Teo010 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Σε ενα mi box S η εσωτερικη μνημη μου ειχε σχεδον γεμισει. Εφτασε χθες το hub της ugreen , του εβαλα ενα στικακι, του εκανα μορφοποιηση , φαινεται στο ES File Explorer οτι υπαρχει μια μνημη αλλα οταν παω να κιατεβασω ενα παιχνιδι απο το play store μου γραφει οτι η μνημη ειναι επαρκης. Τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Σε ενα mi box S η εσωτερικη μνημη μου ειχε σχεδον γεμισει. Εφτασε χθες το hub της ugreen , του εβαλα ενα στικακι, του εκανα μορφοποιηση , φαινεται στο ES File Explorer οτι υπαρχει μια μνημη αλλα οταν παω να κιατεβασω ενα παιχνιδι απο το play store μου γραφει οτι η μνημη ειναι επαρκης. Τι κανω λαθος?Μέσω του μενού των εφαρμογών δοκίμασε να περάσεις μία μία τις εφαρμογές που μπορούν να περαστούν σε usb στο στικακι και μετά ξαναδοκίμασε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 (edited) Λοιπόν το σεταρα μια χαρα το στικακι και παιζει τελεια NETFLIX σε 1080p! Περισσοτερα στο θεμα του ΑΜΑΖΟΝ FIRE STICK. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475362 Edited February 13, 2019 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Μέσω του μενού των εφαρμογών δοκίμασε να περάσεις μία μία τις εφαρμογές που μπορούν να περαστούν σε usb στο στικακι και μετά ξαναδοκίμασε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Μπαίνω στις ρυθμίσεις /εφαρμογές /αλλά σε καμια εφαρμογή δεν γράφει για μεταφορά στην sd. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Παιδιά αξίζει το X96 max από εδώ διαλέγοντας ship από Ιταλία η Ισπανία? https://m.geekbuying.com/item/X96-MAX-Amlogic-S905x2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-405811.html Έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο η καλύτερο σε αυτήν τη τιμή η σε χαμηλότερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Παιδιά αξίζει το X96 max από εδώ διαλέγοντας ship από Ιταλία η Ισπανία? https://m.geekbuying.com/item/X96-MAX-Amlogic-S905x2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-405811.html Έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο η καλύτερο σε αυτήν τη τιμή η σε χαμηλότερη? αναμένω από μέρα σε μέρα ( έχει φτάσει Ελλάδα ) το https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009591888713.html?vip=17103923&gclid=Cj0KCQiAnY_jBRDdARIsAIEqpJ2_K69UmA63pCGuows8WNBPGTohNqapNc0wGOlDOSLlaCCOzSpvJ9EaApdsEALw_wcB νομίζω ότι λόγω της 1000αρας lan και της καλύτερης υποστήριξης μέχρι στιγμής στα υπόλοιπα μοντέλα της είναι μία επιλογή που πρέπει να την σκεφτείς Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Εχει δει κανεις το creed 2 με ελληνικους υποτιτλους στο cinema n cyberflix? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Εχει δει κανεις το creed 2 με ελληνικους υποτιτλους στο cinema n cyberflix? σήμερα βγήκαν οι πρώτοι υπότιτλοι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Μπαίνω στις ρυθμίσεις /εφαρμογές /αλλά σε καμια εφαρμογή δεν γράφει για μεταφορά στην sd. Υπάρχει κάποια ρύθμιση;Πηγαίνεις ρυθμίσεις,. Μετά εφαρμογές. Μετά ληφθεισες εφαρμογές. Διαλέγεις ποια εφαρμογή θες και πηγαίνεις στο αποθηκευτικός χώρος που χρησιμοποιείται. Εκεί αν η εφαρμογή το υποστηρίζει θα σου βγάλει εσωτερικός ή μονάδα usb που εκεί επιλέγεις που θες να αποθηκευτεί η εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 σήμερα βγήκαν οι πρώτοι υπότιτλοι Και που τους βρισκω? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Και που τους βρισκω? Στα γνωστά site ...Υπάρχουν εδώ και δύο μέρες... έκδοση ... Creed 2 2018 1080p WEB-DL DD5 1 H264-FGT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArtOfMoz Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Το mi box έχει θεματάκια με κάποιους routers. Στο σπίτι μου με cyta και thomson router αρνείται να παίξει αξιοπρεπώς ακόμη κι αν αλλάξω κανάλι στο wifi. Στο πατρικό μου με otenet και belkin router παίζει άψογα χωρίς σκάλισμα στο router. Για τον παραπάνω λόγο έχω πάρει USB to Ethernet της ugreen και έχω ησυχάσει. Εν μέρει λύθηκε το θέμα μόλις έβγαλα το usb που είχα κουμπώσει για να δουλεύει το ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο. Πλέον από τα 3 mb μέγιστο που είχα τώρα παίζει από 3 έως 15 Mb που είναι η ταχύτητα που έχω στον υπολογιστή. Εχτές βράδυ ας πούμε είχε 2 ώρες στα 14 mb σήμερα πρωί στα 6. Ξέρει κάποιος τη να φταίει και υπάρχει τόσο εύρος στην ταχύτητα που πιάνει το box? Στο κινητό όταν μετράω ταχύτητα έχω πάντα 15 Mb. Μήπως επηρεάζεται από κάνα δίκτυο από διπλανό διαμέρισμα? Εάν αλλάξω κανάλι στο router θα διορθωθεί? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Εν μέρει λύθηκε το θέμα μόλις έβγαλα το usb που είχα κουμπώσει για να δουλεύει το ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο. Πλέον από τα 3 mb μέγιστο που είχα τώρα παίζει από 3 έως 15 Mb που είναι η ταχύτητα που έχω στον υπολογιστή. Εχτές βράδυ ας πούμε είχε 2 ώρες στα 14 mb σήμερα πρωί στα 6. Ξέρει κάποιος τη να φταίει και υπάρχει τόσο εύρος στην ταχύτητα που πιάνει το box? Στο κινητό όταν μετράω ταχύτητα έχω πάντα 15 Mb. Μήπως επηρεάζεται από κάνα δίκτυο από διπλανό διαμέρισμα? Εάν αλλάξω κανάλι στο router θα διορθωθεί? Ευχαριστώ πολύΠριν αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ βάλε μια προεκταση usb και απομάκρυνε τουλάχιστον 50 cm τον δεκτη πληκτρολογιου-ποντικιου απο το box. Μετά ξαναδοκιμασε το. Παιζει το σεναριο να πεφτουν οι μια συχνοτητα πανω στην αλλη....γιατι στα κοντα στα 2.4 mhz είναι και τα 2. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Επ' ευκαιρία μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια πως αλλάζω κανάλι στο ρουτερ?? Τρώω και εγώ κάτι κολλήματα ωρες ωρες στο mi box s, χωρις να έχω συνδέσει κατι άλλο.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Επ' ευκαιρία μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά λόγια πως αλλάζω κανάλι στο ρουτερ?? Τρώω και εγώ κάτι κολλήματα ωρες ωρες στο mi box s, χωρις να έχω συνδέσει κατι άλλο..Δεν είναι τόσο απλό και είναι εκτός θέματος. Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ μέσω browser, βάζοντας την ip του gateway. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Πηγαίνεις ρυθμίσεις,. Μετά εφαρμογές. Μετά ληφθεισες εφαρμογές. Διαλέγεις ποια εφαρμογή θες και πηγαίνεις στο αποθηκευτικός χώρος που χρησιμοποιείται. Εκεί αν η εφαρμογή το υποστηρίζει θα σου βγάλει εσωτερικός ή μονάδα usb που εκεί επιλέγεις που θες να αποθηκευτεί η εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή. Μάλλον πρέπει να κάνω μια μια απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Παιδιά αξίζει το X96 max από εδώ διαλέγοντας ship από Ιταλία η Ισπανία? https://m.geekbuying.com/item/X96-MAX-Amlogic-S905x2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-405811.html Έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο η καλύτερο σε αυτήν τη τιμή η σε χαμηλότερη?Εγώ το έχω και είναι μια χαρά σε όλα εκτός από Netflix HD και πάνω. Σε προηγούμενο ποστ μου θα βρεις κ review. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakerman Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα το mi box s κυρίως για Netflix και otetv. Κατέβασα το otetv apk και το πέρασα με udb stick, ωστόσο για να μπω στην εφαρμογή πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις/ εγκατεστημένες εφαρμογές. Δεν έχω βρει τρόπο να το προσθέσω στην αρχική οθόνη για διευκόλυνση. Υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα το mi box s κυρίως για Netflix και otetv. Κατέβασα το otetv apk και το πέρασα με udb stick, ωστόσο για να μπω στην εφαρμογή πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις/ εγκατεστημένες εφαρμογές. Δεν έχω βρει τρόπο να το προσθέσω στην αρχική οθόνη για διευκόλυνση. Υπάρχει τρόπος? Φίλε μου, επειδή με ενδιαφέρει και μένα.. Το otetv apk δεν κατεβαίνει και μέσω browser? Γιατί μέσω usb stick? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα το mi box s κυρίως για Netflix και otetv. Κατέβασα το otetv apk και το πέρασα με udb stick, ωστόσο για να μπω στην εφαρμογή πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις/ εγκατεστημένες εφαρμογές. Δεν έχω βρει τρόπο να το προσθέσω στην αρχική οθόνη για διευκόλυνση. Υπάρχει τρόπος? Θα ψάξεις να βρεις την εφαρμογή tv app repo η οποία φτιάχνει συντομεύσεις. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή. Μάλλον πρέπει να κάνω μια μια απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Αν κάνεις format το στικακι μέσω της συσκευής και μετά όταν σου πει να συνδεθεί ως εσωτερική μνήμη ή κάτι τέτοιο θα είσαι μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα το mi box s κυρίως για Netflix και otetv. Κατέβασα το otetv apk και το πέρασα με udb stick, ωστόσο για να μπω στην εφαρμογή πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις/ εγκατεστημένες εφαρμογές. Δεν έχω βρει τρόπο να το προσθέσω στην αρχική οθόνη για διευκόλυνση. Υπάρχει τρόπος? Κάνε εγκατάσταση αυτό και μετά δημιουργείς ότι συντόμευση θες https://m.apkpure.com/tv-app-repo/news.androidtv.tvapprepo.playstore Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Βασικά έχω πρόβλημα στο AMAZON FIRE STICK με το streaming μέσω 3ων app. Το CINEMA ανοίγει και αμέσως κλείνει στη τελευταία έκδοση. Το CYBERFLIX ανοίγει και κολλάει. Με KODI 18 και NETFLIX όλα οκ, αλλά χρειάζομαι και τρίτες λύσεις. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή. Μάλλον πρέπει να κάνω μια μια απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το box σου είναι rootαρισμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts