zananiro Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Με 1gb μνήμη και πάει καλά? Αν ναι πολύ ενδιαφέρουσα τιμη! Αν το θες για kodi κυρίως άντε και κανένα σερφάρισμα δεν θα έχεις θέμα. Τώρα αν έχεις απαιτήσεις για παιχνίδια κλπ ισως κοιτάξεις κάποιο με 2GB. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Έχω το minix 8h και ψάχνω ένα αξιόπιστο τηλεχειριστήριο, έρχεται να προτείνεται κάποιο; Τιμή ως 40€. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Με 1gb μνήμη και πάει καλά? Αν ναι πολύ ενδιαφέρουσα τιμη! Εγώ το έχω για Κodi αποκλειστικά και youtube απόλυτα ευχαριστημένος με 1 giga ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδια με 1gb ram,και οσα περασαν απο τα χερια μου τουλαχιστον,ειχαν θεματακια,ειδικα με θερμοκρασιες και κολληματακια,ειδικα σε καλα αρχεια video,ακομα και απο με το kodi. Εαν βεβαια ειναι η οικονομικη διαφορα στην μεση τοτε παω πάσο....εκει κανεις τα στραβα ματια σε πολλα σημεια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδια με 1gb ram,και οσα περασαν απο τα χερια μου τουλαχιστον,ειχαν θεματακια,ειδικα με θερμοκρασιες και κολληματακια,ειδικα σε καλα αρχεια video,ακομα και απο με το kodi. Εαν βεβαια ειναι η οικονομικη διαφορα στην μεση τοτε παω πάσο....εκει κανεις τα στραβα ματια σε πολλα σημεια.:) Φιλέ Κώστα για να δεις hd ταινια στο kodi θέλεις και μίνιμουμ 8 mbps ταχύτητα. Όταν δεν την έχεις μια χαρά είναι ή 1g ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Φιλέ Κώστα για να δεις hd ταινια στο kodi θέλεις και μίνιμουμ 8 mbps ταχύτητα. Όταν δεν την έχεις μια χαρά είναι ή 1g ram Φιλε μου εδω εχω ενσταση,σε συνδεση με κλειδωμα 5,5 περιπου mbps (Λειβαδια μερια σε φιλο) δεν εχω κολληματα και αλλα θεματακια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Σε 1080 ταινία και δεν σου κολαει με 5.5 mbps;;;;; Σε 720 ίσως και πάλι έχω ενστάσεις. Hd εννοώ 1080 και 720p) πάντα όχι sd που φυσικά παίζουν ανετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδια αυτο εδω ειναι καλο;Για kodi κυριως ειναι αξιοπιστο;Το εχει καποιος να μου πει; http://www.everbuying.net/product970026.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδια αυτο εδω ειναι καλο;Για kodi κυριως ειναι αξιοπιστο;Το εχει καποιος να μου πει; http://www.everbuying.net/product970026.html Έχω και το απλό mxiii s802 1g ram και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Αυτό λογικά θα τα σπαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Σε 1080 ταινία και δεν σου κολαει με 5.5 mbps;;;;; Σε 720 ίσως και πάλι έχω ενστάσεις. Hd εννοώ 1080 και 720p) πάντα όχι sd που φυσικά παίζουν ανετα Φιλε μου για hd εγραψες,οχι για fhd,εκει προφανως να υπαρχει θεμα,αλλα εαν εχεις 2 gb ram κραταει καλυτερα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδια αυτο εδω ειναι καλο;Για kodi κυριως ειναι αξιοπιστο;Το εχει καποιος να μου πει; http://www.everbuying.net/product970026.html εμένα μου κάηκε μετά από 5 ημέρες περιμένω απάντηση από gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 εμένα μου κάηκε μετά από 5 ημέρες περιμένω απάντηση από gearbest Βασικά εσένα πρέπει να κάηκε λόγω ΔΕΗ... Όταν ήρθε το ρεύμα μπορεί να ήταν και 300V και συχνότητα ότι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 απολες τις συσκευες στο σπιτι κ στην οικοδομη την ακουσε αυτο μονο κ δεν παιρνει κατευθειαν απο ρευμα αλλα εχει μετασχηματιστη ηταν κ κλειστο ετσι? ουτε καν αναμονη. κανενα λαμπακι ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Βασικά εσένα πρέπει να κάηκε λόγω ΔΕΗ... Όταν ήρθε το ρεύμα μπορεί να ήταν και 300V και συχνότητα ότι να ναι... Φιλε μου εαν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε τιποτα στα σπιτια μας απο συσκευες...καρβουνο θα ηταν ολες....:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Φιλε μου εαν ηταν ετσι δεν θα υπηρχε τιποτα στα σπιτια μας απο συσκευες...καρβουνο θα ηταν ολες....:lol: Τυχερός είσαι... Μην κολλάς στο 300 μπορεί και 250... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Δηλαδή εμένα πάλι καλά που έπαιξε κανένα τρίμηνο. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τυχερός είσαι... Μην κολλάς στο 300 μπορεί και 250... κ γιατι δεν καηκαν ολα τα αλλα? αν ηταν ετσι σε καθε διακοπη ρευματος θα πηγαινα κανα κωτσοβωλο-mediamarkt κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδιά εκτός από τα android box, δουλεύει κανείς με Android tv stick? Εχω δει κατι τετραπυρηνα παιζουν καλα? Μ ενδιαφέρει για μια μικρή τηλεόραση που είναι στον τοίχο και βολεύει το στικακι. Προτείνει κανείς κάποιο ?Για στικάκι άνετα προτείνω το mk808b plus. Το έχω και κάνει τη δουλειά του άψογα. Όταν λέω δουλειά εννοώ κυρίως Kodi και youtube και κάνα σερφάρισμα. Ούτε κολλήματα, ούτε θερμοκρασίες, τίποτα. Αν θες κάτι παραπάνω (πχ παιχνίδια κλπ) πας για κάποιο με τουλάχιστον 2gb ram αλλά αν θες τα βασικά (kodi κλπ) και ψάχνεις κάτι όσο πιο οικονομικό είναι ό,τι πρέπει. Πρόσεχε μόνο μην είναι μακριά το ρούτερ από την τηλεόραση και δεν πιάνει καλό σήμα για να στρημάρει τια ταινίες. Εγώ του έχω βάλει καλώδιο ethernet και πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Για στικάκι άνετα προτείνω το mk808b plus. Το έχω και κάνει τη δουλειά του άψογα. Όταν λέω δουλειά εννοώ κυρίως Kodi και youtube και κάνα σερφάρισμα. Ούτε κολλήματα, ούτε θερμοκρασίες, τίποτα. Αν θες κάτι παραπάνω (πχ παιχνίδια κλπ) πας για κάποιο με τουλάχιστον 2gb ram αλλά αν θες τα βασικά (kodi κλπ) και ψάχνεις κάτι όσο πιο οικονομικό είναι ό,τι πρέπει. Πρόσεχε μόνο μην είναι μακριά το ρούτερ από την τηλεόραση και δεν πιάνει καλό σήμα για να στρημάρει τια ταινίες. Εγώ του έχω βάλει καλώδιο ethernet και πετάει. Μ ενδιαφερει το kodi σίγουρα αλλά και το plex, το εχει δοκιμάσει κανείς?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τυχερός είσαι... Μην κολλάς στο 300 μπορεί και 250... Μην γραφεις ανουσια πραματα φιλε μου...........δεν υπαρχει λογος..........εαν εχεις να πεις κατι επι του θεματος μοιρασου το με εμας εαν θες. @kaloudis Φιλε μου δεν καιγονται ετσι απλα απο την Δεη τα πραματα,απλα επεσες σε κακο μηχανακι δυστηχως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) λεω να παρω κατι πιο ακριβο με 2g ram παλι κ να βαλω την διαφορα αν κ πριν καει πηγαινα σφαιρα το ατιμο λεω για κανα beelink με s812 οπως το μεταλλικο GTQ η με το rk3368 κ το i68 Edited October 2, 2015 by kaloudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Για το m8s τι νομιζετε. Αξιζει; Με το hevc πως τα παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δεν αξίζει το M8S το δικό μου είχε πολλά προβλήματα με λιγο παραπανω το beelink gtq το μεταλλικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Παιδια καλημερα.Εκανα την ιδια ερωτηση και σε αλλη θεματικη ενοτητα.Το kodi στο pc σε μια ταινια μου βγαζει 4 επιλογες στα 1080p ενω η ιδια ταινια στο ταμπλετ μου βγαχει μια μονο.Υπαρχουν περιπτωσεις που αν σε μια ταινια στο pc βγαζει 1-2 πηγες στα 1080ρ, στο ταμπλετ δε βγαζει καμια.Ξερετε γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για να αγορασω το MXIII G και θελω να βγαζει κανονικα πηγες μη γινεται οτι και στο ταμπλετ.Το ταμπλετ ειναι το samsung tab s με 1080ρ αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Δεν αξίζει το M8S το δικό μου είχε πολλά προβλήματα Τι ειδους προβληματα δηλαδη; Το beelink x2 εχει μονο 1 gb ram και δεν βρισκω αλλο φτηνο με 2gb μεχρι 50€ ή μηπως αυτο http://www.geekbuying.com/item/MXIII-PRO-Android-TV-BOX-Amlogic-S812-Quad-Core-2G-8G-5G-WIFI-LAN-Bluetooth4-0-KODI-DLNA-354930.html Edited October 4, 2015 by billyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts