Jump to content

Sony Xperia Go

Koucos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την jb χθές πρωί. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κυρίως από την διάρκεια της μπαταρίας. Κλείνει 25 ώρες χωρίς φόρτιση και είναι στο 68%. Τεράστια βελτίωση από πριν. Πριν έκανε διάφορα κουφά π.χ πτώση από 100% στο 75% κατά την διάκρεια της νύχτας , και άλλα...

Να υποθέσω με κλειστά data, wifi κτλ? Γιατί εμένα (βασικα έχω τα πάντα ανοικτα) με βγάζει με το ζόρι μια μέρα :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να υποθέσω με κλειστά data, wifi κτλ? Γιατί εμένα (βασικα έχω τα πάντα ανοικτα) με βγάζει με το ζόρι μια μέρα :blink:

νταξει κοιτα και η σονυ εβαλε να πουμε 1350mAh μπαταρια σε 3,5 inches. Θα μπορουσε καλλιστα να ειχε βαλει μια 1500αρα και να ηταν μια χαρα οκ το κινητο...

Data ανοιχτό αλλά με stamina ενεργοποιημένο.

Έχεις ανοικτό τον συχρονισμό; Βασικά με stamina ενεργοποιημένο όταν πέφτει σε sleep το τηλέφωνο έχεις notifications??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν έχει notifacations ούτε auto synch. Το βρίσκω άσκοπο να τα έχω ενεργοποιημένα. Παρόλο που δουλέυω πολύ με το email μου, απλά ελέγχω αν έχει έρθει τίποτα κάθε καμιά ώρα.

Εγω παντως εβαλα το stamina να ανοιγει στο 60%, αλλα απο τις ρυθμισεις του εχω αφησει να επικοινωνουν τα ΙΜ προγραμματα. Οποτε νομιζω οτι πραγματικα προσφερει εξαιρετικη χρηστικοτητα... Και εμενα ουσιαστικα με βγαζει μια μερα. Και οχι απαραιτητα οτι εχει τελειωσει η μπαταρια, αλλα πρεπει να το φορτισω, γιατι σιγουρα δεν βγαζει 2η μερα. Οταν ανοιγει η οθονη της συσκευης, κανει synch και για mail αν υπαρχουν... Αλλα δεν χρειαζεται και πιο συχνα νομιζω..

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Εγω παντως εβαλα το stamina να ανοιγει στο 60%, αλλα απο τις ρυθμισεις του εχω αφησει να επικοινωνουν τα ΙΜ προγραμματα. Οποτε νομιζω οτι πραγματικα προσφερει εξαιρετικη χρηστικοτητα... Και εμενα ουσιαστικα με βγαζει μια μερα. Και οχι απαραιτητα οτι εχει τελειωσει η μπαταρια, αλλα πρεπει να το φορτισω, γιατι σιγουρα δεν βγαζει 2η μερα. Οταν ανοιγει η οθονη της συσκευης, κανει synch και για mail αν υπαρχουν... Αλλα δεν χρειαζεται και πιο συχνα νομιζω..

Πάρα πολύ έξυπνο! Ερώτηση: Έχει ρυθμιση να ανοίγει το stamina όποτε θες εσύ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρα πολύ έξυπνο! Ερώτηση: Έχει ρυθμιση να ανοίγει το stamina όποτε θες εσύ?

Ναι. Αν μπεις μεσα στο μενου του STAMINA Mode η 1η επιλογη πιο πανω απο εκει που φαινονται οι εφαρμογες που εξαιρουνται της λειτουργιας εχει επιλογη για το ποτε να ενεργοποιειται..

Για εμενα stamina 60% και λειτουργια χαμηλης μπαταριας που κλεινουν τα παντα εκτος απο τη φωτεινοτητα στο 20%.

Edit: Περασα χθες το βραδυ την PowerJB rom v. 1.4 (σημερα βγηκε η 1.5). Με τα αντιστοιχα wipes, αλλα εκανα επαναφορα αρκετα πραγματα απο το back up & restore της sony. Προς το παρον αν και ειναι πολυ αρχη ακομα το κινητο πεταει... Προφανως δεν υπαρχει κανενα κολλημα στις κλησεις πλεον... Ελπιζω να συνεχισει ετσι και αν ναι θα φροντισω να το αναφερω εδω, για οποιον ενδιαφερεται.

Η διαδικασια ηταν σχετικα ευκολη και γρηγορη. Περασμα ICS .10, root & cwm, περασμα της rom με update zip. Οποτε ειμαι root, αν και πρεπει να δω να περασω ξανα recovery, γιατι αυτο χανεται.

Edited by Psylos_

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

καλησπερα παιδια ..μου εβγαλε ενημερωση για την νεα εκδοση του λογισμικου .προσπαθω λοιπον να κανω αναβαθμιση με το PC Companion και η ενημερωση σταματα βγαζοντας μυνημα οτι ο υπολογιστης δεν μπορει να επικοινωνησει με το κεντρο της σονυ(σφαλμα 10 ) λεεει .απενεργοποιησα το τειχος προστασιας και παλι τα ιδια ..για δωστε μια χειρα βοηθειας σε ενα νεοπα..επισης το SEUS πο λετε συνεχεια εδω μεσα πως το βρισκουμε και τι ακριβως ειναι ?(αν γνωριζω σωστα ειναι τα αρχικα των λεξεων sony ericson update ? ) δεν μπορεσα να βρω κατι επ αυτου ..please HELP...

www.ofd.gr F-131

www.ladanivaclub.gr

Πλεον ειναι SUS και ειναι Sony Update Service. Το βρίσκεις απο το παρακατω link.

http://www.sonymobile.com/gr/tools/update-service/

Γενικά αν είναι να κάνεις την αναβάθμιση φροντισε να κάνεις clean install. Δηλαδή σβήνεις τα παντα απο το κινητο και περνας μετα ξανα οσα θελεις. Με αυτο τον τροπο αποφευγονται προβληματα και κολληματα που διαφορετικα μπορουν να εμφανιστουν. Φροντισε να κρατησεις back up απο επαφες μηνυματα κλπ.

δηλαδη ειναι καλυτερα να κανω την αναβαθμιση απο το SUS? και γιατι δεν την κανει το pc companion..? επισης το sus ειναι μονο για ναβαθμισεις ή κανει και αλλες λειτουργιες ? τωρα το κατεβαζω για να το δω ευχαριστω παντως για την γρηγορη απαντησησ..

www.ofd.gr F-131

www.ladanivaclub.gr

Το SUS κάνει είτε αναβάθμιση λογισμικού είτε σου περνάει το ίδιο ξανά αν δεν υπάρχει νεότερο. Νομίζω καλύτερα να κάνεις από εδώ την αναβάθμιση παρά από το pc companion. Βασικά το pc companion δεν το έχω δουλέψει καθόλου, οπότε δεν μπορώ μα σχολιάσω.

Χθες παρέλαβα το καινουριο μου go. Πέρασα την jb με sus. Μέχρι εδώ όλα καλά, αυτο που με προβλημάτισε είναι οτι στην αρχική οθόνη όταν μετακινούμε αριστερά ή δεξια στις καρτέλες η οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα κανεί κάτι γραμμές ανεπαίσθητες μεν αλλά τις κάνει, και μετά καθαρίζει. Το έχω παρατηρήσει μόνο εκεί και οχι π.χ. σε παιχνίδια. Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα απλά θα ήθελα ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος στην συσκευή του ή αν έχει κάποιο ελάττωμα το δικό μου τηλέφωνο.

Χθες παρέλαβα το καινουριο μου go. Πέρασα την jb με sus. Μέχρι εδώ όλα καλά, αυτο που με προβλημάτισε είναι οτι στην αρχική οθόνη όταν μετακινούμε αριστερά ή δεξια στις καρτέλες η οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα κανεί κάτι γραμμές ανεπαίσθητες μεν αλλά τις κάνει, και μετά καθαρίζει. Το έχω παρατηρήσει μόνο εκεί και οχι π.χ. σε παιχνίδια. Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα απλά θα ήθελα ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος στην συσκευή του ή αν έχει κάποιο ελάττωμα το δικό μου τηλέφωνο.

Δεν νομιζω οτι εχω παρατηρησει κατι τετοιο και δεν θυμαμαι να το εχω ακουσει και καπου αλλου... Αν θες περνα ξανα την Jb απο το SUS. Με clean install παλι, μηπως δεν εγινε κατι σωστα στην αναβαθμιση..

Έχει έρθει αναβάθμιση σε όλους?

Γιατί σε εμένα ακόμη τίποτα. Γερμανικό είναι νομίζω.

Πως βλέπω ότι έχω, όταν θα έχω, αναβάθμιση? Θα μου εμφανίσει κάτι ανάλογο στο κινητό λέγοντας να το συνδέσω στο κομπιούτερ για να κάνω αναβάθμιση? Η θα πρέπει κάθε τόσο να το συνδέω με το seus για να δω τι γίνετε. Τώρα μου λέει ότι έχω την νεότερη. 4.0.4

Κωστας - Κατερινη

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ R O O T στη jb Δείτε στο youtube και θα καταλάβετε τον τρόπο. Υπάρχουν και τα link πιο κάτω. Πατήστε εκει που λέει ''δείτε περισσότερα''. Το μόνο που θα σας δυσκολέψει λίγο είναι ότι ο τύπος μιλάει ισπανικά.

Το πρόβλημα που περιέγραφα με την οθόνη παραπανω λύθηκε αλλάζοντας ταπετσαρια! Κάτι άλλο που με προβληματιζει είναι οι τριγμοι που προέρχονται από το καπάκι. Σε ορισμένα σημεία κυρίως στην πλάτη του κινητού φαίνεται σαν να μην εφάπτεται καλά με το σώμα του τηλεφώνου παρουσιαζοντας κάποια κενα με αποτέλεσμα όταν πιεζεται εκεί το τηλέφωνο να τρίζει και φοβάμαι μηπως δημιουργήσει πρόβλημα στεγανοτητητας. Και κάτι ακόμα που ήθελα να ρωτήσω, η οθόνη είναι ανθεκτική στις γρατζουνιες ωστόσο συστήνετε της χρήση ζελατινας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή δεν υπάρχει προβλημα?

καλησπερα εχει το κινητο ενα φιλαρακι και θελει να το ρουταρει εχει καποιον ευκολο οδηγο?αν ειναι κ στα ελληνικα ακομα καλυτερα.

Εύκολος τρόπος για jb δεν υπάρχει ακόμα. Προς το παρόν θέλει να φλασάρεις pre -rooted Rom. Για οδηγίες έχει στο xda, αλλά επειδή είμαι από κινητό τώρα δεν μπορώ να βρω το link.

να σας παραθεσω και εγω την κατασταση της μπαταριας μου. η χρηση που κανω ειναι οχι πολυ βαρια, κυριως τηλεφωνηματα αλλα το κινητο δεν κλεινει ποτε και δεν μπαινει σε flight mode

πως μπορω να παρω screenshot απο το κινητο?

σε ICS (Ice Cream Sandwich - 4.0.x): Πατώντας παρατεταμενα το Power Button ταυτοχρονα μαζί με το κουμπί μείωσης έντασης φωνής.

σε JB (Jelly Bean - 4.1.x): Ή με τον παραπάνω τρόπο ή απλά πατώντας το Power Button και επιλέγοντας "Λήψη στιγμ. οθόνης"

Edited by trek240

Μετά από αρκετές μέρες με την jb στα θετικά είναι η τρομερή βελτίωση στην μπαταρία. Στα αρνητικά τα μικρά lags π.χ όταν ανοίγω τις κλήσεις ή μηνύματα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος.

Λογικά κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί και σένα το μεγάλο bug της jb. Δηλαδή το πρόβλημα με τις κλήσεις. Σίγουρα ελπίζω να είναι μακριά στο μέλλον... :p

Ένα παιδί στο thread του Xperia p έγραψε ότι ετοιμάζεται καινούργια έκδοση jb. Οπότε ας ελπίζουμε ότι θα λύνονται τα προβλήματα της έκδοσης που έχουμε τώρα.

• The title was changed to Sony Xperia Go