kostas123464 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 καλησπέρα κωστα το έχω καμιά 20 ήμερες ένα θεματακι ειναι ότι σε μερικές ταινίες σε μερικά αρχεία τις παίζει με ελαφριά κωλύματα (ποιο αργή η κίνηση τις εικόνας) το κάνει και σε εσένα : Και με xbmc αλλα και με online streaming μεσω καποιου browser δεν εχω κανενα προβλημα. βεβαια το εχει σε αναληυση 720p μιας και η τηλεοραση που εχω στο δωματιο ειναι μικρη βεβαια και 1080p που το εχω δοκιμαση δεν εχει κανενα προβλημα. Δεν εχω δοκιμαση απο εξωτερικο σκληρο η καρτα μνημης αν αυτο εννοης αλλα ουτε εκει μου φενεται οτι εχει προβλημα. Παντως αμα θες το τσεκαρω και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Επιπρόσθετα, θα ήθελα να έχει 2 gb ram και, επειδή κάηκα με το cs968 που το έχασα σύντομα, να είναι δοκιμασμένο και να μην βγάζει προβλήματα. Τι προτείνετε; Επειδή έχω το ίδιο, έχει θέμα υπερθέρμανσης, έχει μία ψύκτρα της πλάκας που τουλάχιστον σε εμένα ήταν και κολλημένη λάθος πάνω στο chip, αν την αλλάξεις και και ανοίξεις τρύπες για εξαερισμό (γιατί εκτός των άλλων είναι ανάποδα μέσα η πλακέτα με την ψύκτρα προς τα κάτω) θα σου δουλέψει για κάμποσο ακόμη καιρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παρέλαβα ένα Beelink S82 Plus και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογές με το All in one toolbox->App2SD στην micro sd μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται από την συσκευή! Πως μπορώ να τις μεταφέρω; Μήπως κάποιος γνωρίζει;:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Και με xbmc αλλα και με online streaming μεσω καποιου browser δεν εχω κανενα προβλημα. βεβαια το εχει σε αναληυση 720p μιας και η τηλεοραση που εχω στο δωματιο ειναι μικρη βεβαια και 1080p που το εχω δοκιμαση δεν εχει κανενα προβλημα. Δεν εχω δοκιμαση απο εξωτερικο σκληρο η καρτα μνημης αν αυτο εννοης αλλα ουτε εκει μου φενεται οτι εχει προβλημα. Παντως αμα θες το τσεκαρω και αυτο. To πρόβλημα είναι στο xbmc θα πρέπει να ψάχνω σε κάθε ταινία ένα ένα την λίστα με τα αρχεία σε ποιο από τα αρχεία θα παίζει καλά και ας είναι 1080p ενώ θα τύχει στην ίδια ταινία με άλλο αρχείο με ανάλυση 720p να μην το παίζει σωστά .Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το xbmc ή τα αρχεία όλα δεν παίζουν σωστά ;με online streaming δεν έχω δοκιμάσει θα μου πεις κανένα καλό σάιτ για ταινίες με υποτίτλους ; στο xbmc ταινίες βλέπω στο genesis μήπως αυτό δημιουργεί το πρόβλημα ; μήπως υπάρχει κάτι άλλο να βάλω στο xbmc ; Ευχαριστώ!!! Edited June 26, 2015 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ice film , Chanel 1 ,navix Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καλημερα.Μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο καλό box για kodi;Με ενδιαφέρει να είναι wireless με δυνατή κεραία ,με full HD εικονα και να περνά 5καναλο ήχο μέσω ενισχυτη.Διαβαζοντας ένα μέρος του νήματος σκέφτομαι το minix neo.Καμια άλλη πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ice film , Chanel 1 ,navix Chanel 1 βγάζει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Chanel 1 βγάζει error Δοκίμασε Genesis/GO tv/GO movies Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Καλησπέρα, προσωπικά περνάω τα data των εφαρμογών στην microsd για να εξοικονομώ χώρο στην εσωτερική μνήμη του εργαλείου με το GL to SD Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση:) Απλά τα ¨τικάρω¨και τα μεταφέρει στην sd; Μήπως ξέρεις,γιατί κάποιες φορές όταν πατάω κάποια επιλογή ή όταν γυρίζω πίσω,μαυρίζει η οθόνη για 1"-2"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ανοίγεις την εφαρμογή και σου έχει αυτά που μπορείς να μεταφέρεις στην sd, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Αυτό είναι θέμα ram λογικά Η RAM είναι 2GB(και χωρίς κανένα πρόγραμμα) και επειδή έκανε τα ίδια και σε άλλο tv box ενός φίλου που το δοκιμάσαμε παλαιότερα κάτι άλλο φταίει,αλλά τι:confused: Το hdmi να το έχω στο αυτόματο 720p/60 ή στο 1080p/60 που είναι η tv μου(Philips 42"-7ετίας); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Για android tv box ποια έκδοση kodi να προτιμήσω arm ή x86 και ποια η διαφορά τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Για android tv box ποια έκδοση kodi να προτιμήσω arm ή x86 και ποια η διαφορά τους; η διαφορά έχει να κάνει με το σύστημα που έχεις , λογικά θα είναι arm , εκτός αν ξέρεις ότι έχει intel επεξεργαστή οπότε θες το χ86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 η διαφορά έχει να κάνει με το σύστημα που έχεις , λογικά θα είναι arm , εκτός αν ξέρεις ότι έχει intel επεξεργαστή οπότε θες το χ86 Σε ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Chanel 1 βγάζει error πως να το κάνω να λειτουργήσει υπάρχει κάποια ιδέα από εσάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Παιδιά εχω τρελό θεμα με το mx3 tvbox .Μου βγαζει οτι εχει σημα ιντερνετ αλλα δεν μπορεί να μπει με τίποτα (και με wifi και με ethernet)τρώει τρελό κόλλημα εάν καταφέρει να μπει σέρνεται. Εδω και τρεις ημερες μου έκαναν απο την wind κάποιες ρύθμισης στο ρουτερ και μου ανέβηκε κάπως η ταχυτητα,λέτε να φταίει αυτό;Βέβαια οι άλλες συσκευές μου μπαίνουν κανονικά εκτός απο το κινητο μου που τρώει και αυτό κάποια κολληματα μεχρι να μπει,βέβαια αν μπει εχει πολυ καλη ταχυτητα. Δεν ξέρω τι να κάνω,καμία βοήθεια; Να φταίει το ρουτερ; Αλλα γιατι μονο σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 παιδια θελω να αγορασω ενα κουτακι για xbmc αλλα να υποστηριζει και hevc σκεφτομαι για αυτο εδω http://www.gearbest.com/tv-box/pp_94470.html υπαρχει κατι καλυτερο ή αυτο ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Παιδιά έχω μια απορία ένα μηχάνημα τετραπύρηνο με 2g ram είναι δυνατότερο από άλλο με επεξεργαστη ,intel με 2 ram ποιο είναι καλύτερο για αντροιντ και Κοντι και για ταινιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 παιδια θελω να αγορασω ενα κουτακι για xbmc αλλα να υποστηριζει και hevc σκεφτομαι για αυτο εδω http://www.gearbest.com/tv-box/pp_94470.html υπαρχει κατι καλυτερο ή αυτο ειναι οκ? Γνώμη μου,για XBMC-KODI μην πάρεις με 1GB RAM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Παιδιά έχω μια απορία ένα μηχάνημα τετραπύρηνο με 2g ram είναι δυνατότερο από άλλο με επεξεργαστη ,intel με 2 ram ποιο είναι καλύτερο για αντροιντ και Κοντι και για ταινιες Με 1 gb δεν πας πουθενά.... καλύτερο να περιμένεις ...βγήκαν τα νέα cpu...rk3368 και amlogic s905 ( για full υποστήριξη του hevc !! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Με 1 gb δεν πας πουθενά.... καλύτερο να περιμένεις ...βγήκαν τα νέα cpu...rk3368 και amlogic s905 ( για full υποστήριξη του hevc !! ) Δηλαδη δεν θα δουλευει καθολου καλα με αυτο το kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δηλαδη δεν θα δουλευει καθολου καλα με αυτο το kodi? εάν το θέλεις για και να εξάμηνο ...το hevc ειναι το μέλλον ΑΛΛΑ χρειάζεται καλό μηχάνημα (καλό cpu,gpu) για 1080p και πάνω ....μνημη οπουδήποτε 2 gb! θα έλεγα και η rom να είναι τουλάχιστον 16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 (edited) τι μου προτεινετε μεχρι 70 euro? επισης το http://www.gearbest.com/tv-box/pp_94470.html υποστηριζει hevc μεχρι 1080 οπως λεει το οποιο με καλυπτει, το οτι εχει 1 gb ραμ σε τι θα επηρεασει ομως δεν καταλαβα? Edited July 23, 2015 by billyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 τι μου προτεινετε μεχρι 70 euro? επισης το http://www.gearbest.com/tv-box/pp_94470.html υποστηριζει hevc μεχρι 1080 οπως λεει το οποιο με καλυπτει, το οτι εχει 1 gb ραμ σε τι θα επηρεασει ομως δεν καταλαβα? δες αυτά http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_189252.html ,http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html και με 11 euro πάνω http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_211700.html (με τον ολοκαίνουριο rk 3368 ...) πιστεύω αξίζει να τα δώσεις για το τελευταίο ...θα σου παίζει ΤΑ ΠΆΝΤΑ!! και με Android 5.1.1 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 μια πρόταση για κουτάκι με 2gb και αν γίνεται με DVB-T2, από κίνα, value for money, και future proof....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 δες αυτά http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_189252.html ,http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html και με 11 euro πάνω http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_211700.html (με τον ολοκαίνουριο rk 3368 ...) πιστεύω αξίζει να τα δώσεις για το τελευταίο ...θα σου παίζει ΤΑ ΠΆΝΤΑ!! και με Android 5.1.1 !! Υπομονή ώσπου να μπορούμε να βάλουμε λεφτά στο PayPal Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts