Vlasismiriagos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Διορθωση Q3= Ioυλιος-Σεπτέμβριος Σωστός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) σωστα οποτε σεπτεμβριο αν ξεκινησει να κυκλοφορει θαρθει καπου στο τελος του μηνα και εδω. Edited July 11, 2012 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-acro-s-taiwan-babes-53673/ Αν εχει εκει παντως 490 δεν μας βλεπω καλα εμας στην Ελλαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-acro-s-taiwan-babes-53673/ Αν εχει εκει παντως 490 δεν μας βλεπω καλα εμας στην Ελλαδα.... Μας βλεπεις για παραπανω?:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Μας βλεπεις για παραπανω?:rolleyes: 550Ε ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 550Ε ευκολα. Ξεκιναω να μαζευω απο τωρα!:lol::lol: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει?:rolleyes: στην Ελλαδα ποτε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Τι θα γίνει, πότε θα έρθει αυτό το φοβερό κινητό στα μέρη μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Τι θα γίνει, πότε θα έρθει αυτό το φοβερό κινητό στα μέρη μας; Δέν προβλέπεται για Ελλάδα.... Τουλάχιστον όχι επίσημα απο την Ελληνική αντιπροσωπία. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Αν και είναι φαντάστικό κινητό δε το βλέπω να το βλέπουμε από κοντά εμείς! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ήρθε και εδώ! Άσπρο χρώμα στα 515 ευρώ. Αδιάβροχο! Όσοι πιστοί προσέλθετε, αλλά υπόψην ότι έχει μέσα μόνο τον S3, άρα είναι κάπως ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ήρθε και εδώ! Άσπρο χρώμα στα 515 ευρώ. Αδιάβροχο! Όσοι πιστοί προσέλθετε, αλλά υπόψην ότι έχει μέσα μόνο τον S3, άρα είναι κάπως ακριβό. Παραεισαγωγης,χωρις επισημη εισαγωγη στην Ελλαδα...ευχαριστω αλλα οσο ομορφο και αν ειναι,δεν θα παρω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Τώρα έχω μπει σε δίλλημα. Το Αcro S που είναι και αδιάβροχο ή το xperia Τ? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Τώρα έχω μπει σε δίλλημα. Το Αcro S που είναι και αδιάβροχο ή το xperia Τ? Κι εγώ σε λίγο καιρό που θα αναζητήσω την τύχη μου στον κόσμο του Android και μάλλον θα πάω σε Sony, ανάμεσα σ' αυτά θα είμαι μάλλον. Το θέμα είναι ποιο θα έχει την καλύτερη υποστήριξη από τους xda. Όπως και να 'χει, το να έχεις ποικιλία σε διαθέσιμες ROMs είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Τώρα έχω μπει σε δίλλημα. Το Αcro S που είναι και αδιάβροχο ή το xperia Τ? Μηπως εχεις σκοπο να το παιρνεις μαζι σου στις καταδυσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 μετα απο πολυ περιεργασια των δυο κινητων σε βαθος βδομαδας, καταληγω στο συμπερασμα οτι θα επερνα το acro s μονο αν ηθελα αδιαβροχο. το Τ προσωπικα ειναι ο νικητης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Επίσης αναμένεται και το TL το οποίο είναι ίδιο με το T αλλά είναι και αδιάβροχο.... Τώρα για το άν θα έρθει από τα μέρη μας.... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 το εχω εδω και 3 μερες....και το βαφτισα ηδη οταν μου επεσε στο νεροχυτη της κουζινας...... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 ανέβασε κανένα hands on βιντεο να γουστάρουμε! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 ωραιο κινητο αν ηταν και λιγο λεπτοτερο θα ηταν οτι πρεπει....μαρεσει που εχει ολες τις εισοδους για βυσματα καλυμενες..προσωπικα δεν μου εχει κολησει και η μπαταρια του εινai σαφως καλυτερη απο του s ...εχει και αυτη τη βαση για φορτιση που κανει την διαφορα..γενικα ειναι τουμπανο....οσο για το νεροχυτη ειχε νερα μεσα :) Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 ΤΟ πιο πιθανο ειναι οτι οταν εχεις τα ακουστικα κουμπωμενα,παυει πια να ειναι αδιαβροχο ε? δηλαδη ας πουμε σκεφτομουνα να το παρω για το κολυμβητηριο για να ακουω μουσικη ενω κολυμπαω ,αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα μπορω,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Πανεμορφη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Τώρα έχω μπει σε δίλλημα. Το Αcro S που είναι και αδιάβροχο ή το xperia Τ? Θέλει κι ερώτηση; Το T εννοείται! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 ΤΟ πιο πιθανο ειναι οτι οταν εχεις τα ακουστικα κουμπωμενα,παυει πια να ειναι αδιαβροχο ε? δηλαδη ας πουμε σκεφτομουνα να το παρω για το κολυμβητηριο για να ακουω μουσικη ενω κολυμπαω ,αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα μπορω,ε? Κομματάκι δύσκολο. Ακόμα και χωρίς ακουστικά να το είχες μετά από αρκετή ώρα στο νερό θα έφτανε σε σημείο να πάρει υγρασία. Γενικά μπορεί να θεωρούνται "αδιάβροχα" αλλά μην το παίρνετε και 100% τοις μετρητοίς. Μάλλον θα έπρεπε να τα χαρακτηρίζουν ως λιγότερα ευαίσθητα από τα άλλα παρά αδιαπέραστα από το νερό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts