Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δουλεύει ..(δοκιμή ...από android 14.2 σε windows ...14.2 )

ορίζεται σε android που θέλετε να αποθηκεύσετε τα backup(μπορείτε να ορίσετε ποια θέλετε...)

αφού τελειώσει το backup ..αντιγράφετε το φάκελο με τα save σε ένα φάκελο στο pc ....

ανοίγετε το kodi στο pc ...κάνετε εγκατάσταση μόνο το addon backup...το ανοίγετε...(ορίζεις που εινα ο φάκελος με τα backup ..που αντέγραψες από το Android πρωτα) και κάνετε Restore...Τέλος

Για το αντίστροφο κάνειςτα ίδια

To θεμα ειναι οτι σε android δεν μπορω να κανω εγκατασταση το addon backup,δεν ειναι συμβατο μου λεει εαν θυμαμαι καλα,στο pc ok κανω κανονικα εγκατασταση.Παιζει να το κατεβασω απο καπου το addon backup,και να το περασω manual???

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1309

• makis1024

566

• ath156

1835

To θεμα ειναι οτι σε android δεν μπορω να κανω εγκατασταση το addon backup,δεν ειναι συμβατο μου λεει εαν θυμαμαι καλα,στο pc ok κανω κανονικα εγκατασταση.Παιζει να το κατεβασω απο καπου το addon backup,και να το περασω manual???

Μια χαρά κάνει ! kodi 14.2 ..backup έκδοση 1.0.2

https://github.com/robweber/xbmcbackup

Edited by alex222800

Μια χαρά κάνει ! kodi 14.2 ..backup έκδοση 1.0.2

https://github.com/robweber/xbmcbackup

Ok θα το τσεκαρω αμα παω σπιτι φιλε,ευχαριστω.Για πες και ποια addon ειναι must??Για ποδοσφαιρο κτλ....???

Pms δεχομεθα εννοειται........:p

Ok θα το τσεκαρω αμα παω σπιτι φιλε,ευχαριστω.Για πες και ποια addon ειναι must??Για ποδοσφαιρο κτλ....???

Pms δεχομεθα εννοειται........:p

ξεκινά για αρχή από αυτά...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974&highlight=kodi&page=7

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116&highlight=xbmc&page=72

Θέλω να αγοράσω έναWireless Gamepad για το tv box μου, συνεργάζεται με όλα ή πρέπει να είναι μονό για tv box.

Σου προτείνω το tronsmart Mars g01

Έλεγα μήπως το πάρω απο το πλαίσιο(turbox) για να μην περιμένω και είναι και ποιο φθηνό 15€ έχει

Δεν έχω ιδέα από τα συγκεκριμένα tv boxes. Θέλω να πάρω ένα το οποίο να έχει και επίγειο δέκτη DVB.

Έχω βρει αυτό

Ποια η γνώμη σας, αξίζει?

Προτείνετε κάποιο καλύτερο γύρω στα 100€?

Με ενδιαφέρει να δείχνει επίγεια τηλεόραση, να παίζει ταινίες (Mp4,mkv με srt κλπ) , να έχει wifi, να παίζει youtube, internet κλπ. και να μην σέρνεται.

Χίλια ευχαριστώ!

Δεν έχω ιδέα από τα συγκεκριμένα tv boxes. Θέλω να πάρω ένα το οποίο να έχει και επίγειο δέκτη DVB.

Έχω βρει αυτό

Ποια η γνώμη σας, αξίζει?

Προτείνετε κάποιο καλύτερο γύρω στα 100€?

Με ενδιαφέρει να δείχνει επίγεια τηλεόραση, να παίζει ταινίες (Mp4,mkv με srt κλπ) , να έχει wifi, να παίζει youtube, internet κλπ. και να μην σέρνεται.

Χίλια ευχαριστώ!

Φίλε μου το έχω το μηχανάκι αυτό, μπορω να πω ότι είναι μια χαρά παίζει τα πάντα και xbmc το πήρα από aliexpress.com γύρο στα 60€ και στα ψηφιακά τα πιάνει όλα αλλά δεν έχει ελληνικό epg.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ωραία, σ΄ευχαριστώ, το epg είναι πταίσμα, να σκεφτείς δεν ήξερα ούτε τι είναι το xbmc.

Έχει Ελληνικό μενού?

Συνδέεται με wifi κανονικά ή θέλει τίποτα extra?

Προσανατολίζομαι στο να το αγοράσω.

Μια χαρά είναι σε όλα.

Έχει ελληνικά το wifi πολύ καλό. Η βασική του χρήση για μένα είναι το xbmc για online streaming ταινίες σειρές κλπ.

Μην το αγοράσεις από εκεί που το είδες. Ψάξε και στο aliexpress.com θα το βρεις πολύ φθηνότερο.

Φίλε ironwolf αυτό με το epg μπορώ να πάρω από το firmware του vigica τα κατάλληλα αρχεία και μα τα περάσω στο δικό μου;;

Από ότι βλέπω το hardware είναι το ίδιο μπορώ να του φλασαρω την ρομ ολόκληρη;;

Sorry αλλά τα μπέρδεψα με το c60t

Edited by chios

Με DVB-T2 το Vigica C90T είναι μονόδρομος κι έχει και ελληνικό epg

Πολύ καλό, το είδα και αυτό. Είναι και τετραπύρηνο και έχει και το 4.4.

Μόνο από το aliexpress το αγοράζουμε?

Ευχαριστώ!

Καλησπερα γνωρίζει κάποιος αν σε αυτό το μηχάνημα http://www.minideal.net/original-xiaomi-mi-box-tiny-tv-fhd-media-player-mt8685-1gb-ram-4gb-rom-quad-core-1-3ghz-bluetooth-white-1956.html μπορώ να σετάρω xbmc ευχαριστώ

Καλησπερα γνωρίζει κάποιος αν σε αυτό το μηχάνημα http://www.minideal.net/original-xiaomi-mi-box-tiny-tv-fhd-media-player-mt8685-1gb-ram-4gb-rom-quad-core-1-3ghz-bluetooth-white-1956.html μπορώ να σετάρω xbmc ευχαριστώ

Ποιος ο λόγος να μην μπορείς;; Android τρέχει

Ποιος ο λόγος να μην μπορείς;; Android τρέχει

Ευχαριστώ αύριο θα κάνω παραγγελία μου Φαίνεται καλό για τα λεφτά του ευχαριστώ και πάλι :)

Ευχαριστώ αύριο θα κάνω παραγγελία μου Φαίνεται καλό για τα λεφτά του ευχαριστώ και πάλι :)

ψάξε για κάτι καλύτερο ...με 4GB eMMC δεν !! + 1 gb ram λίγα είναι για 2015 !!(μέχρι να ανοίγω κλήσεις τα μάτια θα έχεις ξεμείνει από αποθηκευτικό χώρο)

ψάξε για κάτι καλύτερο ...με 4GB eMMC δεν !! + 1 gb ram λίγα είναι για 2015 !!(μέχρι να ανοίγω κλήσεις τα μάτια θα έχεις ξεμείνει από αποθηκευτικό χώρο)

Φίλε έχεις να προτείνεις κάτι άλλο γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Θελω να σας πω πως αγορασα αυτο

http://www.geekbuying.com/item/CX-S806-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0GHz-Android-4-4-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-2-4G-5G-WIFI-XBMC-Bluetooth-DLNA-Miracast---Black-335339.html

και πραγματικα, κανω τα παντα, χωρις κανενα προβλημα. Εννοειται με τα συγκεκριμενα προγραμματα και εφαρμογες. οπως xbmc, flash player, καταλληλους media players για καθε προγραμμα. Το μηχανακι ειναι σουπερ, οπως και η τιμη του.

Μονο ενα θεμα εχω, δεν μπορω να βρω ποντικι ασυρματο που να το αναγνωριζει, φτηνο.

Αν εχετε καποιο να μο ροτινετε, ευχαριστως, γιατι πηρα δυο TURBO X BLUETOOTH αλλα δεν ειχαν ομαλη κινηση.

Ευχαριστω και καλη Ανασταση να εχουμε.

Καλό φαινεται

Upgradable to Android...Δηλαδή έχει Windows και μπορείς να βάλεις και Android άμεσα;

Επίσης έχει σκληρό δίσκο 500GB;

Upgradable to Android...Δηλαδή έχει Windows και μπορείς να βάλεις και Android άμεσα;

Επίσης έχει σκληρό δίσκο 500GB;

Nαι,για τον σκληρο,ετσι γραφουν τουλαχιστον,και μαλλον απο την κατω μερια βγαινει εαν βλεπω καλα απο της φωτο.Γραφει open......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σε όλα τα box δουλεύει αυτή η έκδοση του novago ή μόνο στο mxiii ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε όλα τα box δουλεύει αυτή η έκδοση του novago ή μόνο στο mxiii ?

Σε Tronsmart Draco AW80 επιβεβαιωνω και εγω οτι δουλευει μια χαρα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......