Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ή και εάν δεν έχεις την πρεμούρα του αμέσως, παρακολουθείς τις καταστάσεις, ξέρεις του πότε και από που να πάρεις X88 King, το παίρνεις με EU plug, pdm (παράδοση σε 10-12 μέρες με κούριερ στο σπίτι σου) και τελικό κόστος 76 ευρώ;):D Του βάζεις και την 0.4.0 και πετάει.

Μετά άσε οι άλλοι να λένε:cool:

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1316

• makis1024

570

• ath156

1856

Και καλό είναι κάθε συσκευή σας να έχει έξοδο spdif. Δεν είναι πολυτέλεια. Ακόμα και να μην έχεις ηχοσύστημα/ηχομπάρα τώρα που να την χρησιμοποιήσεις, μπορεί πιθανότατα να έχεις μελλοντικά. Και δεν μιλάω μόνο για TVbox, αλλά και για TV (που μάλλον πλέον όλες έχουν) κλπ

Μόλις προχθές πήρα ηχομπάρα (2.1) για συγγενή μου που σε 46άρα Samsung TV τα έπαιξαν τα ηχεία της και άρχισαν να "ψιλοτσιρίζουν" (υποθέτω θέμα μεμβρανών - μοντ.2010-εξαιρετικό κατά τα άλλα). Λύση που συνδέθηκε με την TV, όμως κάλλιστα θα μπορούσε να πάει και στο παλιό και εξαιρετικό Beelink GT1 2/16 (μοντ.2016) που επίσης έχει έξοδο spdif.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Έστειλα email στην εταιρία ελπίζοντας σε θαύμα.Αυτό δεν είναι το email;Άνετα το ξανάπαιρνα,θα το σκεφτώ σοβαρά. andy.kong@b2gos.com

Έστειλα email στην εταιρία ελπίζοντας σε θαύμα.Αυτό δεν είναι το email;Άνετα το ξανάπαιρνα,θα το σκεφτώ σοβαρά. andy.kong@b2gos.com

Ναι αυτό είναι τι να σου πω τώρα άμα απαντήσοουν καλώς εάν δεν απαντήσουν γιατί έπεσες τώρα και Σάββατο αν δεν έχεις απάντηση μέχρι ας πούμε την Τετάρτη στείλε ακόμα ένα και αυτή τη φορά γράψε ότι ζητάς και inquiry για να τους ψαρώσεις αν πέσουν στη λούμπα γιατί και αυτοί τσακαλάκια είναι.

Edited by xloupas
Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Δηλαδή τώρα τι ερώτηση είναι αυτή? Και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν ποδήλατο:lol:

Μάλλον ενοχλεί ότι το Χ88 King που είναι αρκετά οικονομικότερο πλέον από GT King και το AM6, τα χτυπάει πλέον στα ίσια.

Και ναι χάρις στον Vortex. Μήπως πρέπει να απολογηθούμε κιόλας?:lol:

Παντως αν νομιζεις οτι η απαντηση με την γιαγια σου ειναι σχετικη με αυτο που ρωτησα τοτε μαλλον ... πλανασαι πλανην οικτραν !

Καλα το εχουμε καταλαβει ολοι εδω μεσα οτι ΜΟΝΟ οτι παιρνεις εσυ ειναι τα καλυτερα και τα πιο VFM μποξακια...!

Ολοι οι αλλοι απλα δεν .. υπαρχουμε!!!

Η ερωτηση μου παντως ηταν πολυ απλη και ενω ο @xloupas τοποθετηθηκε πολυ καλα εσυ εσπευσες για ακομη μια φορα να μας πεις τα ...δικα σου!

Και ενοχλει ποιον ... εμενα που ειναι αρκετα οικονομικοτερο !!!

Χα χα χα χα χα χα !!!

Φυσικα θα ατειευεσαι!

Αρε ... να παρακαλατε να μην κλεισει καμια ugoos γιατι μετα μας βλεπω ολους να παιζουμε ... τενις με τους γειτονες μας με αυτα (μποξακια) !!! :lol::lol::lol:

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

λ

https://www.mecoolonline.com/products/2021-mecool-newest-android-tv-10-box-km6-powered-by-amlogic-s905x4-av1-supported-4gb-ram-32gb-rom-1

Nα μία καλή περίπτωση που θα έρθει λογικά ως ΄΄αντίπαλο δέος΄΄ του mibox s.

Aν είναι unroot (που λογικά θα είναι ) + 1000άρα ethernet και on of κουμπί

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αρε ... να παρακαλατε να μην κλεισει καμια ugoos γιατι μετα μας βλεπω ολους να παιζουμε ... τενις με τους γειτονες μας με αυτα (μποξακια) !!! :lol::lol::lol:

Δηλαδή για να καταλάβω "μετά την ugoos το χάος"? Κατά το δόγμα του Λουδοβίκου του ΙΕ "μετά από εμένα το χάος"?:lol:

Και εγώ δηλαδή που συνειδητά έχω την εξαιρετική custom rom του superceleron από το 2017 στο εξαιρετικό Beelink GT1 2/16, ενώ υπάρχει πορτ αυτής των ugoos, να πάω να παίξω τένις με αυτό? Ο άλλος φίλος που έχει εδώ και τόσο καιρό την Spartan rom στο GT King και δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος τι να κάνει? Το ότι ο Alvatech πρωτοπόρησε με όλα αυτά τα προσωρινά TWRPs (και custom roms βέβαια) που τις χρησιμοποιούν οι ρώσοι για να βγάλουν και δικές τους εκδόσεις να τον απαξιώσουμε και αυτόν? (ο "respected Alvatech" όπως αναφέρονται σε αυτόν οι Ρώσοι). Και το ότι το breakthrough για καινούργιες custom roms στα S912 την έκανε ένας Βιετναμέζος? Θα μπορούσα να αναφέρομαι για ώρα σε αντίστοιχα παραδείγματα.

Αντί λοιπόν να συμμαζευτεί η κατ' ελάχιστον ατυχής έκφραση "σκουπίδια" συλλήβδην για τα κουτιά των άλλων (και λέω ατυχής διότι αυτό θέλω να πιστεύω, αλλιώς είναι άκρως προσβλητική για την κρίση των άλλων) το συνεχίζεις? Και ποιος είναι λάθος εδώ? Εγώ που αναφέρομαι στα κουτιά που έχω ή εσείς (που τυχαίνει να έχετε το ίδιο κουτί με τον φίλο που χρησιμοποίησε την έκφραση "σκουπίδια") που αναφέρεστε στα κουτιά που έχουμε κάποιοι άλλοι? Που δεν τα έχετε κιόλας:confused:

Σταματώ εδώ και επειδή ξέρω ότι θέλεις να έχεις πάντοτε τον τελευταίο λόγο δεσμεύομαι να μην απαντήσω ότι και να πεις. Άλλωστε θα κουράσουμε για μία ακόμη φορά. Και αυτή τη φορά για "σκουπίδια":(

Ή και εάν δεν έχεις την πρεμούρα του αμέσως, παρακολουθείς τις καταστάσεις, ξέρεις του πότε και από που να πάρεις X88 King, το παίρνεις με EU plug, pdm (παράδοση σε 10-12 μέρες με κούριερ στο σπίτι σου) και τελικό κόστος 76 ευρώ;):D Του βάζεις και την 0.4.0 και πετάει.

Μετά άσε οι άλλοι να λένε:cool:

Μηπως ειναι πολλα τα 76€ σε συγκριση με το gt-king?

Μηπως ειναι πολλα τα 76€ σε συγκριση με το gt-king?

Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και με τα δικά του κριτήρια. Και όπως είπα δεν χρειάζεται να απολογηθεί κανείς σε κανέναν για τις επιλογές του. Προσωπικά αποφάσισα το X88 King παρόλο που έχω σε εξαιρετική εκτίμηση την Beelink (δες προηγούμενο ποστ μου για GT1 2/16). Όταν το παρήγγειλα το πήρα 76 ευρώ ενώ το GT King εάν θυμάμαι καλά έβγαινε τότε 105 ευρώ. Κατά την άποψή μου δεν άξiζε να δώσω αυτή την διαφορά (πέρα από το ότι το X88 King έχει και μνήμη 128 GB - που ομολογουμένως δεν ήταν το καθοριστικό κριτήριο επιλογής - αλλά οι εξαιρετικές κριτικές που είχα δει).

Έχω δε πει ότι ήθελα ένα κουτί με S922 έτσι για να συμπληρώσω την γκάμα των Amlogic κουτιών. Δεν το χρειαζόμουν ούτε ήταν αναγκαίο. Εξακολουθώ δε και πιστεύω ότι για την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ένα με S905X3 είναι υπεραρκετό και πολλές φορές Vfm.

Πολλά δεν είναι τα 76€ για το συγκεκριμένο μηχάνημα , γιατί πρέπει να αναλογιστείς ότι παίρνεις επεξεργαστή s922x , δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τα 45€-55€ που δίνεις για τα μποξάκια με τον s905x3. Αλλά αξίζει όμως και να αναλογιστείς αφού δίνω που δίνω 76€ για το X88 king , γιατί να μην δώσω 96€ να πάρω το gt king ; Εφόσον ξέρω και έχω δει δείγματα γραφής από την Beelink ότι βγάζουν αξιοπρεπέστατα και αξιόπιστα boxάκια με μέτριο λογισμικό. Μποξάκια Beelink του 2016 παίζουν ακόμα και σήμερα μια χαρά χωρίς προβλήματα. Δεν λέω ότι τα X88 king δεν θα παίζουν το 2026 , αλλά πιστεύω περισσότερες πιθανότητες θα έχει το gt king να παίζει το 2026. Χωρίς βέβαια να αποκαλώ το X88 king σκουπίδι. Βέβαια το 96€ ισχύει όταν βγει ένα flash deal , η ένα κουπόνι για το gt king , όπως το 76€ ισχύει και για το X88 king σε προσφορά . Τώρα το gt king έχει 105€. Edited by makis1024

Vradio οτι καλύτερο παγκοσμίως και ελληνικό..
Καλημέρα. Σε Android TV (mi box s) δεν είναι διαθέσιμο

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Δηλώνω εντελώς άσχετος με ATV, εφόσον χρησιμοποιώ μόνο AOSP. Παρόλα αυτά υποθέτω ότι δεν το βρίσκεις στο Play Store. Όμως (εάν δεν κάνω λάθος) μπορείς με sideloading να εγκαταστήσεις και άλλες εφαρμογές. Δοκίμασες να το κατεβάσεις από εδώ

https://apkpure.com/vradio-online-radio-player-radio-recorder/com.ilv.vradio και δεν εγκαθίσταται? Βέβαια κάποιος πιο έμπειρος στο ATV μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα:)

Ίσως σε βοηθήσει και αυτό το λινκ

https://www.androidpolice.com/2021/02/23/how-to-sideload-any-application-on-android-tv/

Edited by ath156

Καλημέρα ,κατέβασε το xplore στο mi box, πάνε apkpure σ ένα pic κατέβασε το και μ ένα usb πάρε το .apk και μέσω του xplore κάνε το εγκατάσταση

Sent from my iPad using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα ,κατέβασε το xplore στο mi box, πάνε apkpure σ ένα pc κατέβασε το και μ ένα usb πάρε το .apk και μέσω του xplore κάνε το εγκατάσταση

Το Sideloading παλεύεται.

Το να είναι παντελώς δύσχρηστη η εφαρμογή ή να πρέπει να κουμπώσω ποντίκι επάνω για να κάνω δουλειά δεν παίζει.

Θα στείλω μήνυμα στον developer αν είναι στα πλάνα του

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το Sideloading παλεύεται.

Το να είναι παντελώς δύσχρηστη η εφαρμογή ή να πρέπει να κουμπώσω ποντίκι επάνω για να κάνω δουλειά δεν παίζει.

Θα στείλω μήνυμα στον developer αν είναι στα πλάνα του

Αυτό δεν ισχύει ή δεν βολεύει? "Shield TV app on android makes your phone a TouchPad."

Είναι από το λινκ που είχα βάλει.

Ποιο άλλο πρόγραμμα υπάρχει πέρα από το Cinema HD v2 και Popcorn Time ???

Το CyberFlix TV δεν μου δουλεύει καθόλου

Εναλλακτικά...

1: Εγκατάσταση του TorrServe (googlit) ..επιλογή ενός player που να μπορεί να ψάξει για υπότιτλους μεσο internet πχ mx, bs player κτλ

2: Ανοίγουμε μεσο browser το αγαπημένο μας tracker και επιλέγουμε την ταινία, σειρά,video που θέλουμε να δούμε

3 : Πατάμε play στο μενού που θα εμφανιστεί αφού επιλέξουμε το torrent

4: Αφού ξεκινήσει το video να παίξει ψάχνουμε για υπότιτλους μεσο του player !

Καλη θέαση ...

Αυτό δεν ισχύει ή δεν βολεύει? "Shield TV app on android makes your phone a TouchPad."

Είναι από το λινκ που είχα βάλει.

Έκανα δουλειά τελικά με το open radio και το radio line.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Δηλαδή για να καταλάβω "μετά την ugoos το χάος"? Κατά το δόγμα του Λουδοβίκου του ΙΕ "μετά από εμένα το χάος"?:lol:

Και εγώ δηλαδή που συνειδητά έχω την εξαιρετική custom rom του superceleron από το 2017 στο εξαιρετικό Beelink GT1 2/16, ενώ υπάρχει πορτ αυτής των ugoos, να πάω να παίξω τένις με αυτό? Ο άλλος φίλος που έχει εδώ και τόσο καιρό την Spartan rom στο GT King και δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος τι να κάνει? Το ότι ο Alvatech πρωτοπόρησε με όλα αυτά τα προσωρινά TWRPs (και custom roms βέβαια) που τις χρησιμοποιούν οι ρώσοι για να βγάλουν και δικές τους εκδόσεις να τον απαξιώσουμε και αυτόν? (ο "respected Alvatech" όπως αναφέρονται σε αυτόν οι Ρώσοι). Και το ότι το breakthrough για καινούργιες custom roms στα S912 την έκανε ένας Βιετναμέζος? Θα μπορούσα να αναφέρομαι για ώρα σε αντίστοιχα παραδείγματα.

Αντί λοιπόν να συμμαζευτεί η κατ' ελάχιστον ατυχής έκφραση "σκουπίδια" συλλήβδην για τα κουτιά των άλλων (και λέω ατυχής διότι αυτό θέλω να πιστεύω, αλλιώς είναι άκρως προσβλητική για την κρίση των άλλων) το συνεχίζεις? Και ποιος είναι λάθος εδώ? Εγώ που αναφέρομαι στα κουτιά που έχω ή εσείς (που τυχαίνει να έχετε το ίδιο κουτί με τον φίλο που χρησιμοποίησε την έκφραση "σκουπίδια") που αναφέρεστε στα κουτιά που έχουμε κάποιοι άλλοι? Που δεν τα έχετε κιόλας:confused:

Σταματώ εδώ και επειδή ξέρω ότι θέλεις να έχεις πάντοτε τον τελευταίο λόγο δεσμεύομαι να μην απαντήσω ότι και να πεις. Άλλωστε θα κουράσουμε για μία ακόμη φορά. Και αυτή τη φορά για "σκουπίδια":(

Χμμ...

Η ερωτηση μου ηταν απλη ...

Δεν ζητησα απο κανεναν να απολογηθει γιατι το αγορασε (!) και δεν ειπα πουθενα την λεξη ''σκουπιδια'' ουτε την υπονοησα...!

Αυτο που υπονοησα παντως ηταν παρα πολυ ξεκαθαρο !

Ο @xloupas (σαν ενας απο αυτους που το αγορασαν) προς τιμην του παραδεχτηκε την ... αληθεια !

Και η αληθεια ειναι ξεκαθαρη !

No ugoos port ... No good rom !

Αραγε και εσυ μια τετοια δεν εχεις ;

Εσυ ομως απ'οτι βλεπω συνεχιζεις το ... παραμιλημα!

Τι σχεση αραγε εχουν ολα αυτα τα ''ωραια'' που ειπες για τον Λουδοβικο τον ΙΕ , τον respected Alvatech , τον Spartan και τον Βιετναμεζο με το συγκεκριμενο μποξακι και την ερωτηση μου ;

Βγαλανε και αυτοι καποιο λογισμικο για το X88 king και δεν ξερω ; !

:confused:

Χμμ...

Η ερωτηση μου ηταν απλη ...

Δεν ζητησα απο κανεναν να απολογηθει γιατι το αγορασε (!) και δεν ειπα πουθενα την λεξη ''σκουπιδια'' ουτε την υπονοησα...!

Αυτο που υπονοησα παντως ηταν παρα πολυ ξεκαθαρο !

Ο @xloupas (σαν ενας απο αυτους που το αγορασαν) προς τιμην του παραδεχτηκε την ... αληθεια !

Και η αληθεια ειναι ξεκαθαρη !

No ugoos port ... No good rom !

Αραγε και εσυ μια τετοια δεν εχεις ;

Εσυ ομως απ'οτι βλεπω συνεχιζεις το ... παραμιλημα!

Τι σχεση αραγε εχουν ολα αυτα τα ''ωραια'' που ειπες για τον Λουδοβικο τον ΙΕ , τον respected Alvatech , τον Spartan και τον Βιετναμεζο με το συγκεκριμενο μποξακι και την ερωτηση μου ;

Βγαλανε και αυτοι καποιο λογισμικο για το X88 king και δεν ξερω ; !

:confused:

ανέφερα ότι όντως με τη στοκ ρομ δεν αξίζει ίσως κάποια στιγμή με μία άλλη αναβάθμιση να αξίζει σε στοκ αλλά δεν είναι το μόνο σχεδόν η πλειοψηφία είναι έτσι, οπότε φίλε να είσαι ακριβοδίκαιος και να μην κάνεις επιλογή σε κάτι που θα αναφέρει κάποιος όλα αυτά χωρίς καμία δόση ειρωνείας.

γιατί όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ φιλαράκι αν δεν έχεις Nvidia shield TV δεν πας πουθενά "Βρασίδας*

Edited by xloupas

ανέφερα ότι όντως με τη στοκ ρομ δεν αξίζει ίσως κάποια στιγμή με μία άλλη αναβάθμιση να αξίζει σε στοκ αλλά δεν είναι το μόνο σχεδόν η πλειοψηφία είναι έτσι, οπότε φίλε να είσαι ακριβοδίκαιος και να μην κάνεις επιλογή σε κάτι που θα αναφέρει κάποιος όλα αυτά χωρίς καμία δόση ειρωνείας.

γιατί όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ φιλαράκι αν δεν έχεις Nvidia shield TV δεν πας πουθενά "Βρασίδας*

Μα ακριβως και εγω αυτο λεω και μαλιστα χωρις καμια ... ειρωνια !

''σχεδόν η πλειοψηφία είναι έτσι'' !!!

Ακριβως!

Και που βασιζονται ολα αυτα...!

Σε λογισμικο της ... ugoos !

Και απορω πως αφου και ο συγκεκριμενος τυπος χρησιμοποιει το ιδιο λογισμικο που εχει βαση την ugoos λεει λογια !!!

Βεβαια αυτο δεν αφορα εσενα απλα το αναφερω!

Εξαλλου τα εχουμε ξαναπει...

Το MONO κριτηριο αγορας τον περισσοτερων απο αυτα τα κουτακια ειναι πλεον τα ρωσικα λογισμικα τους!

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε!

Τωρα για το Nvidia shield TV ...

Εχω τοποθετηθει απο την αρχη οτι ειμαι καθετα αντιθετος με αυτην την λογικη γιατι αφενος δεν ειμαι λατρης του ATV και αφετερου η τιμη ξεφευγει απο την λογικη του ... tv box !

Ομως η αλειθεια ειναι μια...

Οτι κανενα μα κανενα απο ολα αυτα τα μποξακια δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης της Nvidia !

Κατι αντιστοιχο ομως ισχυει και με ολα τα υπολοιπα...

Το hardwre του X88 king δεν ειναι με την καμια ιδιο με τα ακριβοτερα αντιστοιχα μοντελα!

Ενας πυκνωτης , μια αντισταση μια κολληση η μια ψυκτρα δειχνουν πολλα σε ολα αυτα τα μηχανακια!

Και οχι μονο του X88 king αλλα οπως πολυ ευστοχα ειπες... σχεδον ολων !

:)

Μα ακριβως και εγω αυτο λεω και μαλιστα χωρις καμια ... ειρωνια !

''σχεδόν η πλειοψηφία είναι έτσι'' !!!

Ακριβως!

Και που βασιζονται ολα αυτα...!

Σε λογισμικο της ... ugoos !

Και απορω πως αφου και ο συγκεκριμενος τυπος χρησιμοποιει το ιδιο λογισμικο που εχει βαση την ugoos λεει λογια !!!

Βεβαια αυτο δεν αφορα εσενα απλα το αναφερω!

Εξαλλου τα εχουμε ξαναπει...

Το MONO κριτηριο αγορας τον περισσοτερων απο αυτα τα κουτακια ειναι πλεον τα ρωσικα λογισμικα τους!

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε!

Τωρα για το Nvidia shield TV ...

Εχω τοποθετηθει απο την αρχη οτι ειμαι καθετα αντιθετος με αυτην την λογικη γιατι αφενος δεν ειμαι λατρης του ATV και αφετερου η τιμη ξεφευγει απο την λογικη του ... tv box !

Ομως η αλειθεια ειναι μια...

Οτι κανενα μα κανενα απο ολα αυτα τα μποξακια δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης της Nvidia !

Κατι αντιστοιχο ομως ισχυει και με ολα τα υπολοιπα...

Το hardwre του X88 king δεν ειναι με την καμια ιδιο με τα ακριβοτερα αντιστοιχα μοντελα!

Ενας πυκνωτης , μια αντισταση μια κολληση η μια ψυκτρα δειχνουν πολλα σε ολα αυτα τα μηχανακια!

Και οχι μονο του X88 king αλλα οπως πολυ ευστοχα ειπες... σχεδον ολων !

:)

Δεν διαφωνούμε σε τίποτα απλά είδες που ήταν η παρατήρηση μου και όντως το ανέφερες, Και για να μην κρυβόμαστε γενικώς πίσω από το δάχτυλό μας και θα μιλήσω για μένα τι έκανα και τι κάνω εγώ αν και έχει περάσει και το shield τα χέρια μου έτσι, έμπαινα freaktab και ακόμα μπαίνω έκανα έρευνα στα νήματα ποιο έχει την περισσότερη κυκλοφορία σε ερωτήσεις απαντήσεις ποιο έχει τα λιγότερα προβλήματα και αναλόγως προετοιμαζόμουν για την επόμενη μου αγορά.

Και κάτι τελευταίο ούτε αντιπαλότητες ούτε τίποτα όλοι μα όλοι μας είμαστε κερδισμένοι από το port που βγήκε, και την ποιότητα που ανέφερες στα υλικά φυσικά και είναι ένα πράγμα το οποίο το πληρώνεις για αυτό και βλέπεις το ένα κάνει 50 και 80 και το άλλο έχει 200 και για το shield αναφέρομαι, τι θέλεις πάλι ποιότητα σε λίγο πιο φθηνό πήγαινε σε minix το πρώτο μου ήταν mix στικάκι διπύρηνο κι όμως με προγενέστερο της tronsmart η ποιότητα της minix ήταν αρκετά επίπεδα πάνω όπως και η τιμή του και στα μεταγενέστερα μοντέλα της.

Αυτά παλικάρια Καλή συνέχεια σε όλους.

Δεν έχω ακούσει κάτι αλλά ένα που ήρθε από TOMTOP και οκτώ από Banggood ήρθαν και ήταν μια χαρά γνήσια , μπορεί να είχε το ένα 1.1 official το άλλο είχε πάρει την 1.3 το παράλλο την 1.4 και το τελευταίο ήρθε με την τελευταία 1.5 όλα όμως πήραν με αναβάθμιση OTA την τελευταία 1.5 που βασίζεται στην 0.4.0 xωρίς να ακουμπήσουν οι χρήστες ούτε BCM ούτε ubt , όλα μέσω OTA. Μεγάλη υπόθεση όταν απευθύνεσαι σε χρήστες που δεν έχουν γνώση περί φλασαρίσματος , απομακρυσμένα. Ούτε να εξηγείς ούτε τίποτα plug and play. Φυσικά δεν τους πείραξε ότι με την 1.4 κλείδωσε ο bootloader , γιατί πρώτον δεν ήξεραν και ούτε θα χρειαστούν να φλασάρουν custom rom και δεύτερον για να συνδέσουν το tv Box στο wifi πληρώναν κάποιον για να τους κάνει την δουλειά , ο κλειδωμένος bootloader θα τους πειράξει; Εδώ το τελευταίο που ήρθε.MVIMG-20210325-161155.jpg Edited by makis1024