junglist Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Ερώτηση το Netflix δίνει 5.1 ήχο;;έχω το mi box s ...ούτε στο kodi μου έβγαλε σε δύο τρεις ταινίες..είναι συνδεόμενο με 7.1 ενισχυτή μέσω hdmi Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν υποστηρίζεται το Netflix από το κουτί σου ναι. Στο kodi εξαρτάται από το stream φυσικά. Δεν βγάζουν όλα τον ίδιο ήχο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 ....Bee TV V 2.1.4 και δεν εχεις κανενα προβλμα... το δoκιμασα φιλε μου και ειδα οτι δεν παιρνει με τιποτα τον mx player αν και τον επιλεγω αυτο παιζει με τον δικο του :X και δεν βρισκει πολλες hd πηγες οπως το cinema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_80 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Dreamtv, titaniumtv, cyberFlix κ τα 3 ψιλοιδια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Εχει εξαιρετικο ασύρματο το Mi Box S. Τοσο σε εμβέλεια, οσο και σε ταχύτητα. To επιβεβαιώνω και εγώ.. Ρούτερ στα 4-5 μέτρα, έχει εξαιρετικό δέκτη wifi. Δεν μου κολλάει σε Kodi κλπ. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 To επιβεβαιώνω και εγώ.. Ρούτερ στα 4-5 μέτρα, έχει εξαιρετικό δέκτη wifi. Δεν μου κολλάει σε Kodi κλπ. Με το λογισμικό της xiaomi που διάβασα πριν θα έχω πρόβλημα για να εγκαταστήσω της εφαρμογές αυτές (Dreamtv, titaniumtv, cyberFlix, kodi)π.χ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 το δoκιμασα φιλε μου και ειδα οτι δεν παιρνει με τιποτα τον mx player αν και τον επιλεγω αυτο παιζει με τον δικο του :X και δεν βρισκει πολλες hd πηγες οπως το cinemaΠώς στο καλό έχεις πρόβλημα με το Cinema, τον mx player και τους υπότιτλους; Έτσι παίζει μια χαρά σε μένα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Araditsas, όχι, απολύτως κανένα πρόβλημα. προσωπικά έχω κατεβάσει τα Kodi (μεσω Google Play), Cinema & Cyberflix (μέσω browse) και παίζουν χωρίς κολλήματα. Με το καλό όταν το πάρεις μπορέις να μπείς στο Apktime και να κατεβάσεις ότι θες για θέαση ταινιών. Εκεί θα σε παραπέμψει και σε sites για εφαρμογές streaming. Μόλις συνδέσεις το box και κάνεις update σε 8,1, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα factory reset και επανεκκίνηση από Ρυθμίσεις για να μην σου κολλάει την πρώτη φορά. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Araditsas, όχι, απολύτως κανένα πρόβλημα. προσωπικά έχω κατεβάσει τα Kodi (μεσω Google Play), Cinema & Cyberflix (μέσω browse) και παίζουν χωρίς κολλήματα. Με το καλό όταν το πάρεις μπορέις να μπείς στο Apktime και να κατεβάσεις ότι θες για θέαση ταινιών. Εκεί θα σε παραπέμψει και σε sites για εφαρμογές streaming. Μόλις συνδέσεις το box και κάνεις update σε 8,1, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα factory reset και επανεκκίνηση από Ρυθμίσεις για να μην σου κολλάει την πρώτη φορά. Σε ευχαριστώ. Θα το πάρω αύριο λέω Πες μου σε παρακαλώ πως θα κάνω factory reset γιατί δεν έχω ξαναπιασει στα χέρια μου tv box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Μόλις το συνδέσεις θα σε καθοδηγήσει αυτόματα με οδηγίες (θα βάλεις ελληνικά, θα συνδέσεις τον google λογαριασμό σου, θα ζητήσει update, το οποίο είναι καλό να κάνεις). Στη συνέχεια, πάνω δεξιά έχει το γρανάζι με τις Ρυθμίσεις. Εκεί θα πας στην Ασφάλεια και θα επιλέξεις Επαναφορά. Τέλος, κάνε ένα Restart και είσαι οκ.. Όλο αυτό θα σου πάρει 2-3 λεπτά. Είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Το xiaomi μου φαίνεται λίγο... Σαν specs. Μπορεί να παίζει άριστα. Αλλά δεν με πείθει. Υπάρχει καμία πρόταση πιο δυνατή και απροβλημάτιστη. Έχω διαβάσει τα παλαιότερα posts. Κυρίως ρωτάω τους κατόχους, τι θα πρότειναν. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Εγώ πάλι βλέπω σε διπλανό site/forum να πωλείται κατά κόρον το Mi Box. Αρνητικό σημάδι. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Φίλε μου αυτό είναι σχετικό..Δεν είναι τα πάντα specs και αριθμοί, δεν παίζουμε Υπερ-ατού..Έχει να κάνει πάντα και με τι υλοποίηση εφαρμόζει το λογισμικό κάθε εταιρίας ή το πάντρεμα software & hardware.. To ΜΙ ΒΟΧ S αντικειμενικά συγκαταλέγεται στα πιο δυνατά μηχανάκια.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Οκ. Όλοι λένε καλά λόγια. Αλλά και σε μνήμη και σε επεξεργαστή και σε θύρες έχουν γίνει "εκπτώσεις"... Έτσι μου φαίνεται. Για αυτό λέω πρόταση από κατόχους. Άλλο να έχεις δουλέψει π.χ το tanix ή κάποιο από τα beelink... Κι άλλο στη θεωρία. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 (edited) Πώς στο καλό έχεις πρόβλημα με το Cinema, τον mx player και τους υπότιτλους; Έτσι παίζει μια χαρά σε μένα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk βρε φιλε ποιος σου ειπε οτι εχω προβλημα με το cinema και τον mx player ? με το bee και το mx εχω θεμα ! υγ καλα τωρα σοβαρά αγοραζεται την σαβουρα xiaomi για 70 ευρω ??? Edited January 23, 2019 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 βρε φιλε ποιος σου ειπε οτι εχω προβλημα με το cinema και τον mx player ? με το bee και το mx εχω θεμα ! υγ καλα τωρα σοβαρά αγοραζεται την σαβουρα xiaomi για 70 ευρω ??? Από το να το λες σαβούρα αφού βλέπεις ότι ψάχνω για αγορά γιατί δεν μου λες ποιο είναι καλύτερο για να πάρω. Έτσι θα με βοήθαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Από το να το λες σαβούρα αφού βλέπεις ότι ψάχνω για αγορά γιατί δεν μου λες ποιο είναι καλύτερο για να πάρω. Έτσι θα με βοήθαγες. φιλε δεν το ειπα για εσενα γενικα μιλαω οτι δεν αξιζει 70 ευρω τωρα αν θες να αγορασεις κατι διαβασε και θα βρεις πολλα μασημενη τροφη θες ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 φιλε δεν το ειπα για εσενα γενικα μιλαω οτι δεν αξιζει 70 ευρω τωρα αν θες να αγορασεις κατι διαβασε και θα βρεις πολλα μασημενη τροφη θες ελεος Δεν είμαι χθεσινός εδώ μέσα και δεν θέλω μασημένη τροφή Αλλά αν διαβάσεις και Εσύ προηγούμενες αναρτήσεις δεν θα βρεις αυτό που έχω ρωτήσει Όλοι λένε για το xiaomi αν λείπω είχες να προτίνεις κάτι ας το έκανες αν όχι δεν υπήρχε λόγος να σχολιάσεις έτσι απλά για να γράψεις κάτι. Και ρωτάω ήταν δυσκολότερο να έγραφες τον τίτλο του tv box που μου προτίνεις ή όλο αυτό @ φιλε δεν το ειπα για εσενα γενικα μιλαω οτι δεν αξιζει 70 ευρω τωρα αν θες να αγορασεις κατι διαβασε και θα βρεις πολλα μασημενη τροφη θες ελεος @ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Δεν είμαι χθεσινός εδώ μέσα και δεν θέλω μασημένη τροφή Αλλά αν διαβάσεις και Εσύ προηγούμενες αναρτήσεις δεν θα βρεις αυτό που έχω ρωτήσει Όλοι λένε για το xiaomi αν λείπω είχες να προτίνεις κάτι ας το έκανες αν όχι δεν υπήρχε λόγος να σχολιάσεις έτσι απλά για να γράψεις κάτι. Και ρωτάω ήταν δυσκολότερο να έγραφες τον τίτλο του tv box που μου προτίνεις ή όλο αυτό @ φιλε δεν το ειπα για εσενα γενικα μιλαω οτι δεν αξιζει 70 ευρω τωρα αν θες να αγορασεις κατι διαβασε και θα βρεις πολλα μασημενη τροφη θες ελεος @ Εαν βρεις το s με καποιο κουπονακι γύρω στο 50ρικο πάρτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις να με βοηθησει.Παραλαμβανω αυριο ενα meecol m8s pro και θελω να το βαλω κατευθειαν custom rom με το amlogic burn tool μεσω img.Μετα τα υpdate οταν βγαινουν πως θα τα περναω παλι με to burn tool η μεσω recovery γιατι διαβασα οτι μολις περασω custom θα περαστει και το twpr Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 αν σε mibox κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα μεταβει σε android 6.0 απο την τωρινη που εχει γινει 7.0? διοτι τωρα τελευταια κολλαει μετα την αναβαθμιση. Λετε να επηρεαζει το kodi? να το βγαλω και να δοκιμασω? Στην 7 λίγο δύσκολο.. την πήδηξε η Xiaomi...8 θες να πεις μάλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Στην 7 λίγο δύσκολο.. την πήδηξε η Xiaomi...8 θες να πεις μάλλον.. ναι 8.0. τελικα εκανα και μια επαναφορα το ρουτερ και τωρα ειναι ενταξει. τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 ναι 8.0. τελικα εκανα και μια επαναφορα το ρουτερ και τωρα ειναι ενταξει. τι να πω. Στο ρουτερ έκανες επαναφορά ή στο tv box? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Riitek i8+ BT!!!Σούπερ.Το έχω σε wi-fi και είναι σπέσιαλ!!Επικό μέχρι που έχασα το Bluetooth receiver... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Στο ρουτερ έκανες επαναφορά ή στο tv box? στο τv box επαναφορα και στο ρουτερ επανεκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Έχει πάρει κάποιος το mx10 8.1 και να έχει αλλάξει ρομ; Θέλω να αλλάξω ρομ γιατί αυτή που φοράει πάνω μου φαίνεται λίγο βαριά και έχω σπασίματα στα έργα μερικές φορές. Σαν να δουλεύουν πολλά απο πίσω γιατί όταν κάνω επανεκκίνηση ολα στρώνουν. Επίσης δεν μπορώ να εγκαταστήσω το elementum στο kodi με τίποτα... Πιθανότατα δεν μπορεί να καταλάβει το μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts