Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα.

Το Amazon Fire stick είναι 100% εγγυημένο για Netflix. Είναι πιστοποιημένο και προσωπικά το έχω 2 χρόνια και δεν κάνει κιχ.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Αυτό είναι πολύ καλό... Ταινίες από δίσκο έχεις δοκιμάσει να παίξεις ;

Αυτό το https://www.ebay.com/c/120...id352863465859 θα κάνει την δουλειά ;

Αλλά πάλι, αν βλέπει μόνον FAT32 δεν θα μπορούν να μπουν ταινίες μεγαλύτερες σε μέγεθος.....

Αλλά πάλι, αν βλέπει μόνον FAT32 δεν θα μπορούν να μπουν ταινίες μεγαλύτερες σε μέγεθος.....

Βλέπω έχεις ποστάρει ήδη εδώ και βδομάδες στο θέμα του Fire stick και προτείνεις εσύ αυτό το usb adapter σαν να το έχεις ήδη δοκιμάσει.

Επίσης υπάρχει εκεί πρόταση για άλλο adapter.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εάν γυρίσεις σε ntfs σε ποπκόρν θα παίξει. Όπως έγινε και σε εμένα.

Σε όσους έχουν κουτιά με amlogic θα πρότεινα να έχουν στην άκρη σε sd μία εγκατάσταση του coreelec. Αφενός μεν για να το δοκιμάσουν κυρίως όμως και ως διαγνωστικό εργαλείο. Σε περίπτωση που μπρικάρουν το κουτί τους (κυρίως half bricked) με την εν λόγω καρτούλα συνήθως μπορούν να το ξεκινήσουν και να έχουν Kodi μέχρι να βρουν μία λύση για το Android.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Βλέπω έχεις ποστάρει ήδη εδώ και βδομάδες στο θέμα του Fire stick και προτείνεις εσύ αυτό το usb adapter σαν να το έχεις ήδη δοκιμάσει.

Επίσης υπάρχει εκεί πρόταση για άλλο adapter.

Δεν το έχω δοκιμάσει απλώς δεν έχω πολλά χρήματα και αν πάρω κάτι θα ήθελα να είναι σίγουρα καλό.

Ο λόγος που πρότεινα το usb adapter είναι γιατί κάποιος ρώτησε κάτι ανάλογο και το είχα ψάξει.

Δεν είχα δει όμως τότε το ότι ασχέτως με τον adapter το firestick δεν βλέπει δίσκους με ntfs...

Πρέπει να απολογηθώ για κάτι ; Πιο το νόημα του σχολίου σου ;

Δεν το έχω δοκιμάσει απλώς δεν έχω πολλά χρήματα και αν πάρω κάτι θα ήθελα να είναι σίγουρα καλό.

Ο λόγος που πρότεινα το usb adapter είναι γιατί κάποιος ρώτησε κάτι ανάλογο και το είχα ψάξει.

Δεν είχα δει όμως τότε το ότι ασχέτως με τον adapter το firestick δεν βλέπει δίσκους με ntfs...

Πρέπει να απολογηθώ για κάτι ; Πιο το νόημα του σχολίου σου ;

Ότι Ίσως είναι καλύτερα να ανταλλάξεις απόψεις με τα άλλα παιδιά που είναι πιο ψαγμένοι στο θεμα του στικ.

Amazon Fire stick 4k max

Ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό το cinema έχει πολλές διαφημίσεις και το cyberflix δεν μου βρίσκει και πολλά links. Κάι τα 2 τα έχω στην τελευταία version. Εχετε να προτείνετε κανένα άλλο να βλέπω καμιά ταινία με real debrid?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό το cinema έχει πολλές διαφημίσεις και το cyberflix δεν μου βρίσκει και πολλά links. Κάι τα 2 τα έχω στην τελευταία version. Εχετε να προτείνετε κανένα άλλο να βλέπω καμιά ταινία με real debrid?

Τελευταίες μέρες δοκιμάζω και το stremio με επιτυχία μπορώ να πω, αν και έχει τα θεματακια του. Πχ επιλέγω την ίδια ταινία και επεισόδιο σε δύο διαφορετικά μποξακια την ίδια στιγμή και στο ένα βρίσκει πολλα λινκ, στο άλλο 2-3. Αλλά γενικότερα έχει πολύ εύκολη ταχυτατη πλοήγηση και καλή ελληλεπιδραση με trakt. Δεν βρήκα μόνο αν κάπου μπαίνει και του χρειάζεται το real debrid όπου έχω λογαριασμό.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έχω γράψει τόσες φορές και θα το γράψω ακόμα μια. Κατεβάστε το apktime.apk, και θα βρείτε εκεί ένα σκασμο προγράμματα για τα πάντα και ιδιαίτερα για προγράμματα τύπου cinema.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Το έχω γράψει τόσες φορές και θα το γράψω ακόμα μια. Κατεβάστε το apktime.apk, και θα βρείτε εκεί ένα σκασμο προγράμματα για τα πάντα και ιδιαίτερα για προγράμματα τύπου cinema.

Η ποιό απλά

http://www.apktime.com

Νικήτας

Αν θελεις ενα Android μποξακι καλυτερα αλλαξε ... ροτα!

Ασε αυτα με Allwinner επεξεργαστη και κατευθυνσου προς Amlogic μερια και σε S905X3/2 !

To Netflix ομως θα ειναι σε αποδοση απο SD εως qHD!

Σε στικακι τωρα , αυτα τα Fire TV Stick ειναι αρκετα καλα , αλλα λιγο υπερεκτιμημενα για τις δυνατοτητες τους!

Βεβαια εδω θα εχεις πολυ καλυτερη ποιοτητα Netflix !

Η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου!

:)

Μετά από αρκετό ψάξιμο και γνώμες, κατέληξα πως το firestick δεν θα με εξυπηρετήσει γιατί δεν βλέπει δίσκους με ntfs...οπότε δεν μπορώ να έχω τις μεγάλες σε μέγεθος ταινίες που έχω.

Ακολουθώντας την συμβουλή σου, έφτασα σε αυτό... το οποίο λέει πως υποστηρίζει Netflix.... είναι στο 50ρι που μπορώ να διαθέσω,

είναι Amlogic S905X3 και έρχεται και από Ισπανία σε 4-5 μέρες....

Τι λες ;

https://www.aliexpress.com/item/4000222067854.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.25fd6951Pw6vsk&algo_pvid=3d84baee-8fd8-44d9-8fa4-577b0f23b78e&algo_expid=3d84baee-8fd8-44d9-8fa4-577b0f23b78e-1&btsid=0ab50f6215857303762202367ee5cd&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Μετά από αρκετό ψάξιμο και γνώμες, κατέληξα πως το firestick δεν θα με εξυπηρετήσει γιατί δεν βλέπει δίσκους με ntfs...οπότε δεν μπορώ να έχω τις μεγάλες σε μέγεθος ταινίες που έχω.

Ακολουθώντας την συμβουλή σου, έφτασα σε αυτό... το οποίο λέει πως υποστηρίζει Netflix.... είναι στο 50ρι που μπορώ να διαθέσω,

Τι λες ;

https://www.aliexpress.com/item/4000222067854.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.25fd6951Pw6vsk&algo_pvid=3d84baee-8fd8-44d9-8fa4-577b0f23b78e&algo_expid=3d84baee-8fd8-44d9-8fa4-577b0f23b78e-1&btsid=0ab50f6215857303762202367ee5cd&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Netflix όλα τα amlogic (905X2/3) υποστηρίζουν όμως η ανάλυσή τους είναι SD.Εάν θέλεις HD πρέπει να χρησιμοποιήσεις το coreelec σε sd (μπορείς να το βάλεις και στην emmc αλλά δεν το συνιστώ) και dual boot system.

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Netflix όλα τα amlogic (905X2/3) υποστηρίζουν όμως η ανάλυσή τους είναι SD.Εάν θέλεις HD πρέπει να χρησιμοποιήσεις το coreelec σε sd (μπορείς να το βάλεις και στην emmc αλλά δεν το συνιστώ) και dual boot system.

Πολλές άγνωστες λέξεις.... coreelec... emmc :happy:

Τι θέμα είναι να το συνδέσω και να παίξει Netflix, Youtube και ταινίες από τον δίσκο χωρίς πολλά πολλά.... :p

Και μετά το ψάχνω και με την ανάλυση.... αν και εφόσον γίνεται....

Τι λες ;

Ολα τα μποξακια λιγο πολυ και ειδικα τα Amlogic παιζουν netflix αλλα οπως ειπαμε σε αποδοση απο SD εως qHD !

Βεβαια υπαρχει και η λυση που εχει αναφερθει πολλες φορες και την αναφερε πιο πανω και ο @ath156 και δεν ειναι αλλη απο το coreelec που αν ασχοληθεις λιγο οταν με το καλο παρεις ενα Amlogic μποξ θα δεις οτι δεν ειναι και πολυ ... δυσκολη διαδικασια!

Στο δια ταυτα τωρα για το συγκεκριμενο μποξ ...

Παρηγγειλα και εγω ενα ιδιο 4/32 πριν λιγες μερες απο bg αλλα την βερσιον με το 100ρι ethernet και οχι με το 1000ρι που λεει οτι ειναι αυτο που μου εδειξες!

Τωρα η αληθεια ειναι οτι με προβληματιζει λιγο το οτι το βγαζουν πολλες ''πηγες'' και σε πολλες βερσιον αλλα οπως εχω πει αυτος ειναι και ο μαγικος κοσμος των tv box!

Τελειωνοντας να πω πως το πακετο με το H17 Voice Remote Control φαινεται καλο αν και διαβαζω σε καποια σχολια στο Ali οτι εχει τα θεματακια του!

Γεγονος ειναι παντως οτι με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη για την δουλεια που το θελεις το μποξ θα την κανει και με το παραπανω!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Ολα τα μποξακια λιγο πολυ και ειδικα τα Amlogic παιζουν netflix αλλα οπως ειπαμε σε αποδοση απο SD εως qHD !

Βεβαια υπαρχει και η λυση που εχει αναφερθει πολλες φορες και την αναφερε πιο πανω και ο @ath156 και δεν ειναι αλλη απο το coreelec που αν ασχοληθεις λιγο οταν με το καλο παρεις ενα Amlogic μποξ θα δεις οτι δεν ειναι και πολυ ... δυσκολη διαδικασια!

Στο δια ταυτα τωρα για το συγκεκριμενο μποξ ...

Παρηγγειλα και εγω ενα ιδιο 4/32 πριν λιγες μερες απο bg αλλα την βερσιον με το 100ρι ethernet και οχι με το 1000ρι που λεει οτι ειναι αυτο που μου εδειξες!

Τωρα η αληθεια ειναι οτι με προβληματιζει λιγο το οτι το βγαζουν πολλες ''πηγες'' και σε πολλες βερσιον αλλα οπως εχω πει αυτος ειναι και ο μαγικος κοσμος των tv box!

Τελειωνοντας να πω πως το πακετο με το H17 Voice Remote Control φαινεται καλο αν και διαβαζω σε καποια σχολια στο Ali οτι εχει τα θεματακια του!

Γεγονος ειναι παντως οτι με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη για την δουλεια που το θελεις το μποξ θα την κανει και με το παραπανω!

Αυτά είναι !!! Ξεκάθαρα πράγματα !!!

"Γεγονός είναι πάντως ότι με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή για την δουλειά που το θέλεις το μποξ θα την κάνει και με το παραπάνω!"

Πολύ σε ευχαριστώ !!!

Όταν έρθει θα δούμε και το θέμα του coreelec. Βρήκα το νήμα εδώ οπότε όλα καλά !!!

Τι λες ;

Γιατί δεν παίρνεις το ΜΙ ΒΟΧ που στάνταρ παίζει Netflix HD;

Amazon Fire stick 4k max

Συγγνώμη εν έτη 2020 κάποιος θέλει να δει netflix και του λέτε καλύτερα δες sd? Πείτε του να δει καλύτερα σε ποιότητα vhs και να κατεβάσει από το πατάρι του το μηχάνημα να βλέπει κασέτες. Έχω ακούσει ότι είναι αξιόλογα μηχανήματα.

Οι επιλογές για netflix είναι Nvidia shield/amazon/mi box s.

Συγγνώμη εν έτη 2020 κάποιος θέλει να δει netflix και του λέτε καλύτερα δες sd? Πείτε του να δει καλύτερα σε ποιότητα vhs και να κατεβάσει από το πατάρι του το μηχάνημα να βλέπει κασέτες. Έχω ακούσει ότι είναι αξιόλογα μηχανήματα.

Έκανα την παραγγελία όμως...:-(

Διαβάζει ntfs δίσκους το mibox?

Edited by pmakridis

Μήπως να διάβαζες καλύτερα τι ζήτησε ο φίλος.Μήπως πρόσεξες ότι θέλει (ίσως και ως 1η επιλογή) να έχει εξωτερικό δίσκο με NTFS (άρα όχι amazon)?

Κανείς δεν λέει ούτε επιβάλλει σε κανέναν τίποτα. Εάν δε δεν σημείωσες ότι με μικρή προσπάθεια/γνώση μπορείς σε όλα τα amlogic κουτιά να έχεις HD τι να πω?

Επίσης έχει δώσει ως budget τα 50 ευρώ.Εσύ δηλαδή του προτείνεις το Nvidia δηλαδή κόστος= 4 Χ κουτιά με amlogic?

Μήπως να διάβαζες καλύτερα τι ζήτησε ο φίλος.Μήπως πρόσεξες ότι θέλει (ίσως και ως 1η επιλογή) να έχει εξωτερικό δίσκο με NTFS (άρα όχι amazon)?

Κανείς δεν λέει ούτε επιβάλλει σε κανέναν τίποτα. Εάν δε δεν σημείωσες ότι με μικρή προσπάθεια/γνώση μπορείς σε όλα τα amlogic κουτιά να έχεις HD τι να πω?

Επίσης έχει δώσει ως budget τα 50 ευρώ.Εσύ δηλαδή του προτείνεις το Nvidia δηλαδή κόστος= 4 Χ κουτιά με amlogic?

Εντάξει δεν πειράζει.... νομίζω πως με αυτό θα κάνω μια χαρά την δουλειά μου....

Το Netflix και τον ntfs δίσκο τα βάζω και τα δύο στην πρώτη επιλογή μου και είναι και τα δύο εξ ίσου σημαντικά...

Το youtube.... φαντάζομαι ότι και να αγόραζα θα το έπαιζε....

Αν τώρα καταφέρω να βλέπω και netflix hd, ακόμα καλύτερα... Έτσι κι αλλιώς σε μια παλιά lg 22''hd 15ετήας θα μπει....

Παιδιά θέλω να δώσω το αγαπημένο μου μποξάκι (Tanix TX92) στον πατέρα μου και να πάρω εγώ επί της ευκαιρίας κάτι καλύτερο, αντί να αγοράσει αυτός κάνα φτηνιάρικο.Τι προτείνετε σε κάτι 100% απροβλημάτιστο όπως αυτό που είχα; Λέω για Tanix TX3. Επίσης οπωσδήποτε να έχει statusbar/navbar.

Εντάξει δεν πειράζει.... νομίζω πως με αυτό θα κάνω μια χαρά την δουλειά μου....

Το Netflix και τον ntfs δίσκο τα βάζω και τα δύο στην πρώτη επιλογή μου και είναι και τα δύο εξ ίσου σημαντικά...

Το youtube.... φαντάζομαι ότι και να αγόραζα θα το έπαιζε....

Αν τώρα καταφέρω να βλέπω και netflix hd, ακόμα καλύτερα... Έτσι κι αλλιώς σε μια παλιά lg 22''hd 15ετήας θα μπει....

Αν εισαι λιγο τυχερος η αναλυση σου σε περιβαλλον Android θα ειναι και παραπανω απο SD !

Υπαρχει περιπτωση να βλεπεις οπως ειπα και σε 960 × 540 (qHD) που δεν ειναι καθολου ασχημα για τετοιου ειδους μηχανηματα!

Οποτε :

ntfs = οκ !

Netflix = απο SD ως qHD σε Android και ως 1080 και με ηχο 5.1 με coreelec !

youtube = εως και 4K με εναλλακτικες youtube εφαρμογες !

lg 22'' hd = το μποξακι αυτο θα ειναι ενας καλος λογος να αλλαξεις tv !!! :lol::lol::lol:

Νομιζω λοιπον οτι το γενικο συμπερασμα ειναι ... προφανες !!!

;)

Παιδιά θέλω να δώσω το αγαπημένο μου μποξάκι (Tanix TX92) στον πατέρα μου και να πάρω εγώ επί της ευκαιρίας κάτι καλύτερο, αντί να αγοράσει αυτός κάνα φτηνιάρικο.Τι προτείνετε σε κάτι 100% απροβλημάτιστο όπως αυτό που είχα; Λέω για Tanix TX3. Επίσης οπωσδήποτε να έχει statusbar/navbar.

Αυτην την στιγμη οι πιο καλες , φθηνες και ας πουμε επωνημες λυσεις με status bar & navigation bar ειναι το Tanix TX3 και το Magicsee N5 max !

Το Tanix TX3 θελει λιγο περισσοτερη δουλεια με το λογισμικο του ιδιως με την κατω μπαρα που δεν ειναι διαφανη αλλα εχει πολυ καλο διακοπτη ρουτ που το ξερουταρει αψογα!

Το Magicsee N5 max απο την αλλη εχει ενα θεματακι με την πανω μπαρα του οταν την ανοιγεις για τις διαφορες πληροφοριες που δεν εξαφανιζεται αλλα μενει εκει και δεν δουλευει επισης καθολου και η status bar του

Επισης ο διακοπτης ρουτ που εχει δεν ξερουταρει καλα το μηχανημα ...

Η τελικη ομως αισθηση ειναι οτι ειναι λιγο πιο καλο απο θεμα λογισμικου το Magicsee N5 max !

Ασε που υπαρχει και ενα Ρωσικο λογισμικο με βαση το Ugoos που δινει αλλη πνοη στο Magicsee !

Απο εκει και υστερα υπαρχουν και πιο ακριβες λυσεις που αν θελεις τις συζηταμε...!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones