Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα και Καλη Χρονια, εχω ενα tv box και ενδιαφερομαι για χειριστήριο για παιχνιδια, εχετε χρησιμοποιησει καποιο ή να προτεινετε κατι?

Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1316

• makis1024

570

• ath156

1854

Δοκίμασε μια και το addon του YouTube στο Kodi. Εμένα σε 1080 τηλεόραση μου βγάζει επιλογή να διαλέξω μέχρι 1080 στα βίντεο που το υποστηρίζουν.

Ο φίλος θέλει 2K (1440p) και 4Κ

Ο φίλος θέλει 2K (1440p) και 4Κ

Do the math. Σε 1080 τηλεόραση βγάζει μέχρι 1080. Σε 4k μπορεί να βγάλει μέχρι 4k.

Do the math. Σε 1080 τηλεόραση βγάζει μέχρι 1080. Σε 4k μπορεί να βγάλει μέχρι 4k.

Δεν του βγάζει επιλογή για 1440p και 4κ

Άλλο τι υποστηρίζει το μόνιτορ (η τν ) και άλλο τι παίζει το μηχάνημα (ή τv δεν θα εκμεταλλευτει τα επιπλέον pixels)

Καλησπέρα στους φίλους και καλή χρονιά. Ενδιαφέρομαι για ένα κουτάκι 50-60 € διαθέτω να είμαι αξιόλογο και να λειτουργεί απροβληματιστα

http://www.geekbuying.com/item/Beelink-M18-Amlogic-S905-4K-2G-16G-TV-BOX-2-4G-5G-Dual-Band-WIFI-1000M-LAN-Bluetooth4-0-HDMI2-0-H-265-Miracast-DLNA-361657.html

Αυτό λέει τίποτα? Αλήθεια θα υποστηρίζει σύνδεση πληκτρολογίου και ποντικιού?

PaOk RE!!!!

Δεν του βγάζει επιλογή για 1440p και 4κ

Άλλο τι υποστηρίζει το μόνιτορ (η τν ) και άλλο τι παίζει το μηχάνημα (ή τv δεν θα εκμεταλλευτει τα επιπλέον pixels)

Ρε μεγάλε μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέμε τόση ώρα. Το παιδί λέει ότι στην εφαρμογή του YouTube δεν τον αφήνει να πάει πάνω από 360p όπως σε όλα τα tvbox. Στο addon του YouTube όμως στο Kodi εμένα με 1080 τηλεόραση μου βγάζει επιλογές μέχρι 1080. Του λέω να δοκιμάσει με το addon για να δει αν του δίνει την ανάλυση που θέλει. Ντάξει τώρα?

Καλη χρονια .

Α. Πρωτα ρωταμε μετα αγοραζουμε .Τι θα οφελουσε αφου το αγορασες να σου πουμε οτι δεν αξιζει .Εκτος αν θες να του κανεις διαφημηση η δυσφημηση του πωλητη.

Β.Ο επεξεργαστης ειναι "αρχαιος" γιαυτο και δεν αναφερετε σκοπιμα (3188Τ .antutu test επεξεργαστη εχει16000 και το πιο γνωστο box σε πωλησεις mxiii-g s812 εχει 32000 σε τιμη 60$ ) κυκλοφορει πανω απο 2 χρονια !!!!.Το 2 ram μπορει να ειναι 1 ram πραγματικο και με μια εφαρμογη το κανουν να φενετε 2 gb ( την επαθα με παρομοιο κουτι).Τα 32 gb ειναι καλα αλλα ο επεξεργαστηςκι η ραμ κανει τη διαφορα στο κουτι.

Γ.Η τιμη ειναι υπεβολικα υψηλη γιαυτα που δεινει.

Δ.

Φιλε pow δικιο εχεις και ειμαι τυχερος που ειδα το μηνυμα σου και προλαβα και ακυρωσα την παραγγελια και μου εστειλε τα χρηματα πισω μεσω πειπαλ,λοιπον επειδη δεν θελω να την πατησω ξανα πες μου τι να ψαξω κατι σαν αυτο δηλαδη:http://www.ebay.com/itm/Android-5-1-TV-Box-RK3368-Octa-Core-64Bits-2G-16G-4K-HDMI-XBMC-KODI-Mini-PC-WIFI-/252145121270?hash=item3ab50537f6:g:zRcAAOSwhcJWMDGQ

Καλημέρα παιδιά. Συγνώμη που γράφω εδώ άλλα δεν βρήκα σχετική κατηγορία. Χθες μου χάλασε το τηλεκοντρόλ απο το media center που είχα πάρει απο κινα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι και δέκτης dvb για τα ψηφιακά και δεν μπορώ να αλλάξω κανάλι. Ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω αλλο απο ελλάδα που να κάνει; αυτά που είναι για όλες τις συσκευές ξέρει κανείς αν κάνουνε;

http://www.geekbuying.com/item/Beelink-M18-Amlogic-S905-4K-2G-16G-TV-BOX-2-4G-5G-Dual-Band-WIFI-1000M-LAN-Bluetooth4-0-HDMI2-0-H-265-Miracast-DLNA-361657.html

Αυτό λέει τίποτα? Αλήθεια θα υποστηρίζει σύνδεση πληκτρολογίου και ποντικιού?

Ανάμεσα σε αυτο που προτείνω και σε αυτο το mxiii-g που διβαζω εδω μεσα πιο να προτιμήσω; ή να το θέσω αλλιώς μεχρι 60 ευρώ μια καλη επιλογή; θα με βοηθούσαν και καποια λινκ

Ευχαριστω

PaOk RE!!!!

Καλησπερα και Καλη Χρονια, εχω ενα tv box και ενδιαφερομαι για χειριστήριο για παιχνιδια, εχετε χρησιμοποιησει καποιο ή να προτεινετε κατι?

Ευχαριστω.

Λοιπόν εγώ έχω το M8 S802. Επειδή το έψαξα το θέμα αρκετά, εδώ Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο για gamepad android σε φθηνή τιμή. Καλύτερη τιμή ήταν 25 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Εγώ τι έκανα;

1ον εάν έχεις gamepad από playstation κάνει μια χαρά εφόσον το τονίζω βάλεις στο tv box την εφαρμογή sixaxis controller.

Εάν θελήσεις κάτι πάνω στην εφαρμογή, στείλε μου pm;)

Εγω προσωπικά που δεν είχα χειριστήριο του ps3, αγόρασα το spartan -->http://www.skroutz.gr/s/6243802/Spartan-Gear-Wireless-Six-Axis-Bluetooth-Controller-PS3.html στα 17 ευρώ. Τίμιο για τα λεφτά του. Αλλιώς πας σε λύσεις από Κίνα μεριά, που θεωρώ ότι δεν χρειάζεται την εφαρμογή sixaxis (πιθανόν, δεν είμαι σίγουρη!). Σε αυτό που αγόρασα, έκανε μια χαρά δουλειά το sixaxis.

Εάν θελήσεις να μάθεις περαιτέρω πληροφορίες για το sixaxis controller, πως το βάζεις κλπ. πες μου να σε ενημερώσω.

Παιχνίδια παίζεις όχι όλα γιατί τα περισσότερα είναι αφής. Υπάρχει λίστα στο xda που παίζεις παιχνίδια που τα χειρίζεσαι με χειριστήριο. Π.χ. εγώ έχω παίξει άνετα το asphalt 8, Modern Combat, Dead Trigger, angry birds go.

Εάν θες να παίζεις αφής, υπάρχει thread στο xda που σε καθοδηγεί -->http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/gamepad-sixaxis-touch-profiles-games-t1800342

Εκεί κιόλας έχει λίστα με Games with native support for PS3 controller (δηλαδή που υποστηρίζουν χειριστήρια).

Eάν ψάξεις και στο google βρίσκεις γενικώς παιχνίδια όπως π.χ. εδώ ->http://www.jayceooi.com/android-games-with-native-gamepad-support/.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με το android tv box Ott M8 S802 (τετράγωνο κουτί με χειριστήριο που έχει στρογγυλές καμπύλες). Έχω δοκιμάσει 5-6 ρομς άνετα. Την στοκ τις τελευταίες 15.10 και μια από το καλοκαίρι δεν μου έπαιζαν παιχνίδια. Βρήκα μια megatron --> http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s802/eny-acemax-ott/firmware-roms-tools-af/23682-megatron-rom-for-eny-em8-and-k200-t8-boxes

Mου έχει αρέσει αρκετά και παίζουν παιχνίδια που ήθελα αλλά και το kodi.

Εάν τυχόν, έχει κανείς το ίδιο κουτί και του έχει κάτσει μια χαρά χωρίς κολλήματα ας μου πει, προς το παρόν μένω με την megatron!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ρε μεγάλε μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέμε τόση ώρα. Το παιδί λέει ότι στην εφαρμογή του YouTube δεν τον αφήνει να πάει πάνω από 360p όπως σε όλα τα tvbox. Στο addon του YouTube όμως στο Kodi εμένα με 1080 τηλεόραση μου βγάζει επιλογές μέχρι 1080. Του λέω να δοκιμάσει με το addon για να δει αν του δίνει την ανάλυση που θέλει. Ντάξει τώρα?

Καλημέρα .Διάβασε το αρχικό του μήνυμα, ρώτησε για 4κ (έχει 4κ τν)

Η ανάλυση της οθόνης ΔΕΝ έχει σχέση με τις επιλογές που θα σου βγάλει !! (σε 1080p οθόνη παίζω από το pc 4 k video από το YouTube !! μου δίνει την επιλογή !! Και κουλαρισε λίγο !!

Λοιπόν εγώ έχω το M8 S802. Επειδή το έψαξα το θέμα αρκετά, εδώ Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο για gamepad android σε φθηνή τιμή. Καλύτερη τιμή ήταν 25 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Εγώ τι έκανα;

1ον εάν έχεις gamepad από playstation κάνει μια χαρά εφόσον το τονίζω βάλεις στο tv box την εφαρμογή sixaxis controller.

Εάν θελήσεις κάτι πάνω στην εφαρμογή, στείλε μου pm;)

Εγω προσωπικά που δεν είχα χειριστήριο του ps3, αγόρασα το spartan -->http://www.skroutz.gr/s/6243802/Spartan-Gear-Wireless-Six-Axis-Bluetooth-Controller-PS3.html στα 17 ευρώ. Τίμιο για τα λεφτά του. Αλλιώς πας σε λύσεις από Κίνα μεριά, που θεωρώ ότι δεν χρειάζεται την εφαρμογή sixaxis (πιθανόν, δεν είμαι σίγουρη!). Σε αυτό που αγόρασα, έκανε μια χαρά δουλειά το sixaxis.

Εάν θελήσεις να μάθεις περαιτέρω πληροφορίες για το sixaxis controller, πως το βάζεις κλπ. πες μου να σε ενημερώσω.

Παιχνίδια παίζεις όχι όλα γιατί τα περισσότερα είναι αφής. Υπάρχει λίστα στο xda που παίζεις παιχνίδια που τα χειρίζεσαι με χειριστήριο. Π.χ. εγώ έχω παίξει άνετα το asphalt 8, Modern Combat, Dead Trigger, angry birds go.

Εάν θες να παίζεις αφής, υπάρχει thread στο xda που σε καθοδηγεί -->http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/gamepad-sixaxis-touch-profiles-games-t1800342

Εκεί κιόλας έχει λίστα με Games with native support for PS3 controller (δηλαδή που υποστηρίζουν χειριστήρια).

Eάν ψάξεις και στο google βρίσκεις γενικώς παιχνίδια όπως π.χ. εδώ ->http://www.jayceooi.com/android-games-with-native-gamepad-support/.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω, εγω εχω το mk908ii θα κοιταξω να βρω και εγω απο ps3 και να δοκιμασω με την εφαρμογη.

Oδηγίες ps3 χειριστηρίου ή συμβατού sixaxis με android tv box

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να είναι η συσκευή μας root ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή.

Χρειαζόμαστε ένα mini-usb καλώδιο και ένα χειριστήριο ps3 ή χειριστήριο sixaxis (εγώ έχω το spartan sixaxis controller).

Κατεβάζουμε την εφαρμογή sixaxis controller.

1) Επιλέγουμε το Start και περιμένουμε να εισαχθεί το bluetooth. Εάν μας βγάλει Missing required protocol, τότε η συσκευή μας δεν υποστηρίζεται. Αν όλα καλά τότε θα γράφει listening for controllers.

2)Θα πρέπει να κάνουμε χειροκίνητα Pair Controller το χειριστήριο μας με την συσκευή μας. Αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο μια φορά. Βάζουμε το καλώδιο στο κουτί μας και το συνδέουμε με το χειριστήριο. Πατάμε τότε το Pair Controller.

3) Μόλις δούμε το μήνυμα ότι συνδέθηκε , βγάζουμε το καλώδιο από το χειριστήριο και πατάμε το power button στο χειριστήριο. Θα αναβοσβήνουν τα λαμπάκια στο χειριστήριο, μόλις αρχίζει να έχει μόνο ένα κόκκινο φωτάκι στο χειριστήριο, σημαίνει ότι συνδεθήκαμε.

4) Πατάμε μετά το Change IME και επιλέγουμε το sixaxis controller.

http://i65.tinypic.com/33xyfj7.jpg

5)Όπως βλέπετε την εικόνα παραπάνω, πάνω δεξιά στις τρεις τελίτσες πατάμε πάνω του και επιλέγουμε το preferences και επιλέγουμε ξανά το Gamepad settings.

http://i68.tinypic.com/258o32o.jpg

τικάρουμε το enable gamepad.

6)Eάν θέλουμε να το χειριζόμαστε και ως ποντίκι(θεωρώ ότι είναι χρήσιμο) τότε πάμε πάλι στο preferences

Mouse Emulation.

http://i67.tinypic.com/21csb4j.jpg

Πατάμε με τα κουμπιά της αρεσκείας μας εγώ π.χ. έβαλα με το κουμπί start να γίνεται ποντίκι. Δεξί κλικ R1, αριστερό κλικ R2.

Eίναι εύκολο. Στο aim sensitivity, το χαμήλωσα για να μην παίζει σαν τρελό.

Υ.Γ. Οι οδηγίες είναι με βάση ότι διάβασα και εγώ στο ιντερνετ από διάφορα site και μπόρεσα και λειτούργησα το χειριστήριο μου.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλημέρα .Διάβασε το αρχικό του μήνυμα, ρώτησε για 4κ (έχει 4κ τν)

Η ανάλυση της οθόνης ΔΕΝ έχει σχέση με τις επιλογές που θα σου βγάλει !! (σε 1080p οθόνη παίζω από το pc 4 k video από το YouTube !! μου δίνει την επιλογή !! Και κουλαρισε λίγο !!

Επιμένεις. Πάμε από την αρχή. Ρώτησε πως να παιξει 4κ βίντεο στο YouTube αφού στην εφαρμογή του βγάζει μέχρι 1080 το οποίο ΔΕΝ μπορεί να επιλέξει κάν. Οπότε του είπα να δοκιμάσει το Addon του YouTube στο Kodi το οποίο σε μένα που έχω 1080 TV μου βγάζει έως 1080. Σε μια 720 που έχω μου βγάζει μέχρι 720. Κατάλαβες τώρα τι εννοώ? Ότι μπορεί σε αυτόν που έχει 4κ TV να του βγάλει επιλογή για 4κ. Σε Android η ανάλυση της οθόνης ΕΧΕΙ σχέση με τις επιλογές που σου βγάζει. Σε Note 3 που έχω μπροστά μου βγάζει μέχρι 1080 όσο και η ανάλυση της οθόνης του. Στο 4 που έχω βγάζει μέχρι 2K όσο και η ανάλυση της οθόνης του. Σε J5 βγάζει μέχρι 720 όσο και η ανάλυση της οθόνης του. Θέλεις να συνεχίσω? Στο Pc σου βγάζει την επιλογή αλλά δεν είναι καθαρό 4κ είναι downscale. Εντάξει τώρα?

Ρε παιδια ειναι καλα τα χαρακτηριστικα απο αυτο εδω αξιζει η ειναι μουφα?http://www.ebay.com/itm/Chiptrip-Z4-RK3368-Octa-core-1-5GHz-Android-5-1-Bluetooth-4-0-TV-BOX-2GB-16GB-EU-/231784653252?hash=item35f77121c4:g:TVcAAOSw3KFWb-ie

Ρε παιδια ειναι καλα τα χαρακτηριστικα απο αυτο εδω αξιζει η ειναι μουφα?http://www.ebay.com/itm/Chiptrip-Z4-RK3368-Octa-core-1-5GHz-Android-5-1-Bluetooth-4-0-TV-BOX-2GB-16GB-EU-/231784653252?hash=item35f77121c4:g:TVcAAOSw3KFWb-ie

εγώ πάντως από κινέζο με 37 συνολικές έστω και θετικές πωλήσεις φθηνών πραγμάτων δεν θα αγόραζα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλε pow δικιο εχεις και ειμαι τυχερος που ειδα το μηνυμα σου και προλαβα και ακυρωσα την παραγγελια και μου εστειλε τα χρηματα πισω μεσω πειπαλ,λοιπον επειδη δεν θελω να την πατησω ξανα πες μου τι να ψαξω κατι σαν αυτο δηλαδη:http://www.ebay.com/itm/Android-5-1-TV-Box-RK3368-Octa-Core-64Bits-2G-16G-4K-HDMI-XBMC-KODI-Mini-PC-WIFI-/252145121270?hash=item3ab50537f6:g:zRcAAOSwhcJWMDGQ

1. Εχεις paypal αρα αγοραζεις απο παντου .

2. Δυνατες επιλογες

Επεξεργαστες S812 ,rk3288, rk3388

O s812 ειναι ο ποιο φιλικος για kodi και με συχνες ανανεωσεις του firmware αν ειναι γνωστο το tv box.

3. Μνημη 2 ram ειναι επαρκης.

Αρα προσωπικα προτεινω tv box με s812 & 2gb ram

Επιλογες .

Mxiii g

Mxiii plus

Καταστηματα: gearbest (καποιοι δεν το προτιμουν λογο καθηστερησεων ) geekbuying ,banggood.

Επιμένεις. Πάμε από την αρχή. Ρώτησε πως να παιξει 4κ βίντεο στο YouTube αφού στην εφαρμογή του βγάζει μέχρι 1080 το οποίο ΔΕΝ μπορεί να επιλέξει κάν. Οπότε του είπα να δοκιμάσει το Addon του YouTube στο Kodi το οποίο σε μένα που έχω 1080 TV μου βγάζει έως 1080. Σε μια 720 που έχω μου βγάζει μέχρι 720. Κατάλαβες τώρα τι εννοώ? Ότι μπορεί σε αυτόν που έχει 4κ TV να του βγάλει επιλογή για 4κ. Σε Android η ανάλυση της οθόνης ΕΧΕΙ σχέση με τις επιλογές που σου βγάζει. Σε Note 3 που έχω μπροστά μου βγάζει μέχρι 1080 όσο και η ανάλυση της οθόνης του. Στο 4 που έχω βγάζει μέχρι 2K όσο και η ανάλυση της οθόνης του. Σε J5 βγάζει μέχρι 720 όσο και η ανάλυση της οθόνης του. Θέλεις να συνεχίσω? Στο Pc σου βγάζει την επιλογή αλλά δεν είναι καθαρό 4κ είναι downscale. Εντάξει τώρα?

Μιλάμε για tv box οχι για κινητά ! Κανένα κινέζικο tv box δεν βγάζει επιλογή για 4κ άσχετο με τι tv έχεις! αυτό συζητάμε ! Εχει 4κ tv και δεν του βγάζει την επιλογή ! Το μόνο που σου βγάζει και παίζει 4k στο YouTube ,Netflix (στα κινέζικα το Netflix παίζει ΜΌΝΟ 360p!! άσχετα εάν έχεις tv 720,1080,4k ) είναι το nvidia Android tv

Ναι στην tv μου κανει downscale στα 4κ από pc αλλά το θέμα είναι ότι μου βγάζει την επιλογή !!

Είναι θέμα του YouTube app και της Google ! Ας λήξη εδώ .. (ηρέμησε )

εγώ πάντως από κινέζο με 37 συνολικές έστω και θετικές πωλήσεις φθηνών πραγμάτων δεν θα αγόραζα

φιλε ταλιμπαν επειδη την πατησα και ουτε προκειται να ξαναγινει εγω ρωτησα αν ειναι καλο απο αποψης χαρακτηριστικων δεν θα το αγορασω απο εκει,λοιπον αξιζει η οχι;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2. Δυνατες επιλογες

O s812 ειναι ο ποιο φιλικος για kodi και με συχνες ανανεωσεις του firmware αν ειναι γνωστο το tv box.

Επιλογες .

Mxiii g

Mxiii plus

Καταστηματα: gearbest (καποιοι δεν το προτιμουν λογο καθηστερησεων ) geekbuying ,banggood.

αυτα εχουν 2ραμ αλλα 8 ρομ τα 8 ρομ δεν ειναι λιγα;

φιλε ταλιμπαν επειδη την πατησα και ουτε προκειται να ξαναγινει εγω ρωτησα αν ειναι καλο απο αποψης χαρακτηριστικων δεν θα το αγορασω απο εκει,λοιπον αξιζει η οχι;

Εαν ειναι πραγματικα τα specs που λεει ειναι οκ,η rom ειναι κατι σχετικο,υποθετω οτι θα κοτσαρεις και καποιον σκληρο η καποιο στικακι,εαν οχι ειναι λιγα οντως.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Περνουν sd cart με 64 gb με 21 ευρω η 32gb με 10 ευρω.

Έχει το gearbest 64gb samsung Evo στα 16 ευρώ. Στα 35+ μεταφορικά από Ελλάδα.

Σε Samsung υπάρχουν πολλά μαϊμού (δεν λέω στην συγκεκριμένη περίπτωση ..δεν ξέρω ) προσέχετε

Περνουν sd cart με 64 gb με 21 ευρω η 32gb με 10 ευρω.

Ναι αυτο το ξεχασα.....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

2. Δυνατες επιλογες

Επιλογες .

Mxiii g

Mxiii plus

Τι διαφορά έχει το g από το plus; εγω κεω να πάρω το mx3 g το θέλω για kodi και να παιζει ταινίες απο τον δικτιακο μου δισκο. Το υποστηριζει αυτο ε? Θα μεινω ευχαριστημενος;

PaOk RE!!!!

Σε Samsung υπάρχουν πολλά μαϊμού (δεν λέω στην συγκεκριμένη περίπτωση ..δεν ξέρω ) προσέχετε

Το gearbest είναι αξιόπιστο το ξέρω υπάρχουν αρκετοί που πουλάνε μουφα κάρτες.