junglist Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παίζει native στο Xbmc στα 1080p; χωρίς μοντες; και με mxplayer η αναπαραγωγή δεν είναι flawless... (σε σύγκριση με media player ή pc) Για να μην γράφω 10 φορές τα ίδια, ψάξε τα τελευταία μου post. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Αυριο θα παω να το παραλαβω.....οποτε υπομονη φιλε μου για μια πληρη παρουσιαση στις επομενες μερες.:) Λοιπον παρελαβα εχθες,ολα οκ με το πακετο,ειχε μεσα οτι ελεγαν,το συνδεσα στην tv μου και ετρεξε αμεσα,εννοειται ειναι γρηγορο κανενα κολλημα,δοκιμασα και καποια βαρια αρχεια mkv και τα πηγε μια χαρα ακομα και με την μαμα εφαρμογη. Συνδεσα και ποντικι,μπηκα και στο net(κλειδωσε αμεσα στο δυκτιο μου),κατεβασα και καποια πραματα,ολα κομπλε,μια χαρα το μηχανακι!!! Και εδω εγινε η μ@λ@κι@..........ειχα διπλα εναν σκληρο για να τον δοκιμασω,και εκανα την πατατα.......μπερδεψα τους φορτιστες.......ο ενας (του tv-box)ειχε εξοδο 5v 2a και εβαλα τον αλλον απο τον σκληρο που ειναι με εξοδο 12v 2a......για 1 sec....και εγινε η ζημια.......δεν ξαναανοιξε το μηχανακι.....νεκρο. Edited February 6, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Λοιπον παρελαβα εχθες,ολα οκ με το πακετο,ειχε μεσα οτι ελεγαν,το συνδεσα στην tv μου και ετρεξε αμεσα,εννοειται ειναι γρηγορο κανενα κολλημα,δοκιμασα και καποια βαρια αρχεια mkv και τα πηγε μια χαρα ακομα και με την μαμα εφαρμογη. Συνδεσα και ποντικι,μπηκα και στο net(κλειδωσε αμεσα στο δυκτιο μου),κατεβασα και καποια πραματα,ολα κομπλε,μια χαρα το μηχανακι!!! Και εδω εγινε η μ@λ@κι@..........ειχα διπλα εναν σκληρο για να τον δοκιμασω,και εκανα την πατατα.......μπερδεψα τους φορτιστες.......ο ενας (του tv-box)ειχε εξοδο 5v 2a και εβαλα τον αλλον απο τον σκληρο που ειναι με εξοδο 12v 2a......για 1 sec....και εγινε η ζημια.......δεν ξαναανοιξε το μηχανακι.....νεκρο. Πιστεύω ότι το έκαψες το μηχάνημα! Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με τάση 5V και του έδωσες 12V. Όπως σου είπε κι ο φίλος από πάνω σύνδεσέ το και στον υπολογιστή! Αν δεν το αναγνωρίσει ούτε ο υπολογιστής, τότε δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 μια βοήθεια παρακαλώ μιας και είναι το πρώτο μου TV Box. Χτες παρέλαβα ένα TRONSMART MK908 το οποίο θα χρησιμοποιηθεί πρωτίστως για xbmc (ελληνικά κανάλια μέσω lamda). Ποιο firmware και ποια έκδοση του xbmc να του περάσω για να παίζει απροβλημάτιστα; Είδα την Tronsmart MK908 Finless 1.7a, είναι σωστή αυτή ή δε ταιριάζει στο stickακι μου; οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδιά πήρα ένα σαν αυτό :http://www.ebay.com/itm/271306813581?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Ξέρει κανείς πως θα γράφω Ελληνικά;; Χρησιμοποιώ το SwiftKey. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδιά πήρα ένα σαν αυτό :http://www.ebay.com/itm/271306813581?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Ξέρει κανείς πως θα γράφω Ελληνικά;; Χρησιμοποιώ το SwiftKey. Ευχαριστώ Καταρχήν για Ελληνικά, θες το External keyboard helper. Από όσο ξέρω, όταν είναι αυτό ενεργοποιημένο, δεν παίζει ταυτόχρονα και το swiftkey ή το Swype. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Το xbmc προλαβες να το δοκιμάσεις? Πως τα πήγε? Με ενδιαφέρει και μένα η απάντηση γιατί το έχω ήδη παραγγείελει και το προορίζω για χρήση XBMC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ξερει κανενας πως μπορουν τα android tv box να αναπαραγουν rtmp://ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ:ΧΧΧΧ streams? http://XXX.XXX.XXX.XXX streams εχω καταφερει να τα αναπαραγω... οριστε ενα για να δειτε rtmp://27.254.63.109:1935/live/tuydis.stream αν θελετε εχω πολλααααααα ακομα με πολυ ενδιαφεροντα καναλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Γνωρίζει κανείς αν στο xbmc υπάρχει η δυνατότητα να στριμάρεις και αγώνες nba; Όπως έψαχνα στο ίντερνετ, βρήκα add on για nba league pass αλλά δεν δοκίμασα αν δουλεύει! Έχει κάποιος ασχοληθεί με το θέμα γιατί είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία του cs968! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 κοιταξε στο sportdevil αλλα αν καταφερω να αναπαραγω με καποιο τροπο rmtp streams θα τα βλεπεις απο το nba tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γνωρίζει κανείς αν στο xbmc υπάρχει η δυνατότητα να στριμάρεις και αγώνες nba; Όπως έψαχνα στο ίντερνετ, βρήκα add on για nba league pass αλλά δεν δοκίμασα αν δουλεύει! Έχει κάποιος ασχοληθεί με το θέμα γιατί είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία του cs968! Καλύτερα να το ρωτήσεις στο θέμα του xbmc. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το tv box. Αν παίζει κάποιο addon, θα παίζει για όλες τις πλατφόρμες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλύτερα να το ρωτήσεις στο θέμα του xbmc. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το tv box. Αν παίζει κάποιο addon, θα παίζει για όλες τις πλατφόρμες. Το γνωρίζω, απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει ασχοληθεί! Θα ρωτήσω κι εκεί πάντως μήπως βρεθεί κάποια απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αφαιρέθηκαν όσα ποστ αφορούσαν σε αγγελίες ή ήταν off topic. Για τις αγγελίες υπάρχει ειδικό topic. Παρακαλώ να συνεχίσουμε στο θέμα μας :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Πείτε μου κάτι. Έχω την custom GEASS Rom για το Cs968 και κατά λάθος έκανα reboot σε recovery mode, μέσω κάποιας εφαρμογής. Όμως μάλλον δεν έχω περασμένο recovery και τώρα έχει κολλήσει στην οθόνη με το robot με πολυγωνο που γυρίζει μπροστά του. Το έβγαλα από το ρεύμα, αλλά όλο αυτό βγάζει μόλις bootarei. Καμία ιδέα; Άκυρο. Μετά από 3 λεπτά ξεκόλλησε μόνο του. :-) Σκυλί το cs968! Edited February 8, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 και εγώ την πάτησα έτσι και νόμισα ότι το χάλασα το μηχάνημα ,αλλά ..επανήλθε. ( ...για μια δόση χάρηκα και είπα ... ησύχασα ...αλλά μπα !) ..τον χρόνο που έχω αφιερώσει σ'αυτό το μηχάνημα ... δεν το πιστεύω!!. .. πάντως εγώ συνεχίζω να έχω σοβαρά προβλήματα : 1). δεν μπορώ να κάνω streaming σε ταινίες από το δίκτυο με τον υπολογιστή. μερικές φορές παίζει μια χαρά , μερικές φορές με πετάει στα καλά καθούμενα συνέχεια ,κάθε λίγο στην εξερεύνηση αρχείων. ..μέχρι που κατήργησα το wifi ,έκατσα και πέρασα καλώδιο utp , ...αλλά πάλι τα ίδια , και έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν τις rom και τους players. 2). όταν ενεργοποιώ το spdif passthrough ,ενώ ο ήχος περνά κανονικά όλοι οι players (..όχι πάντα και σε όλες τις ταινίες ,αλλά αρκετά συχνά) χάνουν καπου-κάπου κάποια frames (.. η γυναίκα μου ούτε που το καταλαβαίνει ) ,πράγμα που με τρελαίνει. θα έλεγα ότι είναι θέμα codec ,αλλά οι ίδιες ταινίες παίζουν τέλεια όταν ο ήχος περνάει από το hdmi στην τηλεόραση , και όχι με passthrough στο ηχοσύστημα. 3). ...αν και σε αυτό δεν φταίει το tvbox ..., δεν μπορώ να κάνω σωστή βιντεοκλήση με το skype ,γιατί όταν ανοίγει η κάμερα δεν μπορώ να αλλάξω την ρύθμιση για την πηγή φωτός στο χώρο με αποτέλεσμα η εικόνα που δίνω να είναι πολύ σκοτεινή και κόκκινη. άραγε δεν χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς το skype,μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο που δεν το ξέρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Γεια σας εκανα μια μικρη αναζητηση στο νημα και απο οτι ειδα cs968 και τα μυαλα στα καγκελα :lol: το κακο ειναι οτι εχω λιγο πιο περιορισμενο budget και κοιταω για το tronsmart mk908 rk3188 τωρα εχω μια απομιμιση ricomagic mk802+ 1ghz/1gb ram. το οποίο μου εχει βγαλει τα συκώτια πλεον ακομα και στα πιο απλα tasks, για xbmc αστο!!! απλα μαρτυριο:X Αυτα που ζηταω απο το μηχανημα ειναι κυριως να παιζουν mkv-youtube-xbmc maximum 720p (δεν με νοιαζει 1080p ούτε πολυκαναλη αποδοση ουτε 3D και αλλα εξωτικά ) απλα να παιζουν συγχρονισμενα χωρις σπασιματα-slow motion. Επίσης αν υπηρχει και μια στοιχειώδης υποστηριξη απο developers-manufacturer κυριως για τυχον bug fixes ,οχι δεν ειμαι αναβαθμισιολαγνος, θα ηταν σοβαρο κριτηριο αγορας Ευχαριστω :) Edited February 9, 2014 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Γεια σας εκανα μια μικρη αναζητηση στο νημα και απο οτι ειδα cs968 και τα μυαλα στα καγκελα :lol: το κακο ειναι οτι εχω λιγο πιο περιορισμενο budget και κοιταω για το tronsmart mk908 rk3188 τωρα εχω μια απομιμιση ricomagic mk802+ 1ghz/1gb ram. το οποίο μου εχει βγαλει τα συκώτια πλεον ακομα και στα πιο απλα tasks, για xbmc αστο!!! απλα μαρτυριο:X Αυτα που ζηταω απο το μηχανημα ειναι κυριως να παιζουν mkv-youtube-xbmc maximum 720p (δεν με νοιαζει 1080p ούτε πολυκαναλη αποδοση ουτε 3D και αλλα εξωτικά ) απλα να παιζουν συγχρονισμενα χωρις σπασιματα-slow motion. Επίσης αν υπηρχει και μια στοιχειώδης υποστηριξη απο developers-manufacturer κυριως για τυχον bug fixes ,οχι δεν ειμαι αναβαθμισιολαγνος, θα ηταν σοβαρο κριτηριο αγορας Ευχαριστω :) Βασικά έχω διαβάσει πως όποιο και να πάρεις θα πρέπει να έχει εξωτερική wifi. Ειδικότερα όμως για τη σειρά ΜΚ908 έχω ακούσει (μάλλον διαβάσει) καλά λόγια... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μην πάρεις το mk908 γιατί το wifi του έχει τεράστια προβλήματα. Γενικά να αποφύγεις συσκευή με εσωτερική κεραία, να πας σε κάτι με εξωτερική κεραία wifi και κατά προτίμηση σε tv box για να μην έχεις και θέματα με την θερμοκρασία. Οι προτάσεις μου είναι cs968, T-R42 το cs968 αν και φαινεται το απολυτο μηχανημα ξεφευγει απο budget μου. οσον αφορα το wifi του mk908 θα το εχω 2 μετρα αποσταση απο ρουτερ, και για την θερμοκρασια εχω εξωτερικο ανεμιστηρακι. *για να streamαρετε την οθονη του κινητου σας στο tv stick/box σας δοκιμαστε το mirrorOp. και το imediashare για stream του υλικου σας απο κινητο/ταμπλετ προς tv box Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Γεια σας εκανα μια μικρη αναζητηση στο νημα και απο οτι ειδα cs968 και τα μυαλα στα καγκελα :lol: το κακο ειναι οτι εχω λιγο πιο περιορισμενο budget και κοιταω για το tronsmart mk908 rk3188 τωρα εχω μια απομιμιση ricomagic mk802+ 1ghz/1gb ram. το οποίο μου εχει βγαλει τα συκώτια πλεον ακομα και στα πιο απλα tasks, για xbmc αστο!!! απλα μαρτυριο:X Αυτα που ζηταω απο το μηχανημα ειναι κυριως να παιζουν mkv-youtube-xbmc maximum 720p (δεν με νοιαζει 1080p ούτε πολυκαναλη αποδοση ουτε 3D και αλλα εξωτικά ) απλα να παιζουν συγχρονισμενα χωρις σπασιματα-slow motion. Επίσης αν υπηρχει και μια στοιχειώδης υποστηριξη απο developers-manufacturer κυριως για τυχον bug fixes ,οχι δεν ειμαι αναβαθμισιολαγνος, θα ηταν σοβαρο κριτηριο αγορας Ευχαριστω :) Καλημερα,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος(αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια)αλλα με μικρη διαφορα μπορεις να πας σε αυτο http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908II-RK3188-Cortex-A9-Quad-Core-1-6GHz-Google-Android-4-2-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html το οποιο εχει και εξωτερικη κεραια! υγ!μετα απο 32 μερες αναμονη(παραγγελια 10/1) σημερα παρελαβα και εγω το cs968 και απογευματακι θα το δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλημερα,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος(αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια)αλλα με μικρη διαφορα μπορεις να πας σε αυτο http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908II-RK3188-Cortex-A9-Quad-Core-1-6GHz-Google-Android-4-2-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html το οποιο εχει και εξωτερικη κεραια! υγ!μετα απο 32 μερες αναμονη(παραγγελια 10/1) σημερα παρελαβα και εγω το cs968 και απογευματακι θα το δοκιμασω! Σωστός ο Ηλίας... Ή αυτό ή το CX-919 Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Είναι κάνεις κάτοχος του Tronsmart MK908, το περιμένω από μέρα σε μέρα και θέλω να μάθω αν ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Όσο για την κεραία δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αφού τυχαίνει να είναι δίπλα το ρούτερ, η μήπως έχει γενικά θέματα με το wifi? Τα φώτα σας παρακαλώ. Εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος του cs968. Αφού το περιμένεις από μέρα σε μέρα ρε μαν... Τι θα αλλάξει? Θα του βάλεις παγοκύστη? :lol::lol: Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 το κακο με αυτα τα μηχανακια ειναι οτι μιας και προοριζονται, στις περισσοτερες των περιπτωσεων, για αναπαραγωγη βιντεο ειναι καπως δυσκολο να καταλάβεις αν οντως ειναι αυτο που θες. πχ ο πατερας μου στο mk802+ που του ειχα παρει, μια 720p ταινια μπορεί να την δει με 2 διαθεσιμους τροπους 1) mx player S/W mode: παιζει καρε-καρε slow motion 2) mx player H/W mode: παίζει νορμαλ αλλα με 1-2 δευτερολεπτα ασυγχρονιστο ηχο παρολα αυτα δεν βλέπει κατι το περιεργο :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Εμένα πχ μιας και προορίζεται για hd-ready tv δεν με καιει το 1080p αλλα στα 720 θέλω να παίζει smooth και εννοείται συγχρονισμένα. xbmc πάλι δεν με καιει να streamάρω HD, αντε κανεναν αγώνα σε οτιδήποτε ποιότητα. Ενα άλλο κακό είναι οτι ούτε σε reviews μπορείς να στηριχτείς γιατι υπάρχουν και οι rom του finless που κάνουν θαύματα και διορθώνουν πολλά τέτοια προβληματα οπότε μπορεί μια αρκετα πιο φτηνη συσκευή να σε βολέψει με μια custom rom όπως μια ακριβότερη. Για το wifi και εμενα διπλα στο router θα είναι οπότε τέτοια αδυναμία δεν με αγκίζει, εκτος και αν έχει άλλο software προβλημα που και πάνω στο ρουτερ να το βάλεις πάλι θα χάσει το σήμα επειδή ...έτσι:) (το mk802 που έχω τωρα το έχω σε αποσταση 2,5 μέτρα και έχει 50% σταθερα, πραγμα το οποίο μου επιτρέπει να βλεπω 720p youtube χωρις buffering με 6mbit σύνδεση-με ασυγχρόνιστο ήχο και εκεί βέβαια) Καί τέλος πολύ σημαντικό θέλω να έχει συμβατότητες με εφαρμογές remote control, mirroring, να μπορω μια pic να την δείξω στην tv χωρις να πρέπει να κουνηθω απο καναπέ :) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Προχτές ήρθε το MK908. Στην αρχή μου έκανε κάτι νούμερα με το Wi-Fi αλλά του πέρασα μια rom του finless και πλέον είναι οκ. Του πέρασα και το justxbmc και παίζει μια χαρά ελληνική tv (μιας και αυτός είναι ο λόγος που το αγόρασα). Δοκίμασα να παίξω 720p μέσω xbmc και έπαιζε οκ, αλλά δε το δοκίμασα για αρκετή ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Προχτές ήρθε το MK908. Στην αρχή μου έκανε κάτι νούμερα με το Wi-Fi αλλά του πέρασα μια rom του finless και πλέον είναι οκ. Του πέρασα και το justxbmc και παίζει μια χαρά ελληνική tv (μιας και αυτός είναι ο λόγος που το αγόρασα). Δοκίμασα να παίξω 720p μέσω xbmc και έπαιζε οκ, αλλά δε το δοκίμασα για αρκετή ώρα. links? :):):) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδες τη βοηθεια σας,μολις σημερα μου ηρθε το cs968,ειπα τωρα το βραδυ να κατσω να το ρυθμισω..εβαλα λοιπον πρωτα το λογαριασμο μου,και πηγα να κατεβασω καποιες εφαρμογες...με την ορεξη εμεινα!σε καθε εφαρμογη που παω να κατεβασω μου πεταει ενα μηνυμα "error 403"!εψαξα λιγο στο google και βρηκα καποιες οδηγιες αλλα οτι και αν εχω κανει δεν γινεται τιποτα!το εχει συναντηση καποιος απο εδω??υπαρχει περιπτωση να φταιει η ρομ που φοραει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts