Karthan7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Είναι παλιά κλασική εφαρμογή (υπήρχε στο playstore ,έχω την full έκδοση ....η αρχή του acestreaming για το Android) Είχα αναφερθεί αρχικά σε αυτό πριν από 2 χρόνια Είναι acestreaming κανάλια ...τα ίδια link υπάρχουν παντού στο internet + και σε addon στο kodi Ωραιος ! Δεν το γνωριζα. Κοιταω για κανα box με τον 912 αλλα προβληματιζομαι με τη σκοτεινη οθονη στο kodi. Για το KM8 Pro 2GB RAM/16GB υπαρχει καποια αποψη ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Τελικά έχει λυθεί το θέμα με το wifi στο mini m8s ii s905x με την τελευταία αναβάθμιση; Μην βάλω vdsl και δεν μπορώ να δώ τίποτε... Να το προλάβουμε και στα 33 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Τελικά έχει λυθεί το θέμα με το wifi στο mini m8s ii s905x με την τελευταία αναβάθμιση; Μην βάλω vdsl και δεν μπορώ να δώ τίποτε... Να το προλάβουμε και στα 33 ευρώ... Λύθηκε ναι. Σε εμένα τουλάχιστον που είχα θέμα και έπιανε με το ζόρι 1 και μετά από αλλαγή Firmware 6 Mbps με το Firmware του Σεπτεμβρίου πιάνω 24 όσο και η σύνδεση μου. Βγήκε και νέο update Οκτωβρίου με πολλά fixes αλλά δεν το κάνω πριν διαβάσω τι γίνεται σε Xda και Freaktab. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παιδια εχει κανεις αλλος το beelink m18; Πως γινονται οι αναβαθμισεις; Ερχεται ειδοποιηση ή πρεπει να ψαξουμε εμεις να κατεβασουμε απο καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Λύθηκε ναι. Σε εμένα τουλάχιστον που είχα θέμα και έπιανε με το ζόρι 1 και μετά από αλλαγή Firmware 6 Mbps με το Firmware του Σεπτεμβρίου πιάνω 24 όσο και η σύνδεση μου. Βγήκε και νέο update Οκτωβρίου με πολλά fixes αλλά δεν το κάνω πριν διαβάσω τι γίνεται σε Xda και Freaktab. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα δείχνει ακριβώς την ίδια ταχύτητα με Wi-Fi όπως και με Ethernet. Μια συγκεκριμένη εφαρμογή όμως αρνείται να δουλέψει με Wi-Fi ενώ με Ethernet πετάει, όπως και με Wi-Fi από το κινητό. Αύτη είναι το moto GP video pass. Επειδή είναι μια, φαντάζομαι ότι φταίει η εφαρμογή και όχι κάτι άλλο. Θα συνεχίσω να δοκιμάσω όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Τι γινετε με την σκοτεινη εικονα του nexboxA95x ? διορθωθηκε με αναβαθμιση η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Στο Google Play του mini SII, μου βγάζει πως υπάρχει μια νέα έκδοση του play και θα εγκατασταθεί, αλλά τίποτα. Πάντα το ίδιο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μόλις σεταρα το GT1 μου, ευχαριστημένος έκανα και update στο 9/9/16 .η συσκευή μου ξεκινάει με το Α912 .Όλα μια χαρά Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Αγόρασα ένα mini m8sII από gearbest. Δυστυχώς πολύ συχνά έχω FC.. Μόλις το πήρα έκανε ένα μεγάλο update 580 mb. Τώρα λέει είναι ενημερωμένο.. Υπάρχει άλλο πιο πρόσφατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Αγόρασα ένα mini m8sII από gearbest. Δυστυχώς πολύ συχνά έχω FC.. Μόλις το πήρα έκανε ένα μεγάλο update 580 mb. Τώρα λέει είναι ενημερωμένο.. Υπάρχει άλλο πιο πρόσφατο? FC που έχεις στο kodi ? Αν εχεις γενικά δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Ειναι λίγο χρονοβόρο το στήσιμο απο την αρχή, αλλά συνήθως λύνει τέτοια προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 FC που έχεις στο kodi ? Αν εχεις γενικά δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Ειναι λίγο χρονοβόρο το στήσιμο απο την αρχή, αλλά συνήθως λύνει τέτοια προβλήματα Και στο kodi και στο spmc και στο sopcast.. Αυτό θέλω να αποφύγω.. Την επαναφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Στο youtube στην smart tv μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κινητό ως control, να προσθέτουν video να ρυθμίζουν τον ήχο.. Στο tv-box πως θα το πετύχω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Στο youtube στην smart tv μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κινητό ως control, να προσθέτουν video να ρυθμίζουν τον ήχο.. Στο tv-box πως θα το πετύχω αυτό? Για αυτό προτείνουμε airmouse για χρήση tv box. Κάνει εύκολα τα πιο απλά πράγματα: με ένα κουμπί μειώνεις ένταση, με άλλο αυξάνει, χωριστά mute ή back to home. Sent from my i15-TCL using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Στο youtube στην smart tv μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κινητό ως control, να προσθέτουν video να ρυθμίζουν τον ήχο.. Στο tv-box πως θα το πετύχω αυτό? Υπάρχουν εφαρμογές για αυτό. Ψάξε στο google play για android remote και θα δεις. Εγώ ένα διάστημα χρησιμοποιούσα αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.im.RemoDroid Ειδικά για youtube στα tv box βολεύει καλύτερα η ειδική έκδοση του youtube για android tv: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.youtube.tv Δεν είναι συμβατή με όλα τα box οπότε αν την ψάξεις από το google play του box μπορεί να μην στην εμφανίσει στα αποτελέσματα αλλά μπορείς να την κατεβάσεις από το apkmirror και να την εγκαταστήσεις κανονικότατα. Το interface της είναι τέτοιο που βολεύει να κάνεις δουλειά με τηλεκοντρόλ αν δεν έχεις ποντίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Οταν σας ερχεται ενα καινουργιο box,καλο θα ειναι να κανετε μια επαναφορα στο 0,οπως και στα κντ μας δηλαδη.Να καθαριζει απο τις οποιες δοκιμες εγιναν απο το εκαστοτε καταστημα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Έχω 6 διαφορετικά air mouse. Νομίζω ότι δεν καταλάβατε. Είμαστε 5 άτομα σε ένα σπίτι. Υπάρχει μια smart tv με ενσωματωμένο youtube. Συνδέουμε όλοι τα κινητά μας στο ίδιο ασύρματο δίκτυο με την smart tv και ανοίγουμε το youtube app. Απο την στιγμή που τα youtube app στα κινητα θα δουν ότι υπάρχει smart tv στο ίδιο δίκτυο μας δίνουν την δυνατότητα ένα βίντεο που βρήκαμε/αναζητήσαμε/μας αρέσει να το προβάλουμε την ίδια στιγμή στην τηλεόραση Η να το προσθέσουμε στην ουρά μετά απο αυτό που παίζει και εχουν προσθέσει οι υπόλοιποι φίλοι στην παρέα. youtube party/ YouTube control. ίσως αυτό βοηθήσει. https://www.youtube.com/tv#/browse-sets?c=default&resume Συγκεκριμένα όποιος έρθει στο σπίτι και συνδεθεί στο wifi βλέπει αυτο το εικονίδιο να εμφανίζεται στο YouTube app στο κινητό του και πατώντας το επιδρά όπως είπα στο YouTube της τηλεόρασης. Edited October 22, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ενώ είμαι στον δρόμο και κατεβάζω κάποια αρχεία, θέλω να τα έχω και στο tv box μου.να κάνω έναν φάκελο share ή έχει καμία εφαρμογή το βράδυ να τα στέλνω από το κινητό μου; συγχρονισμός μεταξύ των δύο θέλω, Εάν το έγραψα σωστά.Όχι ταινίες κτλπ, απλά καμία φωτογραφία, κανένα ζιπ για το spmc για να μην το ξεχνώ Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) καλημέρα σε όλους. πόση ώρα περίπου κρατάει η αναβάθμιση στο nexboxA95x; κάνει εδώ και 3 ώρες και ακόμη... λοιπόν κατεβάζει το αρχείο από το ιντερνετ, μου βγάζει ένα μήνυμα ενημέρωση τώρα και όταν το πατάω μου λέει ότι η εφαρμογή ενημερώσεις συστήματος δεν ανταποκρίνεται. όταν το κλείσω και το ξαναανοίξω γράφει ότι γίνεται ενημέρωση δουλεύει το κυκλάκι και μένει έτσι.... τελικά ήθελε καλώδιο ιντερνετ. με το που το σύνδεσα σ αυτό την έκανε αμέσως. Edited October 22, 2016 by senos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 καλημέρα σε όλους. πόση ώρα περίπου κρατάει η αναβάθμιση στο nexboxA95x; κάνει εδώ και 3 ώρες και ακόμη... λοιπόν κατεβάζει το αρχείο από το ιντερνετ, μου βγάζει ένα μήνυμα ενημέρωση τώρα και όταν το πατάω μου λέει ότι η εφαρμογή ενημερώσεις συστήματος δεν ανταποκρίνεται. όταν το κλείσω και το ξαναανοίξω γράφει ότι γίνεται ενημέρωση δουλεύει το κυκλάκι και μένει έτσι.... τελικά ήθελε καλώδιο ιντερνετ. με το που το σύνδεσα σ αυτό την έκανε αμέσως. Εχει διορθωθει η σκοτεινη εικονα στο nexbox μετα την τελευταια αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Update n3 για το GT1 Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Nα ρωτησω για το Mini M8S II Amlogic S905X / 2GB+16GB 1) εχει καλο wifi ? στο διπλανο δωματιο απο το router θα πιανει ή θα εχουμε προβληματα ? 2) Παιρνει την ιδια rom στα ota update με το 2GB+8GB ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 επειδη θα αλλαξω το box μου με αλλο συντομα υπαρχει κατι αξιολογο μη root που να παιζει nova go?ειναι βασικο κριτηριο αγορας!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Για το minix x8 h-plus neo εχουν γράψει ότι δουλεύει κανονικά Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Όμως έχει Kitkat 4.4 οπότε ξεχνάς το νέο Kodi που απαιτεί android 5.0. Το επισημαίνω γιατί είναι αρκετά σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Για το minix x8 h-plus neo εχουν γράψει ότι δουλεύει κανονικά Όμως έχει Kitkat 4.4 οπότε ξεχνάς το νέο Kodi που απαιτεί android 5.0. Το επισημαίνω γιατί είναι αρκετά σημαντικό. εννοειται το κριτηριο ειναι nova go+kodi.οποτε καποιο αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts