Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νατο και το all in one tool... τα κάνει όλα και συμφέρει :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1923956

(Αν και προς το παρόν ούτε 'γω θα το πειράξω Γαλλική καραστοκιά .. )

Μπράβο για το link! Ερώτηση πως θα κατεβάσω την Γαλλική καραστοκιά? και δεν ειδά 0ζει και τον counter για να μην έχω πρόβλημα εγγύησης?
ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπράβο για το link! Ερώτηση πως θα κατεβάσω την Γαλλική καραστοκιά? και δεν ειδά 0ζει και τον counter για να μην έχω πρόβλημα εγγύησης?

Samfrimware την κατεβάζεις και μετά με ODIN την περνάς.. κάποιος είχε ποστάρει πιο πάνω αναλυτικά ...

Samfrimware την κατεβάζεις και μετά με ODIN την περνάς.. κάποιος είχε ποστάρει πιο πάνω αναλυτικά ...
ναι ο Κωστής,μπορώ να κανω και use το tool που είπες παραπάνω, αλλα δεν είδα ρε γμτ μηδενισμό counter. περιμενω λοιπόν:D.
ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus

Καλημέρα!! Η wannam απλά τα σπάει!! Η μπαταρία είναι εξαιρετική και γενικά δίνει την αίσθηση μιας ακόμα πιο smooth εμπειρίας

Στην 1.1 αναφέρεσαι ευθύμη

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Στην 1.1 αναφέρεσαι ευθύμη

Ούτε καν.. Στην 1.0 που μου έδωσε χθες ο Ηλίας στον καφέ που έχασες :p

Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν μιλάω με την συσκευή στο αυτί ενεργοποιουνται από την οθόνη διάφορα (bt, wifi, etc).. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο proximity sensor μάλλον ενεργοποιεί την οθόνη όταν το απομακρύνω ελαφρώς από το αυτί.. Any ideas??

Ούτε καν.. Στην 1.0 που μου έδωσε χθες ο Ηλίας στον καφέ που έχασες :p

Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν μιλάω με την συσκευή στο αυτί ενεργοποιουνται από την οθόνη διάφορα (bt, wifi, etc).. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο proximity sensor μάλλον ενεργοποιεί την οθόνη όταν το απομακρύνω ελαφρώς από το αυτί.. Any ideas??

"You are holding it wrong!"

Το είχες και με τις άλλες ρομ αυτό το θέμα;

Ίσως δεν κεντράρεις καλά το ακουστικό στο αυτί και σε συνδυασμό με "πεταχτά" αφτιά τελικά ο αισθητήρας να "κοιτάει" κεφάλι και όχι αφτί. Δεν μου έρχεται τίποτε άλλο στο μυαλό.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

"You are holding it wrong!"

Το είχες και με τις άλλες ρομ αυτό το θέμα;

Ίσως δεν κεντράρεις καλά το ακουστικό στο αυτί και σε συνδυασμό με "πεταχτά" αφτιά τελικά ο αισθητήρας να "κοιτάει" κεφάλι και όχι αφτί. Δεν μου έρχεται τίποτε άλλο στο μυαλό.

Μου το είχε κάνει αυτό άλλη μια φορά μάλλον σε στοκ αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα να σου πω. Απλά ρώτησα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση του proximity sensor.... Ευχαριστώ πάντως!

Αγαπητοί mods είστε λίγο σκληροί με την "λογοκρισία" κάποιων posts πάντως.. :(

Πηρα την 64G joe απο δω αθηνα ειχε ενας γνωστος δυο κομματια σε ενα καταστημα πολυ καλη .Εβαλα κατι βιντεο 1280/720 μου τα παιζει λαδι. Η δε αντιγραφη copy-paste σφαιρα .Τhanks φορουμιτη:rolleyes:

Να 'σαι καλά φίλε μου. Όντως η κάρτα είναι πολύ καλή... :)

Φίλε μου για να καταλάβω...

η XC είναι πιο γρήγορη απο την HC???

πραγματικά δεν το γνωρίζω...

Μου κάνει βεβαια εντύπωση πως αυτη πχ που είναι HC εχει σχεδον 15 ευρω πιο πανω....

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300769065675#ht_2976wt_1139

Οι xc δεν είναι πιο γρήγορες από τις hc. H μόνη διαφορά από όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον είναι στη χωρητικότητα οι HC μέχρι 32 GB ενώ οι XC μέχρι 2 TB νομίζω.

Οι xc δεν είναι πιο γρήγορες από τις hc. H μόνη διαφορά από όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον είναι στη χωρητικότητα οι HC μέχρι 32 GB ενώ οι XC μέχρι 2 TB νομίζω.

Οι UHS Speed Class 1 (φαίνονται από το U1 σήμα) είναι λίγο καλύτερες από τις class 10...

Οι UHS Speed Class 1 (φαίνονται από το U1 σήμα) είναι λίγο καλύτερες από τις class 10...

Καλά δε το λες και λίγο

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Καλά δε το λες και λίγο

λοιπον τα saturn γερμανίας το εχουν στα 615 ευρω και ειναι μαλλον η καλυτερη τιμη που εχω βρει. (υπαρχει και το αμαζον γαλλίας που το εχει στα 610 αλλα σου χρεώνει μεταφορικά) μονο αυτο με την αναγμωριση ελληνικών στο spen ειναι που με κρατάει απο το να το παρω... Και το multiwindow εχει φτασει στις γερμανικές rom?

λοιπον τα saturn γερμανίας το εχουν στα 615 ευρω και ειναι μαλλον η καλυτερη τιμη που εχω βρει. (υπαρχει και το αμαζον γαλλίας που το εχει στα 610 αλλα σου χρεώνει μεταφορικά) μονο αυτο με την αναγμωριση ελληνικών στο spen ειναι που με κρατάει απο το να το παρω... Και το multiwindow εχει φτασει στις γερμανικές rom?

Hardware αγοράζεις , αν έχεις σκοπό να "λερώσεις" λίγο τα χέρια σου , μπορείς να το πάρεις από όποια Ευρωπαϊκή χώρα θέλεις.

Αν θα μείνεις με την ρομ που έχει από το εργοστάσιο περίμενε την Ελληνική συσκευή.

Μπορεί σε αυριανό update , οι συσκευές που ήταν για Γαλλία να ΜΗΝ έχουν Ελληνικά , κανείς δεν μπορεί να σου το εγγυηθεί.

Επίσης θα προτιμούσα να μην δώσω λεφτά στους Γερμανούς αν γίνεται :ninja:

Μια ερωτηση το τηλεφωνο μου ειναι Γερμανικο αλλα περασα την Γαλλικη ρομ .

Τωρα τις αναβαθμισεις θα τις εχω βαση της Γαλλιας η της Γερμανιας ?

Μια ερωτηση το τηλεφωνο μου ειναι Γερμανικο αλλα περασα την Γαλλικη ρομ .

Τωρα τις αναβαθμισεις θα τις εχω βαση της Γαλλιας η της Γερμανιας ?

Αν είσαι 100% εργοστασιακός ( 0 στο counter και χωρίς ροοτ ) θα πάρεις αναβαθμίσεις από Γαλλία.

Το ότι είναι Γερμανικό το τηλέφωνό σου πλέον δε μετράει πουθενά. Απλά μέσο imei μπορούν να δουν από που το αγόρασες και πότε.

Αν δηλαδή θέλεις να το πας για εγγύηση θα πρέπει να βάλεις 100% μαμά γερμανική ρομ

Και στο electroworld.... 664,91€ με το εκπτωτικό κουπόνι...και σε 24 άτοκες....Φτου να μην έχω τώρα τα φράγκα.... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10107476
Απλώς....Κωστας

Αν είσαι 100% εργοστασιακός ( 0 στο counter και χωρίς ροοτ ) θα πάρεις αναβαθμίσεις από Γαλλία.

Το ότι είναι Γερμανικό το τηλέφωνό σου πλέον δε μετράει πουθενά. Απλά μέσο imei μπορούν να δουν από που το αγόρασες και πότε.

Αν δηλαδή θέλεις να το πας για εγγύηση θα πρέπει να βάλεις 100% μαμά γερμανική ρομ

0 counter ok χωρίς ροοτ που λες αναφέρεσαι στην Γερμανική μαμισια ρομ να έχεις πάνω σωστά??Απομένει να δω το βιντεάκι που μου στειλάν ως απάντηση τα παιδια στο τοπικ που μιλαει για την omega και θα την φα στην κεφάλα την ΡΟΜ!

Προσωπικα το παραγγειλα χθες βραδυ απο το http://www.hoh.de κ πληρωσα με paypal κ μου βγηκε στα 599 ευρω αλλα μενω Αυστρια:)

Αυτές τις u1 οποιος μενει θεσσαλονίκη για πιο γρήγορα η και με αντικαταβολή σε ολη την ελλαδα υπάρχουν εδω...

http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/memory-cards-el/micro-sd-transflash/sandisk-ultra-microsdxc-64gb-bi-col.class-10-sdsdqu-064g-u46a.html

Aν δεν κανω λάθως αυτή δεν είναι???

Αυτές τις u1 οποιος μενει θεσσαλονίκη για πιο γρήγορα η και με αντικαταβολή σε ολη την ελλαδα υπάρχουν εδω...

http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/memory-cards-el/micro-sd-transflash/sandisk-ultra-microsdxc-64gb-bi-col.class-10-sdsdqu-064g-u46a.html

Aν δεν κανω λάθως αυτή δεν είναι???

Ναι . Ειναι πολυ καλη . Ειδικα σε αρχεια πολλων giga τα αντιγραφει σφαιρα :blink:. Τεραστια διαφορα με μια παλια που ειχα.:)

Παιδιά αυτό το είδατε

http://www.pestaola.gr/cosmote-lte-4g-greece/

Πιλοτικά βέβαια...

Ποιος ξερει ποτε θα ερθει κανονικά στην χωρα μας...

ΤΟ NOTE 2 ΕΙΝΑΙ LTE ΤΕΛΙΚΑ ?

οκ . λογικα δεν πρεπει να εχω το multi windows ? και αν ναι πως ενεργοποιητε ?

ειμαι χωρις ροοτ και ο counter

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Γεια και χαρά σε όλους. Να πω κι εγώ με τη σειρά μου με γεια σε όλους για τις κινητάρες σας, σιδερένιες και απροβλημάτιστες.

Διαβάζω το topic σχεδόν από την αρχή και για να είμαι ειληκρινής μου είχε αρέσει απο την αρχή αλλά πλέον είμαι εντυπωσιασμένος. Θα ήθελα κάνω μερικές ερωτήσεις περι ROM και τα σχετικά. Να πω εξαρχής ότι είμαι αρκετά έμπειρος με το θέμα custom ROMS μιας και είμαι ακόμα κάτοχος του HD2 (Ω ναι... ακόμα).

Αυτά που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι τα εξεις:

1) Πόσο εύκολο είναι να γυρίσεις από μία custom ή άλλη stock ROM σ'αυτή που φορούσε αρχικά η συσκευή;

2) O Counter μηδενίζεται εύκολα; Μιας και δεν είχε τέτοιο θέμα το HD2 μου είναι καινούριο σαν διαδικασία.

3) Απ'ότι κατάλαβα το expansys έχει και γερμανικες και γαλικές συσκευές. Μπορούμε να τους ενημερώσουμε με κάποιο mail ότι θέλουμε γαλικη;; Ακόμα και αν δεν την έχουν ετοιμοπαράδοτη; Φαντάζομαι από το imei μπορούν να το δουν.

4) Έστω ότι παίρνουμε τη συσκευή από το εξωτερικό. Αν το πάμε στην αντιπροσωπία, δεν μπορούν να μας περάσουν official την ελληνική ROM;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Σάκης.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Γεια και χαρά σε όλους. Να πω κι εγώ με τη σειρά μου με γεια σε όλους για τις κινητάρες σας, σιδερένιες και απροβλημάτιστες.

Διαβάζω το topic σχεδόν από την αρχή και για να είμαι ειληκρινής μου είχε αρέσει απο την αρχή αλλά πλέον είμαι εντυπωσιασμένος. Θα ήθελα κάνω μερικές ερωτήσεις περι ROM και τα σχετικά. Να πω εξαρχής ότι είμαι αρκετά έμπειρος με το θέμα custom ROMS μιας και είμαι ακόμα κάτοχος του HD2 (Ω ναι... ακόμα).

Αυτά που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι τα εξεις:

1) Πόσο εύκολο είναι να γυρίσεις από μία custom ή άλλη stock ROM σ'αυτή που φορούσε αρχικά η συσκευή;

2) O Counter μηδενίζεται εύκολα; Μιας και δεν είχε τέτοιο θέμα το HD2 μου είναι καινούριο σαν διαδικασία.

3) Απ'ότι κατάλαβα το expansys έχει και γερμανικες και γαλικές συσκευές. Μπορούμε να τους ενημερώσουμε με κάποιο mail ότι θέλουμε γαλικη;; Ακόμα και αν δεν την έχουν ετοιμοπαράδοτη; Φαντάζομαι από το imei μπορούν να το δουν.

4) Έστω ότι παίρνουμε τη συσκευή από το εξωτερικό. Αν το πάμε στην αντιπροσωπία, δεν μπορούν να μας περάσουν official την ελληνική ROM;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Σάκης.

1. σε 5 λεπτα με pc odin

2. υπαρχει το triangle away που κανει αυτη τη δουλεια

3. δεν το γνωριζω

4. αφου εισαι εμπειρος στο φλασαρισμα τιί θες να τρεχεις στην αντιπροσωπεια?Κατεβαζεις την ελληνικη ρομ και τη φλασαρεις με pc odin

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)