SERS1612 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ναι και απο το supersu αλλα και απο το universal unroot. μου φενεται οτι κραταη αρχεια γιατι με το που το κανω και βαζω μετα το οτε μου βρισκη οτι ειναι root. θα ξαναδοκιμασω αλλη μια φορα και μετα παω για αλλαγη ρομ. κανεννας αλλος τροπος υπαρχη για unroot για το cs968 για το κ....οτε. Είσαι σίγουρος ότι αν δεν είναι ρουτ δεν θα έχεις πρόβλημα; Απ'οτι έχω ακούσει η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν τρέχει σε tv box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Είσαι σίγουρος ότι αν δεν είναι ρουτ δεν θα έχεις πρόβλημα; Απ'οτι έχω ακούσει η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν τρέχει σε tv box. Σε αλλο φορουμ μου ειπαν οτι παιζη σε στικακι android.θα δειξη η πορεια μολης του βαλω αρουταριστη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ναι κανονικά παίζει ή εφαρμογή κ το mxq είναι και root. Τι εννοείται δεν παίζει? Δεν αφήνει να την κάνετε εγκατάσταση? Δεν δείχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παιδια θα ήθελα να βλέπω t.v. στο ταμπλετ, υπάρχουν κάτι gadgetακια που ειναι με ανταπτορα ακουστικών, μπαίνουν στο ταμπλετ και μπορείς να δεις τηλεόραση. Μήπως μπορείτε να προτείνεται κανένα καλό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλημερα παιδια.Εχω παραγγειλει 1 tv box μαζι με ενα πληκτρολογιο και ενα κινητο για ενα φιλο μου απο gearbest. 23 Οκτωβριου εφυγε το tv box και 24 το κινητο Το κινητο εφτασε προχθες αλλα το tv box ακομη... Στο Netherland post γραφει οτι 9 εφυγε απο Ολλανδια και εφτασε εφτασε Ελλαδα 15 Νοεμβριου αλλα στο σαιτ των Ελτα βγαζει 8 Νοεμβριου οτι ειναι Ολλανδια και τιποτα αλλο Επειδη πρωτη φορα πηρα απο Κινα ξρει καποιος να με βοηθησει γιατι αργησε και εχουν τα δυο δεματα τετοια διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Αν γραφει οτι εφτασε Ελλαδα,τοτε ειναι εδω. Ισως αυτες τις μερες να σου ερθει .Αν οχι ,απο την αλλη βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Απλά καθυστερούν πολύ στα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο. Κάνε λίγο υπομονή μωλις δεις στα ελτα ότι είναι στο κέντρο διανομής της περιοχής σου θα παραλάβεις σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πηρα τηλεφωνο στο κεντρο εξυπηρετησης ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι δεν εχει φτασει καν Ελλαδα,και οτι κακως γραφει η Netherlands Post οτι εφτασε Ελλαδα...Εγω δεν καταλαβαινω πως 2 αντικειμενα που εφυγαν μαζι,σε ολα ηταν μαζι αφιξη αναχωρηση απο Ολλανδια το ενα εφτασε και το αλλο αγνοειται... Υπαρχει περιπτωση να το κρατησαν στο τελωνειο και να πρεπει να πληρωσω για να το παρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πηρα τηλεφωνο στο κεντρο εξυπηρετησης ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι δεν εχει φτασει καν Ελλαδα,και οτι κακως γραφει η Netherlands Post οτι εφτασε Ελλαδα...Εγω δεν καταλαβαινω πως 2 αντικειμενα που εφυγαν μαζι,σε ολα ηταν μαζι αφιξη αναχωρηση απο Ολλανδια το ενα εφτασε και το αλλο αγνοειται... Υπαρχει περιπτωση να το κρατησαν στο τελωνειο και να πρεπει να πληρωσω για να το παρω;Μην ανυσηχείς, δεν είναι περίεργο που έγινε έτσι. Το ότι έφυγαν μαζί δεν σημάινει ότι θα φτάσουν και μαζί. Μπορεί να τα έβαλαν σε διαφορετικούς σάκους και ο ένας να ανοίχτηκε αμέσως και ο άλολος δεν ανοίχτηκε ακόμα. Δεν έρχονται όλα σε ένα πακέτο μαζί. Η NL λέει ότι έφτασε Ελλάδα επειδή έφτασε ο σάκος με το αντικείμενο. Το ΕΛΤΑ λέει ότι ακόμα βρίσκεται Ολλανδία επειδή δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο. Όταν ανοιχτεί και σκαναριστεί τότε θα εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ η ένδειξη ότι είναι Ελλάδα το αντικείμενο. Πάντα έτσι γίνεται, θα το δεις και στις άλλες παραγγελίες που θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 cs968 androud 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 cs968 androud 4.2.2 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64564&stc=1&d=1447937289 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Καλησπερα.Θελω ενα tv box αποκλειστικά για on line ταινιες και ταινιες απο usb.Θελω καλο σημα WiFi γιατι το ρουτερ εινα μακρια.Κοιταω το minix χ7 με.εξωτερικη κεραια ειναι καλο?Τι αλλο θα προτεινεται?Το κουπονι του myphone για το gearbest που το βρισκω η απο καποιο αλλο μαγαζι αξιοπιστο.Ευχαριστώ.Εχω βρει και το minix x8 στα 116 ευρω στο gearbest αλλα οχι νμε το καλο επεξεργαστη.Ειναι τοση η διαφορα στην πραξη με τον καλο επεξεργαστη? Εχει τον s 802. Edited November 19, 2015 by johnbakk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Αν είναι όντως πολύ μακρυά το ρουτερ σου μπορεί να αργεί να φορτώνει κ να σου κάνει σπασιματα όταν παίζει ή ταινία. Για μένα πάντα ή καλύτερη λύση είναι ή ethernet . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Σε usb hub τι να πάρω? Θα μπορέσω vα συνδέσω μια USB microsoft camera ενα σκληρό 2ΤΒ και 3g στικ zte? Edited November 19, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παιδεια επειδη θελω να αλλαξω ρομ στο cs968 μπορη να μου πεις καποιος πως θα παρω backup αυτη που εχω και πως θα του περασω αλλη αρουταριστη. Το κανω μονο και μονο για το ΟΤΕ TV GO μιας και τωρα λογο ρουτ παη να παιξη και δεν παιζη μιας και καταφερα και ελυσα το προβλημα με την σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Aμα εχουμε κανενα κουπονακι για dual boot, 2/64gb TV box ενοψει Black Friday.. ας το ποσταρουμε ;) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παιδεια επειδη θελω να αλλαξω ρομ στο cs968 μπορη να μου πεις καποιος πως θα παρω backup αυτη που εχω και πως θα του περασω αλλη αρουταριστη. Το κανω μονο και μονο για το ΟΤΕ TV GO μιας και τωρα λογο ρουτ παη να παιξη και δεν παιζη μιας και καταφερα και ελυσα το προβλημα με την σιμ. Να σε ρωτησω κάτι? Δεν σου κάνει καν εγκατάσταση την εφαρμογή επειδή είσαι root ή όταν πας να δεις κάποιο κανάλι σου βγάζει σφάλμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Να σε ρωτησω κάτι? Δεν σου κάνει καν εγκατάσταση την εφαρμογή επειδή είσαι root ή όταν πας να δεις κάποιο κανάλι σου βγάζει σφάλμα? Την εχω κανει κανονικα εγκατασταση αλλα μολης παω να δω κατι μου πεταη αυτο για το ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παίδες όσον αφορά την εμβέλεια του WiFi στο MK808B PLUS πόσο χάλια είναι τα πράγματα? Θέλω να το πάρω για έναν φίλο για να το βάλει στην κρεβατοκάμαρα του αλλά έχει μια απόσταση 6 μέτρων από το router. Στο ίδιο σημείο το κινητό του πιάνει 2 από τις 5 ας πούμε μπάρες της ένδειξης. Θα έχει θέμα λέτε? Επίσης το συγκεκριμένο έχει μαζί control ή το παίρνεις χώρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Λογω αγορας ΤV 4Κ , ψαχνω ενα σχετικα καλο TVBOX με καλη αναπαραγωγη σε 4Κ videos. επειδη σε ebay , gearbest κλπ υπαρχουν πολλα θα ηθελα μια βοηθεια για να επιλεξω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παίδες όσον αφορά την εμβέλεια του WiFi στο MK808B PLUS πόσο χάλια είναι τα πράγματα? Θέλω να το πάρω για έναν φίλο για να το βάλει στην κρεβατοκάμαρα του αλλά έχει μια απόσταση 6 μέτρων από το router. Στο ίδιο σημείο το κινητό του πιάνει 2 από τις 5 ας πούμε μπάρες της ένδειξης. Θα έχει θέμα λέτε? Επίσης το συγκεκριμένο έχει μαζί control ή το παίρνεις χώρια? Εντάξει το MK δεν έχει κεραία αλλά ούτε και χάλια είναι. Δηλαδή σε νορμάλ απόσταση πιάνει σήμα κανονικά. Πάντως στα 6 μέτρα αν έχεις 2 γραμμές στο κινητό νομίζω έχει πρόβλημα το ρούτερ και εκπέμπει πολύ ασθενές σήμα wifi. Το δικό μου ΜΚ που το δοκίμασα στα 10 μέτρα από το ρούτερ και με 3 τοίχους ενδιαμεσα και έχει 2 γραμμές στις 5. Αν το βάλω στο ίδιο δωμάτιο πιάνει φουλ σήμα. Είναι ανάλογα το ρούτερ και ανάλογα τα εμπόδια (και τα υλικά, πχ άλλο ο τοίχος, άλλο το ξύλο, άλλο το μέταλο κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παίδες όσον αφορά την εμβέλεια του WiFi στο MK808B PLUS πόσο χάλια είναι τα πράγματα? Θέλω να το πάρω για έναν φίλο για να το βάλει στην κρεβατοκάμαρα του αλλά έχει μια απόσταση 6 μέτρων από το router. Στο ίδιο σημείο το κινητό του πιάνει 2 από τις 5 ας πούμε μπάρες της ένδειξης. Θα έχει θέμα λέτε? Επίσης το συγκεκριμένο έχει μαζί control ή το παίρνεις χώρια? Εχω το 808Β Plus στην κρεβατοκαμαρα σε αποσταση περιπου 7 μετρων απο ZTE ρουτερ, αυτο που δινει η HOL, ενδιαμεσα υπαρχει ενας τοίχος, το 808Β πιανει μια χαρα 3 απο τις 4 μπαρες και δεν εχει κανενα προβλημα με internet κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπερα, γνωριζετε καλο tv box για 4κ τηλεοραση?Με ενδιαφερει να μην κολαει και ας ειναι λιγο ποιο ακριβο Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @HexDec και @letom ευχαριστώ ήσασταν κατατοπιστικότατοι! Όσον αφορά το τηλεχειριστήριο? Πως το δουλεύουμε το μαραφέτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @HexDec και @letom ευχαριστώ ήσασταν κατατοπιστικότατοι! Όσον αφορά το τηλεχειριστήριο? Πως το δουλεύουμε το μαραφέτι?Ξέχασα να απαντήσω για το τηλεχειριστήριο. Δεν έχει στη συσκευασία (αυτό έλειπε με <$30 που κοστίζει). Το δουλέυεις είτε με τηλεχειριστήριο (air mouse) είτε με ασύρματο ποντίκι σαν αυτά των υπολογιστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts