Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, κι αυτό το προσπάθησα, αλλά τίποτα.

κάτι ΄΄κόλλησε΄΄ τότε, ίσως η λύση να είναι το hard reset αφού πρώτα κοιτάς ποιες εφαρμογές έβαλες τελευταία και τις κάνεις απεκγατάσταση

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1320

• makis1024

573

• ath156

1860

κάτι ΄΄κόλλησε΄΄ τότε, ίσως η λύση να είναι το hard reset αφού πρώτα κοιτάς ποιες εφαρμογές έβαλες τελευταία και τις κάνεις απεκγατάσταση

Νομίζω πως βρήκα άκρη! Το έχουν κι άλλοι, οι οποίοι, όπως κι εγώ το παθαίνουν μετά από την αναβάθμιση σε Lollipop.

http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/499910-unwanted-advert-pop-ups-since-lollipop-update.html

Το βράδυ θα προσπαθήσω να κάνω ότι προτείνουν (γιατί δεν λειτουργεί το ίδιο για κάθε περίπτωση) και θα επανέλθω.

Συμπέρασμα: αν δεν είστε σε Lollipop, μην αναβαθμίζετε ακόμα.

Ευχαριστώ πολύ και για τη βοήθεια :)

Για όσους θα παρουν box που περιέχει Android 6 και θέλουν επέκταση μνήμης ....

Αυτο φιλε μου ειναι επεκταση storage (ROM ) οχι μνημης (RAM) ;)

Παιδιά καλησπέρα, φιλος ενδιαφέρει για αυτό το μηχσνακι.

Έχεις κάνεις άποψη?

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/142056282850

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Παιδιά εχω το beelink i68, δυο ερωτησουλες.

Σας δουλεύει το android tv remote control απο το play store, εμενα οχι δυστυχώς. Υπάρχει κάποιο αλλο remote μεσω κινητού με trackpad?

Και δεύτερον ποιο tv box με marshmallow ειναι αξιόλογο για κλασικά kodi κλπ?

Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα, φιλος ενδιαφέρει για αυτό το μηχσνακι.

Έχεις κάνεις άποψη?

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/142056282850

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Γενικά να αποφεύγεις τα κουτιά με 1gb ram .... και 51€ (μαζί με μεταφορά ) πολλά είναι

Ψάξε στα γνωστά κινοζομαγαζα για κάτι καλύτερο ...

@alex

έχω εδώ και κάτι μήνες το Beelink Mini MX Ver 1.0 στην έκδοση 2/16, όλα οκ με το μηχάνημα εκτός του ότι στο tapatalk ενώ έχει εγκατασταθεί κανονικά δεν μου δείχνει με τίποτα τα subscribe θέματα μου, το έχω σβήσει, του έχω βάλει διάφορες εκδόσεις , τίποτα όμως .....

Μπας και έχεις κάποια ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει ???

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά εχω το beelink i68, δυο ερωτησουλες.

Σας δουλεύει το android tv remote control απο το play store, εμενα οχι δυστυχώς. Υπάρχει κάποιο αλλο remote μεσω κινητού με trackpad?

Και δεύτερον ποιο tv box με marshmallow ειναι αξιόλογο για κλασικά kodi κλπ?

Ευχαριστώ

Για ποιο λόγο θες box με ΜΜ;

Τι παραπάνω νομίζεις ότι θα κάνει;

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

@alex

έχω εδώ και κάτι μήνες το Beelink Mini MX Ver 1.0 στην έκδοση 2/16, όλα οκ με το μηχάνημα εκτός του ότι στο tapatalk ενώ έχει εγκατασταθεί κανονικά δεν μου δείχνει με τίποτα τα subscribe θέματα μου, το έχω σβήσει, του έχω βάλει διάφορες εκδόσεις , τίποτα όμως .....

Μπας και έχεις κάποια ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει ???

Δεν χρησιμοποιώ tapatalk για αυτό και δεν μπορώ να σε βοηθήσω

Γενικά να αποφεύγεις τα κουτιά με 1gb ram .... και 51€ (μαζί με μεταφορά ) πολλά είναι

Ψάξε στα γνωστά κινοζομαγαζα για κάτι καλύτερο ...

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Καλημέρα,

το μηχανάκι θα είναι με 2Gb Ram και 16Rom.

Το πρόβλημα είναι ότι ο φίλος το χρειάζεται άμεσα και ο εν λόγω πωλητής βρίσκεται Ελλάδα,

εξ ου κ αυτή η επιλογή.

Το θέμα είναι αν το ξερει κάποιος σαν μηχάνημα & αν η Rom του ειναι σταθερή.

Για ποιο λόγο θες box με ΜΜ;

Τι παραπάνω νομίζεις ότι θα κάνει;

Unleashed by my M1 NOTE

Βάζει την εξωτερική μνήμη σαν εσωτερική

1. Το ειχα δεν εμεινα ικανοποιημενος με χαλουσε η αναλυση max youtube 360p δεν ξερω μπορει να διορθωθηκε στις επομενες ρομ.

2. καλο θελει αλλαγη thermal pad αμεσως αυτο που εχει δεν κανει δουλεια, game controller για παιχνιδια με sixaxis καταφερα να παιξω.

3. Δεν περασε απο τα χερια δεν εχω αποψη αν και η Beelink δυσκολα σε απογοητευει.

4. Δεν περασε απο τα χερια δεν εχω αποψη αν και η Beelink δυσκολα σε απογοητευει, αλλα μου φαινετε

η καλυτερη επιλογη.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

1. Το ειχα δεν εμεινα ικανοποιημενος με χαλουσε η αναλυση max youtube 360p δεν ξερω μπορει να διορθωθηκε στις επομενες ρομ.

2. καλο θελει αλλαγη thermal pad αμεσως αυτο που εχει δεν κανει δουλεια, game controller για παιχνιδια με sixaxis καταφερα να παιξω.

3. Δεν περασε απο τα χερια δεν εχω αποψη αν και η Beelink δυσκολα σε απογοητευει.

4. Δεν περασε απο τα χερια δεν εχω αποψη αν και η Beelink δυσκολα σε απογοητευει, αλλα μου φαινετε

η καλυτερη επιλογη.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

η καλυτερη επιλογη.

Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός ως προς την αλλαγή thermal pad? Υπάρχει κανένα σχετικό video?

Σχετικο βιντεο δεν νομιζω να βρεις ισως αν ψαξεις εγω μονος μου το κανω προσεκτικα αφαιρεις το καπακι ισως και να εχει βιδες δεν ξερω για πιο μηχανημα μιλας στην ουσια ειναι κλιψακια θα ακουσεις τα κλικ θα σε βοηθησει μια πλαστικη καρτα απο super market για να το ανοιξεις ΠΡΟΣΟΧΗ δεν βγαζουμε τελειως το καπακι γιατι πολλες φορες στο ενα απο τα 2 μερη ειναι κολημενη η κεραια του wifi,και μετα απο εκει και περα αφαιρουμε το thermal pad που εχει και αντικατασταση με καποιο καλυτερης ποιοτητας εγω χρησιμοποιω της phobya 1.5 me 2 χιλιοστα θα ειναι ενταξει, δεν βαζουμε καμια θερμοαγωγιμη παστα μεταξυ επεξεργαστη και thermal pad.

Καλησπέρα. Παρήγγειλα αυτό στα 25 ευρώ. Τι λέτε είναι καλό για απλή χρήση browsing και youtube? http://m.banggood.com/MXQ-Pro-4K-Ultimate-KODI-Android-5_1-Lollipop-Amlogic-S905-Quad-Core-1GB8GB-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1015008.html

Καλησπέρα. Παρήγγειλα αυτό στα 25 ευρώ. Τι λέτε είναι καλό για απλή χρήση browsing και youtube? http://m.banggood.com/MXQ-Pro-4K-Ultimate-KODI-Android-5_1-Lollipop-Amlogic-S905-Quad-Core-1GB8GB-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1015008.html

Προφανως για τα λεφτα του και γι αυτο που το θελεις καλο θα ειναι.

Ποιο το νοημα της ερωτησης ομως απο τη στιγμη που το εχεις ηδη αγορασει?:confused:

Προφανως για τα λεφτα του και γι αυτο που το θελεις καλο θα ειναι.

Ποιο το νοημα της ερωτησης ομως απο τη στιγμη που το εχεις ηδη αγορασει?:confused:

Άμα δεν το έχουν στείλει μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση ήθελα ένα απλό tv box για youtube περισσότερο και πλοήγηση όσο πιο φτηνά γίνεται.

Άμα δεν το έχουν στείλει μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση ήθελα ένα απλό tv box για youtube περισσότερο και πλοήγηση όσο πιο φτηνά γίνεται.

ενω αν το ειχαν στειλει και σου λεγαμε οτι δεν ειναι καλο μηχανημα, τι θα εκανες μετα?

καταλαβαινεις οτι αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλο ειναι να γινονται αυτες οι ερωτησεις πριν την αγορα γιατι μετα μπορει να ειναι αργα. επισης καλο ειναι γενικα να κοιταμε και λιγες σελιδες πισω να δουμε αν εχει ξαναπαντηθει η ερωτηση μας.

Ποια η γνώμη σας για αυτό; βασικά το Linux κομμάτι με ενδιαφέρει Tronsmart GeekBox Android Ubuntu Dual Boot TV Box RK3368 Octa Core 1.5GHz 2G16G 802.11ac Pioneering Versatile Open Source TV Box

http://s.aliexpress.com/nquEZbu2

(from AliExpress Android)

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλοήγηση πώς ακριβώς θα κάνεις; Με τα βελάκια;

Έχεις touchpad keyboard?

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποια η γνώμη σας για αυτό; βασικά το Linux κομμάτι με ενδιαφέρει Tronsmart GeekBox Android Ubuntu Dual Boot TV Box RK3368 Octa Core 1.5GHz 2G16G 802.11ac Pioneering Versatile Open Source TV Box

http://s.aliexpress.com/nquEZbu2

(from AliExpress Android)

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν σε ενδιαφέρει το linux δεν θα έχεις πρόβλημα πάνε και στο geekbox forum μία βόλτα να δεις τις εκδόσεις που υπάρχουν στο κομμάτι android εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε στο θέμα kodi αν και έχουν προχωρήσει πιστεύω αρκετά ή ρομς και το development στο κομάτι kodi για τα 3368 και αν πάλι όχι του περνάς το kodi από Zidoo x6 ή του ugoos ή και ακόμα περνάς ρομ από ugoos αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία όπως είπα και πιο πάνω θα τα βρεις όλα στο geekbox forum.