kostast1 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Εγώ πάντως φίλε μου το πήρα από Ιταλία το 64 και την επόμενη μέρα το είχα με DHL Για ποιο λόγο να μην πάρω το 64 και να πάρω το 32αρι και πιο ακριβό και το μισό Να τα ξαναγραψουμε περι αστοχιών υλικου κτλ........? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 καλησπερα, έχει κανείς σας εμπειρία από προβληματικό remote control?? το δικό μου δούλευε στην αρχή μια χαρά, μετά ξαφνικά σταμάτησε να επικοινωνεί με το box. Μετά, πάλι μονο του ξαναδούλεψε μέχρι που πριν από λίγο καιρό σταμάτησε πάλι να επικοινωνεί..... Τα λαμπάκια ανάβουν, αναρωτιέμαι αν είναι κάποια config αρχεία που έχουν χαθεί ή είναι hardware πρόβλημα?? καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 καλησπερα, έχει κανείς σας εμπειρία από προβληματικό remote control?? το δικό μου δούλευε στην αρχή μια χαρά, μετά ξαφνικά σταμάτησε να επικοινωνεί με το box. Μετά, πάλι μονο του ξαναδούλεψε μέχρι που πριν από λίγο καιρό σταμάτησε πάλι να επικοινωνεί..... Τα λαμπάκια ανάβουν, αναρωτιέμαι αν είναι κάποια config αρχεία που έχουν χαθεί ή είναι hardware πρόβλημα?? καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!! Η πρώτη αφελής ερώτηση θα ήταν "μπαταρίες άλλαξες?". Πάντως σχετικά με τα remote controls για όλες τις συσκευές, εγώ θα πρότεινα να αγοράσετε ένα φτηνό και προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ μέσω σύνδεσης USB. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω κάνει εδώ και κάποια χρόνια, χρησιμοποιώ δε τέτοια τηλεκοντρόλ για να χειρίζομαι μέχρι και 4 συσκευές ταυτόχρονα. Κρατώ δε τα αυθεντικά τηλεκοντρόλ ως backup. Για πάρα πολλές συσκευές μάλιστα υπάρχουν και έτοιμα τα αρχεία τους στο διαδίκτυο ενώ για τα υπόλοιπα μπορείς να τα προγραμματίσεις εσύ μέσω του αυθεντικού. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ναι μπαταρίες άλλαξα..... Πως μπορώ όμως να προγραμματίσω ένα νέο τηλεκοντρόλ όταν το προηγούμενο δεν λειτουργεί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ναι μπαταρίες άλλαξα..... Πως μπορώ όμως να προγραμματίσω ένα νέο τηλεκοντρόλ όταν το προηγούμενο δεν λειτουργεί;;; Προφανώς και δεν μπορείς να το προγραμματίσεις όταν δεν λειτουργεί το πρωτότυπο. Όμως είπες ότι άλλοτε λειτουργεί και άλλοτε όχι,άρα θεωρητικά θα μπορούσες να το κάνεις με επιμονή όταν λειτουργεί.Αυτό μπορεί να συμβαίνει διότι π.χ. έχουν εξασθενήσει οι επαφές των πλήκτρων από την πολλή ή έντονη χρήση (στα παιχνίδια κλπ) ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Όμως όπως είπα για πάρα πολλές από τις συσκευές υπάρχουν ήδη έτοιμα αρχεία στο διαδίκτυο.Πολλές φορές μάλιστα κάνουν και αυτά που είναι από παρόμοια μοντέλα της ίδιας εταιρίας ή και κάποιας άλλης. Κυρίως όμως ήθελα να τονίσω την χρησιμότητα ενός προγραμματιζόμενου χειριστήριου (ως προληπτικό μέσο) αλλά και την πρακτικότητα που προσφέρει. Αντί να έχεις 4 χειριστήρια έχεις 1 και με το πάτημα ενός κουμπιού αλλάζεις σε χειριστήριο TV ή TVbox ή ηχοσύστημα ή DVDplayer ή aircondition κλπ. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 (edited) Φιλε για 8 ευρο δεν μπαινεις σε διαδικασια απο Ιταλια νομιζω.:)Δεν είναι μόνο τα 8€. Από Ελλάδα παίρνει το 4/32 ενώ από Ιταλία το 4/64. Για μένα αυτό μέτρησε και όχι η διαφορά τιμής. Edit Sorry Μόλις είδα ότι απαντήθηκε. Edited May 18, 2019 by Gx2 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Αρα είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα και να προχωρήσω στην αγορα του. Μην ψαχτω για άλλο και χάσω τη μπάλα. Εδώ ένα review στα Αγγλικά βεβαίως βεβαίως , το κακό με όλα αυτά τα "Κινέζικα" αγαπημένα μου μηχανάκια είναι όι τα έχουν ¨σφραγισμένα' με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνονται στην Ελλάδα το καλοκαίρι και πρέπει να κάνεις μερικές πατέντες για να πάρει αέρα. Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Εδώ ένα review στα Αγγλικά βεβαίως βεβαίως , το κακό με όλα αυτά τα "Κινέζικα" αγαπημένα μου μηχανάκια είναι όι τα έχουν ¨σφραγισμένα' με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνονται στην Ελλάδα το καλοκαίρι και πρέπει να κάνεις μερικές πατέντες για να πάρει αέρα.Τα μηχανάκια με Amlogic S905X2 δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Αυτό μας κάνει για φίλο; Ένα build μόνο και τέλος Καμία άλλη χρήση Στα 35 βγαίνει με κουπονιhttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.banggood.com/H96-Max-Plus-RK3328-4GB-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-USB3_0-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1335809.html&ved=2ahUKEwj5wNmA8JviAhXDwKQKHbEzCMIQjjgwCHoECAIQAQ&usg=AOvVaw0efLIXxj4ApTIdjYarFupF Κάποιος μια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Φιλε για 8 ευρο δεν μπαινεις σε διαδικασια απο Ιταλια νομιζω.:) Πως ειδες 8€ διαφορα??? Απο εδω ειναι 4/32 Απο Ιταλια 4/64 73,30 στην πορτα σου με dhl σε 3 μερες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Κυρίως όμως ήθελα να τονίσω την χρησιμότητα ενός προγραμματιζόμενου χειριστήριου (ως προληπτικό μέσο) αλλά και την πρακτικότητα που προσφέρει. Αντί να έχεις 4 χειριστήρια έχεις 1 και με το πάτημα ενός κουμπιού αλλάζεις σε χειριστήριο TV ή TVbox ή ηχοσύστημα ή DVDplayer ή aircondition κλπ. Έχεις να προτείνεις κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Έχεις να προτείνεις κάποιο; https://www.e-shop.gr/usb-100-tv-remote-control-me-usb-programmatismo-p-PER.850051 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ευχαριστώ! Σκέφτομαι σαν εναλλακτική την αγορά ενός mini Bluetooth keyboard.... Υπάρχει κάποιο που να έχει και on button για να ενεργοποιεί το android box;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Γιατί δε χρησιμοποιείς εφαρμογή στο κινητό? Έχω την android remote και ανοιγοκλείνω(κάνω τα πάντα βασικά) το box (mini m8s ii) μέσω της εφαρμογής. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Πως ειδες 8€ διαφορα??? Απο εδω ειναι 4/32 Απο Ιταλια 4/64 73,30 στην πορτα σου με dhl σε 3 μερες :rolleyes: Aναφερθηκε και πιο πισω αυτο φιλε.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Γιατί δε χρησιμοποιείς εφαρμογή στο κινητό? Έχω την android remote και ανοιγοκλείνω(κάνω τα πάντα βασικά) το box (mini m8s ii) μέσω της εφαρμογής. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να βάλεις ένα link με την εφαρμογή? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Γιατί δε χρησιμοποιείς εφαρμογή στο κινητό? Έχω την android remote και ανοιγοκλείνω(κάνω τα πάντα βασικά) το box (mini m8s ii) μέσω της εφαρμογής. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξεχνάς ότι για να μπορείς να κάνεις αυτό που λες πρέπει το κινητό σου να έχει IR.Πολλά σημερινά κινητά δεν έχουν. Επίσης ένα προγραμματιζόμενο πολυ-χειριστήριο κάνει πολλά περισσότερα πράγματα (πρακτικά για κάθε συσκευή). Τέλος ένα ασύρματο πληκτρολόγιο (κατά προτίμηση με touchpad) είναι νομίζω must για κάθε TVbox. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Αυτό που λέω λειτουργεί με wifi ;) Θα δώσω λινκ σε λιγο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 (edited) Αυτό που λέω λειτουργεί με wifi ;) Θα δώσω λινκ σε λιγο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή ενεργοποιείς την οποιαδήποτε συσκευή που είναι ΚΛΕΙΣΤΗ (OFF) με wifi ????????????? Δηλαδή ενώ η συσκευή σου είναι ΚΛΕΙΣΤΗ είναι ταυτόχρονα και συνδεδεμένη στο wifi?????? Άσε που πολλές συσκευές που αναφέρομαι για να χειρίζεσαι με 1 προγραμματιζόμενο πολυχειριστήριο δεν έχουν καν wifi. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μάλιστα για να βοηθήσω στην απάντησή σου και επειδή νομίζω έχουμε το ίδιο κινητό (Redmi Note 4). Μήπως εννοείς την εφαρμογή της Xiaomi ΜιΤηλεχειριστήριο?? Γιατί εάν εννοείς αυτήν τότε λειτουργεί με IR. Edited May 19, 2019 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Aναφερθηκε και πιο πισω αυτο φιλε.... Και που ειναι το προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Και που ειναι το προβλημα?? Γιατι εγραψα καπου για προβλημα.....? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Δηλαδή ενεργοποιείς την οποιαδήποτε συσκευή που είναι ΚΛΕΙΣΤΗ (OFF) με wifi ????????????? Δηλαδή ενώ η συσκευή σου είναι ΚΛΕΙΣΤΗ είναι ταυτόχρονα και συνδεδεμένη στο wifi?????? Άσε που πολλές συσκευές που αναφέρομαι για να χειρίζεσαι με 1 προγραμματιζόμενο πολυχειριστήριο δεν έχουν καν wifi. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μάλιστα για να βοηθήσω στην απάντησή σου και επειδή νομίζω έχουμε το ίδιο κινητό (Redmi Note 4). Μήπως εννοείς την εφαρμογή της Xiaomi ΜιΤηλεχειριστήριο?? Γιατί εάν εννοείς αυτήν τότε λειτουργεί με IR. Οχι, μιλάω ξεκάθαρα για wifi. Κλειστή τελείως μπορεί να μην είναι(δε το τσεκαρα, απλά πατάω το κουμπί off στο virtual χειριστήριο), ίσως μπαίνει σε stand by mode? (Πολύ πιθανό τώρα που το ξανασκεφτομαι) Θα το δω μόλις πάω σπίτι(ή αύριο) και θα επανέλθω. Η εφαρμογή είναι αυτή: Δηλαδή ενεργοποιείς την οποιαδήποτε συσκευή που είναι ΚΛΕΙΣΤΗ (OFF) με wifi ????????????? Δηλαδή ενώ η συσκευή σου είναι ΚΛΕΙΣΤΗ είναι ταυτόχρονα και συνδεδεμένη στο wifi?????? Άσε που πολλές συσκευές που αναφέρομαι για να χειρίζεσαι με 1 προγραμματιζόμενο πολυχειριστήριο δεν έχουν καν wifi. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μάλιστα για να βοηθήσω στην απάντησή σου και επειδή νομίζω έχουμε το ίδιο κινητό (Redmi Note 4). Μήπως εννοείς την εφαρμογή της Xiaomi ΜιΤηλεχειριστήριο?? Γιατί εάν εννοείς αυτήν τότε λειτουργεί με IR. Οχι, μιλάω ξεκάθαρα για wifi. Κλειστή τελείως μπορεί να μην είναι(δε το τσεκαρα, απλά πατάω το κουμπί off στο virtual χειριστήριο), ίσως μπαίνει σε stand by mode? (Πολύ πιθανό τώρα που το ξανασκεφτομαι) Θα το δω μόλις πάω σπίτι(ή αύριο) και θα επανέλθω. Η εφαρμογή είναι αυτή: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/dMFk5Ry Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit: Η εγκατεστημένη :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Για να μην απασχολούμε το Φόρουμ με αυταπόδεικτα πράγματα. Οποιαδήποτε εφαρμογή σε wifi δεν είναι ικανή να ΑΝΟΙΓΕΙ το κουτί από κατάσταση OFF. Μόνο εάν αυτό είναι σε κατάσταση standby/sleep (άρα ουσιαστικά συνεχώς συνδεδεμένο/ενεργό σε wifi) γίνεται. Με κινητό που έχει IR βέβαια μπορείς να κάνεις τα πάντα και σε οποιαδήποτε συσκευή (είτε έχει wifi είτε όχι). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Το είπα και παραπανω ότι ίσως μπαίνει σε stand by. Στην ουσία η εφαρμογή αυτή κάνει ότι ακριβώς ένα wireless keyboard. Με βόλεψε πάρα πολύ, καθώς με το χειριστήριο του box δε την πάλευα άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ναι παιδιά, επιβεβαιώνω και εγώ ότι η εφαρμογή βάσει σε sleep mode το κουτί. εγώ εγκατέστησα Cetus play και ανταποκρίνεται πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts