Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωπ ευχαριστω! Μου είπε θα το βάλει 12.5 usd αλλα να ρωτησω το τελωνείο μου αν μου το χρεωσουν χαχα.Να ρωτησω..έχει σίγουρα bluetooth σωστα;

Ως γνωστον στο AliExpress υπαρχουν πολλα αναξιοπιστα μαγαζια και αλλα λενε και αλλα ... κανουν!

Απο τα καλα μαγαζια στο AliExpress λογικα και θεωρητικα οτι σου πουνε θα ισχυει...!

Μαγαζια σε αυτο το ειδος (tv box) οπως το VONTAR το Shenzhen Yojia το PLAY TV το Rayzore Box και το Diffingle ειναι μερικα που μπορεις να εμπιστευτεις στην παρουσα φαση !

Αν τους εξηγησεις οτι ζητας κατι στα μεταφορικα που να ειναι το αντιστοιχο priority του banggood (π.χ) για να γλυτωσεις το τελωνειο θα δεις και τι θα σου πουνε και αν μπορουνε και φυσικα αν σε συμφερει !!!

Και επαναλαμβανω .... βαση της αξιοπιστιας που εχουν αυτα τα μαγαζια οι πιθανοτητες να ειναι οτι σου πουνε και η ... αληθεια θα ειναι σαφως υπερ εσου!

Και αναφερω πιθανοτητες γιατι οπως και να το κανεις με ... κινεζους θα εχεις να κανεις! :lol::lol::lol:

Καλη τυχη με ολα αυτα!

Και αν και οταν το παρεις στα χερια σου θα δεις οτι αξιζει ο κοπος !

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

• Απαντήσεις 21,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1370

• makis1024

575

• ath156

1885

Καλησπέρα!

Εχω ενα h96 max x3 και πήγα να του περάσω custom rom. Ενω όλα πήγαιναν καλά, στο 75% καταλαθος βγήκε το usb.

Παω να την ξαναπερασω, και ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει οταν βάζω το usb.

Πάει το boxaki?

Καλησπέρα!

Εχω ενα h96 max x3 και πήγα να του περάσω custom rom. Ενω όλα πήγαιναν καλά, στο 75% καταλαθος βγήκε το usb.

Παω να την ξαναπερασω, και ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει οταν βάζω το usb.

Πάει το boxaki?

Όχι βέβαια:):) Το πολύ πολύ να χρειασθεί να το ανοίξεις και να εφαρμόσεις την μέθοδο "short pins":D

Πες μου τι χρώμα έχει το board (φαίνεται και μέσα από τις τρύπες εξαερισμού) για να σου πω που είναι τα pins.

Όμως πρώτα δοκίμασε ξανά πατώντας το reset button, ίσως και να μην χρειασθεί το παραπάνω .........

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Όχι βέβαια:):) Το πολύ πολύ να χρειασθεί να το ανοίξεις και να εφαρμόσεις την μέθοδο "short pins":D

Πες μου τι χρώμα έχει το board (φαίνεται και μέσα από τις τρύπες εξαερισμού) για να σου πω που είναι τα pins.

Όμως πρώτα δοκίμασε ξανά πατώντας το reset button, ίσως και να μην χρειασθεί το παραπάνω .........

Κραταω πατημένο το reset και μετα βαζω το usb σωστά ;

Κραταω πατημένο το reset και μετα βαζω το usb σωστά ;

Αφήνεις τελείως γυμνό το κουτί (ούτε τροφοδοτικό, ούτε USB dongle, ....)

Ξεκινάς το UBT και φορτώνεις την rom. Μετά πατάς "START" και ενώνεις την μία άκρη του καλωδίου στο PC/laptop.

Πατώντας το reset button (μέσα στην AV port, κεντρικά και σταθερά -όχι όμως με υπερβολική δύναμη, μέχρι να κάνει ένα κλικ) ταυτόχρονα συνδέεις και την άλλη άκρη του καλωδίου στο Η96. Μόλις αρχίσει να "καίει" σταματάς το reset button.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Αφήνεις τελείως γυμνό το κουτί (ούτε τροφοδοτικό, ούτε USB dongle, ....)

Ξεκινάς το UBT και φορτώνεις την rom. Μετά πατάς "START" και ενώνεις την μία άκρη του καλωδίου στο PC/laptop.

Πατώντας το reset button (μέσα στην AV port, κεντρικά και σταθερά -όχι όμως με υπερβολική δύναμη, μέχρι να κάνει ένα κλικ) ταυτόχρονα συνδέεις και την άλλη άκρη του καλωδίου στο Η96. Μόλις αρχίσει να "καίει" σταματάς το reset button.

Μου γραφεί συνέχεια η συσκευή usb δεν αναγνωρίζεται

Μήπως λόγω της αποσύνδεσης, δεν αναγνωρίζεται πλέον από το rc?

Μου γραφεί συνέχεια η συσκευή usb δεν αναγνωρίζεται

Χρώμα του μπορντ?

Δες το βίντεο πως θα το ανοίξεις πολύ εύκολα :https://www.youtube.com/watch?v=-UHMhNjQOK8

Edited by ath156

Χρώμα του μπορντ?

Δες το βίντεο πως θα το ανοίξεις πολύ εύκολα :https://www.youtube.com/watch?v=-UHMhNjQOK8[/QUOT

Αν εννοείς την πλακέτα πράσινο χρώμα.

Χρώμα του μπορντ?

Δες το βίντεο πως θα το ανοίξεις πολύ εύκολα :https://www.youtube.com/watch?v=-UHMhNjQOK8[/QUOT

Αν εννοείς την πλακέτα πράσινο χρώμα.

Sorry. Έκανα και κάτι άλλο και δεν πρόσεξα ότι είχε αλλάξει η σελίδα του νήματος και είχες απαντήσει.

Θα σου δώσω τα πινς, ξέρεις την διαδικασία ή να την πω βημα-βημα?

18925663-To-Unbrick-H96-Max-X3.jpg

Sorry. Έκανα και κάτι άλλο και δεν πρόσεξα ότι είχε αλλάξει η σελίδα του νήματος και είχες απαντήσει.

Ειδα την διαδικασία απο το YouTube και την έκανα.

Ολα οκ!

Παω για δοκιμή!

Ειδα την διαδικασία απο το YouTube και την έκανα.

Ολα οκ!

Παω για δοκιμή!

Καλή επιτυχία:)

18925663-To-Unbrick-H96-Max-X3.jpg

Εβαλα την ρομ του vortex.

Αναψε κανονικά, αλλά έχει μείνει κολλημένο στο vortex.

Μήπως χρειάζεται να κάνω wipe από recovery ?

Ακυρη η ερώτηση φόρτωσε κανονικά

Εβαλα την ρομ του vortex.

Αναψε κανονικά, αλλά έχει μείνει κολλημένο στο vortex.

Μήπως χρειάζεται να κάνω wipe από recovery ?

Διάλεξες στο UBT "full erase" & "erase bootloader" ?

Ηθικό δίδαγμα : Όταν αρχίσει το "κάψιμο" καλύτερα καθήστε 1 μέτρο μακριά και πιείτε κανένα καφέ.:lol:

Edited by ath156

Καλή επιτυχία:)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Ολα πήγαν καλά! Βέβαια κατα το κάψιμο πάει σαν χελώνα, αλλά οκ.

Καλό σου βράδυ!

Σε Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν υπάρχει γι'αυτό σου είπε ο @gatos814 για επικοινωνία με τον πωλητή εάν θα μπορούσε να στο στείλει μέσω τριγωνικής. Εάν υπήρχε σε ευρωπαϊκή αποθήκη , να επικοινωνήσετε για ποιόν λόγο; Θα πλήρωνες και θα παραλάμβανες από Βέλγιο , ούτε χάρες , ούτε επικοινωνίες.

Θέλω να πάρω ένα box-ακι για την παλιά τηλεόρασή μου που δεν έχει android.Το βασικότερο που θέλω να έχει είναι να μπορεί να παίζει ταινίες 4Κ και να μπορώ να κάνει screen mirroring από το Samsung κινητό μέσω της εφαρμογής Dex.

Για το screen mirroring που με ενδιαφέρει περισσότερο , δεν έχω καταλάβει εαν όλα τα box-ακια το υποστηρίζουν ή όχι.Είναι πρωτόκολλο ή είναι απλά μια εφαρμογή που παίζει σε όποιο android box την εγκαταστήσεις;

Ποιο box μου προτείνετε; πάνω κάτω μέχρι 50-60 ευρώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Θέλω να πάρω ένα box-ακι για την παλιά τηλεόρασή μου που δεν έχει android.Το βασικότερο που θέλω να έχει είναι να μπορεί να παίζει ταινίες 4Κ και να μπορώ να κάνει screen mirroring από το Samsung κινητό μέσω της εφαρμογής Dex.

Για το screen mirroring που με ενδιαφέρει περισσότερο , δεν έχω καταλάβει εαν όλα τα box-ακια το υποστηρίζουν ή όχι.Είναι πρωτόκολλο ή είναι απλά μια εφαρμογή που παίζει σε όποιο android box την εγκαταστήσεις;

Ποιο box μου προτείνετε; πάνω κάτω μέχρι 50-60 ευρώ.

Με τις αλλαγές που προβλέπονται από 1/7/2021 θα πήγαινα σε αυτό το μαγαζί και σίγουρα με Priority Direct Mail (PDM).

Εδώ έχει κάποια με S905X3 και κατά σειρά δημοφιλίας. Έχω τα 2 πρώτα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα ίδια τα έχουν και αρκετοί άλλοι σε αυτό το νήμα (μπορείς να τους ζητήσεις εντυπώσεις με PM). Αυτά που ζητάς θα στα προσφέρουν σχεδόν όλα τα μποξάκια (είναι κυρίως θέμα firmware και υπάρχει σχεδόν για όποιο και να πάρεις- εννοείται με custom rom βέβαια !!).

https://www.banggood.com/search/s905x3.html?from=nav

Ίσως και από εδώ (προσωπικά δεν έχω παραγγείλει από εδώ, αλλά το προτείνουν άλλοι) και από Ευρωπαική αποθήκη βέβαια (μίνιμουμ 4/32)

https://el.geekbuying.com/Search?keyword=s905x3&sort=3

Edited by ath156

Σειρά δημοφιλίας στο συγκεκριμένο κατάστημα και στα 35€ που το βγάζει συνέχεια σε προσφορές το Banggood.

Στο Aliexpress που έχει μεγαλύτερη γκάμα , δεν είναι τόσο ψηλά στις πωλήσεις , από την άλλη το H96 max rk 3318 έχει 12884 πωλήσεις στο Aliexpress , τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι αξιόλογο μποξάκι;

Λοιπόν : Αλλαγή δεδομένων....

Ξαναπήρα το Χ9 Air το οποίο το είχα δανείσει οπότε δεν θα χρειαστεί να προβώ σε νέα αγορά...

Το συγκεκριμένο του είχα περάσει όταν το πήρα τη Slimbox.Απότι είδα υποστηρίζει mirrorlink αλλά έχω πρόβλημα να το κάνω να δουλέψει με το Samsung Dex του κινητού.Όποια εφαρμογή και αν έχω βάλει στο Χ9 δεν μου δουλεύει και καμία δεν συνεργάζεται με το samsung Dex.

Έβαλα στο κινητό και στο Χ9 την εφαρμογή Castto , γίνεται το screen mirror στην τηλεόραση αλλά θέλω να απενεργοποιήσω την οθόνη του κινητού και να χρησιμοποιώ το touch μόνο στο κινητό για σκρολάρισμα.Αυτό μόνο στο Samsung Dex το έχω δει να γίνεται.

Μήπως έχετε υπόψην καμιά εφαρμογή screen mirroring που να κάνει αυτό που θέλω ;

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Λοιπόν : Αλλαγή δεδομένων....

Ξαναπήρα το Χ9 Air το οποίο το είχα δανείσει οπότε δεν θα χρειαστεί να προβώ σε νέα αγορά...

Το συγκεκριμένο του είχα περάσει όταν το πήρα τη Slimbox.Απότι είδα υποστηρίζει mirrorlink αλλά έχω πρόβλημα να το κάνω να δουλέψει με το Samsung Dex του κινητού.Όποια εφαρμογή και αν έχω βάλει στο Χ9 δεν μου δουλεύει και καμία δεν συνεργάζεται με το samsung Dex.

Έβαλα στο κινητό και στο Χ9 την εφαρμογή Castto , γίνεται το screen mirror στην τηλεόραση αλλά θέλω να απενεργοποιήσω την οθόνη του κινητού και να χρησιμοποιώ το touch μόνο στο κινητό για σκρολάρισμα.Αυτό μόνο στο Samsung Dex το έχω δει να γίνεται.

Μήπως έχετε υπόψην καμιά εφαρμογή screen mirroring που να κάνει αυτό που θέλω ;

Δεν περνας καλου κακου και μια πιο καινουρια slimbox μηπως αλλαξει και αυτο πoυ ... θες;

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Δεν περνας καλου κακου και μια πιο καινουρια slimbox μηπως αλλαξει και αυτο πoυ ... θες;

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που την πέρασα και έχω ξεχάσει διαδικασίες πως την περνάω και από που να βρω την πιο πρόσφατη έκδοση.

https://slimboxtv.ru/glavnaya/x96air-p1-p2-p3-p4-v2/

Εδώ η τελευταία slimbox , βγαίνει σε έξι εκδόσεις μαζί με την Version 100 , P1,P2,P3,P4,V2. Την περνάς μέσω ubt ή BCM.

Edited by makis1024

Όπως είπα έχω χάσει επεισόδια.Ούτε ξέρω ποια έκδοση πρέπει να περάσω ,ούτε ξέρω τον τρόπο.

Settings , device preferences, about , model , μετά το x96air θα δεις _? την έκδοση.

https://i.postimg.cc/0jBpgXM7/IMG-20210608-202157.jpg

Στο Link που σου έδωσα έχει Link για οδηγίες για Amlogic burning tool.

Through the USB Burning Tool - instructions.

https://slimboxtv.ru/glavnaya/instrukciya-po-ustanovke-proshivki-cherez-usb-burning-tool/

Edited by makis1024