zaf_4 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Λοιπόν δοκίμασα την νέα αναβάθμιση, δεν είδα καμία διαφορά. Δοκίμασα την μαύρη εικόνα δεν φαινόταν ούτε ένα νούμερο και εξεπλάγην! Οπότε έκανα και εγώ το κόλπο με το build.pro και όλα καλά! Και ναι είδα τη διαφορά όπα φαίνονται πιο λαμπερά! Όπως και να χει προτιμώ για τώρα να μείνω με τη στοκ και βλέπουμε. Η φωτογραφία με το να φαίνονται όλα τα νούμερα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 16, 2017 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Λοιπόν δοκίμασα την νέα αναβάθμιση, δεν είδα καμία διαφορά. Δοκίμασα την μαύρη εικόνα δεν φαινόταν ούτε ένα νούμερο και εξεπλάγην! Οπότε έκανα και εγώ το κόλπο με το build.pro και όλα καλά! Και ναι είδα τη διαφορά όπα φαίνονται πιο λαμπερά! Πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουν το θέμα με τη φωτεινότητα αλλά δεν το ξέρουν μέχρι να κάνουν το τεστ με τους αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Και εγώ νόμιζα ότι είχα καλή φωτεινότητα ,μέχρι που είδα το underworld. Μου βγήκαν τα μάτια. Εκεί κατάλαβα κάτι παίζει. Έκανα. Το κόλπο με το build prop και η διαφορά σημαντική. Το κόλπο με το hdr ποιο είναι; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Και εγώ νόμιζα ότι είχα καλή φωτεινότητα ,μέχρι που είδα το underworld. Μου βγήκαν τα μάτια. Εκεί κατάλαβα κάτι παίζει. Έκανα. Το κόλπο με το build prop και η διαφορά σημαντική. Το κόλπο με το hdr ποιο είναι; Sent from my iPad using Tapatalk Στις ρυθμίσεις ->hdr και από αυτόματο το βάζεις σε ενεργό. Εγώ σε αυτόματο δε βλέπω τα νούμερα της φώτο.Σε ενεργό τα βλέπω. Είμαι με στοκ S92_109MO. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Βγήκε νέα βερσιόν από ότι είδα και στο φορουμ της beelink, θα τσεκάρω το μεσημεράκι. Το κακο με την beelink ειναι οτι εβγαλε αναβαθμηση μονο για το gt1. Tα αλλα μοντελακια στην απ'εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Και εγώ νόμιζα ότι είχα καλή φωτεινότητα ,μέχρι που είδα το underworld. Μου βγήκαν τα μάτια. Εκεί κατάλαβα κάτι παίζει. Έκανα. Το κόλπο με το build prop και η διαφορά σημαντική. Το κόλπο με το hdr ποιο είναι; Sent from my iPad using Tapatalk Kαι εγώ το κατάλαβα όταν είδα το doctor strange, τεράστια διαφορά πως την είδα το Σκ και πως την τσέκαρα χθες. Βέβαια νιώθω ότι σε 1080p που την τσέκαρα με 50ρα οθόνη βλέπω να πιξελιάζει, δεν είδα άλλη ταινία για να το καταλάβω. Στις ρυθμίσεις ->hdr και από αυτόματο το βάζεις σε ενεργό. Εγώ σε αυτόματο δε βλέπω τα νούμερα της φώτο.Σε ενεργό τα βλέπω. Είμαι με στοκ S92_109MO. Το έβαλα και εγώ ενεργό, το μεσημέρι θα κοιτάξω εάν βάλω ξανά service.bootvideo = 1 σε 0 να δω εάν κάνει και το hdr από μόνο του. Το κακο με την beelink ειναι οτι εβγαλε αναβαθμηση μονο για το gt1. Tα αλλα μοντελακια στην απ'εξω Καλά μην φανταστείς ότι είδα καμία διαφορά, λύση με σκοτεινή οθόνη μόνο με τα κολπάκια. Θα δοκιμάσω επίσης να διαγράψω το file browser, music app, movie player (stock εφαρμογές) να δω εάν θα είμαι οκ με το χειριστήριο μου, που είναι θέμα γενικό όμως του ανδροιντ 6, από ότι έχω διαβάσει. Μήπως παραμείνω στην στοκ ρομ κιόλας. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Έκανα και εγώ την ρύθμιση του build.prop και τουλάχιστον βλέπω καθαρά τα τρία κάτω νούμερα της γνωστής φωτό και λίγο (ίσα με τα βίας) τους άλλους τρεις αριθμούς πάνω. Σε πραγματικές συνθήκες, μπορώ να πω πως η φωτεινότητα βελτιώθηκε σημαντικά. Πλέον καταλαβαίνω πως η σειρά "taboo", δεν είναι και τόσο σκοτεινή. Βέβαια, σε μένα κατά το boot, έπαιζε animation και αυτό που άλλαξε, είναι ότι κάνει και έναν ήχο, σαν intro. Mini m8sII Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Έκανα και εγώ την ρύθμιση του build.prop και τουλάχιστον βλέπω καθαρά τα τρία κάτω νούμερα της γνωστής φωτό και λίγο (ίσα με τα βίας) τους άλλους τρεις αριθμούς πάνω. Σε πραγματικές συνθήκες, μπορώ να πω πως η φωτεινότητα βελτιώθηκε σημαντικά. Πλέον καταλαβαίνω πως η σειρά "taboo", δεν είναι και τόσο σκοτεινή. Βέβαια, σε μένα κατά το boot, έπαιζε animation και αυτό που άλλαξε, είναι ότι κάνει και έναν ήχο, σαν intro. Mini m8sII Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Χα χα χα και εγώ λόγω tabbo άλλαξα την ρύθμιση στο build.prop , έλεγα "δεν γίνεται να είναι τόσο μουντό το Λονδίνο, κάτι άλλο συμβαίνει :) " Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Έκανα και εγώ την ρύθμιση του build.prop και τουλάχιστον βλέπω καθαρά τα τρία κάτω νούμερα της γνωστής φωτό και λίγο (ίσα με τα βίας) τους άλλους τρεις αριθμούς πάνω. Σε πραγματικές συνθήκες, μπορώ να πω πως η φωτεινότητα βελτιώθηκε σημαντικά. Πλέον καταλαβαίνω πως η σειρά "taboo", δεν είναι και τόσο σκοτεινή. Βέβαια, σε μένα κατά το boot, έπαιζε animation και αυτό που άλλαξε, είναι ότι κάνει και έναν ήχο, σαν intro. Mini m8sII Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ουσιαστικά απενεργοποιείς το βίντεο στο ιντρο της εταιρείας και εμένα με gt1 εμφανίζει ένα mbox χρωματιστό, βγάζει έναν ήχο και μπαίνει κανονικά. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Υπήρχε και μία άλλη ρύθμιση του build.prop. Δεν μπορώ όμως να θυμηθώ ποια ήταν. Μήπως θυμάστε; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Το έβαλα και εγώ ενεργό, το μεσημέρι θα κοιτάξω εάν βάλω ξανά service.bootvideo = 1 σε 0 να δω εάν κάνει και το hdr από μόνο του. Να σου προτείνω πως να το κάνεις για να το τσεκαρεις σίγουρα;Αν και μάλλον ξέρεις τον τρόπο. Βάλε το HDR σε αυτόματο, άλλαξε το build.prop σε 0 και κάνε reboot. Αφού εκκινήσει το boxακι πήγαινε και δες την φώτο με τους αριθμούς. Έπειτα πήγαινε στο HDR και βάλε το ενεργό και ξανατσέκαρε τη φώτο. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Συμφωνώ ότι το OTA update είναι το ευκολότερο και καλύτερο. Όμως το να έχεις δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων ROM είναι επίσης θετικό, μπορείς δε συγκρίνοντας να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Όσον αφορά την ROM SC version 8b τα θετικά που έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής έναντι της επίσημης είναι: - Χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας. - Δυνατότητα Root - Unroot πολύ εύκολα μέσα από την ίδια ROM και όχι με διαφορετική όπως Beelink. - Δυνατότητες παραμετροποίησης πολλών χαρακτηριστικών με apk. Βέβαια και η Beelink μετά από κάποιους μήνες αδράνειας έβγαλε την 109 (μετά την 106) και όπως βλέπουμε πολύ γρήγορα την 110. Οπότε όσοι την δοκιμάσουν καλό θα ήταν να πουν τις εντυπώσεις-διαφορές της. Τι θερμοκρασίες έχεις; εγώ εστιάζω το πρόβλημα ότι θέλει οπωσδήποτε usb burning tool για να την περάσεις και για την ρομ του SC , είμαι της γνώμης less is more, σαν τα νεξους.ότι άλλο σε χρειάζεται το βρίσκεις από εφαρμογές.Μόλις βρω χρόνο θα του ανοίξω τρύπες από κάτω και θα βάλω pads Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Έχω βάλει στο μάτι το alfawise s92 στο οποίο θα χρειαστεί να βάλω εξωτερικό σκληρό. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχετε υπ'όψιν μέχρι τι χωρητικότητα υποστηρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Μπα, τσάμπα χάρηκα. Το taboo είναι πάλι τόσο σκοτεινό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Τι θερμοκρασίες έχεις; εγώ εστιάζω το πρόβλημα ότι θέλει οπωσδήποτε usb burning tool για να την περάσεις και για την ρομ του SC , είμαι της γνώμης less is more, σαν τα νεξους.ότι άλλο σε χρειάζεται το βρίσκεις από εφαρμογές.Μόλις βρω χρόνο θα του ανοίξω τρύπες από κάτω και θα βάλω pads Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στου SC V8b θερμοκρασίες από 51-55μαξιμουμ ενώ στην 106 της beelink για ίδια χρήση από 65-69 max. Δεν ξέρω εάν στις επόμενες (109 και 110) έχουν κάνει κάποια βελτίωση. Ήδη πρόσεξα ότι στην έκδοση 109 ενσωμάτωσαν κάποια χαρακτηριστικά της ROM του SC (εμφάνιση θερμοκρασίας, download rate, κλπ) και δεν ξέρω μήπως βελτίωσαν και το θέμα της θερμοκρασίας. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Να σου προτείνω πως να το κάνεις για να το τσεκαρεις σίγουρα;Αν και μάλλον ξέρεις τον τρόπο. Βάλε το HDR σε αυτόματο, άλλαξε το build.prop σε 0 και κάνε reboot. Αφού εκκινήσει το boxακι πήγαινε και δες την φώτο με τους αριθμούς. Έπειτα πήγαινε στο HDR και βάλε το ενεργό και ξανατσέκαρε τη φώτο. Όπως είπες το έκανα, δεν δούλεψε έτσι. Μόνο με build.pro γίνεται να βλέπω την εικόνα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στου SC V8b θερμοκρασίες από 51-55μαξιμουμ ενώ στην 106 της beelink για ίδια χρήση από 65-69 max. Δεν ξέρω εάν στις επόμενες (109 και 110) έχουν κάνει κάποια βελτίωση. Ήδη πρόσεξα ότι στην έκδοση 109 ενσωμάτωσαν κάποια χαρακτηριστικά της ROM του SC (εμφάνιση θερμοκρασίας, download rate, κλπ) και δεν ξέρω μήπως βελτίωσαν και το θέμα της θερμοκρασίας. Θερμοκρασίες τέτοιες πότε τις έχεις; όταν δοκιμάζεις ταινία ή παιχνίδια; τσέκαρα με cpuz βλέπω 44 να δείχνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) [/color] Θερμοκρασίες τέτοιες πότε τις έχεις; όταν δοκιμάζεις ταινία ή παιχνίδια; τσέκαρα με cpuz βλέπω 44 να δείχνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά από πολύωρη παρακολούθηση αγώνων ποδοσφαίρου online με χρήση sopcast ή acestream. Edited February 16, 2017 by ath156 ορθογραφία Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Στου SC V8b θερμοκρασίες από 51-55μαξιμουμ ενώ στην 106 της beelink για ίδια χρήση από 65-69 max. Δεν ξέρω εάν στις επόμενες (109 και 110) έχουν κάνει κάποια βελτίωση. Ήδη πρόσεξα ότι στην έκδοση 109 ενσωμάτωσαν κάποια χαρακτηριστικά της ROM του SC (εμφάνιση θερμοκρασίας, download rate, κλπ) και δεν ξέρω μήπως βελτίωσαν και το θέμα της θερμοκρασίας. Που τα έβαλαν αυτά; ούτε τα είδα, δουλεύω το cool tool.εγώ μέχρι 50 πιάνω,61 έπιασε μόνο μια φορά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Που τα έβαλαν αυτά; ούτε τα είδα, δουλεύω το cool tool.εγώ μέχρι 50 πιάνω,61 έπιασε μόνο μια φορά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks for the information Nim! By the way, what are those numbers at the top of the screen? one ... Answer: those are system stats info [temp, emmc stream, ram, wifi signal, internet stream u+d, date] (-: Παράθεση από το site της beelink σε ερώτηση χρήστη για screenshot του νέου firmware 110. Δες και Ποστ #7759. Edited February 16, 2017 by ath156 Συμπλήρωση Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εγώ στο beelink g1 πήγα να κάνω αναβάθμιση ota από την 109 στην 110 ολοκλήρωσε το download και μετά τίποτα. Έκανε reboot και παρέμεινε στην 109. Το θέμα είναι ότι τώρα μου βγάζει μην. όταν πατάω για update ότι το σύστημα είναι κατεστραμενο και δεν μπορεί να το κάνει. Έως τώρα όλα τα update τα έκανα κανονικά. Δοκίμασα και πέρασα μέσω usb την 109 πάλι από πάνω μήπως και στρώσει αλλά τίποτα. Μάλλον πάω για ολική επαναφορά τις 109 μέσω pc με το tool που δίνουν η να περιμένω να δώσουν την 110 για download. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παρέλαβα σήμερα το GT1. Ήρθε με την 106 και έκανε 2 update σε 109 και 110. Μερικές πολύ γρήγορες εντυπώσεις και παρατηρήσεις: 1) Μετά το update στην 110 το Kodi στην επιφάνεια εργασίας του launcher αναφέρεται ως Qodi. Δεν ξέρω αν είναι γκάφα ή αν έχει να κάνει με trademarks, δικαιώματα κλπ. 2) Στην φωτογραφία με τους αριθμούς κλασικά δεν φαίνεται τίποτα. Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις του HDR αλλά δεν είδα διαφορά. Αργότερα θα κάνω edit το build.prop. 3) Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πολύ μικρό μέγεθος του box. Στις φωτό των παρουσιάσεων έμοιαζε να έχει το κλασικό μέγεθος που έχουν όλα όμως στην πραγματικότητα είναι σχεδόν το μισό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εγώ στο beelink g1 πήγα να κάνω αναβάθμιση ota από την 109 στην 110 ολοκλήρωσε το download και μετά τίποτα. Έκανε reboot και παρέμεινε στην 109. Το θέμα είναι ότι τώρα μου βγάζει μην. όταν πατάω για update ότι το σύστημα είναι κατεστραμενο και δεν μπορεί να το κάνει. Έως τώρα όλα τα update τα έκανα κανονικά. Δοκίμασα και πέρασα μέσω usb την 109 πάλι από πάνω μήπως και στρώσει αλλά τίποτα. Μάλλον πάω για ολική επαναφορά τις 109 μέσω pc με το tool που δίνουν η να περιμένω να δώσουν την 110 για download. Όχι μην το κάνεις, κατέβασε την ρομ σε ένα στικακι και πέρασε την.θα πατήσεις το update το κάτω και θα σε βγάλει το αρχείο σε ζιπ μορφή.τα τρία αρχεία θα τα έχεις χύμα στο στικαι.το ένα είναι η ρομ, ένα γράφει recovery και ένα parameters xml. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρέλαβα σήμερα το GT1. Ήρθε με την 106 και έκανε 2 update σε 109 και 110. Μερικές πολύ γρήγορες εντυπώσεις και παρατηρήσεις: 1) Μετά το update στην 110 το Kodi στην επιφάνεια εργασίας του launcher αναφέρεται ως Qodi. Δεν ξέρω αν είναι γκάφα ή αν έχει να κάνει με trademarks, δικαιώματα κλπ. 2) Στην φωτογραφία με τους αριθμούς κλασικά δεν φαίνεται τίποτα. Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις του HDR αλλά δεν είδα διαφορά. Αργότερα θα κάνω edit το build.prop. 3) Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πολύ μικρό μέγεθος του box. Στις φωτό των παρουσιάσεων έμοιαζε να έχει το κλασικό μέγεθος που έχουν όλα όμως στην πραγματικότητα είναι σχεδόν το μισό! Τι κωδικό έχεις από κάτω; 1, Ναι γι'αυτό το άλλαξαν το όνομα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Όχι μην το κάνεις, κατέβασε την ρομ σε ένα στικακι και πέρασε την.θα πατήσεις το update το κάτω και θα σε βγάλει το αρχείο σε ζιπ μορφή.τα τρία αρχεία θα τα έχεις χύμα στο στικαι.το ένα είναι η ρομ, ένα γράφει recovery και ένα parameters xml. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα αυτό αλλά με την 109 μήπως και στρώσει και μπορέσω να περάσω ota την 110 αλλά τα ίδια. Την 110 χθες που κοίταξα δεν την είχαν δώσει ακόμα για κατέβασμα. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Το έκανα αυτό αλλά με την 109 μήπως και στρώσει και μπορέσω να περάσω ota την 110 αλλά τα ίδια. Την 110 χθες που κοίταξα δεν την είχαν δώσει ακόμα για κατέβασμα. Χθες και εγώ που πήγα να την περάσω ΟΤΑ την 110 μου έβγαλε σφάλμα και έβγαλα το καλώδιο και άνοιξε το κουτί ξανά σε 109 οπότε δοκίμασα ξανά σε ανάβαθμιση και δούλεψε, υπόψιν ότι πριν είχα ένα usb στικ και λέω μήπως αυτό έφταιγε, μήπως έχεις και εσύ και φταίει αυτό αλλιώς τυχαίο γεγονός. Αλλά διαβάζοντας και εδώ στο φόρουμ της beelink πιθανόν να έφταιγε σε εμένα το usb Mine installed fine, wifi works so let us know the issue. 1. Download update 2. Pick update later 3. Bottom navigation bar hit the square then hit the big X to close all apps 4. Remove All dongles from the USB. 5. Pick reboot Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Τι κωδικό έχεις από κάτω; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkTo αυτοκολλητάκι με το S/N λες? G912BKBH20328 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts