Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 1gb μνήμη και πάει καλά? Αν ναι πολύ ενδιαφέρουσα τιμη!

Αν το θες για kodi κυρίως άντε και κανένα σερφάρισμα δεν θα έχεις θέμα. Τώρα αν έχεις απαιτήσεις για παιχνίδια κλπ ισως κοιτάξεις κάποιο με 2GB.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1317

• makis1024

572

• ath156

1858

Έχω το minix 8h και ψάχνω ένα αξιόπιστο τηλεχειριστήριο, έρχεται να προτείνεται κάποιο;

Τιμή ως 40€.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Με 1gb μνήμη και πάει καλά? Αν ναι πολύ ενδιαφέρουσα τιμη!

Εγώ το έχω για Κodi αποκλειστικά και youtube απόλυτα ευχαριστημένος με 1 giga ram

Παιδια με 1gb ram,και οσα περασαν απο τα χερια μου τουλαχιστον,ειχαν θεματακια,ειδικα με θερμοκρασιες και κολληματακια,ειδικα σε καλα αρχεια video,ακομα και απο με το kodi.

Εαν βεβαια ειναι η οικονομικη διαφορα στην μεση τοτε παω πάσο....εκει κανεις τα στραβα ματια σε πολλα σημεια.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παιδια με 1gb ram,και οσα περασαν απο τα χερια μου τουλαχιστον,ειχαν θεματακια,ειδικα με θερμοκρασιες και κολληματακια,ειδικα σε καλα αρχεια video,ακομα και απο με το kodi.

Εαν βεβαια ειναι η οικονομικη διαφορα στην μεση τοτε παω πάσο....εκει κανεις τα στραβα ματια σε πολλα σημεια.:)

Φιλέ Κώστα για να δεις hd ταινια στο kodi θέλεις και μίνιμουμ 8 mbps ταχύτητα. Όταν δεν την έχεις μια χαρά είναι ή 1g ram

Φιλέ Κώστα για να δεις hd ταινια στο kodi θέλεις και μίνιμουμ 8 mbps ταχύτητα. Όταν δεν την έχεις μια χαρά είναι ή 1g ram

Φιλε μου εδω εχω ενσταση,σε συνδεση με κλειδωμα 5,5 περιπου mbps (Λειβαδια μερια σε φιλο) δεν εχω κολληματα και αλλα θεματακια.

Σε 1080 ταινία και δεν σου κολαει με 5.5 mbps;;;;; Σε 720 ίσως και πάλι έχω ενστάσεις. Hd εννοώ 1080 και 720p) πάντα όχι sd που φυσικά παίζουν ανετα

Παιδια αυτο εδω ειναι καλο;Για kodi κυριως ειναι αξιοπιστο;Το εχει καποιος να μου πει;

http://www.everbuying.net/product970026.html

Έχω και το απλό mxiii s802 1g ram και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Αυτό λογικά θα τα σπαει

Σε 1080 ταινία και δεν σου κολαει με 5.5 mbps;;;;; Σε 720 ίσως και πάλι έχω ενστάσεις. Hd εννοώ 1080 και 720p) πάντα όχι sd που φυσικά παίζουν ανετα

Φιλε μου για hd εγραψες,οχι για fhd,εκει προφανως να υπαρχει θεμα,αλλα εαν εχεις 2 gb ram κραταει καλυτερα.

Παιδια αυτο εδω ειναι καλο;Για kodi κυριως ειναι αξιοπιστο;Το εχει καποιος να μου πει;

http://www.everbuying.net/product970026.html

εμένα μου κάηκε μετά από 5 ημέρες

περιμένω απάντηση από gearbest

εμένα μου κάηκε μετά από 5 ημέρες

περιμένω απάντηση από gearbest

Βασικά εσένα πρέπει να κάηκε λόγω ΔΕΗ...

Όταν ήρθε το ρεύμα μπορεί να ήταν και 300V και συχνότητα ότι να ναι...

απολες τις συσκευες στο σπιτι κ στην οικοδομη την ακουσε αυτο μονο

κ δεν παιρνει κατευθειαν απο ρευμα αλλα εχει μετασχηματιστη

ηταν κ κλειστο ετσι? ουτε καν αναμονη. κανενα λαμπακι ανοιχτο

Βασικά εσένα πρέπει να κάηκε λόγω ΔΕΗ...

Όταν ήρθε το ρεύμα μπορεί να ήταν και 300V και συχνότητα ότι να ναι...

Φιλε μου εαν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε τιποτα στα σπιτια μας απο συσκευες...καρβουνο θα ηταν ολες....:lol:

Φιλε μου εαν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε τιποτα στα σπιτια μας απο συσκευες...καρβουνο θα ηταν ολες....:lol:

Τυχερός είσαι...

Μην κολλάς στο 300 μπορεί και 250...

Τυχερός είσαι...

κ γιατι δεν καηκαν ολα τα αλλα? αν ηταν ετσι σε καθε διακοπη ρευματος θα πηγαινα κανα κωτσοβωλο-mediamarkt κλπ

Παιδιά εκτός από τα android box, δουλεύει κανείς με Android tv stick? Εχω δει κατι τετραπυρηνα παιζουν καλα? Μ ενδιαφέρει για μια μικρή τηλεόραση που είναι στον τοίχο και βολεύει το στικακι. Προτείνει κανείς κάποιο ?
Για στικάκι άνετα προτείνω το mk808b plus. Το έχω και κάνει τη δουλειά του άψογα. Όταν λέω δουλειά εννοώ κυρίως Kodi και youtube και κάνα σερφάρισμα. Ούτε κολλήματα, ούτε θερμοκρασίες, τίποτα. Αν θες κάτι παραπάνω (πχ παιχνίδια κλπ) πας για κάποιο με τουλάχιστον 2gb ram αλλά αν θες τα βασικά (kodi κλπ) και ψάχνεις κάτι όσο πιο οικονομικό είναι ό,τι πρέπει. Πρόσεχε μόνο μην είναι μακριά το ρούτερ από την τηλεόραση και δεν πιάνει καλό σήμα για να στρημάρει τια ταινίες. Εγώ του έχω βάλει καλώδιο ethernet και πετάει.

Για στικάκι άνετα προτείνω το mk808b plus. Το έχω και κάνει τη δουλειά του άψογα. Όταν λέω δουλειά εννοώ κυρίως Kodi και youtube και κάνα σερφάρισμα. Ούτε κολλήματα, ούτε θερμοκρασίες, τίποτα. Αν θες κάτι παραπάνω (πχ παιχνίδια κλπ) πας για κάποιο με τουλάχιστον 2gb ram αλλά αν θες τα βασικά (kodi κλπ) και ψάχνεις κάτι όσο πιο οικονομικό είναι ό,τι πρέπει. Πρόσεχε μόνο μην είναι μακριά το ρούτερ από την τηλεόραση και δεν πιάνει καλό σήμα για να στρημάρει τια ταινίες. Εγώ του έχω βάλει καλώδιο ethernet και πετάει.

Μ ενδιαφερει το kodi σίγουρα αλλά και το plex, το εχει δοκιμάσει κανείς?.

Τυχερός είσαι...

Μην γραφεις ανουσια πραματα φιλε μου...........δεν υπαρχει λογος..........εαν εχεις να πεις κατι επι του θεματος μοιρασου το με εμας εαν θες.

@kaloudis

Φιλε μου δεν καιγονται ετσι απλα απο την Δεη τα πραματα,απλα επεσες σε κακο μηχανακι δυστηχως.

λεω να παρω κατι πιο ακριβο με 2g ram παλι κ να βαλω την διαφορα

αν κ πριν καει πηγαινα σφαιρα το ατιμο

λεω για κανα beelink με s812 οπως το μεταλλικο GTQ

η με το rk3368 κ το i68

Edited by kaloudis

Δεν αξίζει το M8S το δικό μου είχε πολλά προβλήματα

με λιγο παραπανω το beelink gtq το μεταλλικο?

Παιδια καλημερα.Εκανα την ιδια ερωτηση και σε αλλη θεματικη ενοτητα.Το kodi στο pc σε μια ταινια μου βγαζει 4 επιλογες στα 1080p ενω η ιδια ταινια στο ταμπλετ μου βγαχει μια μονο.Υπαρχουν περιπτωσεις που αν σε μια ταινια στο pc βγαζει 1-2 πηγες στα 1080ρ, στο ταμπλετ δε βγαζει καμια.Ξερετε γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για να αγορασω το MXIII G και θελω να βγαζει κανονικα πηγες μη γινεται οτι και στο ταμπλετ.Το ταμπλετ ειναι το samsung tab s με 1080ρ αναλυση

Δεν αξίζει το M8S το δικό μου είχε πολλά προβλήματα

Τι ειδους προβληματα δηλαδη; Το beelink x2 εχει μονο 1 gb ram και δεν βρισκω αλλο φτηνο με 2gb μεχρι 50€ ή μηπως αυτο http://www.geekbuying.com/item/MXIII-PRO-Android-TV-BOX-Amlogic-S812-Quad-Core-2G-8G-5G-WIFI-LAN-Bluetooth4-0-KODI-DLNA-354930.html

Edited by billyme