morfikos Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Γεια σας, Είμαι οπαδός των minix. Έχω το X8-H Plus http://minix.com.hk/en/products/neo-x8-h-plus και θέλω ακόμη ένα για το εξοχικό. Σκέφτομαι να πάρω το UI. http://minix.com.hk/en/products/neo-u1 Τα ερωτήματά μου: 1) Υπάρχει κάτι καλύτερο από MINIX γενικά? 2) Να πάρω το U1 ή X8-H plus ξανά? (αν και με την ανακοίνωση ότι το kodi 17 θα παίζει μόνο με lollipop και πάνω....είναι μονόδρομος το U1) Edited July 4, 2016 by Muck Smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Τι σημαίνει το τέλος υποστήριξης σε AMlogic; @alex222800 ένας παραπάνω λόγος αγοράς του raspberry pi3; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 3, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Τι σημαίνει το τέλος υποστήριξης σε AMlogic; @alex222800 ένας παραπάνω λόγος αγοράς του raspberry pi3; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένας λόγος να αφήσει Κάποιος το android. Τόσα τσιπάκια υπάρχουν. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Υποτίθεται ότι αυτά με amlogic τρέχουν καλύτερα το kodi Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Σήμερα μέχρι το βράδυ πρέπει να αποφασίσω. Αύριο πρωί να γίνει η αγορά. Πρώτη επιλογή το COOLEME με προαγορά από banggood. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Παίδες help. Είναι να στείλω στο παιδί που θέλει ένα android box με έξοδο AV . Ευτυχώς το άνοιξα σήμερα για να δω αν είναι όλα OK και δεν είναι. Ενώ δουλεύει κανονικά το box(σε όλες της εφαρμογές) και ήχο και εικόνα όταν πατάω το kodi μου βγάζει μνμ στην οθόνη πως δεν έχει σήμα. Σαν δλδ να εβγαλα τα καλώδια από την τηλεόραση. Λέω μήπως το kodi έχει κάποια ρύθμιση για να δουλεύει με av και όχι με hdmi ή μήπως δε παίζει καν με av. Ευτυχώς που δε το έστειλα χωρίς να το τσεκάρω στο παιδί θα γινόμουν και ρεζίλι. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ρεζίλι δεν θα γινόσουν :P δεν είσαι μαντης. έτσι και αλλιώς έχεις βοηθήσει πολύ :P . παιδιά ξέρει κάποιος να βοηθήσει? πρόκειται για κάποια ρύθμιση του kodi η απλά το kodi δεν μπορεί να δείξει από την ΑV έξοδο και τσάμπα ψαχνόμαστε? :P Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) τελικά τι γίνεται; Το cooleme έχει AMlogic, να προχωρήσω ή όχι; Τι μπορεί να σημαίνει πρακτικά το ότι κάποιες λειτουργίες δεν θα υποστηρίζονται στο μέλλον; Edited July 6, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 τελικά τι γίνεται; Το cooleme έχει AMlogic, να προχωρήσω ή όχι; Τι μπορεί να σημαίνει πρακτικά το ότι κάποιες λειτουργίες δεν θα υποστηρίζονται στο μέλλον; Σκέφτομαι αυτό που ποσταρε ο αλεξ , και δεν μπορώ να αποφασίσω και εγώ Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τώρα το πήρα. Πάει. Το πολύ πολύ να πέταξα 42€. Πρώτη φορά είναι; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σκέφτομαι αυτό που ποσταρε ο αλεξ , και δεν μπορώ να αποφασίσω και εγώ Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Εγώ δεν είπα τίποτα :lol: ....είναι επίσημο άρθρο από την σελίδα του kodi https://kodi.tv/kodi-v17-krypton-alpha-2/#comments Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση ...μπορει με κάποια ανεπίσημη έκδοση κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Ποια είναι χωρίς Amlogic; Να κάνω refund αν είναι να πάω σε raspberry Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 6, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ποια είναι χωρίς Amlogic; Να κάνω refund αν είναι να πάω σε raspberry Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην κολλάς ! Όπως έγραψα θα βρεθεί μια λύση ...το μηχάνημα από πλευράς specs μια χαρά ειναι ...Μην το αλλάξεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Θα σε εμπιστευτώ και θα το κρατήσω. Ελπίζω να είναι εντάξει και επιτέλους να χαρώ το kodi όπως πρέπει. Όχι πως αν δεν γίνει αυτό βέβαια θα φταις εσύ. Από ότι βλέπω, μόνο εγώ το έχω πάρει από εδώ. Όταν έρθει με το καλό, θα προσπαθήσω να γράψω μερικά πράγματα. Δεν έχω εμπειρία βέβαια να συγκρίνω, αλλά έστω δύο λόγια. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Θα σε εμπιστευτώ και θα το κρατήσω. Ελπίζω να είναι εντάξει και επιτέλους να χαρώ το kodi όπως πρέπει. Όχι πως αν δεν γίνει αυτό βέβαια θα φταις εσύ. Από ότι βλέπω, μόνο εγώ το έχω πάρει από εδώ. Όταν έρθει με το καλό, θα προσπαθήσω να γράψω μερικά πράγματα. Δεν έχω εμπειρία βέβαια να συγκρίνω, αλλά έστω δύο λόγια. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το 80 % από εδώ Amlogic έχουν ....s805 ,812 ,905 (είναι το πλέον δημοφιλές chipset) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ναι, γιαυτό και ρώτησα ποιο είναι χωρίς AMlogic. Ο μοναδικός εννοούσα για το συγκεκριμένο TV box. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 παιδες SOS.εχω ενα κουτι ( http://www.banggood.com/CS918-2GB-RAM-8GB-ROM-RK3188T-Quad-Core-Android-4_4-Bluetooth-TV-Box-p-966019.html ) το cs918 και ειχε ετσι και αλλιως θεματακια δεν εκανε πχ επαναφορα εργ/κων ρυθμισεων.μετα απο μια διακοπη ρευματος δεν διαβαζει καμια εφαρμογη kodi,pop corn,paly store κτλ.και δεν κατεβαζει τιποτα και οπως ειπα δεν κανει ουτε επαναφορα.απο κατω εχει ενα κουμπακι recovery το παταω αλλα τζιφος.μηπως καποιος που εχει ιδιο μπορει να με βοηθησει ειτε να το επαναφερω η αν παιρνει καμια αλλη ρομ να φλασαρω μπας και το σωσω γιατι δεν υπαρχει μπατζετ για αλλο!αν καποιος μπορει θα ημουν ευγνωμων.... ευτυχως μου στελνουν αλλο,αυτο....πεθανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σκεφτομαι να αγορασω ένα κουτακι για Kodi βασικα. Διαβαζω όμως ότι η υποστηριξη σε amlogic σταματάει και επειδή δεν εχω διαθεση και χρονο να ασχολουμαι με custom roms και updates θα ηθελα αν είναι ευκολο να μου προτεινετα κατι με τιμη ως 50-55€, 2gb και χωρις amlogic. Α! και από αξιοπιστο μαγαζι! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ίσως το κουτάκι του kodi για raspberry. Μπαίνει και το pi3. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ίσως το κουτάκι του kodi για raspberry. Μπαίνει και το pi3. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ακριβώς είναι αυτό; Δεν το πολυκαταλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τι ακριβώς είναι αυτό; Δεν το πολυκαταλαβα... Δες εδώ https://kodi.tv/the-official-kodi-edition-raspberry-pi-case/ Θα είναι η σίγουρη επιλογή μου μετά την AMlogic εποχή, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Τι ακριβώς είναι αυτό; Δεν το πολυκαταλαβα... http://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?from=catspan&keyphrase=raspberry+pi+3 λυση απο ελλαδα για kodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά προτιμώ να μείνω στο γνώριμο περιβάλλον του android. Θα πήγαινα σε λύση τύπου mqx ή mxiii αλλά με προβληματισε αυτό με την amlogic. Οπότε λέω μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο αλλά με διαφορετικό επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Δες εδώ https://kodi.tv/the-official-kodi-edition-raspberry-pi-case/ Θα είναι η σίγουρη επιλογή μου μετά την AMlogic εποχή, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένω. Τι κόλλημα έχετε φάει με την amlogic? Δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι θα σταματήσει η υποστήριξη, απλά ότι θα πρέπει να ακολουθήσει τις εξελίξεις όσον αφορά το android 6 και 7, τρέχα γύρευε δηλαδή Όταν μόνο το 10% των συσκευών έχει 6. Χωρίς amlogic δεν θα υπήρχε kodi σε Android tv box. Ολόκληρη βιομηχανία στηρίζεται πίσω από τα tv box και το kodi, θεωρώ απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο, δεν συμφέρει κανέναν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 6, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Τι κόλλημα έχετε φάει με την amlogic? Δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι θα σταματήσει η υποστήριξη, απλά ότι θα πρέπει να ακολουθήσει τις εξελίξεις όσον αφορά το android 6 και 7, τρέχα γύρευε δηλαδή Όταν μόνο το 10% των συσκευών έχει 6. Χωρίς amlogic δεν θα υπήρχε kodi σε Android tv box. Ολόκληρη βιομηχανία στηρίζεται πίσω από τα tv box και το kodi, θεωρώ απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο, δεν συμφέρει κανέναν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Καλά μην τρελαθούμε. Δεν υπάρχει μόνο η amlogic. Όσοι έχουμε κουτάκια εδώ και 2-3 χρόνια, μια χαρα κάναμε και κάνουμε την δουλειά μας με τσιπακια RK και άλλα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Εχετε κάποια γνώμη γι'αυτό WeTek Core Android 5.1 TV Box? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts