Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω, θα ηθελα μια μικρη εστω βοηθεια για αρχη. Δεν το εχω συνδεσει ακομη...

Τα πρωτα βηματα?

Θα το βαλεις μπροστα ρευματα,hdmi, βαλε ενα mouse για αρχη θα σε βολεψει πιο πολυ ρυθμισε wifi, ή βαλε ethernet ρυθμισε ωρα ημερομηνια αν δεν ρυθμιστουν μονα τους, ανοιξε playstore βαλε gmail κανε και μια αναβαθμιση τις εφαρμογες και εισαι ετοιμος, για kodi τωρα ειναι αλλη ιστορια αν δεν εχεις πειρα βαλε καλυτερα καποιο ετοιμο build αν δεν θελεις να το φτιαξεις μονος σου στα μετρα σου.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα το mecool bb2 με s912 και 2/16 στα 55$ μάλλον με κοντρόλ με ir learning.

http://m.geekbuying.com/item/MECOOL-BB2-Android-6-0-Amlogic-S912-Octa-Core-KODI-17-0-Preinstalled-TV-BOX-2G-16G-802-11AC-WIFI-Bluetooth-1000M-LAN-OTA-Upgrade-371022.html

Καμια γνώμη ακόμα και για παλιότερα μοντέλα?

Έχω ακόμα περιθώριο να το ακυρώσω αν η μάρκα είναι "προβληματική".

Μακαρι να βγω λαθος αλλα ψιλο μαπα γραφικο περιβαλλον απο τα k1 plus:lol: αν μπορεις πανε για κανενα αλλο s912

Δοκτορ τι γνωμη να σου πω δεν βλεπεις οτι ακομα δεν κυκλοφορησαν θα παρει και καμια αναβολη στην παραδοση λογο " αυξημενης" ζητησης τουλαχιστον ετσι ελεγαν πιο παλια αν παρατηρησες ουτε φυσικη εικονα απο το μηχανακι δεν εχουν βαλει photoshopia δουλεψε μην κανετε προπαραγγελιες αυτη ειναι η γνωμη μου περιμενετε πρωτα να το δουμε και μετα χτυπατε οποιο θελετε μην γινεστε τα πειραματοζωα ξερω ο οτι ολοι ειμαστε στα φυτυλια αλλα υπομονη χρειαζετε.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Ευχαριστω, θα ηθελα μια μικρη εστω βοηθεια για αρχη. Δεν το εχω συνδεσει ακομη...

Τα πρωτα βηματα?

Ακολούθα τις οδηγίες στην ενοτητα -1 και μετά βάλε το Ελληνικό build σύμφωνα με τις οδηγιες στην ενοτητα-2 και είσαι κομπλε με addons υποτιτλους κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα πρωτα βηματα?

https://docs.google.com/document/d/1M-d2q-EyAGRZAj07aZmNmnF5i3qivRrtfm_UkHazpjA/mobilebasic

Ακολούθα τις οδηγίες στην ενοτητα-1 για εγκατάσταση του kodi και την ενοτητα-2 για addons υποτιτλους κλπ. Καλή,αρχη!!!!

Θα το βαλεις μπροστα ρευματα,hdmi, βαλε ενα mouse για αρχη θα σε βολεψει πιο πολυ ρυθμισε wifi, ή βαλε ethernet ρυθμισε ωρα ημερομηνια αν δεν ρυθμιστουν μονα τους, ανοιξε playstore βαλε gmail κανε και μια αναβαθμιση τις εφαρμογες και εισαι ετοιμος, για kodi τωρα ειναι αλλη ιστορια αν δεν εχεις πειρα βαλε καλυτερα καποιο ετοιμο build αν δεν θελεις να το φτιαξεις μονος σου στα μετρα σου.

Για το kodi ηθελα βοηθεια πως να το φτιαξω μονος μου .... Απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση.... δεν το θελω πολυ φορτωμενο.

ΟΤΑ update δεν κανει.....

Αυτο το μηχανημα το ξερει κανενας? kiii kodi tv box amlogic s905 android 5.1 2gb 16gb 64Bit KODI 15.2 Dual WIFI 2.4G

http://s.aliexpress.com/2qYJ77Jr

(from AliExpress Android)

Ψαχνω ενα που χωρις σκαλισμα θα παιζει kodi.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Σχετικά με τα stop buffering,μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει,τι κερδίζω και πως το κάνω; Γιατί από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι καλή φαση

Σχετικά με τα stop buffering,μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει,τι κερδίζω και πως το κάνω; Γιατί από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι καλή φαση

Λίγο ψάξιμο στο google όλα γίνονται.

Εγώ σε λίγα δευτερόλεπτα βρήκα αυτό το βιντεάκι

φυσικά μπορείς να βρεις κι άλλα με το search. Κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.:)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Τι λες τώρα να κάνουν Google Search η να ψάξουν στο YouTube :lol: ....Είναι κουραστική δουλειά.....

Τα βρήκα όλα αυτά,απλά θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς κάνει,και αν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον το μηχάνημα

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι λες τώρα να κάνουν Google Search η να ψάξουν στο YouTube :lol: ....Είναι κουραστική δουλειά.....

Λάθος κάνεις αδερφέ,η ερώτηση μου είναι μετά από ψάξιμο στο Google,και απλά ήθελα κάποιες διευκρινίσεις!!

Πιο κουραστικό είναι να απαντάς χωρίς λόγο,μόνο και μόνο για να γράψεις ακόμα ένα post!!

Τα βρήκα όλα αυτά,απλά θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς κάνει,και αν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον το μηχάνημα

Απο ταλιγο που ξερω προβλημα δημιουργει μονο το zero cache και αυτο γιατι χρησιμοποιει ολο το χωρο στη nand η στην emmc, αν θελεις το ψαχνεις και εσυ μονος σου το καλυτερο ειναι γυρω στα 200mb τωρα τι κανει οταν εσυ βλεπεις κατι αυτο αποθηκευει στη cache π.χ. 200mb και ουτο καθεξης για να μην εχεις το λεγομενο buffering βεβαια παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο για το buffering για παραδειγμα απο ποιο hoster το βλεπεις.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Γεια σας.

Παρ'αγγειλα το mini m8s ii από gearbest-Κίνα- και σήμερα μου έστειλαν Tracking με Τσέχικα ταχυδρομεία.

Πόσο καιρό κάνει να έρθει αυτή την εποχή?

Έχει παραγγείλει και παραλάβει κάποιος πρόσφατα?

Ευχαριστώ πολύ!

spiro ξέχασα να σου πω οτι πρέπει να πάρεις ενα air mouse η έστω να το συνδέσεις μα ασύρματο mouse.

Ίσως να φανώ υπερβολικός αλλά χωρίς κατι από αυτά ειναι "άχρηστο".

Μπορείς βέβαια να το κοντρολαρεις απο το κινητό αλλά ένα air mouse για εμένα είναι απαραίτητο.

Το mele f10δεν αντιγράφει Panasonic/denon

Παιδιά ρωτησα και χτες αλλά δε πήρα κάποια απάντηση. 905 ή 912 καλύτερα για ένα μηχάνημα γύρω στο πενηντάρικο; Γενικά armlogic ή rockchip; Έχετε εσείς καμία πρόταση;

Παιδιά ρωτησα και χτες αλλά δε πήρα κάποια απάντηση. 905 ή 912 καλύτερα για ένα μηχάνημα γύρω στο πενηντάρικο; Γενικά armlogic ή rockchip; Έχετε εσείς καμία πρόταση;

912 φυσικά (είναι το ποιο δυνατό από όλα..μεχρι τώρα )

Τα rockchip είναι λίγο εγκαταλελημενα (σχεδόν 98 % φτιάχνονται με amlogic)

Σε rockchip rk3288, 3368 και το πολύ αναμενόμενο rk3399

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από το κινητό πως;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δοκίμασε αυτό

Για δοκίμασε αυτό

Ειναι και για Amlogic ή μόνο για rockchip; Το δοκιμάζω σε Android box MXiii-G (Amlogic S812) και δεν δουλεύει..είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο κινητό και box αλλά δεν μου βρίσκει το box στο κινητό...εκτός κι αν δεν έχω κατεβάσει τις σωστές εφαρμογές (eHomeMediaCenter και Remote Control) ή δεν κάνω σωστά την όλη διαδικασία.

Edited by xalaros

Ειναι και για Amlogic ή μόνο για rockchip; Το δοκιμάζω σε Android box MXiii-G (Amlogic S812) και δεν δουλεύει..είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο κινητό και box αλλά δεν μου βρίσκει το box στο κινητό...εκτός κι αν δεν έχω κατεβάσει τις σωστές εφαρμογές (eHomeMediaCenter και Remote Control) ή δεν κάνω σωστά την όλη διαδικασία.

Σε rockchip δούλευε όταν το είχα δοκιμάσει πριν κάνα χρόνο σε Amlogic δεν το έχω δοκιμάσει

Σε rockchip δούλευε όταν το είχα δοκιμάσει πριν κάνα χρόνο σε Amlogic δεν το έχω δοκιμάσει

Μάλιστα, άρα μάλλον δεν δουλεύει σε Amlogic εκτός κι αν υπάρχει καμιά νεώτερη έκδοση από αυτή που δοκίμασα.

Και με το droidmote κάνει δουλειά

Δοκίμασα την εφαρμογή και δουλεύει άψογα...να ξεκουράσω λίγο και το airmouse μου!!! Να'σαι καλά.

Ο τρόπος με το RK remote δεν μου δουλεύει.

Κατέβασα το droidmote αλλά δεν βρίσκω τον server. Θέλει root;

Καμία άλλη λύση χωρίς root;

Τουλάχιστον έμαθα σήμερα πως το COOLEME είναι το minim8SII. Τουλάχιστον κυκλοφορεί με αυτό το όνομα.

Ψάχνω για root, αλλά τίποτα.

Προς το παρόν, αυτή η εφαρμογή δουλεύει. Όχι τόσο καλά όμως

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rcclient.RemoteIME

Χαίρετε παιδιά. Για απλή χρήση τύπου μόνο Kodi και αυτό σε 720 και για iview θα είμαι μια χαρά με το Beelink x2? Πιο πολύ με αγχώνει το ότι έχει μόνο 1 Gb Ram. Αυτό εννοώ Beelink X2 TV Box 4K H.265 Decoding-27.89 and Online Shopping | GearBest.com Mobile

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html?wid=3

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο τρόπος με το RK remote δεν μου δουλεύει.

Κατέβασα το droidmote αλλά δεν βρίσκω τον server. Θέλει root;

Καμία άλλη λύση χωρίς root;

Αν θα πας στη σελίδα του DroidMote Server στο Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videomap.droidmoteserver) το πρώτο πράγμα που γράφει πάνω-πάνω στην περιγραφή είναι: "THIS APPLICATION REQUIRES ROOT".

Χαίρετε παιδιά. Για απλή χρήση τύπου μόνο Kodi και αυτό σε 720 και για iview θα είμαι μια χαρά με το Beelink x2? Πιο πολύ με αγχώνει το ότι έχει μόνο 1 Gb Ram. Αυτό εννοώ Beelink X2 TV Box 4K H.265 Decoding-27.89 and Online Shopping | GearBest.com Mobile

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html?wid=3

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω που το ειχα μια χαρα ηταν για kodi

Καλημέρα θέλω να αγοράσω ένα tv box ώστε να βάλω kodi και να δοκιάσω και εγώ αυτό τον κόσμο που πολύ τώρα τελευταία χρησιμοποιούν, απλώς θέλω μία βοήθεια τι μηχάνημα να πάρω. Έχω διαβάσει ότι πολύ πήρατε αυτό "Mini M8S II" είναι καλό?? Το θέμα είναι ότι η σύνδεση στο ιντερνετ θα γίνει μέσω wifi θα υπάρχει πρόβλημα??? Οτιδήποτε προτάσεις καλοδεχούμενες.

Ααα και κάτι ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσω το δορυφορικό πιάτο;;; και αν είναι ποιο θα ήταν καλύτερο;;

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Έχει ένα θέμα με το wifi.

Με το τελευταίο firmware, κάπως μαζεύτηκε το πρόβλημα.