Jump to content

Έχετε κάνει ποτέ σχέση μέσα από το chat; Πείτε την ιστορία σας!

brutus85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πειτε εχω απορεια να δω! :confused:

Δεν εχω προσπαθησει ποτε :o , αλλα ενας κολλητος μου εφαγε μεγαλο πακετο με μια κοπελα που γνωρισε αφου ηταν σαν εξωγηινος :alien: !

Αντιθετα ενα αλλο παιδι που ξερω εχει μια καλη σχεση εδω και καιρο :eek: !

Τι να πω?

Στην τελικη ακομα και αν δεν το εχετε κανει, θα το κανατε?

:!:

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

To exoun kanei polloi gnwstoi alla se mikroteres hlikies 15-17.O kanonas einai oti oi antres(dld emeis) xrhsimopoioume auth th methodo enw oi gynaikes(dld autes) mallom den trwgontai gia synanthsh.Pantws exei kalo xaba eidika an einai psilompazo h kopela pas kai th les:"GnWrIzOmAsTe ApO GkApOu?"

έφαγε μεγαλο πακετο με μια κοπελα που γνωρισε

Ένα πακέτο χυλοπίτες; Σπιτικές; :lol:

Σε μικρότερες ηλικίες το έκανα και γω και είχα γνωρίσει 3 διαφορετικές. Δεν προχώρησε σε καμία διότι ήταν όλες άστα να πάνε.

Και έτσι συμβαίνει συνήθως νομίζω. Στους άντρες χρήστες του internet μπορείς να βρεις και πολλούς εμφανίσημους (ως περισσότεροι που είναι), ενώ στις γυναίκες... με το κυάλι τόσες λίγες που είναι. Αναμείνατε βέβαια, σε λίγα χρόνια θα είναι καλύτερα αφού όλο και περισσότερες ανακαλύπτουν τον κόσμο του διαδικτίου.

Και εγώ το έχω πάθει. Αρχίσαμε με το να μου κανει prv συνέχεια μετα απο 3 ημέρες τις λέω θες να συναντιθούμε και μου λέει ναι ωραία ως εδω!

Μόλης πάω στο cyber μπαίνω μέσα και τι να δω!!!!!!

Ένα rapιστικο κοκκινομάλικο, με σκουλαρίκια παντού, βόδη κ.λ.π.

Και να με χαιρετάει!

Έπαθα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

pedia apo chat exw kaki empireia.mia fora piga na dw mia kopela kai twra pia den ksanasxoloume me chat.mou elege sto chat eimai ksanthia,adinati ktl kai itan o whilly o idios.me to pou tin eida tin ekraksa kai efiga...oso to skeftomai pws itane trelenomai...!an to skeftite re pedia poies tha mpenoun sta chat i wrees?aftes mporoun na vroun gkomeno enw i xontres mono gia chat pane kai xamoureyontai etsi.mia fora eixa kanei cam chat.itane foveri i gkomena alla distixws itane ellinida pou emene ekswteriko.gia mena pantws einai vlakeies ta chat gia sxesi.twra gia chat an tha mpenw einai mono gia kraksimo kai gia doulema...:)

Egw pote den trwgomoun gia chat...pote den mphka sto inet me skopo na gnwrisw kapoia...opote empena irc (kai paliotera KALI, gi osous to xeroun kai to thimountai) empena eite gia na pw kamia ******* me gnwsta filarakia, eite gia na katevasw kana mp3...kai oses fores mou ekane kapoia kanena prv, ade kai pianame thn kouventa alla mexri ekei...

Allwste gia na kanonisoume kati gia sunanthsh ligo duskolo mias kai oi perissoteres einai apo athina, opote einai ligo duskolo gia mena apo eparxia...

Thn teleutaia fora pou thimame oti gnwrisa mia kopela mesw chat, apla antalaxame kinhta kai pou kai pou stelnoume kana sms...tpt perissotero...

A, filos mou pou exei Inet-cafe edw sthn thiva kai prin apo arketa xronia gnwrise mia kopela apo salonika, sunantithikan kai xwris polla polla aravoniastikan kai den xerw an exoun pantreutei akoma...pantws h kopela exei metakomisei edw kai menei mazi me to palikari... :) :)

Einai ta tuxera tou kathenos...ama sou einai grammeno na to patheis apo to inet... :)

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

Οι κοπελες του forum τι γνωμη εχουν?

Τους εχει τυχει να λεει ο αλλος οτι ειναι ο Brad Pitt και να βγαινει Danny Devito? :lol:

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

ego prosopika empena sinexeia sto chat alla gia na gelaso k na perasei i ora mou theoro to psaksimo mesa apo to pc teleios xazo k deilo..

d gnorisa pote kanenan apo kei mesa k oute prokeite giati apo filous me paromoies empeiries katalava pos osoi mpenoun na vroun gomena ekei mesa einai teleios mpaza i xontroi i ligouria..

kanas normal alitheia mpenei ekei mesa ? mpa e ? http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/Bolt.gif

Νoμιζω ,οπως λεει ο Alexel, οτι επειδη ειμαστε πολυ περισσοτεροι υπαρχουν πολυ πιο ωραιοι αντρες απο γυναικες!

Στην τελικη για να ασχοληται μια κοπελα με pc ειναι λιγο περιεργο και πολυ λιγες φιλες μου (ομορφες) ασχολουνται με pc!

Αυτο με τα λιγουργια που λεει η PowerZ μαλλον σωστο ειναι :o !

Μερικοι το βλεπουν σαν τελευταια λυση(για πολλες κοπελες)

Και εγω εμπαινα και δοκιμασα 3-4 φορες να βρεθω με καποιες που μου φανηκαν ενδιαφερουσες στη συζητηση!!!!Η μια ηταν ΘΕΑ!!!!,αλλα παντρεμενη και βρεθηκαμε κ περασαμε ολη τη μερα μαζι.......(μην παει το μυαλο σας στο πονηρο,φιλικα ηταν!!!),η αλλη ψιλοχαλια και η τριτη κ τεταρτη ανω του μετριου αλλα η μια εξ αυτων εγινε πολυ μα πολυ ενοχλητικη,τοσο πολυ που εκοψα το chat γι αυτο το λογο!!!!!!!!!!!!!! :p :p :p

Τωρα καπου ξαναρχιζω να μπαινω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κανονισω μαλλον να βρεθω με καμια!!Δεν εχω ορεξη να αλλαζω κινητα τηλεφωνα παλι!!!!!

:tease:

Εγώ την γυναίκα μου την γνώρισα στο chat. :) Πριν όμως παντρευτώ είχα γνωρίσει αρκετό κόσμο από το chat. Από κοπέλες αρχικά όλο κάτι χάλια μαύρα πετύχαινα. Μετά έμαθα το κόλπο και μου έκατσαν αρκετές καλές καταστάσεις. Το θέμα όμως θέλει υπομονή επιμονή και μεθοδικότητα. ;) Τώρα ποια τα έχω κόψει αυτά γιατί το έτερον ήμισυ με καλύπτει και με το παραπάνω :luck: :happy:

Όλα καλά.

Nα πώ και γω την δική μου ιστορία...Πρίν 2μισή χρόνια έμπαινα με έναν φίλο μου από Σάμο στο τσατ της κοσμοτέ. Εκείνος είπε και σε έναν άλλον φίλο του να μπει λέγοντας ότι είναι και μια κοπέλα από Αθήνα(εγώ δηλαδή).Μιλούσαμε αλλά σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μετά από 2 μήνες συναντηθήκαμε στην Αθήνα και μου την έπεσε...Εγώ όμως σταθερή(μην το δείξω και εύκολη...)του έδωσα χυλόπιτα χωρίς να τον γνωρίσω περισσότερο επειδή δεν μου άσεσε που μου κόλλαγε επίμονα! Μετά από 6 μήνες μου έκανε μια αναπάντητη ξεκάρφωτα στο κινητό, του έκανα και εγώ και αυτό ήταν η αρχή μιας μεγάλης αγάπης...

Τώρα κλείσαμε ένα χρόνο παντρεμένοι και πολύ μα πολύ ευτυχισμένοι!!!!!!

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Αυτα κανετε οι γυναικες και δεν μπορουμε να σας καταλαβουμε!

Φανταζεσαι να μην σου εκανε την αναπαντητη?

Θα εχανες τον ερωτα της ζωης σου! :eek:

Τι περιεργα πλασματα οι γυναικες! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (28 Μάι. 2004 , 15:02)

Αυτα κανετε οι γυναικες και δεν μπορουμε να σας καταλαβουμε!

Φανταζεσαι να μην σου εκανε την αναπαντητη?

Θα εχανες τον ερωτα της ζωης σου! :eek:

Τι περιεργα πλασματα οι γυναικες! :p

Αυτό ακριβώς μου λέει και ο άντρας μου!! Αν δεν βιαζόμουν να τον απορριψω στην αρχή, θα είχαμε παντρευτεί νωρίτερα!Εγώ όμως του λέω ότι αν δεν γινόταν όλα αυτά,τι θα είχαμε να θυμόμασταν?????? :D :lol: :blink:

Γι αυτό και σεις άντρες να ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ :lol:

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ :lol:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Και δηλαδη πως θα καταλαβουμε οτι δεν το εννοητε πραγμματικα?

Θα μυρισουμε τα νυχια μας? :confused:

Απο προσωπικη πειρα ξερω οτι αρκετες κοπελες 16-23 γουσταρουν να "παιζουν" με τους αντρες! :devil:

Φαντασου ποσοι μεγαλοι ερωτες μπορει να χαθηκαν ετσι!

Αχχχχχχχχχ :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus85 (28 Μάι. 2004 , 12:15)

Νoμιζω ,οπως λεει ο Alexel, οτι επειδη ειμαστε πολυ περισσοτεροι υπαρχουν πολυ πιο ωραιοι αντρες απο γυναικες!

Στην τελικη για να ασχοληται μια κοπελα με pc ειναι λιγο περιεργο και πολυ λιγες φιλες μου (ομορφες) ασχολουνται με pc!

Αυτο με τα λιγουργια που λεει η PowerZ μαλλον σωστο ειναι :o !

Μερικοι το βλεπουν σαν τελευταια λυση(για πολλες κοπελες)

Den brisko kati periergo sto na asxoleitai mia kopela me pc. Kai xoris pareksigisi alla ayto pou les oti liges files sou(omorfes) asxolountai me pc to brisko poly stenomyalo. Isos ayto na symbainei stous dikous sou gnostous k filous den einai kanonas. Kati tetoia lete oi antres sthn Ellada giayto k opoies asxolountai me pc k genika me texnologia oute kan to anaferoun...

Genika pantos toulaxiston ego, den tha epidioka na kano tetoiou eidous gnorimia meso chat. An k exo dhmiourgisei kapoies kales filies pou tha mporousan na ekselixthoun kapos allios alla se kamia periptosh den tha ekana chat me ayto ton skopo!

PowerZ:

kanas normal alitheia mpenei ekei mesa ? mpa e ?

Ναι, εγώ... :whistle:

elhia:

Den brisko kati periergo sto na asxoleitai mia kopela me pc. Kai xoris pareksigisi alla ayto pou les oti liges files sou(omorfes) asxolountai me pc to brisko poly stenomyalo. Isos ayto na symbainei stous dikous sou gnostous k filous den einai kanonas. Kati tetoia lete oi antres sthn Ellada giayto k opoies asxolountai me pc k genika me texnologia oute kan to anaferoun...

Genika pantos toulaxiston ego, den tha epidioka na kano tetoiou eidous gnorimia meso chat. An k exo dhmiourgisei kapoies kales filies pou tha mporousan na ekselixthoun kapos allios alla se kamia periptosh den tha ekana chat me ayto ton skopo!

Δεν είπε κανείς πως είναι περίεργο. Είναι απλά η πραγματικότητα.

Θα σου πω το εξής όμως. Οι όμορφες έχουν αυτοπεποίθηση, τους αρέσει να δείχουν πως είναι όμορφες (οι γυναίκες είναι μακράν πιο ματαιόδοξες από τους άνδρες) και άρα είναι πιο πολύ του "έξω", του "κόσμου" και της διαπροσωπικής επικοινωνίας. Τέτοιες γυναίκες σπάνια ασχολούνται πολύ με υπολογιστές γιατί θεωρούν πως ο υπολογιστής κρύβει (αν θες) την ομορφιά τους, τους τρώει χρόνο από το "έξω", τον "κόσμο" και την διαπροσωπική επικοινωνία.

Οι άντρες τέτοιου είδους κόμπλεξ δεν έχουν.

Το παραπάνω το θεωρώ κανόνα. Έχει φυσικά και εξαιρέσεις και από τις δύο πλευρές.

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Η σχέση που δημιουργήθηκε μέσω τσατ είναι η σχέση της Nantias και του Valder. Ακόμα κρατάει και εύχομαι να κρατήσει για πολύ ακόμα! :) :o

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Δεν είπε κανείς πως είναι περίεργο. Είναι απλά η πραγματικότητα.

Θα σου πω το εξής όμως. Οι όμορφες έχουν αυτοπεποίθηση, τους αρέσει να δείχουν πως είναι όμορφες (οι γυναίκες είναι μακράν πιο ματαιόδοξες από τους άνδρες) και άρα είναι πιο πολύ του "έξω", του "κόσμου" και της διαπροσωπικής επικοινωνίας. Τέτοιες γυναίκες σπάνια ασχολούνται πολύ με υπολογιστές γιατί θεωρούν πως ο υπολογιστής κρύβει (αν θες) την ομορφιά τους, τους τρώει χρόνο από το "έξω", τον "κόσμο" και την διαπροσωπική επικοινωνία.

Οι άντρες τέτοιου είδους κόμπλεξ δεν έχουν.

Το παραπάνω το θεωρώ κανόνα. Έχει φυσικά και εξαιρέσεις και από τις δύο πλευρές.

Υπάρχουν άτομα που δεν είναι άσχημα αλλά και πάλι δεν έχουν αυτοπεποίθηση!! Αλλά εσύ πριν δεν αναφέρθηκες στο αν οι όμορφες γυναίκες ασχολούνται πολύ ή λίγο με τα pc αλλα αν ασχολούνται γενικά ή όχι. Κατά την γνώμη μου πάντως στο εξωτερικό το ποσοστό των γυναικών που ασχολούνται με το pc όχι μόνο για δουλειά αλλά και στον ελεύθερο χρόνο τους είναι πολύ μεγαλύτερο απο το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα. Επειδή οι υπολογιστές μπήκαν στις ζωές τους αρκετά νωρίτερα απ'οτι στις δικές μας. Ελπίζω αυτο κατα την γνώμη σου να μην σημαίνει οτι οι Ελληνίδες ειναι πιο όμορφες αλλά οτι είναι λίγο "τούβλα" (ελπίζω αυτο να είναι προσωρινό) και ακόμα και να ήθελαν να ασχοληθούν, δεν μπορούν γιατί δεν ξέρουν ούτε τα βασικά απο ένα pc!! :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (28 Μάι. 2004 , 07:06)

, ενώ στις γυναίκες... με το κυάλι τόσες λίγες που είναι. Αναμείνατε βέβαια, σε λίγα χρόνια θα είναι καλύτερα αφού όλο και περισσότερες ανακαλύπτουν τον κόσμο του διαδικτίου.

Ευτυχώς που σε λίγα χρόνια θα είναι καλύτερα τα πράγματα, για να να μπορούμε να κάνουμε σχέσεις μέσα από τον υπολογιστή...

Τι λετε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;

Συνέλθετεεεεεεεεεε

Αφού έχω κι εγώ εμπειρία απο τέτοια γεγονότα δεν θα με πείραζε να το μοιραστώ μαζί σας.

Να διευκρινήσω πως σχέση μέσα απο chat δεν έχω κάνει αλλά έχω βγεί με μερικές κοπελίτσες. Από εξωτερική ομορφιά είχα αρκετές διαφορετικές εμπειρίες... Από επιεικώς απαράδεκτες :rolleyes: μέχρι αρκετά εμφανίσιμες κοπέλες :) Από εσωτερική τώρα πιστεύω πως ισχύει το κάτα πόσο σε ελκύει ο άλλος για να του μιλήσεις... :rolleyes:

Παλιότερα έβγαινα πιο συχνά. Τώρα δεν το έχω επιχειρήσει.

Μου έχουν τύχει περιπτώσεις από κοπέλες που θέλουν απλώς να μιλήσουν μέχρι κοπέλες(ανωμαλιάρες) που σου δίνουν τηλέφωνο για να σε ακούσουν και να κα#λ*σουν :o :lol: :lol:

Να προσθέσω πως δεν είναι κακό να βγείς με κάποιον έξω για να τον γνωρίσεις καλύτερα,από την στιγμή που σου δίνει το συναίσθημα και την εντύπωση ότι μπορείς να πεις κάτι παραπάνω και περισσότερο,έξω απο την απρόσωπη επικοινωνία στο νετ. Βέβαια δεν επιβραβεύω αυτούς που κάνουν σαν λιγούρια για να βρούν μια κοπέλα ή αντρα,ανεξαρτήτου εμφάνισης... Βέβαια ο καθένας μας έχει μυαλό και μια (μικρή ή μεγάλη) ποσότητα φαιάς ουσίας για να σκεφτεί,να κρίνει και τελικά κάνει ότι του γουστάρει... ;)

άσχετο αλλά τώρα μου έρχεται στο μυαλό μια εποχή που έμπαινα σε ένα chat-room και ανατρίχιαζα μόνο και μόνο στην ιδέα που μίλαγα σε ένα συμπατριώτη/συμπατριώτισά μας στο εξωτερικό! :)

Εγώ έχω καταλάβει ότι το νετ μας φέρνει πιο κοντά... τους υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους βέβαια! και όχι τον κάθε λογής ανωμαλιάρη ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]