gkionis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Δεν εχει.Period. http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3877&c=samsung_sch-r950_galaxy_note_ii_lte Νομιζω ομως οτι αν βαλεις ΒΤ,θα εχεις ραδιο απο κει,αν το υποστηριζει. Εγω εχω βαλει ενα Sony smart wireless headset pro ,και παιζει απο κει με το 7100 που εχω,αν και θα μπορουσα βεβαια να εχω ραδιο μονο με το τηλεφωνο,μιας και το 7100 εχει ραδιο,αλλα αφου εχω το ΒΤ,παιζω απο κει. ειναι καλό το συγκεκριμένο bluetooth ?( Sony smart wireless headset pro ) από που το πήρες ? μπορείς να συνδέσεις δύο τηλέφωνα ? το βρήκα κοντα στα 120 ευρώ αρκετά τσουχτερό Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Εδώ είσαι Το δεύτερο που λες το παλεύω ακόμα. Κάτι είδα για Tasker + secure settings , δεν μπήκα στον κόπο να το ψάξω ακόμα γιατί με καλύπτει η υπάρχουσα λύση. Αλλά έρχεται σ/κ ;) To ειχα ξεχασει το Keyboard Manager! Thanks :) Νομιζω πως κι εμενα θα με καλυψει αυτη η λυση, αλλα ξερεις, for the sake of it :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ειναι καλό το συγκεκριμένο bluetooth ?( Sony smart wireless headset pro ) από που το πήρες ? μπορείς να συνδέσεις δύο τηλέφωνα ? το βρήκα κοντα στα 120 ευρώ αρκετά τσουχτερό Δε ξέρω που το βρήκες 120 ευρώ, αλλά κοίτα εδω. Και ναι, μπορείς να συνδέσεις 2 συσκευές. Βρε παιδιά, έχω τη stock 4.1.2 άλλα όταν συνδέω τα ακουστικά δε μου βγάζει το pop up με τις επιλογές των ακουστικών.Είναι σε κάποια ρύθμιση και δε θυμάμαι? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 https://www.youtube.com/watch?v=HItCxXiwMjU Εχω συνηθίσει το Swype απ την εποχή του sgs, δεν θέλω να το αλλάξω. Αλλά σε landscape θέλω αναγνώριση γραφής, sgn2 έχουμε πλέον ;-)[/quote Σου δουλεύει στο swype η αναγνώριση κανονικά; Δεν δουλεύει σε εμένα όπως της Samsung. Σ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Δε ξέρω που το βρήκες 120 ευρώ, αλλά κοίτα εδω. Και ναι, μπορείς να συνδέσεις 2 συσκευές. Βρε παιδιά, έχω τη stock 4.1.2 άλλα όταν συνδέω τα ακουστικά δε μου βγάζει το pop up με τις επιλογές των ακουστικών.Είναι σε κάποια ρύθμιση και δε θυμάμαι? ρυθμίσεις-->εμφάνιση -->βοηθός σελίδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 https://www.youtube.com/watch?v=HItCxXiwMjU Εχω συνηθίσει το Swype απ την εποχή του sgs, δεν θέλω να το αλλάξω. Αλλά σε landscape θέλω αναγνώριση γραφής, sgn2 έχουμε πλέον ;-)[/quote Σου δουλεύει στο swype η αναγνώριση κανονικά; Δεν δουλεύει σε εμένα όπως της Samsung. Σ Και θα αργήσει μάλλον να δουλέψει τόσο καλά. Αμφιβάλω αν θα τα καταφέρουν μάλιστα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ρυθμίσεις-->εμφάνιση -->βοηθός σελίδας Σ ευχαριστώ φίλε μου...:) Εκεί απο κάτω είδα ότι έχει και επιλογή για τα πολλαπλά παράθυρα (που βγάζει με παρατεταμένο πάτημα το back home) έτσι ώστε να τα απενεργοποιούν όσοι δε τα θέλουν.Κάποιοι το πατούσαν καταλάθος και τους εκνέυριζε.Είμαι σε 4.1.2.Νομίζω ότι σε προηγούμενες εκδόσεις δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα(?). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Σου δουλεύει στο swype η αναγνώριση κανονικά; Δεν δουλεύει σε εμένα όπως της Samsung. Σ H αναγνώριση γραφής του swype keyboard ΔΕΝ είναι καθόλου καλή. Η ουσία αυτού το app είναι πως μπορείς να ρυθμίσεις την συσκευή να έχει ενεργό το swype keyboard όσο το κρατάς σε portrait ( για να γράφεις με το δάχτυλο - για μένα σε αυτό τον τρόπο γραφής το swype είναι ακόμα πολύ μπροστά ) και μόλις γυρίσεις την συσκευή σου σε landscape αυτόματα αλλάζει το πληκτρολόγιο σε samsung keyboard ( αν έχεις το πενάκι έξω ανοίγει απευθείας στην αναγνώριση γραφής - που ομολογουμένως είναι σχεδόν άψογο για pen write recognition ) Edited November 29, 2012 by voltaire Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Σημερα κλεινω εβδομαδα με την συκευη και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος! Το μαναδικο ελλατωμα που του εχω βρει ειναι η θυρα micro usb που ειναι λιγο χαλαρη και εαν πειραζεις το κινητο ενω πχ το φορτιζεις πολυ ευκολα βγαινει και δεν κανει επαφη και δεν το περνεις και χαμπαρι... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Σημερα κλεινω εβδομαδα με την συκευη και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος! Το μαναδικο ελλατωμα που του εχω βρει ειναι η θυρα micro usb που ειναι λιγο χαλαρη και εαν πειραζεις το κινητο ενω πχ το φορτιζεις πολυ ευκολα βγαινει και δεν κανει επαφη και δεν το περνεις και χαμπαρι... Αυτό έχει αναφερθεί σε διάφορες συσκευές.Προσωπικά το είχα στο Note1. Εχει αναφερθεί επίσης ότι αν μπορέσεις να πειράξεις τα pinακια στστη usb θύρα θα ''κουμπώνει'' καλύτερα. Φυσικά δεν είναι πρόβλημα και δε το έχουν όλες οι συσκευές.Αλλά σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ το είχα περάσει...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Αυτό έχει αναφερθεί σε διάφορες συσκευές.Προσωπικά το είχα στο Note1. Εχει αναφερθεί επίσης ότι αν μπορέσεις να πειράξεις τα pinακια στστη usb θύρα θα ''κουμπώνει'' καλύτερα. Φυσικά δεν είναι πρόβλημα και δε το έχουν όλες οι συσκευές.Αλλά σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ το είχα περάσει...:) Αμα το παει στο σερβις; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Αμα το παει στο σερβις; Δεν χρειάζεται. Υπάρχουν καλώδια με βισμα πιο φαρδυ. Αν ειναι συμβατό ωστε να μην αργει η φόρτιση θα είναι ΟΚ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Δεν χρειάζεται. Υπάρχουν καλώδια με βισμα πιο φαρδυ. Αν ειναι συμβατό ωστε να μην αργει η φόρτιση θα είναι ΟΚ. Τώρα που το ανέφερες, τι καλώδιο πρέπει να πάρω 2μετρο που θέλω (πως να το ψάξω) που να φορτίζει όπως το μαμα? Έχω ένα 2μετρο απο ebay και πρέπει να δίνει τα μισά mA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλα σιγουρα δεν βαζω χερι μεσα εκει και λιγο δυσκολο να τα παω στο σερβις μονο για αυτο... Θα παρω ενα dock σαν και αυτο για το κομοδινο και θα τελειωσει η ιστορια.:) Αλλα μαλλον θα με ενδιεφερε και εμενα ενα μεγαλο καλωδιο usb για οταν παιζεις πχ ενα παιχνιδι..:p Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας :χρησιμοποίησα το Odin 1.85 αφου ο Odin3 δεν βγάζει το κουτί start και πέρασα την τελευταία ελληνική απο την sammobile και μέσω της εφαρμογής samsung galaxy s/s2/s3 Csc έβαλα το Eur. Οταν Πατησω *#1234#το AP και CP παρέμειναν τα ίδια και το CSC άλλαξε σε Ν7100XXALJ4. Τα έκανα σωστά; (Το πεννακι γράφει ελληνικά τωρα) ακόμα κάτι δεν θα έπρεπε να πάρω την 4.1.2;επίσης ξέρετε κανένα browser το οποίο χρησιμοποιεί όλη την οθόνη του κινητού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας :χρησιμοποίησα το Odin 1.85 αφου ο Odin3 δεν βγάζει το κουτί start και πέρασα την τελευταία ελληνική απο την sammobile και μέσω της εφαρμογής samsung galaxy s/s2/s3 Csc έβαλα το Eur. Οταν Πατησω *#1234#το AP και CP παρέμειναν τα ίδια και το CSC άλλαξε σε Ν7100XXALJ4. Τα έκανα σωστά; (Το πεννακι γράφει ελληνικά τωρα) ακόμα κάτι δεν θα έπρεπε να πάρω την 4.1.2;επίσης ξέρετε κανένα browser το οποίο χρησιμοποιεί όλη την οθόνη του κινητού ; Η 4.1.2 ειναι leaked, πραγμα που σημαινει πως δεν εχει βγει ακομα επισημα. Οποτε αν θελεις τη βαζεις μονο μεσω Odin. Ο Chrome και ο Dolphin κανουν το fullscreen που θελεις :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Σ ευχαριστώ φίλε μου...:) Εκεί απο κάτω είδα ότι έχει και επιλογή για τα πολλαπλά παράθυρα (που βγάζει με παρατεταμένο πάτημα το back home) έτσι ώστε να τα απενεργοποιούν όσοι δε τα θέλουν.Κάποιοι το πατούσαν καταλάθος και τους εκνέυριζε.Είμαι σε 4.1.2.Νομίζω ότι σε προηγούμενες εκδόσεις δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα(?). Ναι δεν υπαρχει στην 4.1.1 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλημέρα. Κοίταξα που δαπανάται η μπαταρία και γράφει στην αναμονή ραδιοφώνου 28% όμως το ραδιόφωνο είναι κλειστο και δεν το άνοιξα ποτε. Μήπως να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας :χρησιμοποίησα το Odin 1.85 αφου ο Odin3 δεν βγάζει το κουτί start και πέρασα την τελευταία ελληνική απο την sammobile και μέσω της εφαρμογής samsung galaxy s/s2/s3 Csc έβαλα το Eur. Οταν Πατησω *#1234#το AP και CP παρέμειναν τα ίδια και το CSC άλλαξε σε Ν7100XXALJ4. Τα έκανα σωστά; (Το πεννακι γράφει ελληνικά τωρα) ακόμα κάτι δεν θα έπρεπε να πάρω την 4.1.2;επίσης ξέρετε κανένα browser το οποίο χρησιμοποιεί όλη την οθόνη του κινητού ; Στον μαμα browser πηγαινε ρυθμησεις-εργαστηρια και τικαρε την λειτουργια πληρης οθονη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Να με κ εγω εδώ :) Λοιπόν έχουμε και λέμε. Δειτε . Νομιζω ειμαι καλα πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Πως μπορείτε με Ελληνική γλώσσα σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή ρε παιδιά? Κάποιος που γνωρίζει μόνο τα πολύ βασικά της Αγγλικής να το καταλάβω... ...ακούς εκεί "1η". Ένταξει το συγκεκριμένο είναι το λιγότερο αλλα υπάρχουν 1002 άλλα... Edited November 29, 2012 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ακου λίγο, σχετικά με τα ελληνικά και όσα απεμπολήσαμε. Ήμουν Γερμανία και μπήκαμε σε δυο καταστήματα πριν δυο μήνες , αρνήθηκαν να μας εξυπηρετήσουν δηλώνοντας ότι δεν ήξε-ραν αγγλικά. επίσης όταν υποχρεωτικά χρησιμοποιούν αγγλική φράση πχ σε κάποιο εγχειρίδιο αμέσως σε παρένθεση το γράφουν και στα γερμανι-κά και εξηγούν και τον τεχνικό όρο. Τώρα θα μου πεις τι ψάχνω αλλά έ-τσι είναι φίλε μου , λίγο από δω λίγο από κει και καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε.(αυτό που γράφω ελπίζω να μην το δείτε σνα αντιπαράθεση πόσο μάλλον σαν επίθεση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλημέρα. Κοίταξα που δαπανάται η μπαταρία και γράφει στην αναμονή ραδιοφώνου 28% όμως το ραδιόφωνο είναι κλειστο και δεν το άνοιξα ποτε. Μήπως να κάνω κάτι; Είναι λάθος στην μετάφραση . Στα αγγλικα θα το γραφει ως Radio ;) Radio νομίζω ότι λένε τις λειτουργιες του κινητου που σχετιζονται με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλησπερα παιδια στην ομορφη παρεα σας.Αν και δε σκοπευω να αλλαξω το s2 μου συντομα,παρακολουθω το νημα καθημερινα και ειμαι σιγουρος οτι η επομενη συσκευη που θα αποκτησω θα ειναι της σειρας note.Aυτη τη πατεντα των μηχανικων της samsung την ειδατε? http://www.youtube.com/watch?v=JUS-hHhbzxA&feature=g-all Δεν εχει βεβαια καποια πρακτικη χρησιμοτητα αλλα ειναι σιγουρα πρωτοτυπο κι εντυπωσικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Ακου λίγο, σχετικά με τα ελληνικά και όσα απεμπολήσαμε. Ήμουν Γερμανία και μπήκαμε σε δυο καταστήματα πριν δυο μήνες , αρνήθηκαν να μας εξυπηρετήσουν δηλώνοντας ότι δεν ήξε-ραν αγγλικά. επίσης όταν υποχρεωτικά χρησιμοποιούν αγγλική φράση πχ σε κάποιο εγχειρίδιο αμέσως σε παρένθεση το γράφουν και στα γερμανι-κά και εξηγούν και τον τεχνικό όρο. Τώρα θα μου πεις τι ψάχνω αλλά έ-τσι είναι φίλε μου , λίγο από δω λίγο από κει και καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε.(αυτό που γράφω ελπίζω να μην το δείτε σνα αντιπαράθεση πόσο μάλλον σαν επίθεση ) Συμφωνω σε ολα οσα λες και σε ολα οσα παραλειπεις για λογους συντομιας. Απλα, αν υπαρχει επισημη γλωσσα στην τεχνολογια αυτη ειναι η Αγγλικη οπως και να το κανεις. Παρολο που η Ελληνικη αποτελει την βαση πολλων εννοιών και λέξεων η προσπάθεια της μετάφρασης στα Ελληνικα φτανει σε ενα επιπεδο που δημιουργει αχταρμα. Εχουν ευτυχως σταματησει στο σημείο λιγο πριν την μεταφραση όρων τυπου blue tooth σε μπλε δόντι κτλ. Δεν θελω να ειμαι απόλυτος αλλά για κάποιον που γνωρίζει αγγλικά νομίζω είναι πιο δύσκολο να βγάλει άκρη σε εξειδικευμενα μενού ή διαβάζοντας κάποιο εγχειρίδιο στα Ελληνικα....απ'οτι στα Αγγλικα. Είναι λάθος στην μετάφραση . Στα αγγλικα θα το γραφει ως Radio ;) Radio νομίζω ότι λένε τις λειτουργιες του κινητου που σχετιζονται με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας . ... Offtopic Edited November 29, 2012 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts