Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένας φίλος ου το έχει, έγραψε ότι ζεσταίνεται αρκετά.πιθανόν να διορθωθεί με fw update

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

μου απάντησαν απο το geek να το αναβαθμίσω μήπως και εξαφανιστούν οι θερμοκρασίες.

Πως το κάνω, το κατεβάζω σε μια sd card και επιλέγω κάτι απο το menu η πρέπει να πατήσω με καρφίτσα κάποιο κουμπί (στην θύρα Av)?

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει παραλάβει κανείς nexbox με 912 να μας πει τι παίζει?

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1308

• makis1024

566

• ath156

1831

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

Κατέβασα το zip από το link που μου έστειλαν από το Banggood και είπα να δοκιμάσω να πάρω backup από το kodi πριν κάνω οτιδήποτε.

Δεν δοκιμάζω λέω και ένα άλλο usb stick να μεγαλώσω την εσωτερική μνήμη.

Πήρα λοιπόν το usb, το διαμόρφωσα και επέλεξα να γίνει εσωτερική μνήμη. Η διαδικασία μάλλον πέτυχε και έκανα και μεταφορά στο usb τα δεδομένα που μπορούσα.

Από τότε όμως, δεν εμφανίζεται κανένα update διαθέσιμο για το box, στην ανάλογη εφαρμογή!

Είναι μου λέει ενημερωμένο.

Τι έγινε ρε παιδιά; Το κατάπιε το updated!!!

Η διαδικασία με το usb stick, πως αναστρέφεται;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Πήρα πρόσφατα ένα κουτί και εγκατέστησα kodi με exodus για ταινίες και σήριαλ. Για καμιά μεταγλωτισμένη παιδική ταινία τι βάζουμε?

Πήρα πρόσφατα ένα κουτί και εγκατέστησα kodi με exodus για ταινίες και σήριαλ. Για καμιά μεταγλωτισμένη παιδική ταινία τι βάζουμε?

Ψαξε για το hellenic tv add on . Εχει καμποσες ταινιες και σειρες αλλα μη φανταστεις οτι εχει τα παντα.

ΥΓ. Προφανως εχω μεινει πισω και εχει πεθανει το Hellenic TV. Sorry.

Θα βάλεις το AliveGR. Για να το βρεις δες οδηγίες στα ποστ που λέει ο trust0 από πάνω.

To hellenic tv έχει καταστεί ανενεργό, το AliveGR είναι ο διάδοχός του.

καλημέρα παίδες! παρέλαβα κι εγω ενα mini m8s II απο gearbest χτες, το πηρα ετσι για πειραματισμό μιας και έχω βολευτει για αυτα που θέλω να κάνω με ενα apple tv4.

Πρώτες εντυπώσεις σχετικά καλές, γρήγορο και με ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής.

To wifi του σίγουρα έχει θεματάκια με τηνταχύτητα.

Λίγο που ασχολήθηκα ote tv go δεν μπόρεσα να δω (ειναι unrooted) δεν ξερω αν εχει κανεις καμμια ιδεά...

Μου πέταξε καποια στιγμή για αναβάθμιση αλλά δεν την έκανα, που την βρίσκω τώρα? (παίζει να είναι η πρωτη συσκευή android που αποκτάω!!!)

Το τηλεχειριστήριο είναι βάσανο, η λύση του airmoυse ειναι μονόδρομος.

Με το που το συνέδεσα η εικονα ταιριαξε κανονικα στην 42αρα οθονη της TV μου, αλλάζοντας καποια στιγμή hdmi θυρα στην tv η εικόνα ειχε zoom in και επρεπε να παίξω με τις επιλογές zoom του box για να ερθει στα ισα της.

Κάθε φορά που το κλείνω ή αλλάζω πηγή στην tv γυρνάει στα κινεζικα...υπάρχει λύση γι αυτό??

Το kodi (exodus και sportsdevil δοκίμασα) λειτουργει μια χαρά!

Occupational Therapist

Αναβάθμιση στο M8s ii μόλις ήρθε. Φαίνεται να λύνει όλα αυτά που γκρινιάζουμε τόσο καιρό.Και root απο οτι φαίνεται.Την περνάω και ενημερώνω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160929/cae81c115d001eb4acfd938e601f6d14.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρώτο speed test επιτυχημένο!https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160929/02b2bc484bdb3f7a98e6ae914f248daf.jpg

Αναβάθμιση στο M8s ii μόλις ήρθε. Φαίνεται να λύνει όλα αυτά που γκρινιάζουμε τόσο καιρό.Και root απο οτι φαίνεται.Την περνάω και ενημερώνω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160929/cae81c115d001eb4acfd938e601f6d14.jpg

σοβαρα τωρα;; και χτες καθομουν μεχρι τις 3 να ασχοληθω με custom firmware και φλασαρισματα??? :lol:

1+7 Pro

Thermal pads βάζουμε ότι να ναι μέγεθος στον cpu;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

σοβαρα τωρα;; και χτες καθομουν μεχρι τις 3 να ασχοληθω με custom firmware και φλασαρισματα??? :lol:

Χα και εγώ το γλύτωσα στο τσακ γιατί δεν είχα καλώδιο Usb to usb και ακόμα το περιμένω!Λοιπόν συνοπτικά.

- Το WiFi πλέον κλειδώνει σε μένα στα 23mbps.

- Η συσκευή είναι πλέον Root με SuperSU.

- Το Kodi δουλεύει αισθητά πιο γρήγορα και χωρίς σπασίματα στην αναπαραγωγή 1080p.

- Με το Root μπόρεσα να εγκαταστήσω το Droidmote Server που έχω αγορασμένο και θέλει Root για να λειτουργήσει και έτσι γλύτωσα την αγορά Air mouse.

- Δεν υπάρχει πλέον το φαινόμενο που έχανε την ώρα και την ημερομηνία σε κάθε Reboot.

Κοινώς τρέχτε να την περάσετε θα αναστηθεί το μηχάνημα!

Μιλάω για το Mini M8s ii.

Καλησπερα σε ολους. δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα android TV box. Ενας γνωστός μου θα μου φέρει δώρο (το έχει ήδη παραγγειλει) ένα Mxiii 4k. Τι γνώμη έχετε γι αυτό;

Καλησπερα σε ολους. δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα android TV box. Ενας γνωστός μου θα μου φέρει δώρο (το έχει ήδη παραγγειλει) ένα Mxiii 4k. Τι γνώμη έχετε γι αυτό;

Μια χαρά είναι το δουλεύω 3 χρονια. Άψογο με kodi οτι πρέπει.

Μια χαρά είναι το δουλεύω 3 χρονια. Άψογο με kodi οτι πρέπει.

Αυτό ποια έκδοση όμως έχει,γιατί σε Android < 5 version, το kodi 17 δεν το υποστηρίζει

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Αυτό ποια έκδοση όμως έχει,γιατί σε Android < 5 version, το kodi 17 δεν το υποστηρίζει

4.4 kitkat φοράει αλλα δεν νομίζω οτι δεν θα τρέχει το kodi 17 που το είδες αυτο

4.4 kitkat φοράει αλλα δεν νομίζω οτι δεν θα τρέχει το kodi 17 που το είδες αυτο

Το λέει στην επίσημη του Kodi:

https://kodi.tv/kodi-v17-krypton-alpha-2/

With v17 we have started to clean up all the old implementations which sadly also means we had to set the minimum Android version to at least 5.0 Lollipop. It’s uncertain at this time if we even hove to go higher and set minimum to Android 6.0 Marshmallow as this contains certain features we need to improve Kodi. For now you are safe if you at least have Android 5.0

Ενώ ήμουν έτοιμος να κάνω αναβάθμιση μέσω του αρχείου που μου έστειλαν από το Banggood, έτρεχα πως υπήρχε ενημέρωση μέσω OTA. Προσπάθησα λοιπόν πρώτα να δοκιμάσω έτσι.

Το mini m8SII που έχω, τις τελευταίες μέρες το πείραξα με usb stick για επέκταση της εσωτερικής μνήμης.

Υποθέτω πως αυτός ήταν ο λόγος που το OTA δεν περνούσε με τίποτα.

Εφόσον είχα ξεχάσει ότι θα πάρω backup το kodi, ότι και να δοκίμασα δεν ήμουν ούτε είμαι σίγουρος πως δουλεύει σωστά 100%, οπότε έκανα πρώτα factory reset από το recovery και αμέσως με το πρώτο άνοιγμα δοκίμασα την αναβάθμιση μέσω OTA.

Αυτή έγινε αμέσως και χωρίς πρόβλημα. Έτσι τώρα είναι και root, οπότε μπορώ και χαίρομαι το droidmote που αγόρασα αμέσως.

Ενώ ήμουν έτοιμος να κάνω αναβάθμιση μέσω του αρχείου που μου έστειλαν από το Banggood, έτρεχα πως υπήρχε ενημέρωση μέσω OTA. Προσπάθησα λοιπόν πρώτα να δοκιμάσω έτσι.

Το mini m8SII που έχω, τις τελευταίες μέρες το πείραξα με usb stick για επέκταση της εσωτερικής μνήμης.

Υποθέτω πως αυτός ήταν ο λόγος που το OTA δεν περνούσε με τίποτα.

Εφόσον είχα ξεχάσει ότι θα πάρω backup το kodi, ότι και να δοκίμασα δεν ήμουν ούτε είμαι σίγουρος πως δουλεύει σωστά 100%, οπότε έκανα πρώτα factory reset από το recovery και αμέσως με το πρώτο άνοιγμα δοκίμασα την αναβάθμιση μέσω OTA.

Αυτή έγινε αμέσως και χωρίς πρόβλημα. Έτσι τώρα είναι και root, οπότε μπορώ και χαίρομαι το droidmote που αγόρασα αμέσως.

Σίγουρος να είσαι ότι αυτός ήταν ο λόγος. Με το τελευταίο update αναστήθηκε το Tvbox!

Σίγουρα λόγω της όχι και τόσο καλής σύνδεση μου, με το wifi εξακολουθώ και έχω θέματα.

Πέρα από τα νούμερα, θέλω να κάνει την δουλειά μου.

Έχω λοιπόν λογαριασμό στο motogp και χρησιμοποιώ συνέχεια την εφαρμογή video pass.

Είναι αδύνατο η εφαρμογή να δουλέψει στο TV box μου.

Όταν όμως, μέσω wifi φυσικά, την χρησιμοποιώ από το τηλέφωνο και στέλνω την εικόνα στο chromecast, δουλεύει τέλεια. Στην μέγιστη ποιότητα χωρίς το παραμικρό κόλλημα ή σπάσιμο.

Δεν είμαι λοιπόν σίγουρος για το τι συμβαίνει.

Απλά το σύνδεσα πάλι στο Ethernet και τέλος.

Ηbeelink έδωσε το update για το gt1, διόρθωσε κάποια σοβαρά, έδωσε ρουτ.Δείτε οι κάτοχοι και διαβάστε αναλυτικότερα στο freektab

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ηbeelink έδωσε το update για το gt1, διόρθωσε κάποια σοβαρά, έδωσε ρουτ.Δείτε οι κάτοχοι και διαβάστε αναλυτικότερα στο freektab

Μακάρι,γιατί σήμερα παρέλαβα και είχα ψιλοξενερωσει!!