pow Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η βέλτιστη βοήθεια που μπορεί να πάρει ένας υποψήφιος αγοραστής ενός προϊόντος είναι η άποψη κάποιου που το έχει δοκιμάσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν βοηθά και η άποψη κάποιου που εχει σχηματιστεί απο την ενημερωσή του για τα διάφορα προϊόντα από φορουμς, διαβάζοντας απόψεις άλλων χρηστών που έχουν το προϊόν κλπ, αρκεί βέβαια να το αναφέρει αυτό. Στο κατω κατω τη γνωμη του γραφει με σκοπό να βοηθήσει. Από εκεί και πέρα ο αγοραστής είναι αυτός που θα πρεπει να το ψαξει παραπανω, να διαβάσει και να ενημερωθεί για να παρει την αποφασή του. Οι πιο επιτυχημενες αγορες ειναι αυτες οπου πριν ο αγοραστης εχει διαβασει και ενημερωθει από πολλές πηγές. +1 :) Οι πληροφοριες δινονται για να βοηθησουμε ,δεν εχουμε σκοπο να παραπλανησουμε η να εχουμε κερδος απο την πωληση καποιον μηχανηματων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η βέλτιστη βοήθεια που μπορεί να πάρει ένας υποψήφιος αγοραστής ενός προϊόντος είναι η άποψη κάποιου που το έχει δοκιμάσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν βοηθά και η άποψη κάποιου που εχει σχηματιστεί απο την ενημερωσή του για τα διάφορα προϊόντα από φορουμς, διαβάζοντας απόψεις άλλων χρηστών που έχουν το προϊόν κλπ, αρκεί βέβαια να το αναφέρει αυτό. Στο κατω κατω τη γνωμη του γραφει με σκοπό να βοηθήσει. Από εκεί και πέρα ο αγοραστής είναι αυτός που θα πρεπει να το ψαξει παραπανω, να διαβάσει και να ενημερωθεί για να παρει την αποφασή του. Οι πιο επιτυχημενες αγορες ειναι αυτες οπου πριν ο αγοραστης εχει διαβασει και ενημερωθει από πολλές πηγές. Αυτο ακριβως φιλε μου εννοω,να λαμβανουμε υποψην εμπειριες απο ατομα που εχουν το εκαστοτε προιον,και φυσικα δεν εννοω μονο το παρων fora.Δυστηχως υπαρχουν πολλα παραδειγματα και αγοραστηκαν συσκευες,απο ατομα που απλα....εσπρωχναν....προιοντα,δινοντας ακυρες-λαθος πληροφοριες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχει πάρει κανείς το Nvidia shield TV box; Εντυπώσεις; Βλέπω υπάρχει στο amazon.de στα 199€. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχει πάρει κανείς το ; Εντυπώσεις; Βλέπω υπάρχει στο amazon.de στα 199€. Πολυ δυνατο μηχανακι φιλε μου,ειχα ενα για δοκιμη.Για games δεν το συζητω καν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Για το 3ο,το εχει. Για το 4ο,παιζει μια χαρα καποια εκδοση(δεν θυμαμαι πια ακριβως)αρκει να μην κανεις update σε αυτη.:) 4-μιλαμε μονο για android box ετσι?γιατι μια φορα που εβαλα το λαπτοπ στην τηλεοραση με hdmi σταματησε.για να λες εσυ ετσι θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 4-μιλαμε μονο για android box ετσι?γιατι μια φορα που εβαλα το λαπτοπ στην τηλεοραση με hdmi σταματησε.για να λες εσυ ετσι θα ειναι Ναι ...NovaGO 1.0.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 4-μιλαμε μονο για android box ετσι?γιατι μια φορα που εβαλα το λαπτοπ στην τηλεοραση με hdmi σταματησε.για να λες εσυ ετσι θα ειναι Εννοειται φιλε μου οτι μιλαω παντα εχοντας δοκιμαση πραματα. Και φυσικα εαν συνδεσεις το λαπτοπ στην τηλεοραση με hdmi δεν παιζει. Αυτο που λεει ο φιλος alex222800. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Με οτε tv go εχει βγαλει κανεις ακρη σε tv box? εαν μπορη καποιος να ανεβαση και το novago που παιζη σε ρουτ συσκευες γιατι τα αλλα σαιτ ειναι κατω και δεν μπρορω να την βρω πουθενα.ευχαριστω. Edited October 26, 2015 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ξερει κανενας που θα βρω οδηγιες και οτι αλλο χρειαζομαι για να αλλαξω ρομ σε ενα cs968 που εφαγε σκαλωμα και δεν ανοιγει με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Ξερει κανενας που θα βρω οδηγιες και οτι αλλο χρειαζομαι για να αλλαξω ρομ σε ενα cs968 που εφαγε σκαλωμα και δεν ανοιγει με τιποτα Ρίξε εδώ μία ματιά http://freaktab.com/forum/tv-player-support/rk3188-devices/cs968-cr11s-similar-sticks Εδώ μαζεμένα http://www.FreakTab.com/showthread.php?t=8518 Εγώ τού έχω βάλει από την αρχή αυτή πού το κάνει να φαίνεται σαν nexus 7 και τρέχει μια χαρά.... Edited October 27, 2015 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Ρίξε εδώ μία ματιά http://freaktab.com/forum/tv-player-support/rk3188-devices/cs968-cr11s-similar-sticks Εδώ μαζεμένα http://www.FreakTab.com/showthread.php?t=8518 Εγώ τού έχω βάλει από την αρχή αυτή πού το κάνει να φαίνεται σαν nexus 7 και τρέχει μια χαρά.... Ποια ειναι η καλυτερη ρομ κατα την γνωμη σου για το cs968. εμενα μου κανη νερα οταν το συνδεω με hdmi κατι σαν πιξελ που τρεμοπαιζουν.Bρηκα το novago και παιζη τελεια στο cs968. με το οτε tv go τι γινεται ρε παιδεια γτ εχω φιλο που μπορη να μου δωση κωδικους να το περασω στο cs968 Edited October 27, 2015 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εγω εχω αυτη που ειναι και ρουτ και με πολλα καλουδια https://www.entertainmentbox.com/droidsticks-latest-icecube-2-cs968-firmware-download/ Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Ποια ειναι η καλυτερη ρομ κατα την γνωμη σου για το cs968. εμενα μου κανη νερα οταν το συνδεω με hdmi κατι σαν πιξελ που τρεμοπαιζουν.Bρηκα το novago και παιζη τελεια στο cs968. με το οτε tv go τι γινεται ρε παιδεια γτ εχω φιλο που μπορη να μου δωση κωδικους να το περασω στο cs968 Δεν έχω δοκιμάσει πολλές. Την GEASS είχα βάλει αλλά είχα πολλά προβλήματα και έβαλα αυτή πού έχω τώρα. Αυτή έκατσε καλά και την κράτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Για να εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο θα πρεπει να αγορασεις το external keyboard helper pro απο το google play και να το ρυθμισεις αναλογα. Εγω αυτο χρησιμοποιω, δεν ξερω αν υπαρχει free εφαρμογη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Εχω το tv01ii και εχω βαλει το firmware ...T032_AP6330_public_20150327 Αλλα ....τραβλιζει τα περισοτερα βιντεο απο youtube κι αλλα σαιτ .Εχει καποιος περασει ποιο σταθερη rom χωρις τραβλησματα και προβληματα στο tv01ii και αν ναι, ποια? Edited October 27, 2015 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εχω το tv01ii και εχω βαλει το firmware ...T032_AP6330_public_20150327 Αλλα ....τραβλιζει τα περισοτερα βιντεο απο youtube κι αλλα σαιτ .Εχει καποιος περασει ποιο σταθερη rom χωρις τραβλησματα και προβληματα στο tv01ii και αν ναι, ποια? Υπάρχει περίπτωση να στο κάνει και λόγου hdmi καλώδιο.. Δοκίμασε ένα άλλο άμα έχεις εύκαιρο.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Υπάρχει περίπτωση να στο κάνει και λόγου hdmi καλώδιο.. Δοκίμασε ένα άλλο άμα έχεις εύκαιρο.. Δοκιμασα ,δεν εχει διαφορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τό pipo x8 και έχω μερικές ερωτήσεις! 1 Ξέρετε αν έχει tv tuner,αν όχι μπορώ να του προσθέσω? 2 έχει ράδιο. 3 τα windows που έχει είναι τα ίδια με του pc η με τα windows phone. (Νομίζω ότι διάβασα ότι τώρα τα 10 είναι ίδια και στα δύο.) Βασικά ενδιαφέρομαι για να το βάλω στο αμάξι λόγο ότι έχει και οθόνη αν κάποιος έχει να πρωτινή κάποιο άλλο ευπρόσδεκτο. Ευχάριστω Edited October 28, 2015 by tzeskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Να ενημερώσω ότι οι τελευταίες παρτίδες του MK808b plus που εστειλε/στελνει το banggood είναι με realtek 8723bs WiFi chip, το οποίο μάλλον είναι κλώνος ή τουλάχιστον διαφορετικό μηχάνημα από αυτό που στέλνουν τα υπόλοιπα μαγαζιά geekbuying, gearbest, οπότε μην προσπαθήσετε να περάσετε τις official Rom 109k4, 111k4 κλπ, καθώς και custom Rom όπως του finless γιατί δεν θα δουλεύει το WiFi. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Για σας Πριν μερικές μέρες άρχισε να έχει πρόβλημα το media player που έχω και έτσι άρχισα να ψάχνω για να τον αλλάξω. Ψάχνοντας έπεσα και σε αυτό το θέμα για android tv –box και xmbc, άγνωστα για μένα πριν από λίγες μέρες. Διάβασα αρκετές σελίδες για αυτό το θέμα και έβγαλα το συμπέρασμα ότι το UGOO UT3S θα με καλύψει καθώς έχει τον CPU 3288 με GPU Mali-T764 , δυνατό δίδυμο που θα καλύψει τις απαιτήσεις για παιχνίδια και έχει και H.265 hardware decoding. Πριν το παραγγείλω όμως θέλω και τι γνώμη σας. Το θέλω κυρίως για ταινίες, δεν έχω τηλεόραση 4Κ, επομένως θα βλέπω σε ανάλυση το πολύ 1080P. Δεύτερον για παιχνίδια για τα παιδιά μου και όχι μόνο. Τρίτων Youtube και internet Από εκεί και πέρα θα πάω μαθαίνοντας και κάνοντας, καθώς δεν ξέρω ούτε και το XMBC, πιστεύω να έχω μάθει τα σχετικά με το XBMC μέχρι να έρθει το Box. Οι ερωτήσεις μου: 1. Υπάρχει η έκδοση UGOO UT3S με RAM 2GB & ROM 16GB (101€) και αυτή με RAM 4GB & 32GB (148€). Αξίζει τα επιπλέον χρήματα η 32GB έκδοση και αν ναι που θα μου χρειαστεί η επιπλέον μνήμη; 2. Γνωρίζετε κάποια άλλη διαφορά που έχουν οι δύο αυτές εκδόσεις, το compare στο gearbest δεν βγάζει κάτι άλλο; 3. Έχει καλή υποστήριξη η UGOO με νέες εκδόσεις; Στο site της UGOO διαπίστωσα ότι έχει βγει η δοκιμαστική έκδοση android 5.1. 4. Μήπως κάποιο box με τον 8 core 3368 θα ήταν καλλίτερη επιλογή; 5. Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο, ή συμφωνείτε με την επιλογή μου; 6. Επιπλέον κάπου διάβασα ότι μπορεί να συνδεθούν τα gamepad του PS3 με κάποιο πρόγραμμα sisaxis ή κάπως έτσι, αλλά από τα πολλά που έχω διαβάσει δεν θυμάμαι που και αν επρόκειτο για το UGOO UT3S, γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; 7. Το συγκεκριμένο το έχει μεταξύ άλλων καταστημάτων το gearbest και geekbuying. Έχετε να προτείνετε κάποιο κατάστημα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ρίξε εδώ μία ματιά http://freaktab.com/forum/tv-player-support/rk3188-devices/cs968-cr11s-similar-sticks Εδώ μαζεμένα http://www.FreakTab.com/showthread.php?t=8518 Εγώ τού έχω βάλει από την αρχή αυτή πού το κάνει να φαίνεται σαν nexus 7 και τρέχει μια χαρά.... Δεν βρισκω τιποτα, δεν δουλευουν και κατι λινκ που εχει, πρεπει να κανω εγγραφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Δεν βρισκω τιποτα, δεν δουλευουν και κατι λινκ που εχει, πρεπει να κανω εγγραφη? Βαλε αυτη να ξενοιασεις. https://www.entertainmentbox.com/droidsticks-latest-icecube-2-cs968-firmware-download/ Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 η συγκεκριμένη έχει κάποιο πλεονέκτημα; σταθερότητα; καλύτερα χρώματα; ανάλυση; διαχείριση μνήμης; επιπλέον εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 η συγκεκριμένη έχει κάποιο πλεονέκτημα; σταθερότητα; καλύτερα χρώματα; ανάλυση; διαχείριση μνήμης; επιπλέον εφαρμογές; Για μενα ειναι η καλυτερη και ρουτ. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλημέρα σας. Θελει ενας φιλος να του παρω ενα οικονομικο tv box και αποφασισα για το beelink x2. αλλωστε δεν εχει απαιτησεις παρα το kodi να παιζει καλα. Εκτος απο κινα gearbest, everbuying, fastcardtech κτλ ξερετε μηπως καποια ευρωπαικη αποθηκη με stock για πιο γρηγορη παραλαβη? Σας ευχαριστω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts