Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Mi box s (android 8) δουλευει πλέον απορβλημάτιστα, γνωρίζει κανείς να μας πεί αν διορθώθηκαν τα όποια προβλήματα. Σκέφτομαι να το παραγγείλω από Κίνα.
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1314

• makis1024

566

• ath156

1840

Όποιος έχει L1 κινεζο-μηχανάκι , να βάλει kodi 18 , κάποιο από τα τελευταία nightly builds .

Το netflix addon στην τελευταία του έκδοση 0.13.21 , τα παίζει όλα σε FHD (1080p) ή 4K (ανάλογα με τη συνδρομή που έχεις βέβαια) και full dolby 5.1 surround και δεν συμμαζεύεται , ήχο.

Mόνο κάποιες ταινίες που δεν ξεκινούν με το γνωστό άσπρο logo του netflix παίζουν σε SD.

Ας ελπίσουμε οτι και αυτό θα διορθωθεί , γιατί ακόμα το project netflix σε kodi , είναι υπό εξέλιξη.

Με έφτιαξες. Σε 2-3 μερες παραλαμβάνω mecool km9

Με έφτιαξες. Σε 2-3 μερες παραλαμβάνω mecool km9

Φίλε μου και εγώ μέχρι πριν 2 ημέρες έτσι φτιαγμένος ήμουν , αλλά το netflix το έκανε πάλι το "θαύμα" του και μπλόκαρε όσες συσκευές δεν εχει πιστοποιημένες, όπως είχε κάνει πριν μερικούς μήνες. :(

Netflix addon σε KODI 18 , δεν παίζει με την καμία, εκτός και αν βγεί κάτι , τις προσεχείς ημέρες-εβδομάδες...δυστυχώς

Φίλε μου και εγώ μέχρι πριν 2 ημέρες έτσι φτιαγμένος ήμουν , αλλά το netflix το έκανε πάλι το "θαύμα" του και μπλόκαρε όσες συσκευές δεν εχει πιστοποιημένες, όπως είχε κάνει πριν μερικούς μήνες. :(

Τετοια να λες..

.....και περιμενω και εγω αυτες τις ημερες το mecool km9 απο Gearbest....

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

Εντάξει, δεν είμαστε και για πλερεζες :lol:

Στα mecool παίζει κανονικά,απλά όμως σε ανάλυση SD , τώρα με το μπλοκάρισμα από το netflix.

To πριν , είναι μια άλλη ιστορία (έβαζες netflix addon στο kodi 18 και έπαιζε σε full HD) , αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι , απλά περιμένουμε μήπως βρεθεί καμία καινούρια λύση .

Edited by lakgav2

Σκέφτομαι να φλασαρω το ΤΧ92 3/32 μου.

Όλα τα S912 φλασαρονται μέσω USB burning tool;

Έχει κανείς κάποιον οδηγό να προτείνει;

Επίσης κατάφερα μπήκα στο recovery, αλλά έχω ένα άλλο surmise και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα εκεί. Μόνο με το στοκ remote γίνεται δουλειά στο μενού;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σκέφτομαι να φλασαρω το ΤΧ92 3/32 μου.

Όλα τα S912 φλασαρονται μέσω USB burning tool;

Έχει κανείς κάποιον οδηγό να προτείνει;

Επίσης κατάφερα μπήκα στο recovery, αλλά έχω ένα άλλο surmise και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα εκεί. Μόνο με το στοκ remote γίνεται δουλειά στο μενού;

Πάρε καμία ιδέα από αυτούς εδώ

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=882984. Ιδιαίτερα εκεί που λέει Instructions for firmware and recovery . Γράφουν για τα πάντα ,αρκεί να έχεις όρεξη για διάβασμα και φυσικά google translate.

Edited by lakgav2

Πάρε καμία ιδέα από αυτούς εδώ

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=882984. Ιδιαίτερα εκεί που λέει Instructions for firmware and recovery . Γράφουν για τα πάντα ,αρκεί να έχεις όρεξη για διάβασμα και φυσικά google translate.

Ευχαριστώ

Πάντως κόλλησα σε κάτι φαινομενικά απλό.

Μπήκα στο recovery και δεν μπορώ να πάω κάτω πάνω στο μενού με το airmouse.

Δηλαδή θέλει το δικό του remote για να δουλέψει; Βρίσκεται σε άλλη χώρα..

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ

Πάντως κόλλησα σε κάτι φαινομενικά απλό.

Μπήκα στο recovery και δεν μπορώ να πάω κάτω πάνω στο μενού με το airmouse.

Δηλαδή θέλει το δικό του remote για να δουλέψει; Βρίσκεται σε άλλη χώρα..

Ούτε αν απενεργοποιήσεις τον pointer δουλεύει?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ούτε αν απενεργοποιήσεις τον pointer δουλεύει?
Όχι δοκίμασα. Δεν κάνει τίποτα.

Επίσης λέω να δοκιμάσω να περάσω την custom Rom μέσω Boots are Maker, γιατί από ότι κατάλαβα αφού φτιάξεις την κάρτα με το firmware, απλά την βάζεις και φλασαρεται μόνο του.

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν απλά ανοίγεις την εφαρμογή και επιλέγεις την Rom και μετά πατάς make και τέλος ή

Πρέπει αφού κάνω το παραπάνω να περάσω χερατα και τίποτα επιπλέον αρχεία μέσα στην κάρτα;

Amazon Fire stick 4k max

Και για μεγαλη μαλιστα την κοβω.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Γεια σας,

Πως σας φαίνεται αυτό το mini keyboard για σύνδεση σε TV Box?? Το έχει πάρει κανείς?

https://www.ebay.com/itm/2-4G-Backlit-Wireless-Touchpad-Keyboard-Air-Mouse-For-PC-Pad-Android-TV-Box/163001548132?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=462095110024&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Οκ μια χαρά φλασαρα το Tanix με την καρτούλα.

Πέρασα την Nexus Rom με Android TV 7.1

Την πέρασα χωρίς clean flash πάνω από την στοκ Ρομ.

Για να δούμε πώς θα πάει.

Amazon Fire stick 4k max

Σήμερα έκανε update το Mi Box μου και μετά κολλούσε πάρα πολύ σε όλες τις εντολές. Στις δε ταινίες, ο ήχος κολλούσε διαρκώς....

Το έκλεισα από το power button, το άνοιξα ξανά αλλά πάλι τα ίδια...

Τελικά, από το μενού των ρυθμίσεων, έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε..

Το αναφέρω ως λύση για άλλους που πιθανόν να έχουν το ίδιο θέμα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Σήμερα έκανε update το Mi Box μου και μετά κολλούσε πάρα πολύ σε όλες τις εντολές. Στις δε ταινίες, ο ήχος κολλούσε διαρκώς....

Το έκλεισα από το power button, το άνοιξα ξανά αλλά πάλι τα ίδια...

Τελικά, από το μενού των ρυθμίσεων, έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε..

Το αναφέρω ως λύση για άλλους που πιθανόν να έχουν το ίδιο θέμα....

Φίλε είσαι ευχαριστημένος από το Mi Box? Ταινίες, ήχο παίζει καλά?

Και για μεγαλη μαλιστα την κοβω.....

Πολύ φτηνό δεν είναι? :lol::p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γεια σας,

Πως σας φαίνεται αυτό το mini keyboard για σύνδεση σε TV Box?? Το έχει πάρει κανείς?

https://www.ebay.com/itm/2-4G-Backlit-Wireless-Touchpad-Keyboard-Air-Mouse-For-PC-Pad-Android-TV-Box/163001548132?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=462095110024&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Και γω το αντίστοιχο Rii έχω και είναι μια χαρα. Το μόνο θέμα, επειδη είναι noname, αν υπάρχει, είναι να μην θελει συχνη φορτιση. Το δικό μου, φαντάσου, με καθημερινή χρήση, το φορτίζω κάθε 15-20 μερες

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Όχι δοκίμασα. Δεν κάνει τίποτα.

Επίσης λέω να δοκιμάσω να περάσω την custom Rom μέσω Boots are Maker, γιατί από ότι κατάλαβα αφού φτιάξεις την κάρτα με το firmware, απλά την βάζεις και φλασαρεται μόνο του.

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν απλά ανοίγεις την εφαρμογή και επιλέγεις την Rom και μετά πατάς make και τέλος ή

Πρέπει αφού κάνω το παραπάνω να περάσω χερατα και τίποτα επιπλέον αρχεία μέσα στην κάρτα;

Δουλεύει σχεδόν μόνο με το δικό του , και με μερικά Air (από τα 3 που έχω μόνο με το ένα αλλά και εκέι είναι δύσκολο γιατί κάνει συνέχει loop) για το update καλύτερα με το burning tool αλλά και με sdcard γίνεται, απλά αν έχει κουμπάκι από πίσω για να μπει στο recovery θα πρέπει να το έχεις πατημένο (για 8δεύτερα περίπου μετά που θα συνδέσεις το ρεύμα) και μετά να το δώσεις ρεύμα.

Για το burning tool θα πρέπει αν έχεις καλώδιο αρσενικό σε αρσενικό , αν δεν έχεις μπορείς να κατασκευάσεις ένα μόνος σου , με την προϋπόθεση να χαλάσεις δυο άλλα καλώδια usb.

Edited by lost

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Δουλεύει σχεδόν μόνο με το δικό του , και με μερικά Air (από τα 3 που έχω μόνο με το ένα αλλά και εκέι είναι δύσκολο γιατί κάνει συνέχει loop) για το update καλύτερα με το burning tool αλλά και με sdcard γίνεται, απλά αν έχει κουμπάκι από πίσω για να μπει στο recovery θα πρέπει να το έχεις πατημένο (για 8δεύτερα περίπου μετά που θα συνδέσεις το ρεύμα) και μετά να το δώσεις ρεύμα.

Για το burning tool θα πρέπει αν έχεις καλώδιο αρσενικό σε αρσενικό , αν δεν έχεις μπορείς να κατασκευάσεις ένα μόνος σου , με την προϋπόθεση να χαλάσεις δυο άλλα καλώδια usb.

Αυτό με το καλώδιο πολύ χαζό. Δεν χρησιμεύει σε τίποτα άλλο αυτό.

Οπότε η καλύτερη και πιο εύκολη λύση είναι με την κάρτα. Την ετοιμάζεις με τη ρομ και πάει στο αυτόματο. Ούτε να επιλέξεις κάτι θέλει στο ρεκοβερι.

Android Tv επέλεξα πάλι σαν μενού, γιατί εύκολο στην χρήση με airmouse και βελάκια. Αλλά δεν έχω βρει ακόμα πώς να αλλάξω τα στάνταρ shortcuts στο homescreen

Amazon Fire stick 4k max

https://www.androidauthority.com/jetstream-android-tv-904292/

φαίνεται να είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, με πλεονεκτήματα έναντι του mi box και μόνα μειονεκτήματα κατά την γνώμη μου την 100αρα κάρτα και για την ώρα την διαθεσιμότητα στα μέρη μας .

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό με το καλώδιο πολύ χαζό. Δεν χρησιμεύει σε τίποτα άλλο αυτό.

Οπότε η καλύτερη και πιο εύκολη λύση είναι με την κάρτα. Την ετοιμάζεις με τη ρομ και πάει στο αυτόματο. Ούτε να επιλέξεις κάτι θέλει στο ρεκοβερι.

Android Tv επέλεξα πάλι σαν μενού, γιατί εύκολο στην χρήση με airmouse και βελάκια. Αλλά δεν έχω βρει ακόμα πώς να αλλάξω τα στάνταρ shortcuts στο homescreen

Μόνο χαζή δεν είναι η λύση με το καλώδιο. Πολλές φορές είναι η ασφαλέστερη μέθοδος για update και κάποιες φορές ο μοναδικός τρόπος να επαναφέρεις ένα κουτί όταν το έχεις μπρικάρει με κάποιο τρόπο. Όταν μάλιστα μπορείς να το έχεις με 0,00 ευρώ (ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ), εφόσον μπορείς να το κατασκευάσεις μόνο σου από 2 απλά καλώδια USB (και στην εποχή μας όλοι έχουμε στην άκρη άχρηστα τέτοια καλώδια από παλιές συσκευές μας).

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Καλησπέρα στήν ομάδα. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Εχω το εξής θέμα: Προσπαθώ να περάσω ενα firmware στο tv box μου επίσημο κατεβασμένο από το site της εταιρίας και δεν διαβάζει το usb stick. Δοκίμασα και με micro sd card την οποία διαβάζει αλλά ξεκινάει εγγατάσταση και σε 2 δευτερόλεπτα βγάζει σφάλμα:help::help::help:

Μόνο χαζή δεν είναι η λύση με το καλώδιο. Πολλές φορές είναι η ασφαλέστερη μέθοδος για update και κάποιες φορές ο μοναδικός τρόπος να επαναφέρεις ένα κουτί όταν το έχεις μπρικάρει με κάποιο τρόπο. Όταν μάλιστα μπορείς να το έχεις με 0,00 ευρώ (ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ), εφόσον μπορείς να το κατασκευάσεις μόνο σου από 2 απλά καλώδια USB (και στην εποχή μας όλοι έχουμε στην άκρη άχρηστα τέτοια καλώδια από παλιές συσκευές μας).
Εφόσον υπάρχει η επιλογή, πάντα θα προτιμώ την κάρτα. Πιο αυτοματοποιημένη διαδικασία και χωρίς καλώδια κλπ.

Δεν πατάς τίποτα και δεν υπάρχει Ρίσκο να κάνεις κάτι λάθος στην εγκατάσταση.

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε είσαι ευχαριστημένος από το Mi Box? Ταινίες, ήχο παίζει καλά?

Αν και σπάνια το χρησιμοποιώ, όλα μια χαρά.... Η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν λόγω σύνδεσης μόνο με WiFi αλλά είναι ΟΚ....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Αν και σπάνια το χρησιμοποιώ, όλα μια χαρά.... Η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν λόγω σύνδεσης μόνο με WiFi αλλά είναι ΟΚ....

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Κατάλαβα ότι βλέπεις ταινίες και το έχεις σε κανονική χρήση.