ManolisGti Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα φτασει Ελλαδα η συγκεκριμενη συσκευη?:rolleyes: Με ενδιαφερει,και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 σύμφωνα με τα όσα λέγονται για Ελλάδα ακριβώς μετά το καλοκαίρι.... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 σύμφωνα με τα όσα λέγονται για Ελλάδα ακριβώς μετά το καλοκαίρι.... Αντε γιατι το περιμενω πως και πως,αρκει να μην μας "καψει" η τιμη!:):D Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αντε γιατι το περιμενω πως και πως,αρκει να μην μας "καψει" η τιμη!:):D έχω ακούσει ότι θα βγει γύρω στα 500ε, αλλά τον καιρό που θα βγει και με τον δεδομένο ανταγωνισμό που θα υπάρχει ίσως πέσει πολύ γήγορα η τιμή του Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 έχω ακούσει ότι θα βγει γύρω στα 500ε, αλλά τον καιρό που θα βγει και με τον δεδομένο ανταγωνισμό που θα υπάρχει ίσως πέσει πολύ γήγορα η τιμή του Για ολα αυτα που θα εχει και ολα αυτα που θα προσφερει αδιαβροχα:),καλα θα ειναι τα 500 που προβλεπεται να ξεκινησει,το θεμα ειναι να μην παει παραπανω! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αντε γιατι το περιμενω πως και πως,αρκει να μην μας "καψει" η τιμη!:):D το περνεις απο εξωτερικο η περιμενεις να πεσει λιγο η τιμη. λυσεις υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 το περνεις απο εξωτερικο η περιμενεις να πεσει λιγο η τιμη. λυσεις υπαρχουν. Γιωργαρε απο Ελλαδα θα το παρω,απλα θα πρεπει να περιμενω να δω και ποσο θα εχει αρχικη τιμη πριν το τσιμπησω!:D Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Επι τω εργο!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Επι τω εργο!:) ομορφο τηλεφωνο και το οτι ειναι αδιαβροχο και ανθεκτικο το κανει σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 ομορφο τηλεφωνο και το οτι ειναι αδιαβροχο και ανθεκτικο το κανει σουπερ. Αντε να ερθει να το αρπαξουμε!:) Βεβαια εντελως διαφορετικο στυλ απο το Samsung που εχω!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει?:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει?:rolleyes: θα κυκλοφορήσει σίγουρα Ελλάδα? έχει βγάλει πολλά μοντέλα η sony τελευταία και δεν νομίζω να τα δώσει όλα σε μία αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 όντως θα ήταν ενδιαφέρον ένα "xperia S" σε αδιαβροχο! :happy: Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 θα κυκλοφορήσει σίγουρα Ελλάδα? έχει βγάλει πολλά μοντέλα η sony τελευταία και δεν νομίζω να τα δώσει όλα σε μία αγορά Ετσι εχει ακουστει,και γιατι να μην κυκλοφορησει? Επιτυχια θα κανει σιγουρα!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Τελικά θα είναι με ICS ή 2,3 ? Στο gsmarena αναφέρει ics ενώ σε κάτι βιντεάκια δείχνει 2,3. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) 1.5 dual core cpu ..Πλέον έφυγε από τα μονοπύρηνα και μας βομβαρδίζει με διπύρηνα xD Google Android 4 (Ice Cream Sandwich) Edited July 1, 2012 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Κυκλοφόρησε στην Ινδία 28000 ρουπίες δηλαδή 412 ευρώ. Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Εδω να δουμε ποσο θα εχει!:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Εδω να δουμε ποσο θα εχει!:rolleyes: κανενα 500αρικο το κοβω Μανωλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 κανενα 500αρικο το κοβω Μανωλη. Τοσο το βλεπω κι εγω,κατα Οκτωβρη μερια το βλεπεις φιλε η πιο νωρις? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Τοσο το βλεπω κι εγω,κατα Οκτωβρη μερια το βλεπεις φιλε η πιο νωρις? κλασσικα 499? :p στο gsmarena γραφει "Coming soon. Exp. release 2012, Q3" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 κλασσικα 499? :p στο gsmarena γραφει "Coming soon. Exp. release 2012, Q3" Το καλυτερο θα ειναι στα 499,99!:p:lol: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Τοσο το βλεπω κι εγω,κατα Οκτωβρη μερια το βλεπεις φιλε η πιο νωρις? 3 τριμηνο λεει το gsmarena, οποτε απο οκτωβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 3 τριμηνο λεει το gsmarena, οποτε απο οκτωβριο. 3 τρίμηνο είναι από Ιούνιο μέχρι τέλη Αυγούστου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Διορθωση Q3= Ioυλιος-Σεπτέμβριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts