Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει καταφέρει κανείς να στήσει emulators στο tv box του και να παίξει bubble bobble με χειριστήριο ps4? Αν ναι, θα ήθελα μια χείρα βοηθείας

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1320

• makis1024

573

• ath156

1859

Και με τους 2 τροπους που αναφερεις γινετε αναβαθμιση στο kodi,

εγκατάσταση addon σε zip, απο την επιλογή addons-intall from zip,

προσωπικη μου γνωμη χωρις να θελω να σε αποθαρυνω δεν θα αγοραζα ακομα ενα μηχανακι που δεν εχω διαβασει,δει παρουσιασεις ως προς το πως δουλευει, ειναι πολυ καινουργιο οποτε δεν ξερουμε και πως θα ανταποκρινετε εκτος και αν θελεις να κανεις το βημα και να μας πεις εσυ πως τα πηγαινει, και τελος διαβασα οτι εχει Android 6.0 που ακομα δεν εχει τελειοποιηθει και το λεω επειδη την εχω δει να δουλευει σε geekbox τωρα αν την εχουν φτιαξει καλα στο COOLEME δεν ξερω.

Το ιδιο hardware (το ίδιο καινούργιο επεξεργαστή και Android 6 ) φοράει το καινούργιο xiaomi box....

Το ιδιο hardware (το ίδιο καινούργιο επεξεργαστή και Android 6 ) φοράει το καινούργιο xiaomi box....

Ειναι το gen 3 αν δεν κανω λαθος αυτο που εβαλες το ειχα δει μου φαινετε πριν λιγο καιρο αλλα το περασα στο ετσι γιατι ειχα δει οτι ειναι 1gb ram και απουσιαζε ethernet port αν λεμε το ιδιο.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Ειναι το gen 3 αν δεν κανω λαθος αυτο που εβαλες το ειχα δει μου φαινετε πριν λιγο καιρο αλλα το περασα στο ετσι γιατι ειχα δει οτι ειναι 1gb ram και απουσιαζε ethernet port αν λεμε το ιδιο.

Όχι είναι το ολοκαίνουριο με Amlogic S905X 2gb ram και 8 gb rom .Παρουσιάστηκε στο Google I/O 2016 !!

Όχι είναι το ολοκαίνουριο με Amlogic S905X 2gb ram και 8 gb rom .Παρουσιάστηκε στο Google I/O 2016 !!

Δυνατο μηχανακι αλλα θα το ηθελα με ethernet :)

Απο τιμη υπολογιζω γυρω στα 60 - 80$

παίδες καλησπέρα.υπάρχει κάποιο box που εκτος από υποδοχή hdmi να έχει και αρχαία υποδοχή scart :P :P θέλω να το χρησιμοποιήσω σε εξοχικό σπίτι με παλαιά τηλεόραση. ευχαριστώ πολύ

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

παίδες καλησπέρα.υπάρχει κάποιο box που εκτος από υποδοχή hdmi να έχει και αρχαία υποδοχή scart :P :P θέλω να το χρησιμοποιήσω σε εξοχικό σπίτι με παλαιά τηλεόραση. ευχαριστώ πολύ

Μάλλον δεν υπάρχει αυτό που ζητάς...

Τι λέτε για το cooleme που έχει σε pre-order το bangood?? Φαίνεται καλό μηχάνημα για τα ~41 ευρώ που θέλει. Το θέμα είναι ότι η εταιρεία δεν είναι γνωστή και αν θα υποστηρίξει το μοντέλο στο μέλλον με αναβαθμίσεις...

Κοίτα για κάποιο μετατροπέα hdmi to scart

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Θα κοιταξεις να βρεις ενα με av out ολα εχουν μετα ενα καλωδιο (μπορει να εχει και μεσα σε μερικα το εβαζαν) https://www.skroutz.gr/s/4183808/OEM-AV-Cable-3-5mm-male-3x-RCA-male-1-5m.html

Και μετα ενα ανταπτορα https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=most-popular&keyphrase=rca+to+scart+adaptor

για να το συνδεσεις στη τηλεοραση απο ποιοτητα εικονας ομως μην περιμενεις πολλα 576i θα σου βγαλει.

Έχει καταφέρει κανείς να στήσει emulators στο tv box του και να παίξει bubble bobble με χειριστήριο ps4? Αν ναι, θα ήθελα μια χείρα βοηθείας

Αν βρεις άκρη στείλε μου ενα πμ !

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες και αυτό ...πολλά υποσχόμενο ... (είναι preorder)

http://www.banggood.com/COOLEME-MB1-Amlogic-S905X-2G-DDR3-RAM-8G-EMMC-ROM-4K-Android-6_0-TV-Box-p-1063888.html

με το καινούριο Amlogic S905X που υποστηρίζει VP9*Profile-2 up to*4Kx2K@60fps

HDR10*and HLG HDR Processing !! + android 6

υπάρχει και το m8sii με τα ίδια χαρακτηριστικά

http://m.aliexpress.com/item/32692427438.html?productId=32692427438&productSubject=newest-Mini-m8sII-Android-6-0-tv-box-4K-H-265-Amlogic-s905X-kodi16-0-fully&shortkey=IfQRZjYf&

σε 1 εβδομάδα λέει θα το έχει

Edited by drdedus

παιδες SOS.εχω ενα κουτι ( http://www.banggood.com/CS918-2GB-RAM-8GB-ROM-RK3188T-Quad-Core-Android-4_4-Bluetooth-TV-Box-p-966019.html ) το cs918 και ειχε ετσι και αλλιως θεματακια δεν εκανε πχ επαναφορα εργ/κων ρυθμισεων.μετα απο μια διακοπη ρευματος δεν διαβαζει καμια εφαρμογη kodi,pop corn,paly store κτλ.και δεν κατεβαζει τιποτα και οπως ειπα δεν κανει ουτε επαναφορα.απο κατω εχει ενα κουμπακι recovery το παταω αλλα τζιφος.μηπως καποιος που εχει ιδιο μπορει να με βοηθησει ειτε να το επαναφερω η αν παιρνει καμια αλλη ρομ να φλασαρω μπας και το σωσω γιατι δεν υπαρχει μπατζετ για αλλο!αν καποιος μπορει θα ημουν ευγνωμων....

Αν βρεις άκρη στείλε μου ενα πμ !

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υπάρχει και το m8sii με τα ίδια χαρακτηριστικά

http://m.aliexpress.com/item/32692427438.html?productId=32692427438&productSubject=newest-Mini-m8sII-Android-6-0-tv-box-4K-H-265-Amlogic-s905X-kodi16-0-fully&shortkey=IfQRZjYf&

σε 1 εβδομάδα λέει θα το έχει

θέλει λίγο προσοχή οι αγορές από AliExpress (από διάφορους πωλητές ...δεν είναι παντα φερέγγυοι)

Θα κοιταξεις να βρεις ενα με av out ολα εχουν μετα ενα καλωδιο (μπορει να εχει και μεσα σε μερικα το εβαζαν) https://www.skroutz.gr/s/4183808/OEM-AV-Cable-3-5mm-male-3x-RCA-male-1-5m.html

Και μετα ενα ανταπτορα https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=most-popular&keyphrase=rca+to+scart+adaptor

για να το συνδεσεις στη τηλεοραση απο ποιοτητα εικονας ομως μην περιμενεις πολλα 576i θα σου βγαλει.

Έχω ένα trosmart Vega s89 elite αν θες. Δουλεύει μόνο η έξοδος AV. Η hdmi έχει χαλάσει.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ποια είναι η γνώμη σας για το KII;

http://www.banggood.com/KIII-Amlogic-S905-2GB16GB-Pre-installed-KODI-HDMI-2_0-Netflix-Miracast-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1038738.html

Το οτι είναι 5.1.1 τι πρόβλημα μπορεί να παρουσιάσει στο μέλλον;

Μάλλον δεν υπάρχει αυτό που ζητάς...

Κοίτα για κάποιο μετατροπέα hdmi to scart

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. θα κοιτάξω για μποξάκι με av out όπως με συμβούλεψε ο φίλος xloupas

που τον ευχαριστώ ιδιαιτερα. δεν περιμένω κάτι από ποιότητα εικόνας φυσικά :lol:. θα ημουν τρελος :D να βλέπω καμια ταινία της προκοπης και καμια σειρά στο εξοχικό θέλω έστω και με χαμηλή ανάλυση μιας και λεφτά για νέα τηλεόραση δεν υπάρχουν.

Έχω ένα trosmart Vega s89 elite αν θες. Δουλεύει μόνο η έξοδος AV. Η hdmi έχει χαλάσει.

έχεις pm :p

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Αν δεν θέλουμε να περιμένουμε κοντά έναν μήνα απο κίνα, απο εδώ ελλάδα τι επιλογές έχουμε;

αν το θες για kodi αυτο http://www.skroutz.gr/s/8480198/Raspberry-Pi-3-Model-B.html και εγω τωρα που μου χαλασε το κουτι και δεν βλεπω να γινεται το σκεφτομαι

αν το θες για kodi αυτο http://www.skroutz.gr/s/8480198/Raspberry-Pi-3-Model-B.html και εγω τωρα που μου χαλασε το κουτι και δεν βλεπω να γινεται το σκεφτομαι

Δεν ξέρω γιατί, αλλά η αγορά ενός raspberry με αποθαρρύνει. Νομίζω πως θα συναντήσω τα ίδια προβλήματα με το laptop που χρησιμοποιώ και τώρα και το έχω dual boot, windows 10 και ubuntu.

Στα θετικά, είναι πως δεν θα χρειαστώ air mouse και τα σχετικά, γιατί μπορώ να εγκατασησω το unified remote server και να χρησιμοποιώ την εφαρμογή απο το τηλέφωνο, πράγμα που κάνω ήδη στο λαπτοπ.

Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αλλά προς το παρόν νομίζω ένα android tv box με 2g RAM, θα είναι καλύτερη επιλογή, ακόμη και αν χρειαστεί να περιμένω για την παραλαβή.

Αργότερα, θα ήθελα όμως να δοκιμάσω.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά η αγορά ενός raspberry με αποθαρρύνει. Νομίζω πως θα συναντήσω τα ίδια προβλήματα με το laptop που χρησιμοποιώ και τώρα και το έχω dual boot, windows 10 και ubuntu.

Στα θετικά, είναι πως δεν θα χρειαστώ air mouse και τα σχετικά, γιατί μπορώ να εγκατασησω το unified remote server και να χρησιμοποιώ την εφαρμογή απο το τηλέφωνο, πράγμα που κάνω ήδη στο λαπτοπ.

Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αλλά προς το παρόν νομίζω ένα android tv box με 2g RAM, θα είναι καλύτερη επιλογή, ακόμη και αν χρειαστεί να περιμένω για την παραλαβή.

δεν παιρνω και ορκο αλλα νομιζω οτι παιζει καλυτερα το pi 3 και ας ειναι 1 ram.καθολου σπασιματα που σε box εστω και λιγο υπαρχουν.αλλα δεν θελω να σε επηρεασω.γνωμη μου ειναι απο τα λιγα που εχω δει

θεωρητικά πάντα , το rpi3 θα είναι καλύτερο αν το θες για kodi

σίγουρα πιο "συμβατό" σε σχέση με το οποιοδήποτε android tv box άσχετου μνήμης (δεν είναι απαραίτητη η ίδια μνήμη γιατί δε τρέχουν τα ίδια πράγματα)

βέβαια με κουτί και με τροφοδοσία και sd κλπ δε ξέρω αν σε συμφέρει (και θα πρέπει να το "στήσεις" μόνος σου και να έχεις καλή sd γιατί συνήθως βγάζουν προβλήματα κ.α.)

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. θα κοιτάξω για μποξάκι με av out όπως με συμβούλεψε ο φίλος xloupas

που τον ευχαριστώ ιδιαιτερα. δεν περιμένω κάτι από ποιότητα εικόνας φυσικά :lol:. θα ημουν τρελος :D να βλέπω καμια ταινία της προκοπης και καμια σειρά στο εξοχικό θέλω έστω και με χαμηλή ανάλυση μιας και λεφτά για νέα τηλεόραση δεν υπάρχουν.

έχεις pm :p

Παίδες help. Είναι να στείλω στο παιδί που θέλει ένα android box με έξοδο AV . Ευτυχώς το άνοιξα σήμερα για να δω αν είναι όλα OK και δεν είναι. Ενώ δουλεύει κανονικά το box(σε όλες της εφαρμογές) και ήχο και εικόνα όταν πατάω το kodi μου βγάζει μνμ στην οθόνη πως δεν έχει σήμα. Σαν δλδ να εβγαλα τα καλώδια από την τηλεόραση.

Λέω μήπως το kodi έχει κάποια ρύθμιση για να δουλεύει με av και όχι με hdmi ή μήπως δε παίζει καν με av.

Ευτυχώς που δε το έστειλα χωρίς να το τσεκάρω στο παιδί θα γινόμουν και ρεζίλι.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ποια είναι η γνώμη σας για το KII;

http://www.banggood.com/KIII-Amlogic-S905-2GB16GB-Pre-installed-KODI-HDMI-2_0-Netflix-Miracast-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1038738.html

Το οτι είναι 5.1.1 τι πρόβλημα μπορεί να παρουσιάσει στο μέλλον;

Πολυ καλο ειχα το κ1 οποτε πιστευω και αυτο θα ειναι το ιδιο καλο στα + 4 usb ports το περιβαλλον εργασιας δεν μου ειχε αρεσει αλλα βαζεις εναν launcher της αρεσκειας σου και εισαι ενταξει.

Το οτι εχει lollipop δεν ειναι αρνητικο ουτε θα σου δημιουργησει καποιο προβλημα στο μελλον.

Από kodi 17+ θα απαιτείται Android 5+

Android 5.0 Lollipop (or later) as minimum

Over the years the Android platform started to mature and catch up to the other platforms regarding capabilities. This also means that we can drop all the custom code we had to add in the beginning to get Kodi running at all as that’s now becoming obsolete. One of those from back in the days was libStageFright *which we dropped in a previous release and was replaced by the standard MediaCodec from Android. With v17 we have started to clean up all the old implementations which sadly also means we had to set the minimum Android version to at least 5.0 Lollipop. It’s uncertain at this time if we even hove to go higher and set minimum to Android 6.0 Marshmallow as this contains certain features we need to improve Kodi. For now you are safe if you at least have Android 5.0 Don’t worry you can keep using Kodi v16 on all previous Android versions however you just can upgrade to a newer Kodi version.

Τέλος η υποστήριξη σε Amlogic επεξεργαστές

Welcome to Android MediaCodec standards and goodbye*AMLogic specific code

One other custom implementation is AMLogic code which is were it all started with Kodi on Android and we used this to acces certain hardware parts which Android couldn’t yet. As already mentioned Android improved a lot over the years and it now also means the custom AMLogic code can now be turned of and removed. Sadly AMLogic doesn’t follow the standard Android and releases firmware which is just a tiny bit different. This could mean that some devices might loose some capabilities as the firmware does things a bit different than we expect. This is all on the manufacturers side of these chipsets and they have to fix it. Sadly we can’t keep supporting this deviation from the standard API as we are low enough on developers already. We sure hope AMLogic will see this and start to follow the Android standard that has been set since Android 5.0 With dropping all these custom code we hope we can keep moving forward with Kodi on Android and make it much easier to maintain for the future. For Android 7 Nougat we even had a lot of help from a great guy at Google who implemented some features for us and we are looking forward on using that. This absolutely does not mean that Kodi will not work on AMLogic chipset devices anymore.

https://kodi.tv/kodi-v17-krypton-alpha-2/

Edited by alex222800