kokorets Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Σε σενα μπορει.Σε μενα με το χ φευγει η διαφημηση αλλα η εικονα του καναλιου pixelιαζει.Ενω με το mini 8s η εικονα ειναι πολυ καλη. Εκτός από το Live TV που συζητάμε για το αν παίζει με πίξελ ή όχι στα TV box, υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά και δεν έχουν πίξελ, μπορείτε να τις βρείτε στο λινκ που έδωσε ο φίλος στο ποστ #6420 σελ. 428. Ενδεικτικά: livetv20, sportstv και μέσα στο datf appstore.. Το θέμα είναι αν κατάφερε κανείς να βρει ελληνικούς αγώνες, γιατί την κυριακή που δοκιμασα δεν βρήκα τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Παιδια ειμαι ασχετος...βοηθηστε... Τι να παρω που να ειναι τουμπανο με λιγα χρηματα(50ευρω); Απο τη στιγμη που θα το παρω θα παιζει ή θα πρεπει να κανω μαγικα με ρομ κτλπ.; Επισης καταλαβαινω οτι εχει μεσα τις εφαρμογες για τα καναλια σωστα; Ή πρεπει να βαλω εγω; Στη τοπικη αγορα υπαρχει κατι αξιολογο αλλα οχι πανακριβο;σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας.... Edited November 1, 2016 by Ntinos_tech Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Παιδια ειμαι ασχετος...βοηθηστε... Τι να παρω που να ειναι τουμπανο με λιγα χρηματα(50ευρω); Απο τη στιγμη που θα το παρω θα παιζει ή θα πρεπει να κανω μαγικα με ρομ κτλπ.; Επισης καταλαβαινω οτι εχει μεσα τις εφαρμογες για τα καναλια σωστα; Ή πρεπει να βαλω εγω; Στη τοπικη αγορα υπαρχει κατι αξιολογο αλλα οχι πανακριβο;σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας.... Τούμπανο με λίγα χρήματα σε αυτή την ζωή δεν γίνεται.λίγα χρήματα για να τα αγγίζει και vfm γίνεται διάβασε στις πιο πίσω σελίδες μην τα γράφουμε πάλι και κουράζουμε Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Τούμπανο με λίγα χρήματα σε αυτή την ζωή δεν γίνεται.λίγα χρήματα για να τα αγγίζει και vfm γίνεται διάβασε στις πιο πίσω σελίδες μην τα γράφουμε πάλι και κουράζουμε Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου συμφωνω απόλυτα..απλά το έγραψα χάριν αστειου... τελος παντων...vfm με ενδιαφέρει μεχρι 50 ευρω με τα μεταφορικα ή έστω παραπάνω για αξιοπιστη λύση απο Ελλάδα...εχω διαβάσει 10 σελίδες πίσω...αλλα δε μπορώ να καταλήξω...και έτσι είπα κάποιος αν μπορέι να με διαφωτίσει....δεν είμαι γνώστης ουτε θέλω να γίνω ειδικός...θέλω μια συσκευη να συνδεσω και με λιγο κλικ κλικ να κάνω τη δουλεια μου...συγνωμη αν κουραζω αλλά όλοι στο φορουμ και στο νημα δεν έχουν το ίδιο επίπεδο γνώσεων!:X:X:X:X:X:( Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) συμφωνω απόλυτα..απλά το έγραψα χάριν αστειου... τελος παντων...vfm με ενδιαφέρει μεχρι 50 ευρω με τα μεταφορικα ή έστω παραπάνω για αξιοπιστη λύση απο Ελλάδα...εχω διαβάσει 10 σελίδες πίσω...αλλα δε μπορώ να καταλήξω...και έτσι είπα κάποιος αν μπορέι να με διαφωτίσει....δεν είμαι γνώστης ουτε θέλω να γίνω ειδικός...θέλω μια συσκευη να συνδεσω και με λιγο κλικ κλικ να κάνω τη δουλεια μου...συγνωμη αν κουραζω αλλά όλοι στο φορουμ και στο νημα δεν έχουν το ίδιο επίπεδο γνώσεων!:X:X:X:X:X:( Κοιταξε τα T95Z Plus, R-Box Pro, Beelink GT1, mecool bb2 (θελει thermal pad στη κατω μερια του box) Πολυ καλα και τα 4, το φτηνο αρκετες φορες μας βγαινει ακριβο, με λιγο κλικ κλικ δεν γινετε δουλεια ολα εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους και θελουν αρκετα κλικ κλικ να τα φερεις στα μετρα σου,αλλιως με ενα κλικ βαζεις ενα build greco team wizard στο kodi γιατι μαλλον σε αυτο αναφερεσε με τα κλικς και ξεμπερδευεις. Edited November 1, 2016 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Beelink GT1 απο εμενα,για το κοστος του τα κανει ολα....τζαμπα...:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Κοιταξε τα T95Z Plus, R-Box Pro, Beelink GT1, mecool bb2 (θελει thermal pad στη κατω μερια του box) Πολυ καλα και τα 4, το φτηνο αρκετες φορες μας βγαινει ακριβο, με λιγο κλικ κλικ δεν γινετε δουλεια ολα εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους και θελουν αρκετα κλικ κλικ να τα φερεις στα μετρα σου,αλλιως με ενα κλικ βαζεις ενα build greco team wizard στο kodi γιατι μαλλον σε αυτο αναφερεσε με τα κλικς και ξεμπερδευεις. ωραία , αυτα που προτείνεις τα βρίσκω Ελλάδα; τι ειναι το "thermal pad στη κατω μερια του box "το build greco team wizard στο kodi να φανταστω οτι περιεχει ταινιες-σειρες καναλια κτλπ.? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 ωραία , αυτα που προτείνεις τα βρίσκω Ελλάδα; τι ειναι το "thermal pad στη κατω μερια του box "το build greco team wizard στο kodi να φανταστω οτι περιεχει ταινιες-σειρες καναλια κτλπ.? Ευχαριστω πολυ Επειδή σε βλέπω εντελώς αρχάριο για να μην ταλαιπωρείσαι καλύτερα να ψάξεις κάτι διαφορετικό από τα Android tv box . Το γράφω φιλικά χωρίς να θέλω να προσβάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Επειδή σε βλέπω εντελώς αρχάριο για να μην ταλαιπωρείσαι καλύτερα να ψάξεις κάτι διαφορετικό από τα Android tv box . Το γράφω φιλικά χωρίς να θέλω να προσβάλω Γιατί απαγορεύεται να μάθει; η μήπως εσύ ήξερες εξαρχής. Σιγά την επιστημη Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Επειδή σε βλέπω εντελώς αρχάριο για να μην ταλαιπωρείσαι καλύτερα να ψάξεις κάτι διαφορετικό από τα Android tv box . Το γράφω φιλικά χωρίς να θέλω να προσβάλω Εντάξει ρε alex μην είσαι μηδενιστής, για όλους μας υπήρξε η στιγμή που τα ακούγαμε όλα αυτά για πρώτη φορά. Λίγο χρόνο και όρεξη για ψάξιμο θέλει και τον φίλο μας τον Google search, αν δεν μπορεί να διαθέσει το χρόνο, τότε συμφωνώ μαζί σου. @ntinos, Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις κάποια.δοκιμασμένη λύση γύρω στα 40$-50$ το πολύ, οπως τα mxq pro+, m8s, m8s+, αν και μπορείς να βρεις και με πιο καινούργιους επεξεργαστές, και την δουλειά σου θα την κάνεις μια χαρά. Αν μπεις στο νόημα, σε ικανοποιεί το όλο concept και ψαχτεις λίγο, μετά κοιτάς και άλλα, πιο τούμπανα όπως λες. Εκτός αν σου προτείνει κάποιος φίλος πιο καινούργια δοκιμασμένη λύση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited November 1, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Γιατί απαγορεύεται να μάθει; η μήπως εσύ ήξερες εξαρχής. Σιγά την επιστημη Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα βασικά μπορεί να τα μάθει από διάφορα βίντεο, είναι καλύτερα να τα βλέπει για να τα εμπεδώσει καλύτερα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Μην βαράτε ..(δεν έγραψα ότι είναι πυρηνική φυσική) .Απλά κάποιες συσκευές δεν κάνουν για όλους τους ανθρώπους (δεν είναι κακό αυτο) ,Δεν είναι ακριβώς plug and play ...Οι 99% είναι κινεζικής κατασκευής που μπορεί να χρειάζεται αρκετο χρονο για παραμετροποίηση για να φέρεις στα μετρα σου (που ο μέσος χρήστης δεν έχει ούτε θέλει να διαθέσει ) ,πολυ ψάξιμο για να λειτουργήσουν όλα ,το kodi θελει αρκετό και ΣΥΝΕΧΗ ψάξιμο (κάθε λίγο χρειάζεται να ψάξεις για νέα addon που να λειτουργήσουν..) ...χρειάζεται επιπλέον air mouse .Οι περισσότεροι έχουν την ψευδαίσθηση ότι αγοράζοντας Android tv box θα το βάλουν στην πρίζα θα βλέπουν Τα πάντα τζάμπα με ένα κλικ ..ταινίες ,σειρές, ΟΤΕ,Nova ...και στο πρώτο άνοιγμα της συσκευής αρχίζει η προσγείωση .... Καπου εδώ ας κλείσει η συζήτηση ...όπως έγραψα φιλικά το είπα Edited November 1, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Επειδή σε βλέπω εντελώς αρχάριο για να μην ταλαιπωρείσαι καλύτερα να ψάξεις κάτι διαφορετικό από τα Android tv box . Το γράφω φιλικά χωρίς να θέλω να προσβάλω βρε φιλε ελεος σιγα τα λαχανα να μαθει το tv box δηλαδη απο το κινητο τ διαφορα εχει ?? μην τρελαθουμε κιολας :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 ωραία , αυτα που προτείνεις τα βρίσκω Ελλάδα; τι ειναι το "thermal pad στη κατω μερια του box "το build greco team wizard στο kodi να φανταστω οτι περιεχει ταινιες-σειρες καναλια κτλπ.? Ευχαριστω πολυ Ελλαδα θα βρεις μερικα απο αυτα αλλα οχι στη τιμη της Κινας, thermal pad βαζουμε σε ορισμενα μηχανακια που εχουν την ταση να ζεσταινονται λιγο παραπανω ή και σε ολα τα μηχανακια μιας και που οι φιλοι μας οι κινεζοι δεν βαζουν και την καλυτερη ποιοτητα thermal pads & heatsinks (μην σε αποσχολουν αυτα προς το παρων απλα εγω ειμαι ψειρας :lol:). Το build ειναι μια ολοκληρωμενη κατασκευη ας το πουμε ετσι που φτιαχνουν ορισμενα παιδια για το kodi και δεν χρειαζετε εσυ να κανεις τιποτα στο σεταρει αυτοματα ο wizard (build) αλλα μπαινει μεσα οτι εχουν φτιαξει αυτοι και οχι οτι θελεις εσυ, εγω για παραδειγμα θελω να το φτιαχνω μονος μου δεν θελω να γεμισω με addons που δεν μου χρησιμευουν και ειναι πιο ελαφρυ ετσι. Δεν ειναι πυρηνικη επιστημη αλλα δεν ειναι και το βαζω στη πριζα και αυτο ηταν, κανενας μας δεν ξεκινησε γνωριζοντας τα παντα ολοι μας απο καπου ξεκινησαμε οπως και εγω, ορεξη να εχεις και το youtube ειναι γεματο με how to. Μια συμβουλη στις παρουσιασεις μην δινεις πολυ σημασια στο youtube απο τον reviewer για το καθε μηχανημα που θα βλεπεις αλλα τα σχολια απο κατω, και τελος πολλα reviews θα βρεις και στο freaktab και οπως ειπα και πριν θα κοιτας τα σχολια και οχι την παρουσιαση. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μια γνωμη για αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_462431.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 εγω παντως μολις χτυπησα το Mini M8S II!ειχα και κατι ποντους και μου βγηκε 30 ευρω οποτε απο οτι εχω δει απο αλλα παιδια εδω μεσα ειναι καλη επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Μια χαρά είναι και εγώ αυτό έχω. Αλλά το air mouse είναι απαραίτητο. Πριν 2 βδομάδες είχα ρωτήσει κάτι για Bluetooth ακουστικά, παρέλαβα ένα ζευγάρι πολύ φτηνά από gearbest, χτες τα δοκίμασα και μια χαρά όλα Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Μια χαρά είναι και εγώ αυτό έχω. Αλλά το air mouse είναι απαραίτητο. Πριν 2 βδομάδες είχα ρωτήσει κάτι για Bluetooth ακουστικά, παρέλαβα ένα ζευγάρι πολύ φτηνά από gearbest, χτες τα δοκίμασα και μια χαρά όλα Sent from 1+3 ποιο air mouse χρησιμοποιεις?αν ειναι κανενα οικονομικο να το χτυπησω.αν μπορεις λινκ,ευχαριστω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 ποιο air mouse χρησιμοποιεις?αν ειναι κανενα οικονομικο να το χτυπησω.αν μπορεις λινκ,ευχαριστω :happy: 2016 New Utra thin and Lightweight 3 in 1 Mini Wireless Bluetooth Keyboard Mouse Mice Touchpad For Windows For Android For iOS http://s.aliexpress.com/RbiyEjIB (from AliExpress Android) Το έχω, κορυφή Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Μια λύση είναι αυτή που προτείνεται. Μια άλλη είναι κάτι που να δουλεύει σαν air mouse, δηλαδή όπου δείχνεις κινείται και το βελάκι. Αν πας στην δεύτερη προτίμησε κάτι που να αντιγράφει και τηλεκοντρόλ έτσι ώστε να μην χρειάζεται και άλλο κοντρόλ στο τραπέζι για να το ανοιγοκλείνεις. (Πχ το mele f10 deluxe, αλλά δεν αντιγράφει Panasonic tv και denon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δεν υπαρχει καμια εφαρμογη ωστε να κανεις το smpartphone remote cotrol? κατεβασα κατι εφαρμογες αλλα δε καταφαρα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Έχω έχω το droidmote και το λειτουργώ έτσι. Είμαι με πληρωμή. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το Beelink GT1 με τον s912. Έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο; Το βρίσκω στο gearbest στα 55ευρω. Εμπιστευόμαστε gearbest; θυμάμαι κάτι παράπονα πριν λίγα χρόνια για αυτό το μαγαζί. δες και εδω στα 52 ευρω... http://www.ebay.com/itm/Beelink-GT1-TV-Box-Amlogic-S912-Octa-Core-Android-Dual-WiFi-Bluetooth-2G-16G-/282143401733 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 2016 New Utra thin and Lightweight 3 in 1 Mini Wireless Bluetooth Keyboard Mouse Mice Touchpad For Windows For Android For iOS http://s.aliexpress.com/RbiyEjIB (from AliExpress Android) Το έχω, κορυφή Sent from my m1 note using Tapatalk εχω ενα αντιστοιχο αλλα στο nexbox δεν ξερω γιατι αλλα ψιλοκολαει και δευτερον δεν μπορω να ρολαρω προς τα κατω τις σελιδες πχ στο livetv.κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μετά το τελευταίο update για το beelink gt1 στην 106 rom κάθε φορά που το ανοίγω με βγάζει την γλώσσα στα κινέζικα. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts