ath156 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Και να μία απλή λύση με το "φοβερό" κόστος των 1,64 ευρώ και παράδοση στην είσοδο της πολυκατοικίας:D Για να μπορείς: - Από 1 USB να πας σε 4 - Το καθένα με ξεχωριστό διακόπτη ON/OFF και φωτεινή ένδειξη λειτουργίας.:) - Για να απενεργοποιείς από εκεί την βάση του ανεμιστήρα που τυχόν έχεις και όταν δεν κλείνει το ρεύμα στην USB θύρα με το κλείσιμο του κουτιού (δηλαδή στα περισσότερα καινούργια κουτιά). - Για να έχεις εκεί μέχρι 3 επιπλέον στικάκια που να τα ενεργοποιείς κατά βούληση. Βέβαια το συγκεκριμένο είναι με USB 2.0, υπάρχει και με USB 3.0 (αλλά προσωπικά δεν με ενδιέφερε). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Σήμερα το πήγα στον ηλεκτρονικό για το HDMI για να δούμε..Εχει κανείς την slimbox 10.6 pie ported για Vorke Z6 (όχι plus) να μου τη στείλει εδώ; Το link δε δουλεύει.. https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=882984&st=8360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Η λέξη "σταδιακά" μήπως σημαίνει ότι εάν έκανες ένα "clear cache" η και "clear data" π.χ. θα σου έλυνε το πρόβλημα? Γιατί εάν έχουν πρόβλημα οι μνήμες να μην στο κάνουν αμέσως?? Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις, εάν χρησιμοποιείς τον mxplayer & kodi για να βλέπεις κατεβασμένα αρχεία ή το kodi για οnline. Σε κάθε περίπτωση τέτοια θέματα δεν έχω ακούσει από αλλού για αυτή την οικογένεια κουτιών. Επίσης με αυτά που λες δεν πιστεύω να έχει σχέση με θερμοκρασία-παρόλα αυτά την παρακολουθείς?-έχεις ανεμιστήρα?-βλέπεις κυρίως αρχεία 4Κ? ***EDIT: Εκτός εάν με την λέξη "σταδιακά" δεν εννοείς στη διάρκεια κάποιων ημερών (όπως αρχικά το εξέλαβα εγώ), αλλά με την πάροδο του χρόνου, από την στιγμή που θα το ανοίξεις για 1η φορά και μετά από κάποια χρήση !!!! Τότε σε αυτή την περίπτωση κατά 99% (για να μην πω 100%) έχεις θέμα με την θερμοκρασία !! Οχι,και αδεια να ειναι η μνήμη, πάλι κάνει κολλήματα- ούτε ανεβάζει θερμοκρασία ιδιαίτερα. Απλα ειναι προβληματικό *1080p ** Φαντασου ότι το κλείνω μετά απο κάθε χρήση, δε μένει ανοιχτό. Αρα δεν τίθεται θέμα να ειναι ώρες πολλες ανοιχτό ή μερες. Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Οχι,και αδεια να ειναι η μνήμη, πάλι κάνει κολλήματα- ούτε ανεβάζει θερμοκρασία ιδιαίτερα. Απλα ειναι προβληματικό *1080p ** Φαντασου ότι το κλείνω μετά απο κάθε χρήση, δε μένει ανοιχτό. Αρα δεν τίθεται θέμα να ειναι ώρες πολλες ανοιχτό ή μερες. Όταν λέω να καθαρίσεις "cache" & "data" εννοώ να πας "Ρυθμίσεις-Εφαρμογές" εκεί να βρεις π.χ. τον mxplayer και να καθαρίσεις εκεί τα πεδία "cache"&"data". Το ίδιο και για το KODI (μόνο που εδώ θα καθαρίσεις μόνο την "cache" και όχι τα data), τον Chrome κλπ Με ποια εφαρμογή παρακολουθείς την θερμοκρασία? ή έχεις ενεργοποιήσει το hardware monitor? και ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που βλέπεις? Βέβαια με 1080 και όχι 4Κ λογικά δεν πρέπει να έχεις κάτι υπερβολικό, αλλά πόσο είναι αυτή? Πάντως εάν κατάλαβα καλά, ανεμιστήρα δεν του έβαλες:rolleyes:Και είναι κάτι που νομίζω ότι πρέπει να το κάνουν όλοι, άσχετα ποιο κουτί έχουν;). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Ρε παιδιά μια βοήθεια δε βγάζω άκρη..Ο lyubodelev έβγαλε τα links με την ported slimbox για το Vorke Z6.Λενε μόνο με προσωπικό μήνυμα τη δίνει,εντωμεταξυ έχει block.Οτι να'ναι δε βγάζω άκρη.Καμια βοήθεια κανείς;Το μποξάκι μου είναι το ίδιο με το Tanix TX92 3/32 DDR4.Εχω τη slimbox 10.2 κολλάει πολύ δε πάει άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Πώς είναι το ίδιο εφόσον το Tanix TX92 βγαίνει σε τρεις εκδόσεις; Με LPDDR, DDR3, DDR4 ενώ το Vorke Ζ6 μόνο μια έκδοση DDR4. Η μόνη Rom που βρήκα και είναι για DDR όχι LPDDR που εσύ ψάχνεις διότι έχεις DDR4 είναι η 10.4 slimbox για TX92 DDR. https://disk.yandex.ru/d/gzU7tXQmUZExMg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Αυτή https://mega.nz/file/Y1MXCa7Q#R-io2xriHVlnyp4atUhatPLzw5SQZyGLS6hcLkzqLvA Αλλά ίσως να παιδευτείς λίγο να αφαιρέσεις την παλιά (θέλει root).Δοκίμασε να την βάλεις από "επάνω" (που δεν νομίζω) και τα λέμε..... Δοκίμασα και δεν μπαίνει από πάνω την έκδοση 57 chrome . Μετά δοκίμασα το Samsung browser ... και τίποτα . Μετά δοκίμασα την πρόταση του gatos814 για την απεγκατάσταση με το safety app remover ... Τα κατάφερε ! Πάω και κάνω εγκατάσταση την παλιά έκδοση του chrome και δεν την ολοκληρώνει την εγκατάσταση . Πάω να κάνω επανεκκίνηση και το boxaki δεν ξανά άνοιξε ποτέ έχει κολλήσει στο boot . Μετά με το τρόπο οδοντογλυφίδα - wipe data / factory reset / yes / wipe cache partition / yes / reboot. Ανοίγει στο logo και στο λεπτό πάνω σβήνει το boxaki . ( H96MaxX3) μαμά rom , μπλε πλακέτα . Παρακαλώ την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Δοκίμασα και δεν μπαίνει από πάνω την έκδοση 57 chrome . Μετά δοκίμασα το Samsung browser ... και τίποτα . Μετά δοκίμασα την πρόταση του gatos814 για την απεγκατάσταση με το safety app remover ... Τα κατάφερε ! Πάω και κάνω εγκατάσταση την παλιά έκδοση του chrome και δεν την ολοκληρώνει την εγκατάσταση . Πάω να κάνω επανεκκίνηση και το boxaki δεν ξανά άνοιξε ποτέ έχει κολλήσει στο boot . Μετά με το τρόπο οδοντογλυφίδα - wipe data / factory reset / yes / wipe cache partition / yes / reboot. Ανοίγει στο logo και στο λεπτό πάνω σβήνει το boxaki . ( H96MaxX3) μαμά rom , μπλε πλακέτα . Παρακαλώ την βοήθεια σας. 1. Λυπάμαι αλλά εγώ δεν σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τέτοια(ες) εφαρμογές, ούτε τις συνιστώ για μη έμπειρους χρήστες. 2. Τώρα που έκανες wipe data έχεις σβήσει και τα δεδομένα σου:rolleyes: Άρα σου συνιστώ να κάνεις καινούργια εγκατάσταση. Μπορείς να εγκαταστήσεις την custom rom της υπογραφής μου. Επειδή έχεις μπλε board υπάρχει πιθανότητα να έχεις και τσιπάκι IT6334 (πιθανόν εάν πήρες το κουτί από ali, όχι τόσο πιθανόν εάν το πήρες από banggood). Εάν λοιπόν δεν έχεις wifi/bt μικρό το κακό, εφόσον έχω και έκδοση για αυτό;) 3. Τον Samsung Browser τον έχω προτείνει εδώ και καιρό (σε προηγούμενο ποστ). Τον έχω εγκαταστήσει στην ρομ μου πριν λίγο καιρό και πράγματι παίζει τα πάντα:D Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 (edited) Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Προς θεού δεν κατηγορώ κανέναν από εσάς. Σαν αρχάριος ,διάβασα και αποφάσισα να κάνω αυτές τις ενέργειές με δική μου ευθύνη. Το θέμα είναι ότι έσβησα την ρομ; Ή διαδικασία του factory reset Δεν είναι όπως στα κινητά; Αγορά banggood Edited March 28, 2021 by Flipflames Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Προς θεού δεν κατηγορώ κανέναν από εσάς. Σαν αρχάριος ,διάβασα και αποφάσισα να κάνω αυτές τις ενέργειές με δική μου ευθύνη. Το θέμα είναι ότι έσβησα την ρομ; Ή διαδικασία του factory reset Δεν είναι όπως στα κινητά; Δεν "έσβησες" την ρομ, αλλά δεν μπορεί να μπουτάρει, επειδή δε πρόλαβες και έσβησες και τα data νομίζω ότι το πιο σωστό είναι να πας πλέον σε custom rom που σίγουρα είναι καλύτερες από στοκ. Σου πρότεινα να ξεκινήσεις με την δικιά μου που μπορώ να σε καθοδηγήσω πλήρως στα πάντα και μετά εάν έχεις διάθεση δοκιμάζεις και άλλες. Εάν θέλεις πάντως ξεκίνα αμέσως γιατί μετά από 1 ώρα θα φύγω και δεν θα υπάρχει δυνατότητα βοήθειας από μέρους μου μέχρι το βράδυ. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ τώρα.Αν είναι εύκολο το ποστ για την διαδικασία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ τώρα.Αν είναι εύκολο το ποστ για την διαδικασία ; Είπα ότι υπάρχει στην υπογραφή μου. Είναι το ίδιο με αυτό https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8109724#post8109724 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 (edited) Καλημέρα Δεν έχω ιδέα από tv box. Προσωπικά έχω συνδέσει ένα φορητό υπολογιστή στην τηλεόραση μου και κάνω ότι χρειάζομαι. Όμως μου ζήτησε η αδελφή μου που έχει μια 32-άρα παλιά lg, και είναι εντελώς άσχετη με τεχνολογία, να της βρω και αγοράσω ένα tv box, ώστε να μπορεί να μπαίνει στο διαδίκτυο και να βλέπει ταινίες. Βρήκα το παρακάτω, που για μένα που δε γνωρίζω αγγλικά, είναι σημαντικό γιατί υποστηρίζει και ελληνικά. Κατά τη γνώμη σας αξίζει τα 70 ευρώ; η έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο; https://www.e-shop.gr/savio-smart-tv-box-platinum-tb-p02-4-32-android-90-bluetoothhdmi-v21-4kusb-30wifisd-p-PER.585960 επίσης βρήκα σε προσφορά και αυτό εδώ το οποίο είναι λίγο ακριβότερο και δε ξέρω αν υποστηρίζει ελληνικά, μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει αν κάνει για την περίπτωση μου; https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT-King-Amlogic-S922X-Android-9-4GB-64GB-TV-Box-416774.html?sc_src=email_4836343&sc_lid=148103692&sc_uid=OGqUFXA3cI&sc_llid=166515&sc_customer=&utm_source=edmprice&utm_medium=EDM&utm_campaign=20210326-emarsys-90d-27w&utm_content=Mega_Sale_Top_Tech Edited March 28, 2021 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Καλημέρα Δεν έχω ιδέα από tv box. Προσωπικά έχω συνδέσει ένα φορητό υπολογιστή στην τηλεόραση μου και κάνω ότι χρειάζομαι. Όμως μου ζήτησε η αδελφή μου που έχει μια 32-άρα παλιά lg, και είναι εντελώς άσχετη με τεχνολογία, να της βρω και αγοράσω ένα tv box, ώστε να μπορεί να μπαίνει στο διαδίκτυο και να βλέπει ταινίες. Βρήκα το παρακάτω, που για μένα που δε γνωρίζω αγγλικά, είναι σημαντικό γιατί υποστηρίζει και ελληνικά. Κατά τη γνώμη σας αξίζει τα 70 ευρώ; η έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο; https://www.e-shop.gr/savio-smart-tv-box-platinum-tb-p02-4-32-android-90-bluetoothhdmi-v21-4kusb-30wifisd-p-PER.585960 επίσης βρήκα σε προσφορά και αυτό εδώ το οποίο είναι λίγο ακριβότερο και δε ξέρω αν υποστηρίζει ελληνικά, μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει αν κάνει για την περίπτωση μου; https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT-King-Amlogic-S922X-Android-9-4GB-64GB-TV-Box-416774.html?sc_src=email_4836343&sc_lid=148103692&sc_uid=OGqUFXA3cI&sc_llid=166515&sc_customer=&utm_source=edmprice&utm_medium=EDM&utm_campaign=20210326-emarsys-90d-27w&utm_content=Mega_Sale_Top_Tech Εάν το βιάζεσαι και καίγεσαι πάρε του eshop αν και προσωπικά δε στο σύστηνω καθόλου, τώρα εάν δεν βιάζεσαι αυτό που έδειξες στο δεύτερο link το έχω είναι πολύ καλό επίσης με τον ίδιο επεξεργαστή υπάρχει και το x88 king αλλά το δεύτερο που σου λέω το x88 king για καλύτερα αποτελέσματα χρειάζεται από μεριά σου αλλαγή σε custom ROM ενώ το beelink gt king προσωπικά το έχω ακόμα με την stock ROM και μου δουλεύει μία χαρά, επίσης τέλος εάν θέλεις κάτι σε πιο φθηνό μπορείς να πάρεις ένα με επεξεργαστή s905x3 από τα οποία είχα και πιο παλιά τώρα πλέον δεν έχω που με μία αλλαγή ROM πετάνε όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν με λίγο διάβασμα λίγο υπομονή και βοήθεια από όλους εμάς που σίγουρα θα σε βοηθήσουμε κοίταξε και banggood απλά από κει μεριά θα διαλέξεις στο shipping στο τελευταίο σκέλος πριν την παραγγελία priority direct mail ή eu priority line Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Τελικά βρήκα άκρη.Το Vorke Z6 3/32 DDR4 LP62255 μουτρέχει τη slimbox 10.6 του Mecool BB2 (BB2 Pro) χωρίς κανένα patch και πάει μπάλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Καλημέρα Δεν έχω ιδέα από tv box. Προσωπικά έχω συνδέσει ένα φορητό υπολογιστή στην τηλεόραση μου και κάνω ότι χρειάζομαι. Όμως μου ζήτησε η αδελφή μου που έχει μια 32-άρα παλιά lg, και είναι εντελώς άσχετη με τεχνολογία, να της βρω και αγοράσω ένα tv box, ώστε να μπορεί να μπαίνει στο διαδίκτυο και να βλέπει ταινίες. Βρήκα το παρακάτω, που για μένα που δε γνωρίζω αγγλικά, είναι σημαντικό γιατί υποστηρίζει και ελληνικά. Κατά τη γνώμη σας αξίζει τα 70 ευρώ; η έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο; https://www.e-shop.gr/savio-smart-tv-box-platinum-tb-p02-4-32-android-90-bluetoothhdmi-v21-4kusb-30wifisd-p-PER.585960 επίσης βρήκα σε προσφορά και αυτό εδώ το οποίο είναι λίγο ακριβότερο και δε ξέρω αν υποστηρίζει ελληνικά, μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει αν κάνει για την περίπτωση μου; https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT-King-Amlogic-S922X-Android-9-4GB-64GB-TV-Box-416774.html?sc_src=email_4836343&sc_lid=148103692&sc_uid=OGqUFXA3cI&sc_llid=166515&sc_customer=&utm_source=edmprice&utm_medium=EDM&utm_campaign=20210326-emarsys-90d-27w&utm_content=Mega_Sale_Top_Tech για NETFLIX το θελει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 (edited) Εάν το βιάζεσαι και καίγεσαι πάρε του eshop αν και προσωπικά δε στο σύστηνω καθόλου, τώρα εάν δεν βιάζεσαι αυτό που έδειξες στο δεύτερο link το έχω είναι πολύ καλό επίσης με τον ίδιο επεξεργαστή υπάρχει και το x88 king αλλά το δεύτερο που σου λέω το x88 king για καλύτερα αποτελέσματα χρειάζεται από μεριά σου αλλαγή σε custom ROM ενώ το beelink gt king προσωπικά το έχω ακόμα με την stock ROM και μου δουλεύει μία χαρά, επίσης τέλος εάν θέλεις κάτι σε πιο φθηνό μπορείς να πάρεις ένα με επεξεργαστή s905x3 από τα οποία είχα και πιο παλιά τώρα πλέον δεν έχω που με μία αλλαγή ROM πετάνε όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν με λίγο διάβασμα λίγο υπομονή και βοήθεια από όλους εμάς που σίγουρα θα σε βοηθήσουμε κοίταξε και banggood απλά από κει μεριά θα διαλέξεις στο shipping στο τελευταίο σκέλος πριν την παραγγελία priority direct mail ή eu priority line σε βλέπω γνώστη της κατάστασης! θα ήθελα αν μπορείς, να μου προτείνεις κάτι που να μη χρειάζεται να μπω σε διαδικασίες αλλαγής custom ROM και άλλα περίπλοκα. και βέβαια να υποστηρίζει μενού στα ελληνικά. θέλω να το στήσω μια φορά και μετά να μην ασχολούμαι άλλο, γιατί όπως έγραψα είναι για την αδελφή μου και δεν θα έχω πρόσβαση. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για NETFLIX το θελει? προς το παρόν όχι. μελλοντικά όμως ίσως. γιατί ρωτάς όμως, όπως έγραψα και στην αρχή, αν παίζει κάποιο ρόλο η τηλεόραση που θα συνδεθεί είναι παλιά και έχει μέγιστη ανάλυση fhd. υπάρχει περίπτωση κάποιο tv box να μην υποστηρίζει netfix? Edited March 28, 2021 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 (edited) σε βλέπω γνώστη της κατάστασης! θα ήθελα αν μπορείς, να μου προτείνεις κάτι που να μη χρειάζεται να μπω σε διαδικασίες αλλαγής custom ROM και άλλα περίπλοκα. και βέβαια να υποστηρίζει μενού στα ελληνικά. θέλω να το στήσω μια φορά και μετά να μην ασχολούμαι άλλο, γιατί όπως έγραψα είναι για την αδελφή μου και δεν θα έχω πρόσβαση.[color= βλέπω είσαι και συμπολίτης αλλά από τη στιγμή που δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου μα καθόλου προσωπική μου άποψη και γνώμη το Tox1 έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post χωρίς να το έχω δουλέψει εγώ, ή αλλιώς σε ένα από αυτά που έχω εγώ και συγκεκριμένα το beelink gt king διάφορες στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών, και τα δύο plug and play, out of the Box ξέρεις όλα είναι στα ίδια χρήματα περίπου στην κατηγορία του Tox 1 S905x3 και στην κατηγορία του beelink gt king S922X. Και τα δύο θα κάνουνε άψογα τη δουλειά σου. ελπίζω να σε βοήθησα να ξεδιαλύνει λίγο την κατάσταση και να μην μπερδεύτηκες παραπάνω αλλά ότι και να χρειαστείς εδώ είμαστε Edited March 28, 2021 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 σε βλέπω γνώστη της κατάστασης! θα ήθελα αν μπορείς, να μου προτείνεις κάτι που να μη χρειάζεται να μπω σε διαδικασίες αλλαγής custom ROM και άλλα περίπλοκα. και βέβαια να υποστηρίζει μενού στα ελληνικά. θέλω να το στήσω μια φορά και μετά να μην ασχολούμαι άλλο, γιατί όπως έγραψα είναι για την αδελφή μου και δεν θα έχω πρόσβαση. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προς το παρόν όχι. μελλοντικά όμως ίσως. γιατί ρωτάς όμως, όπως έγραψα και στην αρχή, αν παίζει κάποιο ρόλο η τηλεόραση που θα συνδεθεί είναι παλιά και έχει μέγιστη ανάλυση fhd. υπάρχει περίπτωση κάποιο tv box να μην υποστηρίζει netfix?Ανάποδα πρέπει να το σκεφτείς. Ελάχιστα υποστηρίζουν HD ανάλυση σε Netflix. Η πλειοψηφία είναι για SD. Από τα ελάχιστα που παίζουν HD Netflix είναι Xiaomi Box, Nvidia Shield και Amazon Firestick. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 βλέπω είσαι και συμπολίτης αλλά από τη στιγμή που δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου μα καθόλου προσωπική μου άποψη και γνώμη το Tox1 έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post χωρίς να το έχω δουλέψει εγώ, ή αλλιώς σε ένα από αυτά που έχω εγώ και συγκεκριμένα το beelink gt king διάφορες στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών, και τα δύο plug and play, out of the Box ξέρεις όλα είναι στα ίδια χρήματα περίπου στην κατηγορία του Tox 1 S905x3 και στην κατηγορία του beelink gt king S922X. Και τα δύο θα κάνουνε άψογα τη δουλειά σου. ελπίζω να σε βοήθησα να ξεδιαλύνει λίγο την κατάσταση και να μην μπερδεύτηκες παραπάνω αλλά ότι και να χρειαστείς εδώ είμαστε υποστηρίζουν τα παραπάνω που γράφεις ελληνικό μενού; το, Tox 1 S905x3 κοστίζει τα μισά χρήματα από το beelink gt king S922X ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανάποδα πρέπει να το σκεφτείς. Ελάχιστα υποστηρίζουν HD ανάλυση σε Netflix. Η πλειοψηφία είναι για SD. Από τα ελάχιστα που παίζουν HD Netflix είναι Xiaomi Box, Nvidia Shield και Amazon Firestick. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ευχαριστώ για την απάντηση. ναι το γνωρίζω αυτό. όπως έγραψα όμως προς το παρόν δεν έχει Netflix και δε ξέρω αν κάποτε θα βάλει. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 υποστηρίζουν τα παραπάνω που γράφεις ελληνικό μενού; το, Tox 1 S905x3 κοστίζει τα μισά χρήματα από το beelink gt king S922X αλλάζεις μία ρύθμιση από το μενού system language Greek και τελείωσες, το tox1 και όλα τα s905x3 έχουν τα μισά χρήματα από τα s922x γιατί τα905x3 φοράνε διαφορετικό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών από ότι τα 922Χ εάν δεν θα παίξει παιχνίδια η αδερφή σου και βάλει για αναπαραγωγή βαριά 4Κ αρχεία τότε με το 905x3 πιστεύω ότι θα είναι μία χαρά αλλά όπως σου ανέφερα και παραπάνω επειδή το θέλεις να είναι plug and play τότε tox1 Με μία μικρή επιφύλαξη γιατί όπως σου το ανέφερα δεν το είχα στην κατοχή να βασίζομαι σε αναφορές που έχουνε γίνει εδώ για το συγκεκριμένο Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 (edited) Είπα ότι υπάρχει στην υπογραφή μου. Είναι το ίδιο με αυτό https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8109724#post8109724 Τελικά το τολμησα και με τον υπέροχο οδηγό που μου έστειλες πέρασα την απίστευτη ρόμ σου!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά που έχεις κάνει, μέταμορφώθηκε το μποξακι,όμορφο περιβάλλον ,ταχύτητο,λειτουργικό,σταθερό και ;απίστευτες δυνατότητές Edited March 28, 2021 by Flipflames Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 (edited) Τελικά το τολμησα και με τον υπέροχο οδηγό που μου έστειλες πέρασα την απίστευτη ρόμ σου!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά που έχεις κάνει, μέταμορφώθηκε το μποξακι,όμορφο περιβάλλον ,ταχύτητο,λειτουργικό,σταθερό και ;απίστευτες δυνατότητές Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:) Ελπίζω να έβαλες κατευθείαν ως Launcher τον Square Home και επίσης να ρύθμισες TASKBAR & POWER SHADE. Βάλε και τον Samsung Browser που ήθελες. Εάν σου βγάλει κανένα μήνυμα ότι δεν είναι συμβατός με την συσκευή σου, απλώς κατέβασέ τον από εδώ https://apkpure.com/samsung-internet-browser/com.sec.android.app.sbrowser και εγκατέστησέ τον ως ένα ακόμα app;). ***Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις και τις αυτόματες ενημερώσεις του Play Store γιατί θα σου πάει το KODI στην έκδοση 19.0 που είναι ασύμβατη με πολλά addons. Όμως και να το κάνει, κανένα πρόβλημα, βάζεις από πάνω την 18.9. ****Επίσης άσε τον Magisk να αναβαθμισθεί στην τελευταία έκδοση 22.0 και για τις 2 εφαρμογές του (που ουσιαστικά ενοποιήθηκαν σε 1). ΜΗΝ διαλέξεις την επιλογή "recovery" που υπάρχει κάπου εκεί (σε κάθε αλλαγή περίμενε να κάνει το αναγκαίο reboot). Edited March 28, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Τελικά το τολμησα και με τον υπέροχο οδηγό που μου έστειλες πέρασα την απίστευτη ρόμ σου!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά που έχεις κάνει, μέταμορφώθηκε το μποξακι,όμορφο περιβάλλον ,ταχύτητο,λειτουργικό,σταθερό και ;απίστευτες δυνατότητές Αν και δεν απευθυνθηκα σε σενα φιλε μου αλλα σε αλλον συμφορουμιτη για την εφαρμογη και τον τροπο καθαρισμου σου ζηταω συγνωμη που εστω και ετσι σε πηρα στο λαιμο μου ! Αλλα τελικα οπως λεγανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι ... ''Ουδέν κακόν αμιγές καλού'' !!! Ετσι εφυγες και απο την μαμα με ολα της τα προβληματα! Και τωρα που πηρες ... φορα υπαρχουν ενα σωρο λογισμικα για να δοκιμασεις και να δεις τι εχανες απο τοτε που το πηρες! Τελειωνοντας να πω εδω πως ο συγκεκριμενος τροπος δουλευει μια χαρα σε ρουταρισμενα μποξακια μεχρι Android 7....αλλα και σε καποια λιγα με Android 8 και σε παρα πολυ λιγα με Android 9 (ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ) ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ... Καλο ειναι να τον αποφευγεται αυτον τον τροπο σε αυτα τα μποξακια(με 8 & 9 Android) ! :) Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Καλημέρα Δεν έχω ιδέα από tv box. Προσωπικά έχω συνδέσει ένα φορητό υπολογιστή στην τηλεόραση μου και κάνω ότι χρειάζομαι. Όμως μου ζήτησε η αδελφή μου που έχει μια 32-άρα παλιά lg, και είναι εντελώς άσχετη με τεχνολογία, να της βρω και αγοράσω ένα tv box, ώστε να μπορεί να μπαίνει στο διαδίκτυο και να βλέπει ταινίες. Βρήκα το παρακάτω, που για μένα που δε γνωρίζω αγγλικά, είναι σημαντικό γιατί υποστηρίζει και ελληνικά. Κατά τη γνώμη σας αξίζει τα 70 ευρώ; η έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο; https://www.e-shop.gr/savio-smart-tv-box-platinum-tb-p02-4-32-android-90-bluetoothhdmi-v21-4kusb-30wifisd-p-PER.585960 επίσης βρήκα σε προσφορά και αυτό εδώ το οποίο είναι λίγο ακριβότερο και δε ξέρω αν υποστηρίζει ελληνικά, μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει αν κάνει για την περίπτωση μου; https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT-King-Amlogic-S922X-Android-9-4GB-64GB-TV-Box-416774.html?sc_src=email_4836343&sc_lid=148103692&sc_uid=OGqUFXA3cI&sc_llid=166515&sc_customer=&utm_source=edmprice&utm_medium=EDM&utm_campaign=20210326-emarsys-90d-27w&utm_content=Mega_Sale_Top_Tech Μην κουραζεσε πολυ το λεει και το ονομα KING . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts