kaluas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εχω λοιπόν και γω ένα S2 το οποίο το καημένο έχει φάει τις τουμπες της ζωής του. ΔΕΝ έχει (αυτό έλειπε, gorilla glass έχει) μεμβράνη, και έχει φάει τόσο γερές τούμπες που το πίσω μέρος του ΠΑΡΑΛΙΓΟ να φύγει μια φορά. Αν γουστάρετε, να βγάλω με macro lense καμια φωτο να δειτε πως είνει, αλλά αυτό που μπορώ να πω ειναι οτι ΔΕΝ τριζει, ειναι compact του κερατά και αν το iPhone ειχε φαει τις μισες τούμπες θα ειχε γίνει θρύψαλα. Εγώ ΑΥΤΟ θεωρώ ποιότητα: το να μπορώ να κυκλοφορώ ένα κινητό, να μη φοβάμαι να μου πέσει κάτω γιατί πχ το ξέχασα στη τσέπη της μπλούζας και φεύγει στον τοίχο σβουριχτό (!), (ναι, ειναι πανάλαφρο μέσα σε όλα), και να επιζεί μια χαρούλα. Το S3 , btw, δεν ειναι πλαστικό. Πολυμερές ειναι. Που σημαίνει ότι κατασκευαστικά θα ειναι ανώτερο του S2. Περιεργως όμως δεν έχει δωθεί η τρέχουσα προσοχή στο συγκεκριμένο. Ολο για unibody μιλάνε κάποιοι , και ότι όλοι γουστάρουν unibody αλλά μας ρωτησατε ρε αν θέλουμε unibody ; Εγώ θέλω να πάρω πχ το version με 32gb και να βάλω άλλη μια 32gb μέσα. Δλδ δεν κατάλαβα, γιατί να μην έχω αυτή την option ; Βαλθήκατε να μας τρελάνετε; Θα έλεγα και εγώ την ιστορία μου, αυτή που μου πέφτει το κινητό από το μπαλκόνι και εκείνη την ώρα περνάει οδοστρωτήρας, αλλά εντάξει, έχω απλά εντυπωσιαστεί από τις δικιές σας ιστορίες και αυτό μου αρκεί ... Οπότε θα συνεχίσω στο θέμα μας όμορφα : το S2 που έπιασα εγώ, όταν το έβαλα στο αυτί μου για να κάνω ένα τηλέφωνο, έτριξε ... Ε, μα, αφού έτριξε !!!!!!!!!! Άκουσα τα πλαστικά να φθείρονται μεταξύ τους !!!!!! Τρελός είμαι και ακούω πράγματα ???? Και τι είμαι για να σε ρωτήσω ρε ψηλέ αν θες unibody, ο μαρκετίστας της Samsung ????? Κοίτα για τι αρπάζονται ορισμένοι :lol: Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Ο κλασσικός hater θα έλεγε πως το συγκεκριμένο κινητό είναι μαζί με το One X ο βασιλιάς για ένα χρόνο ??? Όχι. Ο κλασικός hater θα έγραφε ό,τι έγραφε και για να χρυσώσει το χάπι θα συμπλήρωνε και την παραπάνω ατάκα Άλλη ατάκα που άκουσα, τα καπάκια δεν τρίζουν ... Αν το έχεις από την πρώτη μέρα που το πήρες τυλιγμένο με ζελοτέιπ και σε θήκη, ίσως ... Και η αυθεντία που προσπαθεί να δημιουργηθεί με το "εγώ είχα S1 για ένα χρόνο, S2 για άλλον έναν χρόνο, Note για άλλον ένα χρόνο, δεν παρατήρησα ποτέ κτλ κτλ ... Λες και εγώ και οι άλλοι δεν έχουμε κρατήσει ποτέ στην ζωή μας Galaxy, μιλάμε μόνο και μόνο επειδή είναι της μοδός ... Βέβαια το άκουσα από άτομα που είχαν περάσει από τα χέρια τους Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy Note, ίσως αυτό να δηλώνει κάτι ... Πάμε άλλη μία - και τελευταία, επειδή κουράζει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια: και στα 2 πρώτα Galaxy που είχα από 1 χρόνο το καθένα δεν υπήρχε το παραμικρό τρίξιμο πουθενά, ούτε προβλήματα συναρμογής του πίσω μέρους με το μπροστά. Επισης, σε καμία συσκευή μου ποτέ δεν έβαλα screen protector ή θήκη, διότι δεν μου αρέσουν. Οπότε, το επιχείρημά σου περί τυλίγματος με σελοτέιπ και τα συναφή είναι άκυρο. Και τέλος, ναι, απ'την στιγμή που τα κράτησα και τα 2 από 1 χρόνο σαφώς έχω μια καλύτερη άποψη του πώς ήταν πραγματικά οι συσκευές, σε σχέση με κάποιον που τα κράτησε - επαναλαμβάνω- σε κάποιο κατάστημα ή απλά "έπαιξε" μερικές φορές με αυτά των φίλων του. Εκτός και αν αυτά τα οποία κράτησες ήταν διαλυμένα. Υ.Γ.: Απλά δεν έχεις καταλάβει ότι δεν προσπαθώ να σε πείσω, την εμπειρία μου αναφέρω ως κάτοχος. Edited May 31, 2012 by kotsianis7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 ενταξει να δεχτω οτι το s2 ειναι πλαστικουρα παντοφλα πλακακι και οτι αλλη χαζομαρα μπορει να πει κανεις αλλα οτι ΤΡΙΖΕΙ???? ενα χρονο τωρα και δεν κανει κιχ...βρειτε κατι αλλο να πειτε...δεν ακουσα ΚΑΝΕΝΑΝ να λεει οτι τριζει [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εγω δηλαδη που το εχω σε πρωτοτυπη μορφη με την τετραγωνισμενη πλαστικη εξωτερικη επιφανεια και απολαμβανω μονο το τι μπορει να κανει πρεπει να εχω τρελαθει ε? :p :lol: Btw , ενταξει καλη η αισθηση των υλικων που χρησιμοποιουνται στο One X απο την HTC , και πιθανοτατα θα ειναι και κατασκευαστικα αρκετα καλα ωστε η συσκευη να παραμεινει ποιοτικη σε αισθηση αλλα κυριως σε αποδοση μετα απο ενα χρονο π.χ. Το One S της HTC το εχει πιασει κανεις στα χερια του να δει ποσο καλυτερο ειναι απο το μεγαλο του αδερφακι με εξαιρεση την οθονη? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 ενταξει να δεχτω οτι το s2 ειναι πλαστικουρα παντοφλα πλακακι και οτι αλλη χαζομαρα μπορει να πει κανεις αλλα οτι ΤΡΙΖΕΙ???? ενα χρονο τωρα και δεν κανει κιχ...βρειτε κατι αλλο να πειτε...δεν ακουσα ΚΑΝΕΝΑΝ να λεει οτι τριζει Τριζει το δικο μου , αλλα ειναι πρωτοτυπο 1.5 χρονου ζωης στα χερια μου , με τις 6 βιδες να λειπουν , εχει ανοιχτει αμετρητες φορες να γινει δωρητης για δοκιμες σε κινητα παραγωγης , και απο τα χτυπηματα το μεταλλικο πλαισιο γυρω απο την οθονη , δεν εχει χρωμα αλλα ουτε σχεδιο πλεον . Ενταξει ναι οταν το επιασα πρωτη φορα στα χερια μου περιμενα καλυτερη αισθηση , αλλα οτι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι ασχημη δεν μπορω να με φανταστω να το λεω . Και μετραει και 48 flash με μη official εκδοσεις ο Counter :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Θα έλεγα και εγώ την ιστορία μου, αυτή που μου πέφτει το κινητό από το μπαλκόνι και εκείνη την ώρα περνάει οδοστρωτήρας, αλλά εντάξει, έχω απλά εντυπωσιαστεί από τις δικιές σας ιστορίες και αυτό μου αρκεί ... Οπότε θα συνεχίσω στο θέμα μας όμορφα : το S2 που έπιασα εγώ, όταν το έβαλα στο αυτί μου για να κάνω ένα τηλέφωνο, έτριξε ... Ε, μα, αφού έτριξε !!!!!!!!!! Άκουσα τα πλαστικά να φθείρονται μεταξύ τους !!!!!! Τρελός είμαι και ακούω πράγματα ???? Και τι είμαι για να σε ρωτήσω ρε ψηλέ αν θες unibody, ο μαρκετίστας της Samsung ????? Κοίτα για τι αρπάζονται ορισμένοι :lol: Έχεις σκεφτεί ότι εκείνη την που το έβαζες στο αυτή σου μπορεί το τρίξιμο να μην προερχόταν από το S2 αλλά απο τον εγκέφαλο σου που προσπαθούσε να πάρει μπρος?:mobile: Τι άλλο θα ακούσουμε :!: Δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση το sensation με το one x. Αν θυμάσαι το πρόβλημα του sensation ήταν η μικρότερη ram που σε συνάρτηση με το πολυ πιο βαρυ sense 3 έκανε τα πράγματα δύσκολα. Ο επεξεργαστής επίσης δεν ήταν αυτός που έπρεπε, η αυτονομία το ίδιο, η κάμερα χειρότερη. Γενικα σε σύγκριση με το Sii υστερούμε σημαντικά και όχι μόνο σε benchmarks τα οποία στην πράξη δεν είμαστε σίγουροι τι θα δείξουν. Και πάλι εχει μικρότερη αυτονομία σημφωνα με το gsmarena αλλα και με την 1800αρα μπαταριά τι να κάνει... Και μικρότερη οθόνη που δεν είναι και Samoled οπως το one S, και δεν παίρνει microSD,και δεν μπορεις να αλλαξεις καπακι οταν γινει ΕΤΣΙ,και έχει χειρότερη S3 29fps,one X 23fps omg!,και δεν μπορείς του αλλάξεις μπαταριά η να έχεις μια δεύτερη!!!Δεν έχει και home button σχετικό αλλά για εμένα απαραίτητο, τρομερά άβολο εκεί πάνω το κουμπί έλεος, είμαι αραχτός πατάω το home button και ανοίγει, σιγα μην το ψάχνω εκεί που το εβαλε η htc. Όσο για bench είναι γνωστά. Σε κάθε περίπτωση το έπαιξα λιγο το one X ένα έχω να πω το S2 μου είναι πιο smooth καλά τα πάει αλλά τρώει κάτι μικρο lagariσματα ειδικά στο σερφαρισμα.... Edited June 1, 2012 by LeGendGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Έχεις σκεφτεί ότι εκείνη την που το έβαζες στο αυτή σου μπορεί το τρίξιμο να μην προερχόταν από το S2 αλλά απο τον εγκέφαλο σου που προσπαθούσε να πάρει μπρος?:mobile: Τι άλλο θα ακούσουμε :!: Και πάλι εχει μικρότερη αυτονομία σημφωνα με το gsmarena αλλα και με την 1800αρα μπαταριά τι να κάνει... Και μικρότερη οθόνη που δεν είναι και Samoled οπως το one S, και δεν παίρνει microSD,και δεν μπορεις να αλλαξεις καπακι οταν γινει ΕΤΣΙκαι έχει χειρότερη S3 29fps,one X 23fps omg!,και δεν μπορείς του αλλάξεις μπαταριά η να έχει μια δεύτερη!!!Δεν έχει home button σχετικό αλλά για εμένα απαραίτητο. Όσο για bench είναι γνωστά. Σε κάθε περίπτωση μια το έπαιξα το one X λίγο ένα έχω να πω το S2 μου είναι πιο smooth καλά τα πάει αλλά τρώει κάτι μικρο lagariσματα.... Ότι πεις φίλε μου. Σε παραπέμπω στον Καλουα. :) Εγω αφου είναι τόσο χάλια το Χ, θα το χρησιμοποιήσω σαν σφυρί :) http://www.youtube.com/watch?v=e3ri6vrmPbc&feature=player_embedded Edited June 1, 2012 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Όπως καταλάβατε, κάποιοι δεν είναι σε θέση να συνομιλήσουν πολιτισμένα. Θεωρούν οτι βρίσκονται στο γραφείο ή το καφέ της γειτονιάς τους. Κλειδώνεται το θέμα λοιπόν, ο Ηρακλής αυτά που είχε να πει τα είπε και εμφανίστηκαν περίπου 40.000 φορές σε browsers :) Not bad για... έναν blogger :p Από ότι έμαθα ετοιμάζεται και άλλο ανάλογο άρθρο πολύ πιο hot... όσοι θέλετε διαβάστε το, οι υπόλοιποι προσπεράστε το. :p [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts