Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους.

αυτό αξίζει;

H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM TV Box

σε σχεση με το mecool mecool m8s pro ή το Beelink GT1 Ultimate ????

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οχιιιιιιι όλο προβλήματα το. H96

Πάρε το gt1 η το mecool m8s pro είναι καλά μηχανάκια και τα δύο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω το m8s ii,2/16.

Όταν θέλω να δω κάτι στο box ,πάω από το source της smart Samsung tv στην hdmi θύρα που έχω το box,και εν συνεχεία ανοίγω το box από το δικό του τηλεκοντρόλ.Εχω όμως άλλα δύο universal,τα οποία είναι και air mouse(σύνδεση μέσω usb),που με βολεύουν πολύ περισσότερο!Το πρόβλημα μου είναι το εξής...

Ενώ κάνω ΟΛΕΣ τις λειτουργίες μέσω και των δύο άλλων χειριστήριων,ακόμα και power off,δεν μπορώ να ανοίξω το box μέσω αυτών...Οπότε αναγκαστικά το ανοίγω από το δικό του το οποίο είναι ψιλομουφα...Ανέφερα και την τηλεόραση ,γιατί έχει μια λειτουργία στην οποία έχει ένα ir δεκτη,αλλά δεν λειτουργεί ούτε μέσω αυτής.

Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση κάτι,ώστε να ανοίγει το box με universal remote?

Εμεναι φίλε στο ίδιο κουτί ανοίγει κανονικά με το hdmi και φυσικά κλείνει

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1362

• makis1024

575

• ath156

1878

Ευχαριστώ , ήταν εκνευριστικό να σκάει το VS Launcher μετά από επαννεκίνηση. Να ρωτήσω όσους έχετε tv box από την συγκεκριμένη εταιρία με android nougat 7.1.1 , μήπως στα notifications βλέπετε δυο ειδοποιήσεις ( BCenter και Mgmt support ); Ρώτησα σε άλλο site και μου είπαν ότι παίζει να είναι malware οπότε έκανα εγκατάσταση το Malware bytes αλλά δεν βρήκε κάτι. Πάντως με αναγκαστική διακοπή , πάνε στο καλό ( τουλάχιστον μέχρι το επόμενο restart της συσκευής ).

Ενημερωτικά να αναφέρω ότι τα έστειλα από κει που ήρθαν με το ES File Explorer , κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής μετά από την απεγκατάσταση των δυο "εφαρμογών". Η δοκιμή έγινε με το Mecool KM8 P και έκδοση firmware KM8P-NMF26Q-20170711.173522.V0321.

Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

Ένας φίλος θελει tvbox και βρήκα αυτό απο Σκρουτζ https://www.kooqie.com/el/x96-2gb-16gb-s905x-android-6-marshmallow-%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82

Αξίζει σαν εργαλείο?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Μόνο μερικές ιδέες που πιθανόν να βοηθήσουν:

- Δοκίμασες όταν σταμάτησε στο 2% να μην κάνεις τίποτα άλλο, αλλά απλά να αποσυνδέσεις το USB και να το ξανασυνδέσεις μήπως συνεχίσει??

- Έχεις βρει το σωστό - "αυθεντικό" firmware του μηχανήματός σου ??

- Το καλώδιο USB είναι μικρό (κάτω από 50εκ.)? Βέβαια εάν θυμάμαι καλά (παλιότερα) το είχες αντιμετωπίσει αυτό σε άλλο μηχάνημα?

- Έχεις δοκιμάσει το USB burnig tool όπου πρώτα φορτώνεις το firmware - μετά Start - και μετά συνδέεις το Box με USB ???

Ναι αποσύνδεση USB και ξανά πολλές φορές.

Το καλώδιο είναι κάτω από μισό μέτρο. Νομίζω 25εκ. Πήρα άλλο καινούργιο.

Φορτώνω το firmware πατάω start, συνδέω το καλώδιο με το κουτί και μόνο του και με ρεύμα. Δοκιμάζω μια με το reset με συνδετήρα και πολλές φορές να το ξαναπατήσω. Έχω δοκιμάσει 5,6 firmware που έχω δοκιμάσει από original firmware. Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να κάνω back up την δική του.

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασες σε άλλη θύρα usb;

Είτε usb2 η ακόμα και σε usb3.

Δοκίμασε και αυτό κάπου πριν λίγο το διάβασα

uncheck erase flash and bootloader in amlogic tool and that should fix your problem

Δοκιμασα σε USB 2 σε pc και σε USB3 σε λαπτοπ. Uncheck και τα 2 έχω δοκιμάσει επίσης. Έχω διαβάσει τα πάντα στο διαδίκτυο.

Αν έχει κάποιος back up stock firmware από mini m8s II και δεν του κάνει κόπο ας το ανεβάσει μήπως και αναστηθεί το άτιμο...

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ναι αποσύνδεση USB και ξανά πολλές φορές.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Δοκιμασα σε USB 2 σε pc και σε USB3 σε λαπτοπ. Uncheck και τα 2 έχω δοκιμάσει επίσης. Έχω διαβάσει τα πάντα στο διαδίκτυο.

Αν έχει κάποιος back up stock firmware από mini m8s II και δεν του κάνει κόπο ας το ανεβάσει μήπως και αναστηθεί το άτιμο...

Αφού εξαντλήσεις όσα προαναφέρθηκαν (πολλές φορές κάτι που δεν λειτουργεί με την 1η γινεται με την επανάληψη) μπορείς να δεις το παρακάτω:

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s812-aa/eny-acemax-ott-aa/knowledge-tutorials-ah/524407-m8-box-bricked-usb-burning-tool-fails-at-2-solved/page2

Βέβαια πρέπει να δεις τι ισχύει για το δικό σου κουτί (νομίζω υπάρχουν πολλές παραλλαγές).Ειδική σημασία έχει το βίντεο που αναφέρεται στην 2η σελίδα με σύνδεσμο :https://www.youtube.com/watch?v=t_fMCUXwF4Q

Εδώ πρώτα αποκαθιστά τον bootloader (με έναν γενικό bootloader) και μετά εγκαθιστά το firmware.

Καλή επιτυχία και καλό θα ήταν να ενημερώσεις για το τελικό αποτέλεσμα, με όποιον τρόπο και να πετύχεις την επαναφορά του.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

@ath156 ευχαριστώ για τα λινκς σου. Το πρώτο το γνωρίζω, το βιντεάκι θα το τσεκάρω και νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον μιας και που κάνει αντικατάσταση bootloader. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα!

EDIT: Δεν το ήξερα τελικά ούτε το 1ο λινκ, μάλλον έψαχνα έψαχνα αυτό δεν το είχα δει. Τσέκαρα το βίντεο και θα το κάνω το μεσημέρι που θα είμαι σπίτι. Ελπίζω με το bootloader που δοκιμάζει να κάνει και σε μένα και μετά έχω twrp recovery και stock rom για να τα δοκιμάσω!

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Τελικά δοκίμασα με το bootloader και μου δίνει πάλι error στο 2% με amlogic 2.0.5 το εξής

0x10105004]Romcode/Initialize DDR/Read initialize status/Error result

Οπότε πιθανολογώ ότι δεν κάνει για το mini m8s ii που έχω, εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορέσω να έχω ένα αρχείο aml_upgrade_package.img για το μποξάκι μου θα το εκτιμούσα, για να δω εάν θα βγάλω άκρη.

Κρίμα γιατί μετά το βίντεο, είχα ελπίδες ότι θα ζωντανέψει το κουτί αλλά δεν.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

@mol θα πρέπει να έχεις twrp recovery και να μπεις και να κάνεις back up το fw σου και μετά το αρχείο αυτό να το ανεβάσεις.

Aν δεν ξέρεις υπάρχουν οδηγίες πως να βάλεις twrp recovery

https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/recovery-twrp-3-0-2-0-touch-recovery-t3454549

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Έχουμε φρέσκο 705 Ν για το πολύ αγαπημένο beelink gt1.Δεν το πέρασα, το βράδυ όταν γυρίσω σπίτι, έχουν λύσει όπως γράφουν το θέμα με την γραμμή πλοήγησης κτλπ

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=26524&extra=page=1&filter=dateline&orderby=lastpost&mobile=2

Δώστε βάση στο Σ/Ν του κουτιού σας ε! Για α6255 είναι αυτό

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

@mol θα πρέπει να έχεις twrp recovery και να μπεις και να κάνεις back up το fw σου και μετά το αρχείο αυτό να το ανεβάσεις.

Aν δεν ξέρεις υπάρχουν οδηγίες πως να βάλεις twrp recovery

https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/recovery-twrp-3-0-2-0-touch-recovery-t3454549

Ok, μολις μπορεσω θα το κοιτάξω

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Έχω το m8s ii,2/16.

Όταν θέλω να δω κάτι στο box ,πάω από το source της smart Samsung tv στην hdmi θύρα που έχω το box,και εν συνεχεία ανοίγω το box από το δικό του τηλεκοντρόλ.Εχω όμως άλλα δύο universal,τα οποία είναι και air mouse(σύνδεση μέσω usb),που με βολεύουν πολύ περισσότερο!Το πρόβλημα μου είναι το εξής...

Ενώ κάνω ΟΛΕΣ τις λειτουργίες μέσω και των δύο άλλων χειριστήριων,ακόμα και power off,δεν μπορώ να ανοίξω το box μέσω αυτών...Οπότε αναγκαστικά το ανοίγω από το δικό του το οποίο είναι ψιλομουφα...Ανέφερα και την τηλεόραση ,γιατί έχει μια λειτουργία στην οποία έχει ένα ir δεκτη,αλλά δεν λειτουργεί ούτε μέσω αυτής.

Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση κάτι,ώστε να ανοίγει το box με universal remote?

Κάποιος καμμία συμβουλή;

Τελικά δοκίμασα με το bootloader και μου δίνει πάλι error στο 2% με amlogic 2.0.5 το εξής

0x10105004]Romcode/Initialize DDR/Read initialize status/Error result

Οπότε πιθανολογώ ότι δεν κάνει για το mini m8s ii που έχω, εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορέσω να έχω ένα αρχείο aml_upgrade_package.img για το μποξάκι μου θα το εκτιμούσα, για να δω εάν θα βγάλω άκρη.

Κρίμα γιατί μετά το βίντεο, είχα ελπίδες ότι θα ζωντανέψει το κουτί αλλά δεν.

Μπορείς να δεις και εδώ:

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/others-aml-s905x/657247-bricked-mini-m8s-ii-clone-looking-for-help-with-nand-pin/page8

Δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο ακριβώς box, όμως βλέπεις ότι εδώ αντιμετώπισε το ίδιο μήνυμα λάθους με εσένα (αρχικό).Μάλιστα δίνει και κάποια επεξήγηση του λάθους.

Στο νήμα αυτό βέβαια το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με "short pins". Θέλει πολλή προσοχή μία τέτοια μέθοδος και μόνο εάν είναι το ίδιο board !!!!

Κοίταξε επίσης όλες τις σελίδες αυτού του νήματος και ειδικά την 7 (εάν είναι σαν το δικό σου).

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Για κοιταξε και εδω με μεταφραση μηπως καταφερεις τιποτα

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=741134&st=2700#entry59009765

Ποστ 2710

Νικήτας

Εχω αγορασει το QU+ 4K και μετα το τελευταιο update δεν λειτουργει το gogle play και μου βγαζει συνεχεια μηνυμα "οι υπρεσιες google play εχουν σταματησει". Το μηνυμα βγαινει καθε δυο λεπτα και επισης δεν λειτουργει ουτε η εφαρμογη του youtube. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Κι εγώ με ένα t95u pro με το playstore έχω σπάσει τα νεύρα μου. Κάθε μα κάθε φορά που το ανοίγω ξεκινά σαν να είναι η πρώτη φορά και ρώτα για αποδοχή όρων και λοιπά και μόλις πας να κατεβάσεις κάτι κλείνει. Διέγραψα μνήμες στα play αλλά το πανηγύρι μετά από λίγο συνεχίζει... Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να δεις και εδώ:

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/others-aml-s905x/657247-bricked-mini-m8s-ii-clone-looking-for-help-with-nand-pin/page8

Δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο ακριβώς box, όμως βλέπεις ότι εδώ αντιμετώπισε το ίδιο μήνυμα λάθους με εσένα (αρχικό).Μάλιστα δίνει και κάποια επεξήγηση του λάθους.

Στο νήμα αυτό βέβαια το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με "short pins". Θέλει πολλή προσοχή μία τέτοια μέθοδος και μόνο εάν είναι το ίδιο board !!!!

Κοίταξε επίσης όλες τις σελίδες αυτού του νήματος και ειδικά την 7 (εάν είναι σαν το δικό σου).

To είχα διαβάσει αναλυτικά το συγκεκριμένο ποστ και το έκανα ξανά μόλις. Δεν θυμάμαι αν έχω δοκιμάσει όλα τα fw αλλά κάποια είμαι σίγουρη ότι τα έχω κάνει. Θα δοκιμάσω ξανά μήπως και... Όσον αφορά για το κουτί μου ανάβει συνέχεια το μπλε φωτάκι. Το διαβάζει το amlogic burning tool, δεν νομίζω ότι χρειάζεται η μέθοδος short pins. Κάτι κάνω λάθος, δεν ξέρω νομίζω ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να φλασάρω το bootloader αλλιώς δεν θα βγάλω άκρη.

Συγνώμη γενικότερα εάν ταλαιπωρώ το νήμα, προσπαθώ και σκέφτομαι ανοιχτά. Και πάντα κάποιος άλλος μπορεί να βρει μια λύση που δεν σου περνά απ το μυαλό!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Για κοιταξε και εδω με μεταφραση μηπως καταφερεις τιποτα

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=741134&st=2700#entry59009765

Ποστ 2710

To είχα διαβάσει αναλυτικά το συγκεκριμένο ποστ και το έκανα ξανά μόλις. Δεν θυμάμαι αν έχω δοκιμάσει όλα τα fw αλλά κάποια είμαι σίγουρη ότι τα έχω κάνει. Θα δοκιμάσω ξανά μήπως και... Όσον αφορά για το κουτί μου ανάβει συνέχεια το μπλε φωτάκι. Το διαβάζει το amlogic burning tool, δεν νομίζω ότι χρειάζεται η μέθοδος short pins. Κάτι κάνω λάθος, δεν ξέρω νομίζω ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να φλασάρω το bootloader αλλιώς δεν θα βγάλω άκρη.

Συγνώμη γενικότερα εάν ταλαιπωρώ το νήμα, προσπαθώ και σκέφτομαι ανοιχτά. Και πάντα κάποιος άλλος μπορεί να βρει μια λύση που δεν σου περνά απ το μυαλό!

Για δες και αυτο

Νικήτας

Εχω αγορασει το QU+ 4K και μετα το τελευταιο update δεν λειτουργει το gogle play και μου βγαζει συνεχεια μηνυμα "οι υπρεσιες google play εχουν σταματησει". Το μηνυμα βγαινει καθε δυο λεπτα και επισης δεν λειτουργει ουτε η εφαρμογη του youtube. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Και μενα μου το εκανε το GT1 και εβαλα αυτο και με εσωσε για δες https://apkpure.com/gt1-gp-stop-tester-unreleased/com.smrtprjcts.gt1gpsresolver/download?from=details με δικη σου ευθυνη ομως.

Απλα για επιβεβαιωση, με nano Nexus Rom σε Meecool m8s pro απλα εγκαθιστω το SuperSU και ειμαι οκ για adaway, σωστα?

Απλα για επιβεβαιωση, με nano Nexus Rom σε Meecool m8s pro απλα εγκαθιστω το SuperSU και ειμαι οκ για adaway, σωστα?

εάν είναι ρουτ η ρομ, ναι , έτσι θα είσαι οκ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε τι ακριβως θα βοηθησει? Ποιες οι πιθανες συνεπειες? Να κανω επαναφορα εργοστασιων ρυθμισεων?

QUOTE=kapsts;7368624]Και μενα μου το εκανε το GT1 και εβαλα αυτο και με εσωσε για δες https://apkpure.com/gt1-gp-stop-tester-unreleased/com.smrtprjcts.gt1gpsresolver/download?from=details με δικη σου ευθυνη ομως.

https://chinagadgetsreviews.com/how-to-unbrick-any-amlogic-devices-create-an-bootable-magic-micro-sd-card-in-minutes.html

Για δοκίμασε και αυτή τη μέθοδο αν ήδη δεν τη δοκίμασες.

Απλά να βάλεις για την δικιά σου συσκευή τα σωστά αρχεία

Νικήτας