pandrits Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 σε 25 λεπτά θα μυο επιτρέχει να το κατεβάω λέει. Πωπω Αργύρη συγνώμη σας έσπασα τα νεύρα με τα πολλά μυνήματα, αλλά δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει και είμαι και άσχετη. Δεν στο είπε γι αυτό για τα πολλαπλά μυνήματα. Απαγορεύονται τα συνεχόμενα από τους κανονισμούς του φόρουμ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 σε 25 λεπτά θα μυο επιτρέχει να το κατεβάω λέει. Πωπω Αργύρη συγνώμη σας έσπασα τα νεύρα με τα πολλά μυνήματα, αλλά δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει και είμαι και άσχετη. Επειδη ακριβως δεν εχεις σχεση με το αθλημα, για αυτο προσπαθω να σου επιστησω την προσοχη γιατι ειναι πολυ πιθανο να τα κανεις ροϊδο :) Ναι για να κατεβασεις απο εκει γρηγορα και αμεσα θα πρεπει να εχεις premium account (ισως υπαρχει και αλλος τροπος αλλα προφανως δεν εχω ασχοληθει ποτε) @pandrits well said :-) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 vol down/home/power τι πλήκτρα είναι αυτά; ταυτόχρονα πρέπει; Τα πλήκτρα αυτά είναι το volume down (Αυτο που χαμηλώνεις την ένταση όταν μιλάς) το home είναι το μεσαίο που χρησιμοποιείς αρκετά και το power το δεξιά που κλείνεις την οθόνη. Τα πατάς ταυτόχρονα για 5 δευτερόλεπτα περίπου μέχρι να σου βγάλει ότι μπήκες σε download mode. Οσο για τα μηνύματα στα είπαν τα παιδιά,δεν ενοχλείς κανέναν απλά όταν είναι συνεχόμενα μπορείς να τα ενώνεις σε ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi_ Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Σας ευχαριστώ όλους,περιμένων να το κατεβάσω. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν αναβάθμηση; οι αυστριακοί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 @stefi Θα ηταν καλύτερα να συναντηθείς με κάποιο από τα παιδιά και να στο φτιάξει σε 5 λεπτά. Αν δεν γινεται μπορείς μέσω skype να πάρεις οδηγίες απ όποιον μπορεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Όποιος έχει πρόβλημα με οτιδήποτε τέτοια θέματα,μπορώ να τον βοηθήσω μέσω απομακρυσμενου ελέγχου. Αρκεί να είμαι σπίτι βέβαια... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi_ Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Θα δοκιμάσω και βλέπουμε. Μένω σε νησί πως να συναντηθώ; Πάντως σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Θα δοκιμάσω και βλέπουμε. Μένω σε νησί πως να συναντηθώ; Πάντως σας ευχαριστώ. Ηδη ο Ηλιας (elthis) ειπε οτι μπορει να σε βοηθησει μεσω απομακρυσμενου ελεγχου...Δεν χρειαζεται καποιος να ταξιδεψει ποια ;) Αρκει να εχεις ενα pc μια συνδεση internet Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Θα δοκιμάσω και βλέπουμε. Μένω σε νησί πως να συναντηθώ; Πάντως σας ευχαριστώ. Θα σου έλεγα να ακούσεις τον Ηλία (elthis). Ένα λάθος τικάρισμα στο pc odin και κάηκες!!! Τουλάχιστον μέχρι να δείς την διαδικασία την πρώτη φορα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi_ Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πήρα τηλέφωνο το κατάστημα που μου το έστειλαν και μου λένε πέριεργο που δεν αναγνωρίζει την ελληνική γραφή, θα είναι κάποιο προγραμματακι, να μην κάνω είπαν τίποτα και θα μου απαντήσουν μέσα στην ημέρα για να μην χάσω την εγκύηση. Θα περιμένω και θα το κάνω το βράδυ αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πήρα τηλέφωνο το κατάστημα που μου το έστειλαν και μου λένε πέριεργο που δεν αναγνωρίζει την ελληνική γραφή, θα είναι κάποιο προγραμματακι, να μην κάνω είπαν τίποτα και θα μου απαντήσουν μέσα στην ημέρα για να μην χάσω την εγκύηση. Θα περιμένω και θα το κάνω το βράδυ αν είναι. Πιστεψε με επειδή εσύ ξερεις πιο πολλα απο αυτους που το αγορασες πες τους οτι δεν του λείπει κανενα "προγραμματακι"" ακόλουθα τις συμβουλές των παιδιων εδω βάλε τη γαλλικη ρομ και δεν χανεις καμια εγγύηση Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εγω που εχω CSC: N7100OXXALJ4 , εχω γαλλικη ρομ? Μια χαρα μου γραφει και αναγνωριζει ελληνικα με το s-pen . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εγω που εχω CSC: N7100OXXALJ4 , εχω γαλλικη ρομ? Μια χαρα μου γραφει και αναγνωριζει ελληνικα με το s-pen . Τελευταια γαλλικη AP: N7100XXALJ1 CP: N7100XXALIH CSC : N7100OXAALJ1 μαλλον για νορβηγικη σε βλεπω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Eνα link για την τελευταια γαλλικη ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Eνα link για την τελευταια γαλλικη ? Το ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα http://www.hotfile.com/dl/175019952/cc5a3f7/N7100XXALJ1_N7100OXAALJ1_XEF.zip.html edit: αν εχεις τη τελευταια νορβηγικη, τοτε ειναι πιο καινουργια απο τη γαλλικη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ελληνική πρέπει να ειναι.. http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=7686 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ελληνική πρέπει να ειναι.. http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=7686 Ποια η διαφορα με τη νορβηγικη? GT-N7100 - Nordic countries PDA: N7100XXALJ3 CSC: N7100OXXALJ4 Version: 4.1.1 Date: 2012-10-17 Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom Βασικα με csc selector απο το playstore λυνονται οι αποριες μας Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Λοιπόν παιδιά, θέλω να το πάρω ΑΜΕΣΑ αλλα.... ...κοιταω απο σκρουτζομαγαζα και όλα τα φθηνα ειναι παραεισαγωγης. Δεν θα με ενοιαζε για άλλη συσκευη μιας και έχω πληκτρολόγια αγορασμενα, αλλα το νοτε επειδη εχει το pen αλλάζει το θέμα. Κάθομαι και διαβάζω σελίδες και σελίδες και βλέπω που λέτε για τις ρομς και θέλω να το πάρω με υποστήριξη ελληνικών, όπως η γαλλική. Τουλάχιστον σε αυτη την φάση, αν αργότερα τα βγάλουν τα ελληνικα τοτε πάμε για πέρασμα... Ποια μαγαζί το δίνουν έτσι με υποστήριξη ελληνικών στο pen και όχι ελληνική ρομ? αυτο κατάλαβα με τις τελευταίες συζητήσεις, αν κατάλαβα λάθος μου εξηγείτε τι έχασα. Έχω στην τελικη του πλαισίου την ιντερετικη τιμη (σπίτι αποστολή) σαν χειρότερη, αν όλα ναυαγησουν, αλλα αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χωρίς λογο. Ρωτάω για τις επιλογές. Κατι τελευταίο, είχατε όλοι πανευρωπαϊκή κάρτα εγγύησης μέσα απο τα εισαγόμενα μοντέλα? γιατι τοτε μου είπαν στην ελληνική αντιπροσωπεία οτι δεν αναλαμβάνουν και πληρώνεις κόστος αν δεν έχεις την κάρτα μαζί σου. Αυτα τα λίγα ευχαριστώ. Αν φοβάστε να πείτε χύμα ποια μαγαζιά, στείλετε πμ. Διάβασα όρους, δεν το λάμβανω σαν διαφήμιση, ελπιζω ουτε οι moderators-admins. Ζητω συγγνωμη αν και εκει δεν καταλαβα καλα. Απλώς το θέλω άμεσα και με ελληνικα στο pen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Οποιος πουλαει κινητο προορισμενο για γαλλια εχει πληρη υποστηριξη ελληνικων...ολα τα αλλα γερμανικα η αγγλικα δεν υποστηριζει ελληνικα μονο οταν θες να γραφεις με το πενακι και να στο μετατρεπει σε κειμενο.σε οτιδηποτε αλλο εχεις πληρη ελληνικα,.μονο τα ιδια τα καταστηματα μπορουν να σε πληροφορησουν διοτι συνεχως αλλαζουν παρτιδες εισαγωγης και μερικες φορες ουτε οι ιδιοι ξερουν τι φερνουν,, Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Λοιπόν παιδιά, θέλω να το πάρω ΑΜΕΣΑ αλλα.... ...κοιταω απο σκρουτζομαγαζα και όλα τα φθηνα ειναι παραεισαγωγης. Δεν θα με ενοιαζε για άλλη συσκευη μιας και έχω πληκτρολόγια αγορασμενα, αλλα το νοτε επειδη εχει το pen αλλάζει το θέμα. Κάθομαι και διαβάζω σελίδες και σελίδες και βλέπω που λέτε για τις ρομς και θέλω να το πάρω με υποστήριξη ελληνικών, όπως η γαλλική. Τουλάχιστον σε αυτη την φάση, αν αργότερα τα βγάλουν τα ελληνικα τοτε πάμε για πέρασμα... Ποια μαγαζί το δίνουν έτσι με υποστήριξη ελληνικών στο pen και όχι ελληνική ρομ? αυτο κατάλαβα με τις τελευταίες συζητήσεις, αν κατάλαβα λάθος μου εξηγείτε τι έχασα. Έχω στην τελικη του πλαισίου την ιντερετικη τιμη (σπίτι αποστολή) σαν χειρότερη, αν όλα ναυαγησουν, αλλα αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω χωρίς λογο. Ρωτάω για τις επιλογές. Κατι τελευταίο, είχατε όλοι πανευρωπαϊκή κάρτα εγγύησης μέσα απο τα εισαγόμενα μοντέλα? γιατι τοτε μου είπαν στην ελληνική αντιπροσωπεία οτι δεν αναλαμβάνουν και πληρώνεις κόστος αν δεν έχεις την κάρτα μαζί σου. Αυτα τα λίγα ευχαριστώ. Αν φοβάστε να πείτε χύμα ποια μαγαζιά, στείλετε πμ. Διάβασα όρους, δεν το λάμβανω σαν διαφήμιση, ελπιζω ουτε οι moderators-admins. Ζητω συγγνωμη αν και εκει δεν καταλαβα καλα. Απλώς το θέλω άμεσα και με ελληνικα στο pen. Διάβασε καλύτερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347426 Άσχετο...ρε παιδιά το tapatalk σας δείχνει την κανονική ώρα στα post γιατί εμένα μου έχει μείνει στην καλοκαιρινή;;;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εγώ το είχα στα χέρια μου Παρασκευή από extreme-mobile. ΑP: N7100XXALJ3 CP: N7100XXLJ2 CSC: N7100AUTALJ2 Με βάση αυτά νομίζω ότι είναι switzerland. Eίμαι ανάμεσα στο Γαλλική rom που έχετε περάσει αρκετοί και στην ελληνική. Η γαλλική είναι LJ1 ενώ η ελληνική είναι LJ3. Να πάω προς την ελληνική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Το μόνο μείον που υπάρχει στη συσκευή για μένα είναι ότι δεν μπορείς να πατήσεις τα capacitive πλήκτρα με το s pen. Τίποτε άλλο. Επιδόσεις, αξιοπιστία, μπαταρία, εμπειρία χρήσης, όλα τέλεια. 40 μέρες με το κινητό και κάθε μέρα το βλέπω και το χαίρομαι!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Αυτή την θήκη που θα την βρούμε στην Ελλάδα; http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-Note-2-Defender-Series-Case/sam2-galaxy-note-2,default,pd.html?dwvar_sam2-galaxy-note-2_color=J1&start=2&cgid=samsung-galaxy-note-2-cases Ή έστω αυτή στη χειρότερη περίπτωση; http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-Note-2-Commuter-Series-Case/sam4-galaxy-note-2,default,pd.html Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_sn Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 λοιπόν παιδιά απο γερμανικό το πέρασα γαλλική rom (ελληνικά τα πάντα όλα)το δουλεύω 2-3 μέρες τώρα όλα καλά εώς τέλεια ακόμα και με την μπαταρία του έχω εντυπωσιαστεί...Σήμερα όμως πάω να το συνδέσω 1η φορά στο KIES και μου γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση με αυτο!!!Το κινητό γράφει σε όλα του ότι είναι γαλλκή ρομ με το *#1234# στο ΚΙΕS όμως γράφει την γερμανική rom!!!κουλό???!!! Έχω κάνεί κάτι λάθος γιατί νόμιζα ότι εφόσον είναι original rom samsung η γαλλική δεν υπάρχει πρόβλημα με το KIES ??? Παράθεση Never Underestimate The Dark Side... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδιά έχω ένα περιεργο θέμα με το κινητό και έλεγα μήπως το έχετε δεί ή ακούσει. Εκεί που το έχω και κάθεται ή / και φορτίζει για παράδειγμα, αν πάω να το πάρω (όχι όλες τις φορές) πάω να το "ξυπνήσω" με το power button ή το home button και τίποτα είναι νεκρό. Πρέπει να κρατήσω το power button κάτω για 8-10 δευτερα να ξυπνήσει. Το έχει κάνει τουλάχιστο 4 φορές τις τελευταίες 4 μέρες. Η μπαταρία ειναι πάνω από το 80%. Ιδέες; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts