Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την αντιστοιχη ταινια? :lol:

ραστα ειναι ο 3188τ?για καποιον λογο το εμφανιζουν ως μπαναρισμενο για ρομ..υποθετω οτι και ο απλος θα κανει τη δουλεια..

Vamos Aris

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1320

• makis1024

573

• ath156

1859

υπάρχει στην αγορά κανένα amlogic 4 πύρηνο;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Για xbmc το Promethaus είναι μονόδρομος. Απροβλημάτιστη λειτουργία και πάνω από όλα 1080p με ομαλή κίνηση χωρίς κολλήματα και χαμένα frames. Είχα πάρει κι εγώ το cx-919 αποκλειστικά για xbmc αλλά κάνει για όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό. Πήρα στη συνέχεια και το Promethaus και στο xbmc λόγω πλήρης υποστήριξης H/W και του chipset είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το τετραπύρηνο. Η παρακολούθηση ταινιών είναι πλέον σκέτη απόλαυση.

by default το prometheus μου ήρθε με εγκατεστημένη την έκδοση froyo. υπάρχει κει ειδική για το μηχάνημα. Με ποια το δουλεύεις. Πάντως με την froyo δουλεύει αρκετά καλά με πολύ λίγα "παγώματα"

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση για κάποιο Controller gamepad που να παίζει σε racing και fps παιχνίδια; (χωρίς ιδιαίτερες μοντες)

+1

τα air mouse δεν κάνουν τίποτα

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

Pairing με ps3 controller ή άλλο wireless δεν θα δουλέψει; ή απλά είναι δύσκολο σε tv box?

Ρε παιδιά (το ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος, αλλά λέω μήπως έχει κι άλλος από εδώ το ίδιο θέμα), γνωρίζετε κάτι για τις αλλαγές στον εκτελωνισμό; Μιλούσα πριν λίγο με φίλο και μου είπε ότι άλλαξε η διαδικασία του εκτελωνισμού και πλέον πληρώνουμε για όλα. Εγώ χθες έκανα παραγγελία, αξίας 144€. Τι να κάνω τώρα; Να ακυρώσω; Ζήτησα να μου τα κάνουν 2 ξεχωριστά πακέτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τους Κινέζους. Σε περίπτωση που θέλω να ακυρώσω παραγγελία, ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνεται; Χάνω μέρος χρημάτων ή τα παίρνω όλα πίσω; Η παραγγελία έγινε στο geekbying, μέσω paypal. Έχει κάνει κανείς ακύρωση παραγγελίας; Κι αν ναι, σε πόσο διάστημα πήρε πίσω τα λεφτά του.

Ρε παιδιά (το ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος, αλλά λέω μήπως έχει κι άλλος από εδώ το ίδιο θέμα), γνωρίζετε κάτι για τις αλλαγές στον εκτελωνισμό; Μιλούσα πριν λίγο με φίλο και μου είπε ότι άλλαξε η διαδικασία του εκτελωνισμού και πλέον πληρώνουμε για όλα. Εγώ χθες έκανα παραγγελία, αξίας 144€. Τι να κάνω τώρα; Να ακυρώσω; Ζήτησα να μου τα κάνουν 2 ξεχωριστά πακέτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τους Κινέζους. Σε περίπτωση που θέλω να ακυρώσω παραγγελία, ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνεται; Χάνω μέρος χρημάτων ή τα παίρνω όλα πίσω; Η παραγγελία έγινε στο geekbying, μέσω paypal. Έχει κάνει κανείς ακύρωση παραγγελίας; Κι αν ναι, σε πόσο διάστημα πήρε πίσω τα λεφτά του.

δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά ακόμα και έτσι να είναι με ποιο τρόπο θα ελέγχουν και με τι τιμες τα πάντα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά ακόμα και έτσι να είναι με ποιο τρόπο θα ελέγχουν και με τι τιμες τα πάντα ?

Μου είπε ότι τα κρατάνε στο τελωνείο και πρέπει να πας με την απόδειξη αγοράς, π.χ. από paypal, για να μπορέσεις να εκτελωνίσεις μόνος σου. Αλλιώς πληρώνεις κι άλλα λεφτά για τον τελωνειακό :mad:

σουλα,με τι στο εστειλαν?

Vamos Aris

Μου είπε ότι τα κρατάνε στο τελωνείο και πρέπει να πας με την απόδειξη αγοράς, π.χ. από paypal, για να μπορέσεις να εκτελωνίσεις μόνος σου. Αλλιώς πληρώνεις κι άλλα λεφτά για τον τελωνειακό :mad:

μπας και εβαλες αποστολή μέσω courier ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δεν υπαρχει λογος οι κινεζοι δεν εχουν θεμα με τετοια πραματα.κινδυνος μεγαλος υπαρχει με μεγαλα βαρια αντικειμενα και οταν τα στελνουν με κουριερ
Vamos Aris

Cubot Dinosaur

NO.1 G3 smartwatch

Weloop Tommy smartwatch

Υπάρχει θέμα για το τελωνείο.

Μην μαμαμε το topic.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για αυτο εδω γνωριζει κανεις;

Για αυτο εδω γνωριζει κανεις;

Αυριο θα παω να το παραλαβω.....οποτε υπομονη φιλε μου για μια πληρη παρουσιαση στις επομενες μερες.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αυριο θα παω να το παραλαβω.....οποτε υπομονη φιλε μου για μια πληρη παρουσιαση στις επομενες μερες.:)

Οκ με ενδιαφερει κυριως για το xbmc φιλε καθως και τη ληψη του wireless

Υπάρχει το geniatech atv1800 αλλά κάνει 200 δολάρια

http://www.geniatech.com/pa/atv1800.asp

Ξέρω ότι η τωρινή έκδοση του xbmc υποστηρίζει hw acceleration με amlogic αλλά διάβασα ότι η καινούργια που θα βγει όχι. Ισχύει κάτι τέτοιο; αν ναι, συμφέρει να πάμε στο atv;

Σκέφτομαι να το πάρω, για αυτό ρωτάω.

Ξέρω ότι η τωρινή έκδοση του xbmc υποστηρίζει hw acceleration με amlogic αλλά διάβασα ότι η καινούργια που θα βγει όχι. Ισχύει κάτι τέτοιο; αν ναι, συμφέρει να πάμε στο atv;

Σκέφτομαι να το πάρω, για αυτό ρωτάω.

το atv υποστηρίζει hw acceleration;

για ποιό μοντέλο ακριβώς μιλάς φίλε μου;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

To xbmc από την έκδοση 13 και μετά δεν θα έχει υποστήριξη h/w acceleration για amlogic cpu αλλά θα έχει για rockchip.

α) θεωρείς ότι τότε θα λυθούν τα θέματα του cs968 στο xbmc?

β)βλέπεις να παίρνει έκδοση firmware kitkat ?

α) θεωρείς ότι τότε θα λυθούν τα θέματα του cs968 στο xbmc?

β)βλέπεις να παίρνει έκδοση firmware kitkat ?

Για ποια προβλήματα λες;;;

Έχω αναφέρει εδώ και πόσα post ότι όλα παίζουν τέλεια στο δικό μου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για ποια προβλήματα λες;;;

Έχω αναφέρει εδώ και πόσα post ότι όλα παίζουν τέλεια στο δικό μου.

Παίζει native στο Xbmc στα 1080p; χωρίς μοντες; και με mxplayer η αναπαραγωγή δεν είναι flawless... (σε σύγκριση με media player ή pc)