Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα το παραγγειλω τωρα....θα το εχω Σαββατο η θα παει Δευτερα??

λογω οτι ειμαι Λαρισα??τελικα λεω να παρω το λευκο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να δεις εγω πως κρατιεμαι που θελω το λευκο γιατι παντα εως τωρα ελεγα να παρω ενα λευκο και παντα στο τελος επερνα τα σκουρα. αλλα ετσι οπως το κοβω μαλλον με βλεπω παλι για γκρι.

Και σε άσπρο έχει κομμάτια το eXpansys. Εμένα άσπρο μου έρχεται... μάλλον αύριο! :rolleyes:

Από προηγούμενη εμπειρία μου με το expansys αν το παραγγείλεις τώρα δεν παίζει ρόλο. Σημασία έχει να φύγει από αυτούς.

Για Λάρισσα δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να το έχεις Σάββατο , ακόμα και αν φύγει σήμερα.

Εγώ περιμένω να δω αν θα φύγει σήμερα. Αν φύγει ίσως μπορώ να το παραλάβω Σάββατο από την κούριερ.

Αν φύγει αύριο μιλάμε για Δευτέρα σίγουρα και για τους δυο μας

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Σε όσους γράφει Ready to Ship θα φύγει σήμερα κατά 99%... Είναι 2 ώρες πίσω η Αγγλία έτσι κι αλλιώς!

Σε όσους γράφει Ready to Ship θα φύγει σήμερα κατά 99%... Είναι 2 ώρες πίσω η Αγγλία έτσι κι αλλιώς!

Από Γαλλία φεύγουν ΟΛΑ τα Ευρωπαϊκά.

Ναι το Ready to Ship σημαίνει πως θα φύγει σήμερα και 99% Αύριο το πρωί θα είναι Αθήνα. Από εκεί και πέρα με το trace number και ρωτάς :)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

αμα το παραγγειλω τωρα....θα το εχω Σαββατο η θα παει Δευτερα??

λογω οτι ειμαι Λαρισα??τελικα λεω να παρω το λευκο.

Αν η παραγγελία είναι μέσω PayPal ,θα το έχεις Σάββατο .Με άλλους τρόπους πληρωμής θα σου ζητήσουν κατα πάσα πιθανότητα επιβεβαίωση παραγγελίας και μπορει να μην προλάβουν να το στειλουν σήμερα.

ΑΠΕΣΤΑΛΗ!!!!

Καλως να ορισουν. Εγω περιμενω το γκρι, μπας και μαζεψουμε καπως τη γελοια πλαστικουρια.

Για γραψτε τι χρωματα επιλεξατε...

Καλως να ορισουν. Εγω περιμενω το γκρι, μπας και μαζεψουμε καπως τη γελοια πλαστικουρια.

Για γραψτε τι χρωματα επιλεξατε...

Εγώ το γκρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

και εγω τωρα το παρηγγειλα και απεσταλη.

μαλλον θα το εχω σαββατο.λευκο πηρα τελικα.:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω τωρα το παρηγγειλα και απεσταλη.

μαλλον θα το εχω σαββατο.λευκο πηρα τελικα.:p:p

Πως πλήρωσες; Με πιστωτική ή paypal?

Καμια πρόβλεψη ρε παιδια για τιμή γύρω στα Χριστούγεννα? Θυμάται κανείς πως είχαν πάει οι τιμές πέρυσι με το Note, μετά απο 2-3 μήνες?
Απλώς....Κωστας

Καλορίζικο σε όλους όσους το παραλάβουν! Περιμένουμε με αγωνία και popcorn τις εντυπώσεις σας... :D

Καμια πρόβλεψη ρε παιδια για τιμή γύρω στα Χριστούγεννα? Θυμάται κανείς πως είχαν πάει οι τιμές πέρυσι με το Note, μετά απο 2-3 μήνες?

Όπως λένε σε κάποια τραπεζικά προϊόντα "οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές". Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά φίλε μου...

Πως πλήρωσες; Με πιστωτική ή paypal?

Η αγορά έγινε χθες και CC. Πήρα το άσπρο :)

αληθεια μου ειπε τελικα ο τυπος απο το expansys για "σημερα-αυριο" (εχθες) :D

μια χαρα!

Αντε με το καλο να μας ερθει :happy:

Μαγκες στο expansys. Για ενα ακομα release συσκευης ειναι απο τα πρωτα (και σιγουρα το πρωτο "μεγαλο") καταστηματα στην Ευρωπη που εχουν διαθεσιμοτητα...

Έγινε και από μένα η παραγγελία για το λευκό. Άντε να δούμε...

Καποιον ευκολο τροπο πωλησεις του Note?? Για να μπορεσουμε και εμεις που δεν εχουμε ευκολο το χρημα να το αποκτισουμε?? :P
kTm Duke 690

Πάντως, παρότι shipped, δεν μου έχει βγάλει ακόμη DHL tracking no. (link).

Το πρωι θα το εχεις, λιγο πριν βγουν προς παραδοση ;)

Το πρωι θα το εχεις, λιγο πριν βγουν προς παραδοση ;)

Ίσως και αργά το βράδυ! Μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα έχουν παραδώσει όλα της Αθήνας. Έτσι γίνεται πάντα!

Θήκη δεν έχω πάρει παιδιά και δεν ξέρω τι να κανω. Δεν το περίμενα αύριο να πω την αλήθεια....

Στο ΝΟΤΕ μου έχω μια σιλικόνης που πιάνει και πλάτη. Κάτι τέτοιο θα βρω λέτε από αύριο η μιας και είναι πολύ νωρίς;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)