομοιοτυπες και απλα αλλαζει το default csc (EUR και BTU)

Edited by afilopou

Κατ αρχην μην ανησυχεις.Δεν εχεις προβλημα.Ασε να δουμε αυριο αν εχεις αγγλικη ρομ ή ελληνικη.Αλλα πανω απο ολα μην ανησυχεις

Μηπως εχεις καπου το αρχειο με τη ρομ που σου περασε ο τεχνικος?

Η αγγλικη ειναι N7100XXALJ3_N7100OXXALJ4_BTU.zip

Και η ελληνικη

N7100XXALJ3_N7100OXXALJ4_EUR.zip

Οπως βλεπεις ειναι πανομοιοτυπες και απλα αλλαζει το default csc (EUR και BTU)

Οχι δεν εχω κρατησει κάτι, ήρθε το εκανε και έφυγε την επομενη μέρα στρατιώτης. Οκ να του δούμε αύριο.

Κωστα τι csc εχει η ελληνικη?

Εδω είναι τα Ελληνικα.

http://img843.imageshack.us/img843/4089/screenshot2012113022355.png

http://img855.imageshack.us/img855/2364/screenshot2012113023320.png

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα ξαναγράφω Αργύρη και Κώστα την csc γιατι νομίζω μου ξέφυγε ένα (Ο)

CSC: N7100XXALJ4 - το σωστο είναι CSC: N7100ΟXXALJ4 αλλά δεν το είχα προσέξει.

Καλημέρα ξαναγράφω Αργύρη και Κώστα την csc γιατι νομίζω μου ξέφυγε ένα (Ο)

CSC: N7100XXALJ4 - το σωστο είναι CSC: N7100ΟXXALJ4 αλλά δεν το είχα προσέξει.

Ε τοτε ειναι ιδια με τα δικα μου οπότε έχεις την ελληνική και επιλεγμένο σωστά το EUR.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Στη Βίβλο προστέθηκε ''Πως να ρυθμίσετε το CSC (Customer Sales Code) σε Ελληνικό (EUR)'' By Αργύρης!

No more excuses!!!!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ε τοτε ειναι ιδια με τα δικα μου οπότε έχεις την ελληνική και επιλεγμένο σωστά το EUR.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Να προσθεσω εδω οτι και εγω που εχω βαλει την αγγλικη και εχω BTU csc εχω ακριβως τις ιδιες επιλογες στο csc.

Θα ξεκαθαριζε λιγο το θεμα αν καποιος που φοραει ελληνικη ρομ και ειναι root (xxlj3)μπορει να παει με ενα root explorer στη διαδρομη /system/csc/others.xml και να τσεκαρει τις δυο γραμμες που φαινονται στο screenshot μου.

http://db.tt/tlOxnJvn

Να προσθεσω εδω οτι και εγω που εχω βαλει την αγγλικη και εχω BTU csc εχω ακριβως τις ιδιες επιλογες στο csc.

Θα ξεκαθαριζε λιγο το θεμα αν καποιος που φοραει ελληνικη ρομ και ειναι root (xxlj3)μπορει να παει με ενα root explorer στη διαδρομη /system/csc/others.xml και να τσεκαρει τις δυο γραμμες που φαινονται στο screenshot μου.

http://db.tt/tlOxnJvn

Κάτι σαν αυτό;

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

πως να το κάνω εγω αυτό ; με τι πρόγραμμα; απλά θα το τρέξω;

i

Πρέπει να είσαι root.Απλά κατεβάζειs το Esfile explorer Και κάνεις τα βήματα που λέει ο Αργύρης παραπάνω.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

i

Πρέπει να είσαι root.Απλά κατεβάζειs το Esfile explorer Και κάνεις τα βήματα που λέει ο Αργύρης παραπάνω.

Εγώ είμαι root; όταν λεει ο Αργυρης να τσεκάρω τις δυο γραμμες εννοεί να τις δω; ή να πατησω κάτι;

Εγώ είμαι root; όταν λεει ο Αργυρης να τσεκάρω τις δυο γραμμες εννοεί να τις δω; ή να πατησω κάτι;

Οδυσσεα δεν εισαι root.Μη μπλεκεις με αυτα.Το kies στο αναγνωριζει το τηλ. σωστα?Κατσε στα αυγα σου και απολαυσε το κινητο σου

Στο λεω γιατι τελικα θα μπερδευτεις,θα φας τη μερα σου,θα κατεβασεις τα καντηλια του κοσμου ολου.Οποτε απο τη στιγμη που με τη λεξη root,ρωτας τί ειναι αυτο προτεινω να κατσεις στα αυγα σου :)

Edited by afilopou

Εντάξει Αργύρη. Οτι πεις εσυ. Ναι μου το αναγνωρίζει το kies. Ελπίζω να παιρνω αναβαθμήσεις.

Το δήλωσα δεν εχω ιδέα.Οτι κατάφερα ήταν με τη δική σου βοήθεια και σε ευχαριστω. Μόνο όταν δώσει αναβάθμηση να το γράψετε να διασταυρώσω αν θα κάνει το δικο μου να ξέρουμε τι γίνεται.

Και άλλα παιδια βοήθησαν και τα ευχαριστω.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Στη Βίβλο προστέθηκε ''Πως να ρυθμίσετε το CSC (Customer Sales Code) σε Ελληνικό (EUR)'' By Αργύρης!

No more excuses!!!!

Παιδιά μία ερώτηση :

Aν κάνω uninstall την εφαρμογή csc selector μετά τη διαδικασία ή κάνω wipe data / factory reset το τηλέφωνο, θα παραμείνει το csc στο EUR?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά μία ερώτηση :

Aν κάνω uninstall την εφαρμογή csc selector μετά τη διαδικασία ή κάνω wipe data / factory reset το τηλέφωνο, θα παραμείνει το csc στο EUR?

Ναι. . . . . .

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Παιδιά μία ερώτηση :

Συγγνώμη αλλά εσύ ρε Τάσο είσαι χειρότερος από μένα, φυσικά και θα παραμείνει το eur. Σου συνιστώ μην τα πειράζεις μην πάθεις καμιά ζημιά.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)