Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια αυτο εδω δεν εχει πολυ δελεαστικα χαρακτηριστικα ή κανω λάθος? preorder βεβαια αλλα παραμενει καλη τιμη

37ε για 4gb ram , cpu s905x3 , android 9, ομορφο design με rgb lights

https://www.banggood.com/A95X-F3-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-TV-Box-with-RGB-Light-p-1578116.html

edit: πες 40ε μαζι με τα μεταφορικα για priority direct mail

Μετα απο κανα 3 ωρες τεσταρισματος του tx92 στο νετφλιξ το μονο που βρισκω διαφορα ειναι οτι ζοριζεται πιο πολυ!

Επισης καθε φορα που παω να διαλεξω κατι να παιξει μου βγαζει σφαλμα signature verification αλλα με την 2ρη παιζει κανινικα!

Το εκανε και στο kiii pro αυτο αλλα οχι παντα!

Ισως κατι μου ξεφευγει εδω μιας και δεν ειμαι ειδικος!

Τωρα για τα ''κομπιασματα'' η αληθεια ειναι οτι στην αρχη παρατηρησα κανα δυο στο πρωτο μισαωρο συνεχους θεασης

Μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι αυτο γινεται απο καμια φορα στα 24fps!

Στα 25fps το ειδα πηγαινε καλα...!

Μετα απο αρκετα λεπτα τεστ λοιπον ειπα να ξαναπαιξω τα ιδα πραγματα για να δω τι γινεται...

Εκει ηταν λοιπον που το ... εχασα...!

Εχω το τελευταιο μισαωρο που οτι και να του βαλω να παιξει το μποξακι τα παιζει τελεια!

Και επαναλαμβανω οτι το μονο που βλεπω ειναι οτι ζοριζεται παραπανω και τιποτα αλλο!

Δεν ζεσταινεται ομως για να πω και οτι φταει αυτο...!

Η καρτουλα τελος που χρησιμοποιησα ειναι η ιδια με το kiii pro στο οποιο παιζει αψογα !

Αν παντως ξεκινουσα το τεστ απο αυτο το σημειο θα ημουν κατα ενθουσιασμενος!

918539733a19fbbf023abd3f36f15a8a-full.jpg

παιδια αυτο εδω δεν εχει πολυ δελεαστικα χαρακτηριστικα ή κανω λάθος? preorder βεβαια αλλα παραμενει καλη τιμη

https://www.banggood.com/A95X-F3-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-TV-Box-with-RGB-Light-p-1578116.html

Λιγο με το λογισμικο του μπορει να εχεις καποιο θεμα αλλα σαν μποξακι εχει καλα specs!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Αν θέλετε παιδιά καλύτερα το συνεχίζουμε στο νέο νήμα!!Btw,ποιο Netflix addon είναι αυτό;Εμένα δε μου το εμφανίζει έτσι!

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=480748

Αν θέλετε παιδιά καλύτερα το συνεχίζουμε στο νέο νήμα!!Btw,ποιο Netflix addon είναι αυτό;Εμένα δε μου το εμφανίζει έτσι!

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=480748

Τι εννοεις ετσι ;

Απο θεμα περιβαλλοντος ;

Αν ναι απλα χρισημοποιω το Confluence στο kodi!

Τεσπα... το addon ειναι μεσα απο το repository.xbmchub !!!

Ααα ... Και να σημειωσω τωρα που το θυμηθηκα οτι το rufus δουλευει ΑΨΟΓΑ !

Στη θεση σου τελος θα δοκιμαζα και αλλες καρτες και σιγουρα το rufus που νομιζω οτι δουλευει αψογα!

Έχει κάποιος φίλος στα χέρια του το A95X MAX S905X2 4GB DDR4 64GB ?

Ψήνομαι για την αγορά του (Δεν με ενδιαφέρει το Netflix το υποστηρίζει η smartv μου ετσι κι αλλιώς) αλλά ψάνοντας για κάποιο ελληνικό review δε μπόρεσα να βρω κάτι. Το έχω βρει σπό Γερμανία στα 75 € με τα έξοδα αποστολής

Ψήνομαι για την αγορά του (Δεν με ενδιαφέρει το Netflix το υποστηρίζει η smartv μου ετσι κι αλλιώς) αλλά ψάνοντας για κάποιο ελληνικό review δε μπόρεσα να βρω κάτι. Το έχω βρει σπό Γερμανία στα 75 € με τα έξοδα αποστολής

Δεν το εχω αλλα εκανε ενα περασμα απο τα χερια μου!

Καλο το μηχανημα ισως ομως λιγο υπερεκτιμημενο!

Δεν το εχω αλλα εκανε ενα περασμα απο τα χερια μου!

Καλο το μηχανημα ισως ομως λιγο υπερεκτιμημενο!

Kαι ο λόγος? Παίρνει εσωτερικό σκληρό έχει δικό του ανεμιστήρα, 4 gb ddr4, 905 επεξεργαστή. Υπάρχεικάτι αντίσοιχο καλύτερο με περίπου τα ίδια χρήματα;Το λέω για΄τι είμαι λίγο άσχετος με τα TV BOX και απλά αυτό μου έκανε κλικ

Kαι ο λόγος? Παίρνει εσωτερικό σκληρό έχει δικό του ανεμιστήρα, 4 gb ddr4, 905 επεξεργαστή. Υπάρχεικάτι αντίσοιχο καλύτερο με περίπου τα ίδια χρήματα;Το λέω για΄τι είμαι λίγο άσχετος με τα TV BOX και απλά αυτό μου έκανε κλικ

Δεν νομιζω να ειχε ανεμιστηρα...!

Eπισης δεν νομιζω να εχει παρει Android 9 (οχι οτι τρεχει και κατι παντως...) !

Και τον σκληρο δισκο δεν ξερω αν το χρεαζεται ο μεσος χρηστης αλλα σαν μποξακι ειναι οντως κατι πολυ διαφορετικο απο τα συνηθισμενα !

Το μονο που δεν ξερω και θα το λεω και θα το ξαναλεω ειναι αν εχει το ιδιο hardware με τα πρωτα γιατι μπορει να προκυψουν θεματακια με τα λογισμικα τους σε περιπτωση που καποτε τα χρειαστεις!

Τελειωνοντας θα πω οτι η αισθηση που μου αφησε ηταν πολυ καλη και σαν λογισμικο οποτε νομιζω οτι δεν θα το μετανοιωσεις!

;)

Γιατί να δώσεις 75€ για μποξακι, όταν δεν το θες για Netflix;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν νομιζω να ειχε ανεμιστηρα...!

Eπισης δεν νομιζω να εχει παρει Android 9 (οχι οτι τρεχει και κατι παντως...) !

Και τον σκληρο δισκο δεν ξερω αν το χρεαζεται ο μεσος χρηστης αλλα σαν μποξακι ειναι οντως κατι πολυ διαφορετικο απο τα συνηθισμενα !

Το μονο που δεν ξερω και θα το λεω και θα το ξαναλεω ειναι αν εχει το ιδιο hardware με τα πρωτα γιατι μπορει να προκυψουν θεματακια με τα λογισμικα τους σε περιπτωση που καποτε τα χρειαστεις!

Τελειωνοντας θα πω οτι η αισθηση που μου αφησε ηταν πολυ καλη και σαν λογισμικο οποτε νομιζω οτι δεν θα το μετανοιωσεις!

;)

Ανεμιστήρα έχει σίγουρα

67351552300290.jpg

Edited by mpourasg

Ανεμιστήρα έχει σίγουρα

67351552300290.jpg

Και αντε δεν πιστευεις εμενα οτι εχει ανεμιστηρα ....

Πως εισαι σιγουρος εσυ οτι εχει.... ;

Επειδη βλεπεις αυτο απο κατω ;

Ελπιζω παντως να πιστεψεις ... αυτους :

https://androidpctv.com/review-a95x-max/

:oops:

Και αντε δεν πιστευεις εμενα οτι εχει ανεμιστηρα ....

Πως εισαι σιγουρος εσυ οτι εχει.... ;

Επειδη βλεπεις αυτο απο κατω ;

Ελπιζω παντως να πιστεψεις ... αυτους :

https://androidpctv.com/review-a95x-max/

:oops:

Έχεις δίκιο . Ένα από τα συν ήταν αυτό , για να μην υπάρχουν θεμετα υπερθέρμανσης, οπότε μάλλον δεν αξίζει σε τόσα χρήματα . Τώρα κοιτάω άλλα δύο ποιο οικονομικά όπως αυτό

https://www.banggood.com/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

ή

https://www.ebay.com/itm/2019-NANO-MAX-4GB-64GB-Android-TV-Box-9-0-KODY-HD-Media-Player-5GHz-WiFi-HDMI-UK/173983373241?epid=27004264267&hash=item28823797b9%3Ag%3A3nAAAOSwB3JdQrPo&LH_BIN=1

Καλημέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποιο box (προφανώς όχι ιδιαίτερων απαιτήσεων) για την παρακάτω τηλεόραση?

https://www.e-shop.gr/panasonic-tx-p42u30e-42-plasma-full-hd-p-PER.155546

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να του κουμπώνω ένα usb για καμία ταινία (είτε με ενσωματωμένους είτε ξεχωριστά υπότιτλους) που κατεβάζω από το νετ...Μέχρι στιγμής συνδέω ένα ταμπλετ με hdmi, αλλά σκέφτομαι για κάτι πιο πρακτικό..

Ευχαριστώ

Καλημέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποιο box (προφανώς όχι ιδιαίτερων απαιτήσεων) για την παρακάτω τηλεόραση?

https://www.e-shop.gr/panasonic-tx-p42u30e-42-plasma-full-hd-p-PER.155546

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να του κουμπώνω ένα usb για καμία ταινία (είτε με ενσωματωμένους είτε ξεχωριστά υπότιτλους) που κατεβάζω από το νετ...Μέχρι στιγμής συνδέω ένα ταμπλετ με hdmi, αλλά σκέφτομαι για κάτι πιο πρακτικό..

Ευχαριστώ

H96max στα 35€ από bg.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχεις δίκιο . Ένα από τα συν ήταν αυτό , για να μην υπάρχουν θεμετα υπερθέρμανσης, οπότε μάλλον δεν αξίζει σε τόσα χρήματα . Τώρα κοιτάω άλλα δύο ποιο οικονομικά όπως αυτό

https://www.banggood.com/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

ή

https://www.ebay.com/itm/2019-NANO-MAX-4GB-64GB-Android-TV-Box-9-0-KODY-HD-Media-Player-5GHz-WiFi-HDMI-UK/173983373241?epid=27004264267&hash=item28823797b9%3Ag%3A3nAAAOSwB3JdQrPo&LH_BIN=1

Λοιπον δεν πανε ετσι τα πραγματα με αυτον τον επεξεργαστη οσο αναφορα την υπερθερμανση...!

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ειναι οτι καλυτερο και χωρις ανεμηστηρα σε ... Ο Χ Ι ... ζεστη !

Ειναι γενικα χαμηλης καταναλωσης και υψηλης αποδοσης οποτε δεν θα αντιμετωπισεις εδω τετοια προβληματα !

Και επανερχομαι ... το A95X MAX S905X2 καλο μηχανημα αλλα αν δεν θελεις σκληρο δισκο δεν χρειαζεται να το αγορασεις !

Οχι παντως οτι θα το μετανοιωσεις αν το παρεις γιατι εχει γενικα και καλη ποιοτητα και καλο λογισμικο!

Τωρα απο τα αλλα που εχεις ασε αυτο με τον Allwinner H6 και αγορασε καλυτερα αυτο με τον S905X2 που ειναι και σε προσφορα....!

Το συγκεκριμενο μποξακι εχει πλεον και καλη υποστηριξη σε λογισμικα , stock & custom !

Στο συγκεκριμενο μαγαζι το 4/64 μεχρι τωρα ηταν η καλη βερσιον ενω το 4/32 ειχε αυτην με την lpddr3 που ειναι λιγο πιο ''δυσκολη'' σε λογισμικα γιατι ''παιρνει'' μονο τα δικα του (ενω το 4/64 τα ''παιρνει'' ολα ακομα και τα custom που ετσι και αλλιως δημιουργηθηκαν με βαση αυτο το hardware) !

Βεβαια θα πρεπει να τονισω οτι αυτο το πραγμα αλλαζει , παντα με βαση τις παρτιδες τους που μπορει να προερχονται και απο αλλου , οποτε και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ θα υπαρχουν αλλα δεδομενα με το hardware !

Τελειωνοντας να πω οτι το μονο κακο αυτην την στιγμη σ'αυτο το μαγαζι ειναι η ... διαθεσιμοτητα που για τον ευρωπαικο ανταπτορα θελει 14 ημερες !!!

EDIT :

Μιση ωρα αργοτερα και η διαθεσιμοτητα βλεπω επεσε στις 9 μερες !!! :this:

EDIT2 :

4 ωρες αργοτερα και η διαθεσιμοτητα βλεπω πηγε για την ....... παρελαση .......!!!

Αρε τους ατιμους! :shock:

Edited by gatos814

Καλησπέρα και από μένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει box με τα εξής χαρακτηριστικά.

1. s905x2

2. Netflix 1080p

3. Να παίζει OTEtv

4. 1000αρι lan

σε σχεση με το παραπανω που ειχα παραθεσει και σε αυτο https://www.banggood.com/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html ποιο θα διαλεγατε για IPTV, BeeTV (και παρομοια), Sportzone και σε δευτερη φαση KODI? να περιμενω ενα μηνα για αποστολη για S905X3 και android 9? (ο εσωτερικςο χωρος μου ειναι αδιαφορος 32-64)

Το παρήγγειλα και οψόμεθα

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον δεν πανε ετσι τα πραγματα με αυτον τον επεξεργαστη οσο αναφορα την υπερθερμανση...!

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ειναι οτι καλυτερο και χωρις ανεμηστηρα σε ... Ο Χ Ι ... ζεστη !

Ειναι γενικα χαμηλης καταναλωσης και υψηλης αποδοσης οποτε δεν θα αντιμετωπισεις εδω τετοια προβληματα !

Και επανερχομαι ... το A95X MAX S905X2 καλο μηχανημα αλλα αν δεν θελεις σκληρο δισκο δεν χρειαζεται να το αγορασεις !

Οχι παντως οτι θα το μετανοιωσεις αν το παρεις γιατι εχει γενικα και καλη ποιοτητα και καλο λογισμικο!

Τωρα απο τα αλλα που εχεις ασε αυτο με τον Allwinner H6 και αγορασε καλυτερα αυτο με τον S905X2 που ειναι και σε προσφορα....!

Το συγκεκριμενο μποξακι εχει πλεον και καλη υποστηριξη σε λογισμικα , stock & custom !

Στο συγκεκριμενο μαγαζι το 4/64 μεχρι τωρα ηταν η καλη βερσιον ενω το 4/32 ειχε αυτην με την lpddr3 που ειναι λιγο πιο ''δυσκολη'' σε λογισμικα γιατι ''παιρνει'' μονο τα δικα του (ενω το 4/64 τα ''παιρνει'' ολα ακομα και τα custom που ετσι και αλλιως δημιουργηθηκαν με βαση αυτο το hardware) !

Βεβαια θα πρεπει να τονισω οτι αυτο το πραγμα αλλαζει , παντα με βαση τις παρτιδες τους που μπορει να προερχονται και απο αλλου , οποτε και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ θα υπαρχουν αλλα δεδομενα με το hardware !

Τελειωνοντας να πω οτι το μονο κακο αυτην την στιγμη σ'αυτο το μαγαζι ειναι η ... διαθεσιμοτητα που για τον ευρωπαικο ανταπτορα θελει 14 ημερες !!!

EDIT :

Μιση ωρα αργοτερα και η διαθεσιμοτητα βλεπω επεσε στις 9 μερες !!! :this:

EDIT2 :

4 ωρες αργοτερα και η διαθεσιμοτητα βλεπω πηγε για την ....... παρελαση .......!!!

Αρε τους ατιμους! :shock:

Παράθεση από mpourasg>

https://www.banggood.com/H...r_warehouse=CN

ή

https://www.ebay.com/itm/2...dQrPo&LH_BIN=1

EDIT :

Μιση ωρα αργοτερα και η διαθεσιμοτητα βλεπω επεσε στις 9 μερες !!!

EDIT2 :

Αρε τους ατιμους!

Ποιο πηρες @mpourasg τελικα ....γιατι σ'εχασα!

H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB

Αυτό https://www.banggood.com/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

Και σήμερα μου ήρθε το tracking και ότι στάλθηκε

Καλησπέρα και από μένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει box με τα εξής χαρακτηριστικά.

1. s905x2

2. Netflix 1080p

3. Να παίζει OTEtv

4. 1000αρι lan

Οχι σιγουρα...!

Στην συγκεκριμένη ΤV πως συνδέεται αυτό?

Με το καλωδιο hdmi που εχει η συσκευασια του

H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB

Αυτό https://www.banggood.com/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

Και σήμερα μου ήρθε το tracking και ότι στάλθηκε

Πριν απο λιγες μερες ενας ακομα συνφορουμιτης μας αγορασε το ιδιο μποξακι και αλλαξε λογισμικο για να το φερει στα μετρα του!

Καλως εχοντων των πραγματων θα ερθει η καλη βερσιον ....

Παντως το λογισμικο του ανεξαρτητου βερσιον οπως ειπα και στο αλλο παιδι ειναι ΧΑΛΙΑ με πολλους περιορισμους ....!

Δεν ξερω τις απαιτησεις σου αλλα ισως χρειαστει να το φλασαρεις

για να το ... ''ευχαριστιεσαι'' στο επακρο!

Αυτοι στο bg τελικα γραφουν οτι να'ναι στις διαθεσιμοτητες !

Αφου σου το έστειλαν αμεσως μην το πεις ουτε στον παπα της ενοριας σου!!!

:lol::lol::up::lol::lol:

Οχι σιγουρα...!

Με το καλωδιο hdmi που εχει η συσκευασια του

Πριν απο λιγες μερες ενας ακομα συνφορουμιτης μας αγορασε το ιδιο μποξακι και αλλαξε λογισμικο για να το φερει στα μετρα του!

Καλως εχοντων των πραγματων θα ερθει η καλη βερσιον ....

Παντως το λογισμικο του ανεξαρτητου βερσιον οπως ειπα και στο αλλο παιδι ειναι ΧΑΛΙΑ με πολλους περιορισμους ....!

Δεν ξερω τις απαιτησεις σου αλλα ισως χρειαστει να το φλασαρεις

για να το ... ''ευχαριστιεσαι'' στο επακρο!

Αυτοι στο bg τελικα γραφουν οτι να'ναι στις διαθεσιμοτητες !

Αφου σου το έστειλαν αμεσως μην το πεις ουτε στον παπα της ενοριας σου!!!

:lol::lol::up::lol::lol:

ΑΝ εχεις κάποιο νήμα πρόχειρο

που περιγράφει τι διαδικασία, για να μη ψάχνω θα σου είμαι υπόχρεος.

Ναι σχετικά με τις διαθεσιμότητες είναι ότι σου κάτσει τελικά.

Αγορασε ενα usb αρσενικο σε αρσενικο για να'χεις και οταν σου ερθει το μποξακι στειλε μου πμ και θα την βρουμε την ... ακρη !

Παρέλαβε και δούλεψε το.προσφάτως το πήραν στα χέρια τους δύο φίλοι μου και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.εάν υπάρχουν λοξυγγες μετά το σκαλίζεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω