Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σε mi box s πώς αλλάζω υπότιτλους στο freeflix? Δεν μου δίνει δυνατότητα να επιλέξω κανένα μενού όταν παιζει η ταινία (στο πάνω μέρος) , μόνο μπρος και πίσω πάει?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ξέρει κανείς πως/εαν υπάρχει λύση σε αυτό? Αν όχι, όλοι παίζετε με BT mouse για αλλαγή υποτίτλων κλπ?

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1350

• makis1024

575

• ath156

1874

Έβαλα στο meecool km9 το 6,20 build netflix και μου παίζει ,βέβαια πλοήγηση μπορώ να κάνω με ποντίκι και όχι με το τηλεκοντρόλ. Η ποιότητα είναι σχετικά καλή, βέβαια εκεί που το έχω δεν έχω και καλό WiFi

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Αν βάλεις πληκτρολόγιο και πατήσεις το f4 θα σου δείξει ανάλυση τουλάχιστον στο shield που έχω έτσι δείχνει την ανάλυση

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Ένα καλό τέστ γραμμής/ανάλυσης είναι και το παρακάτω

https://www.netflix.com/title/80125514

Να ρωτήσω , τους τίτλους που λες δεν τους παίζει καθόλου ή μια τους ανοίγει μια όχι; άλλες εφαρμογές για streaming έχεις , το κάνει και σε αυτέ , δηλαδή δεν βρίσκει πάροχους κλπ. το κάνει και στο kodi; Ν υποθέσω ότι είσαι με wi fi συνδεδεμένος (δεν έχεις πάρει το usb to lan adaptor), αυτά που ρωτάω έχουν συνήθως να κάνουν με την ποιότητα του wi fi ,δοκίμασε και να κάνεις απεγκατάσταση τις ενημερώσεις του netflix , σε περίπτωση που σε έκατσε καμία ελαττωματική αναβάθμιση.

Το κάνει όταν πάω να δω κάποιες σειρές.οχι όλες.Π.χ το narcos με βγάζει μήνυμα σε άλλες δεν βγαζει.Ειναι θέμα netflix η mi box καθαρά.Στο κινητό δεν έχω θεμα

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Το κάνει όταν πάω να δω κάποιες σειρές.οχι όλες.Π.χ το narcos με βγάζει μήνυμα σε άλλες δεν βγαζει.Ειναι θέμα netflix η mi box καθαρά.Στο κινητό δεν έχω θεμα
Δοκίμασες να βάλεις dns της google στο router;

Στο μήνυμα λογικά σου βγάζει και κωδικό λάθους,ποιος είναι είδες στο site της netflix σε τι αναφέρεται;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Δοκίμασες να βάλεις dns της google στο router;

Στο μήνυμα λογικά σου βγάζει και κωδικό λάθους,ποιος είναι είδες στο site της netflix σε τι αναφέρεται;

Aυτο το μήνυμα βγάζει αλλά και γιατί να αλλάξω dns από τη στιγμή που παίζει στο κινητό δηλαδή σε άλλη συσκευή.Φιλε λίγο που το ψάξα θέμα mi box ειναι

https://help.netflix.com/el/node/59709

Edited by sifario

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Aυτο το μήνυμα βγάζει αλλά και γιατί να αλλάξω dns από τη στιγμή που παίζει στο κινητό δηλαδή σε άλλη συσκευή.Φιλε λίγο που το ψάξα θέμα mi box ειναι

https://help.netflix.com/el/node/59709

Ότι ε'ιναι το mi είναι σίγουρο, αλλά και σε φίλο με mi (δεν με άκουσε και το αγόρασε) αλλά και σε άλλους με την ίδια συσκευή δουλεύει κανονικά , στον φίλο έχω περάσει dns της google για να μην έχει τυχών προβλήματα με τα νέα μέτρα των εταιρειών ιντερνετ, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, και μην ξεχνάς ότι το λειτουργικό της xiaomi είναι πιο σφιχτό με θέματα ασφάλειας και με τα πιστοποιητικά από τους άλλους κατασκευαστές android. δεν έχεις να χάσεις κάτι. Δοκίμασε όμως αν θέλεις και το add on του netflix για kodi (απλά θέλει kodi 18 )

Θα δοκιμάσω αλλαγή dns και θα δω.Ευχαριστω παντως

Χτες είδα στο TANIX μέσω Netflix αυτό το interactive επεισόδιο του Black Mirror, για το οποίο μιλάνε όλοι και να ενημερώσω ότι οι επιλογές κατά την διάρκεια της ταινίας (δηλαδή πώς θα προχωρήσει ο ήρωας), δούλευαν μια χαρά μέσω airmouse.

Απορώ πώς έχει τόσος κόσμος πρόβλημα με τα ΜΙ ΒΟΧ που πολλοι τα προτείνουν για Netflix.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χτες είδα στο TANIX μέσω Netflix αυτό το interactive επεισόδιο του Black Mirror, για το οποίο μιλάνε όλοι και να ενημερώσω ότι οι επιλογές κατά την διάρκεια της ταινίας (δηλαδή πώς θα προχωρήσει ο ήρωας), δούλευαν μια χαρά μέσω airmouse.

Απορώ πώς έχει τόσος κόσμος πρόβλημα με τα ΜΙ ΒΟΧ που πολλοι τα προτείνουν για Netflix.

Προτείνουν μια συσκευή που είναι υποδεέστερη σε σχέση με τις πιο πολλές , μόνο και μόνο για το όνομα της, προσωπικά σε όσους με λένε για τη συγκεκριμένη (σε όλα τα μοντέλα) τους λέω μακριά.

Εχτές άνοιξα να δω κάτι στο cyberflix tv (κλώνος του terrarium tv) και δεν εμφάνιζε τίποτα και έγραφε χωρίς δεδομένα. Το απεγκατεστησα και έβαλα πάλι (αυτή την φορά δούλεψε) το terrarium tv. Δουλεύει καλά, αλλά ότι κι αν βαλω να δω το βγάζει σε sd ανάλυση, ενώ πριν με το cyberflix μου έβγαζε και 720 &1080.

Τι έχει γίνει ξέρει κανείς;

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ολα οκ. Το έκανα ξανά εγκατάσταση καθ δουλεύει οκ.

Είπαμε CINEMA και τέλος.

Παίζει μπόμπα και είναι χωρίς προβλήματα.

Εχτές άνοιξα να δω κάτι στο cyberflix tv (κλώνος του terrarium tv) και δεν εμφάνιζε τίποτα και έγραφε χωρίς δεδομένα. Το απεγκατεστησα και έβαλα πάλι (αυτή την φορά δούλεψε) το terrarium tv. Δουλεύει καλά, αλλά ότι κι αν βαλω να δω το βγάζει σε sd ανάλυση, ενώ πριν με το cyberflix μου έβγαζε και 720 &1080.

Amazon Fire stick 4k max

βάλε την τελευταία έκδοση και θα δουλέψει κανονικά.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είπαμε CINEMA και τέλος.

Παίζει μπόμπα και είναι χωρίς προβλήματα.

τελευταία κάνει θεματάκια με τους υπότιτλους

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή παίζει 1080 netflix φαντάζομαι και επειδή έχει android tv που είναι μακράν πιο εύχρηστο με τηλεκοντρόλ!

για το 1080 δεν ξέρω να σε πω αλλά το android tv είναι σχετικό όταν σε αναγκάζει (τον απλό χρήστη) να δουλέυει μόνο με αυτά που θέλει αυτό (δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογές που δεν θέλει) και για να τις δεις θα πρέπει να τρέχεις το sideloader ή καμία άλλη παρόμοια εφαρμογή, γενικά το Android tv για εμένα είναι απλά αποτυχία λόγω περιορισμών παρά διευκόλυνση .

Edited by lost

Μια ερώτηση να κάνω για εφαρμογές cinema cyberflix morheus και άλλες χρειάζεται vpn?Γιατί θυμάμαι πριν κανένα τρίμηνο ειδικά για το cyberflix λέγαν ότι δουλεύει με vpn ή γενικά είτε χρειάζεται είτε όχι εσείς χρησιμοποιείται?

Καμία δεν χρειάζεται VPN και ειδικά στην Ελλάδα.

Μια ερώτηση να κάνω για εφαρμογές cinema cyberflix morheus και άλλες χρειάζεται vpn?Γιατί θυμάμαι πριν κανένα τρίμηνο ειδικά για το cyberflix λέγαν ότι δουλεύει με vpn ή γενικά είτε χρειάζεται είτε όχι εσείς χρησιμοποιείται?

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα σας και καλή χρονιά!

Χθες συνέδεσα το mi box s και παρατήρησα μερικά "προβληματάκια", τα οποία ως παντελώς αρχάριος δεν ξέρω πως να τα δουλέψω:

α) Στην οθόνη κόβονται τα πλαϊνά γράμματα δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω..Υπάρχει σχετική ρύθμιση στο tv box για την σωστή διάσταση? Κάνω κάτι παράλληλα από τις ρυθμίσεις τηλεόρασης?

β) Έβαλα ένα δυο προγράμματα να παίξουν και η ανάλυση δεν είναι η καλύτερη. Πως βελτιώνεται αυτό? Πειράζω πάλι κάτι στην τηλεόραση ώστε να έχει υψηλότερη ανάλυση (θυμάμαι έχει μία επιλογή για 1080p και 1080i)

γ) Θέλω να περάσω εφαρμογές όπως το Cinema αλλά δεν ξέρω να κάνω sideloading που διαβάζω..Δοκίμασα να μπω στο browser του tv box και να το εγκαταστήσω, αλλά δεν τα κατάφερα δυστυχως..Η ειρωνεία είναι ότι πριν αρκετούς μήνες κατέβασα το CINEMA στο κινητό, όπου παίζει άψογα, αλλά δεν θυμάμαι την διαδικασία. Μπορώ με κάπιο τρόπο να την μεταφέρω από το κινητό στο tv box???

Help me!!

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Καλημέρα σας και καλή χρονιά!

Χθες συνέδεσα το mi box s και παρατήρησα μερικά "προβληματάκια", τα οποία ως παντελώς αρχάριος δεν ξέρω πως να τα δουλέψω:

α) Στην οθόνη κόβονται τα πλαϊνά γράμματα δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω..Υπάρχει σχετική ρύθμιση στο tv box για την σωστή διάσταση? Κάνω κάτι παράλληλα από τις ρυθμίσεις τηλεόρασης?

β) Έβαλα ένα δυο προγράμματα να παίξουν και η ανάλυση δεν είναι η καλύτερη. Πως βελτιώνεται αυτό? Πειράζω πάλι κάτι στην τηλεόραση ώστε να έχει υψηλότερη ανάλυση (θυμάμαι έχει μία επιλογή για 1080p και 1080i)

γ) Θέλω να περάσω εφαρμογές όπως το Cinema αλλά δεν ξέρω να κάνω sideloading που διαβάζω..Δοκίμασα να μπω στο browser του tv box και να το εγκαταστήσω, αλλά δεν τα κατάφερα δυστυχως..Η ειρωνεία είναι ότι πριν αρκετούς μήνες κατέβασα το CINEMA στο κινητό, όπου παίζει άψογα, αλλά δεν θυμάμαι την διαδικασία. Μπορώ με κάπιο τρόπο να την μεταφέρω από το κινητό στο tv box???

Help me!!

Α) λογικα το mibox στις ρυθμισεις/οθονη θα εχει επιλογη zoom in/out για να ερθουν ακριβως τα γραμματα

Β) πρεπει το κουτι να εχει ρυθμιση με τις αναλυσεις που υποστηριζει. Βαλε την καλυτερη δυνατη.

Γ) κατεβασε το apktime με τον browser και με αυτο βαλε ο,τι προγραμμα για ταινιες θες

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ειδικά για το (γ).

Ξέρεις επίσης πως κάνω sideloading στο tv box?? Κατεβάζω κάτι στο κινητό και από εκεί μέσω καλωδίου usb στο tv box? ή ακούγεται κάπως μπακαλίστικο???

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Μπορει να μου δωσει καποιος, το λινκ για την εφαρμογη cinema,? που λετε πιο πανω?

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πει πόσα xiaomi box κυκλοφορούν και αν έχει ακούστει κάτι για νεότερο?

Σε περίπτωση που αγοράσουμε τώρα ενα, ποιό είναι το προτεινόμενο?

Χρήση netflix.

Οπτική έχουν?

Edited by drdedus

Απλά googlare cinema apk

Μπορει να μου δωσει καποιος, το λινκ για την εφαρμογη cinema,? που λετε πιο πανω?

-------------

Amazon Fire stick 4k max

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ειδικά για το (γ).

Ξέρεις επίσης πως κάνω sideloading στο tv box?? Κατεβάζω κάτι στο κινητό και από εκεί μέσω καλωδίου usb στο tv box? ή ακούγεται κάπως μπακαλίστικο???

Ψάξε για το tv app repo ,έτσι λέγεται και με αυτό μπορείς να δημιουργήσεις sortcuts , υπάρχει και το sideload launcher το οποίο δημιουργεί μια συντόμευση με όλες τις εφαρμογές μέσα .

Απλά googlare cinema apk

Σε ευχαριστώ πολύ

-------------

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος