tarantules Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Μιας και ξαναασχολήθηκα με το X96 Air , θέλω να ρωτήσω μπας και βρώ καμιά λύση στο πρόβλημα που έχω με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης που παρεμβάλεται στο media player. Έχω μια τηλεόραση panasonic και όποτε πατάω το power button για να ανοίξω την TV , ενεργοποιείται το X96 και μου σπάει τα νεύρα.Έχουν προφανώς την ίδια συχνότητα ενεργοποίησης στο το ir blaster.Αναγκάζομαι να βγάζω το καλώδιο ρεύματος του Χ96 αλλά δεν είναι δουλειά το μπάσε-βγάλε.Καμιά πρόταση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 (edited) Μιας και ξαναασχολήθηκα με το X96 Air , θέλω να ρωτήσω μπας και βρώ καμιά λύση στο πρόβλημα που έχω με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης που παρεμβάλεται στο media player. Έχω μια τηλεόραση panasonic και όποτε πατάω το power button για να ανοίξω την TV , ενεργοποιείται το X96 και μου σπάει τα νεύρα.Έχουν προφανώς την ίδια συχνότητα ενεργοποίησης στο το ir blaster.Αναγκάζομαι να βγάζω το καλώδιο ρεύματος του Χ96 αλλά δεν είναι δουλειά το μπάσε-βγάλε.Καμιά πρόταση; Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό και δεν είναι ότι απλώς έχεις ενεργοποιημένο το HDMI CEC στα settings? Edited June 14, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό και δεν είναι ότι απλώς έχεις ενεργοποιημένο το HDMI CEC στα settings? Ναι είναι στο off.Δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Μιας και ξαναασχολήθηκα με το X96 Air , θέλω να ρωτήσω μπας και βρώ καμιά λύση στο πρόβλημα που έχω με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης που παρεμβάλεται στο media player. Έχω μια τηλεόραση panasonic και όποτε πατάω το power button για να ανοίξω την TV , ενεργοποιείται το X96 και μου σπάει τα νεύρα.Έχουν προφανώς την ίδια συχνότητα ενεργοποίησης στο το ir blaster.Αναγκάζομαι να βγάζω το καλώδιο ρεύματος του Χ96 αλλά δεν είναι δουλειά το μπάσε-βγάλε.Καμιά πρόταση; Εγώ το έχω πάνω σε μια smart πρίζα Tplink tapo p100 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Εγώ το έχω πάνω σε μια smart πρίζα Tplink tapo p100 Δεν θέλω τέτοιες λύσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Μιας και ξαναασχολήθηκα με το X96 Air , θέλω να ρωτήσω μπας και βρώ καμιά λύση στο πρόβλημα που έχω με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης που παρεμβάλεται στο media player. Έχω μια τηλεόραση panasonic και όποτε πατάω το power button για να ανοίξω την TV , ενεργοποιείται το X96 και μου σπάει τα νεύρα.Έχουν προφανώς την ίδια συχνότητα ενεργοποίησης στο το ir blaster.Αναγκάζομαι να βγάζω το καλώδιο ρεύματος του Χ96 αλλά δεν είναι δουλειά το μπάσε-βγάλε.Καμιά πρόταση; αν το γυρίσεις στο πλάι και δεν έχει οπτική επαφή το κάνει? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Ναι είναι στο off.Δυστυχώς. Ριξε μια ματια και στο αντιστοιχο ''κομματι'' στις ρυθμισεις της τηλεορασης σου αν ειναι κλειστο η οχι ! Επισης αν δεν δουλεψει αυτο ''παιξε'' λιγο με τις ρυθμισεις του HDMI CEC... Δηλαδη με ανοικτο το HDMI CEC κοιταξε αν μπορεις να το κανεις ολο αυτο να δουλεψει ... προς οφελος σου! Και για καλο και κακο αλλαξε και στο power menu την ρυθμιση που λεει εκει σε power off ...! Η αληθεια δυστυχως ειναι οτι υπαρχει ενα αντιστοιχο fix του slimhouse για το δικο σου μοντελο (x96 air) αλλα για το p2 και τις lg τηλεορασεις και οχι για το p3 και την δικια σου panasonic !!! ΤΕΣΠΑ... Καλη επιτυχια ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Ριξε μια ματια και στο αντιστοιχο ''κομματι'' στις ρυθμισεις της τηλεορασης σου αν ειναι κλειστο η οχι ! Επισης αν δεν δουλεψει αυτο ''παιξε'' λιγο με τις ρυθμισεις του HDMI CEC... Δηλαδη με ανοικτο το HDMI CEC κοιταξε αν μπορεις να το κανεις ολο αυτο να δουλεψει ... προς οφελος σου! Και για καλο και κακο αλλαξε και στο power menu την ρυθμιση που λεει εκει σε power off ...! Η αληθεια δυστυχως ειναι οτι υπαρχει ενα αντιστοιχο fix του slimhouse για το δικο σου μοντελο (x96 air) αλλα για το p2 και τις lg τηλεορασεις και οχι για το p3 και την δικια σου panasonic !!! ΤΕΣΠΑ... Καλη επιτυχια ! Η τηλεόρασή μου είναι παλιά (Panasonic P50ST60) και δεν έχει επιλογές για HDMI CEC. Τώρα στο Power μενού του Χ96 , το μόνο που έχ ενεργό είναι το Disable auto power-on (Device will remain in off state after connect power source.Can be powered-on by IR remote,power button,CEC or recovery button).Ακόμα και αν το απενεργοποιήσω και αυτό , πάλι δεν πετυχαίνω κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Η τηλεόρασή μου είναι παλιά (Panasonic P50ST60) και δεν έχει επιλογές για HDMI CEC. Τώρα στο Power μενού του Χ96 , το μόνο που έχ ενεργό είναι το Disable auto power-on (Device will remain in off state after connect power source.Can be powered-on by IR remote,power button,CEC or recovery button).Ακόμα και αν το απενεργοποιήσω και αυτό , πάλι δεν πετυχαίνω κάτι. Νομιζω στις Panasonic λεγεται...VIERA Link! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Νομιζω στις Panasonic λεγεται...VIERA Link! Τα έχω απενεργοποιημένα και αυτά.Δυστυχώς τίποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Τα έχω απενεργοποιημένα και αυτά.Δυστυχώς τίποτα Το επομενο και ισως το μοναδικο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις στο telegram του slimhouse βοηθεια για το προβλημα σου μηπως σου δωσει καποιο fix για p3 & Panasonic ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Το επομενο και ισως το μοναδικο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις στο telegram του slimhouse βοηθεια για το προβλημα σου μηπως σου δωσει καποιο fix για p3 & Panasonic ! Λοιπόν.....Λύθηκε το πρόβλημα....και ήταν το Viera Link όπως είπες ΑΛΛΑ.... Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία , έχω απενεργοποιημένη την ενεργοποίηση συσκευών.Κανονικά δεν θα έπρεπε να ανάψει το Χ96 με αυτή την επιλογή.Και επειδή με έβαλες σε υποψίες δοκίμασα να απενεργοποιήσω τελείως το Viera Link από την πάνω-πάνω επιλογή και ω του θαύματος όταν ανοίγω την tv δεν ανοίγει το Χ96.Κουλά πράγματα ε; :lol: [ATTACH]67821[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Λοιπόν.....Λύθηκε το πρόβλημα....και ήταν το Viera Link όπως είπες ΑΛΛΑ.... Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία , έχω απενεργοποιημένη την ενεργοποίηση συσκευών.Κανονικά δεν θα έπρεπε να ανάψει το Χ96 με αυτή την επιλογή.Και επειδή με έβαλες σε υποψίες δοκίμασα να απενεργοποιήσω τελείως το Viera Link από την πάνω-πάνω επιλογή και ω του θαύματος όταν ανοίγω την tv δεν ανοίγει το Χ96.Κουλά πράγματα ε; :lol: [ATTACH]67821[/ATTACH] Κατι τετοιο περιπου ... εννοουσα οταν σου ελεγα να ''παιξεις'' λιγο με τις ρυθμισεις προς ... οφελος σου ! Ολα καλα ...λοιπον ! Καλες τηλεθεασεις ! :) Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 (edited) Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το mi box s της Xiaomi εάν έχουν διορθωθεί με τελευταία updates κάποια θέματα που είχε με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ειδικά από 2 TB και πάνω Edited June 15, 2021 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Και για τον φίλο @xloupas (που κάποιοι τον στεναχώρησαν εδώ), ένα γρήγορο port της ugoos 0.4.1 για το X88 King από εμένα: https://mega.nz/file/9kdRyATC#WJxwgZMqQi7ZxKUU9Z68ds7yR8s_svralq05a1udHYI - δουλεύει η οθονίτσα μπροστά - δοκιμάστηκαν wifi, BT, Lan. - δουλεύει το original remote control (μάλιστα έχω ενεργοποιήσει και την λειτουργία mouse ON/OFF που δεν υπήρχε) Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Και για τον φίλο @xloupas (που κάποιοι τον στεναχώρησαν εδώ), ένα γρήγορο port της ugoos 0.4.1 για το X88 King από εμένα: https://mega.nz/file/9kdRyATC#WJxwgZMqQi7ZxKUU9Z68ds7yR8s_svralq05a1udHYI - δουλεύει η οθονίτσα μπροστά - δοκιμάστηκαν wifi, BT, Lan. - δουλεύει το original remote control (μάλιστα έχω ενεργοποιήσει και την λειτουργία mouse ON/OFF που δεν υπήρχε) Ευχαριστω την κατεβαζω, καλη συνεχεια Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Ευχαριστω την κατεβαζω, καλη συνεχεια Φυσικά είναι AOSP. Εάν δεν κάνω λάθος ξέρεις πως να την κάνεις ATV καθώς και τον τρόπο ενημέρωσης χωρίς απώλεια των DATA. Καλή συνέχεια. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Καλησπέρα παιδιά ηρθε το Gamesir T4 μιλάμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Ομως κατεβασα ενα ραλακι στο tv box και δε δουλεύει.Ενω το έκανα pair.Φοραω slimbox 11.5 τι άλλο να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Καλημέρα σας. Θέλω να ρωτήσω, ψάχνω να βρω μια παλαιότερη έκδοση του puffin tv που να μην βγάζει την ειδοποίηση για πληρωμή χρημάτων. Επίσης να ρωτήσω εάν υπάρχει "περαγμενη" έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Ρίξε μια ματιά εδώ https://m.apkpure.com/puffin-tv-browser/com.cloudmosa.puffinTV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Καλημερα, γνωριζετε αυτο το tv box, https://www.tomtop.com/p-v9486eu-16g.html τι γνωμη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Μακριά από Rockchip επεξεργαστές και ειδικά με 2gb Ram , 16gb Rom. Δες κάτι σε Amlogic s905x3 ή s922. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Μακριά από Rockchip επεξεργαστές και ειδικά με 2gb Ram , 16gb Rom. Δες κάτι σε Amlogic s905x3 ή s922. Σ'ευχαριστω για την απαντηση, το σκευτομαι πρωτη φορα για tv box και δεν εχω ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Ρίξε μια ματιά εδώ https://m.apkpure.com/puffin-tv-browser/com.cloudmosa.puffinTV Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι "πειραγμενη" έκδοση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Βάζεις και βλέπεις , από κάτω έχει όλες τις παλαιότερες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts