kostast1 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Επικοινώνησα μαζί τους εχθές και τους περιέγραψα το πρόβλημα( ότι δεν δουλεύει μετά από 10 ημέρες) , χωρίς φυσικά να να τους αναφέρω ότι χρησιμοποίησα λάθος φορτιστή και σήμερα μου έστειλαν αυτό. Dear Christos, Many thanks for your feedback. Could you please ask your local outlet about repairing price first? If it's not higher than our expectation, we will afford such a fee. Or you can send back to us and exchanged for a brand new equivalent product.we will refund you however we are unable to refund the former shipping cost. If you're not willing to agree the two above, we will resend you a new one and you need to pay us 70 percent of the items to cover the compensation. Please contact me as soon as possible and let me know which one you could be acceptable. We would like to thank you very much for your understanding and kind support. We sincerely apologize for any inconvenience caused and look forward to hearing from you soon. Best Regards. Ebby Τι με συμβουλεύεται να κάνω??? Kλασσικα σου απαντησαν ποσο ειναι το κοστος επισκευης εδω.Κανε μια ερωτηση,αλλα εαν θελει πλακετα ξεχνα το..... εαν παλι εισαι τυχερος και θελει μονο μονο το τροφοδοτικο επανω στην πλακετα (χλωμοτατο....) κατι σωνεις.Οπως και να εχει το λαθος ειναι δικο σου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitequeen Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Καλησπερα, σημερα παρελαβα δυο κομματια απο gearbeast, mxiii 2g/8g , αλλα αντιμετωπιζω 2 πτοβληματα: 1. το xbmc στα video εδειχνε μαυρο, μεχρι που εγκατεστησα την helix beta εκδοση κι λυθηκε 2. τα βιντεο του dailymotion και youtube επισης παιζουν μαυρο Προσπαθω να κανω update to firmware, (http://convictech.blogspot.gr/2014/09/how-to-update-your-mxiii-4k-android-tv.html) αλλα τι οδοντογλυφιδες τι πατηματα κουμπιων το usb burning tool δεν δειχνει να αναγνωριζει κατι. Ξερει κανεις πως θα μπω στο recovery να μπορεσω να το κανω update? Edited November 7, 2014 by whitequeen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Likourgos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός adroid box. Το μόνο που θα χρειαστεί, είναι για να έχω ίντερνετ στην τηλεόραση και να βλέπω ταινίες μέσω του WiFi. Δεν θα έχει χρήση δηλαδη ως media player ή παιχνιδομηχανής ή οτιδήποτε άλλο. Θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε κάποια μηχανήματα για αυτό που θέλω. Ενημερωτικά να σας πω ότι οι "γνώστες" φίλοι μου, μου σύστησαν τα beelink r89, mxiii, και cs918ii. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Τελικά το MXiii μου παρέδωσε πνεύμα τελειωτικά... Δεν ανάβει καθόλου...είναι νεκρό. Ρεύμα έρχεται στην συσκευή (το μέτρησα με βολτόμετρο) κανονικά...αλλά λαμπάκι δεν ανάβει. Μάλλον τώρα θα στραφώ σε κανένα minix x8 Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Χωρις να του κανεις κατι εσυ? Οχι ρε ****το και το περιμενω σε 2-3 μερες.. Ειχε καποιος αλλος αυτο το προβλημα? Με την εγγυηση τι γινεται? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrlmbe Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Τελικά το MXiii μου παρέδωσε πνεύμα τελειωτικά... Δεν ανάβει καθόλου...είναι νεκρό. Ρεύμα έρχεται στην συσκευή (το μέτρησα με βολτόμετρο) κανονικά...αλλά λαμπάκι δεν ανάβει. Μάλλον τώρα θα στραφώ σε κανένα minix x8 Το ίδιο έπαθα και εγώ και τους εστειλα αναφορά προβλήματος γιατι το πήρα πρόσφατα, και μου απαντήσαν: Dear Christos, Many thanks for your feedback. Could you please ask your local outlet about repairing price first? If it's not higher than our expectation, we will afford such a fee. Or you can send back to us and exchanged for a brand new equivalent product.we will refund you however we are unable to refund the former shipping cost. If you're not willing to agree the two above, we will resend you a new one and you need to pay us 70 percent of the items to cover the compensation. Please contact me as soon as possible and let me know which one you could be acceptable. We would like to thank you very much for your understanding and kind support. We sincerely apologize for any inconvenience caused and look forward to hearing from you soon. Όπως καταλαβαίνεις το να το στείλης το κουτί στην κίνα με δικά σου έξοδα και να σου στείλουν καινούργιο πάλι με δικά σου έξοδα θα κοστίσει περισσότερο από το να το αγοράσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ναι ναι....χωρίς να το κάνω τίποτα. Το πρωί δούλευε και το απόγευμα τέλος.... Και επειδή μάλλον και εγώ θα λάβω την ίδια απάντηση για να μην μπώ σε διαδικασίες χρονοβόρες και δαπανηρές θα τους γράψω στα @@ μου και θα πάρω από άλλο μαγαζί. Και επειδή δεν θέλω να την ξαναπατήσω και θέλω κάτι που να μην το "πειράξω" μάλλον θα στραφώ στην ακριβή λύση του minix neo x8. Ίσως η ποιότητα των ηλεκτρονικών να δικαιολογούν την διαφορά στην τιμή....λέω εγώ....και συνεχίζω.... Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ναι ναι....χωρίς να το κάνω τίποτα. Το πρωί δούλευε και το απόγευμα τέλος.... Και επειδή μάλλον και εγώ θα λάβω την ίδια απάντηση για να μην μπώ σε διαδικασίες χρονοβόρες και δαπανηρές θα τους γράψω στα @@ μου και θα πάρω από άλλο μαγαζί. Και επειδή δεν θέλω να την ξαναπατήσω και θέλω κάτι που να μην το "πειράξω" μάλλον θα στραφώ στην ακριβή λύση του minix neo x8. Ίσως η ποιότητα των ηλεκτρονικών να δικαιολογούν την διαφορά στην τιμή....λέω εγώ....και συνεχίζω.... Πολυ καλα τα λες στο τελευταιο κομματι φιλε μου........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woolfy Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 παιδια να ρωτησω κατι αν κολλαει το tv box στην εικονα που γραφει a9 cortex to boot logo δεν ειναι αυτο???και αν ανι τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amart Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παιδιά για αυτό το τέρας έχει κανείς άποψη; Tronsmart Draco AW80 Telos Allwinner A80 Octa Core Android 4.4 Mini TV Box 4G/32G 2.4G/5G WIFI 802.11AC Bluetooth OTA DLNA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 υπάρχει περίπτωση να βρω κάποια custom rom (kitkat) για το https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Media_Players/Android_TV_Box/Android_4.2_Quad_Core_TV_Box_ATV_II_-_2GB_RAM_Mali-400_GPU_1.6GHz_CPU_Bluetooth/#specsa Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παιδια να ρωτησω κατι αν κολλαει το tv box στην εικονα που γραφει a9 cortex to boot logo δεν ειναι αυτο???και αν ανι τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση???? Μήπως άμα κάνεις reset το μηχάνημα επανέλθει; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 1)MINIX NEO X8-H (X8H) 2G/16G 2)Tronsmart Draco AW80 Meta Allwinner A80 2G/16G Τι λέτε; 1 ή 2 ; (μετά την τελευταία πατάτα δεν με ενδιαφέρει η τιμή) Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woolfy Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 τα εχω δοκιμασει ολα...εκανα k update μετα απο πολλες φορες δουλεψε κ μολις εκλεισα κ το ξαναανοιξα ξανακολλησε οπψς πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ερώτηση: μπορώ να χρησιμοποιησω την παλιά μου συσκευή (τηλέφωνο) android σαν air mouse; για παράδειγμα ξέρω οτι κάνει για το xbmc, αλλά δεν ξέρω αν κάνει για android pc tv που θέλω να πάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delpapa Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο tv box CS918 Quad Core Android 4.4 Smart TV Box XBMC WiFi Full 1080P Media Player 8G EU από ebay λόγω της τιμής του 40 Ε , τι λέτε αξίζει? είναι αξιόπιστο? http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core-Android-4-4-Smart-TV-Box-XBMC-WiFi-Full-1080P-Media-Player-8G-EU-/381021508212?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item58b6a6d274 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 1)MINIX NEO X8-H (X8H) 2G/16G 2)Tronsmart Draco AW80 Meta Allwinner A80 2G/16G Τι λέτε; 1 ή 2 ; (μετά την τελευταία πατάτα δεν με ενδιαφέρει η τιμή) εγω θα διαλεγα το δευτερο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τελικά διάλεξα το πρώτο. Το παρήγγειλα έχει δύο μέρες τώρα. Ελπίζω να έκανα καλά. Θα δείξει... Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τελικά διάλεξα το πρώτο. Το παρήγγειλα έχει δύο μέρες τώρα. Ελπίζω να έκανα καλά. Θα δείξει... Πρέπει να είναι κορυφαίο μηχάνημα.. Όταν παραλαβεις γράψε μας δύο λόγια. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Σε κανένα μήνα (μέχρι να έρθει συν μια εβδομάδα τεστινκγ) θα κάνω μια σχετική αναφορά. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ειναι ΣΤΑΘΕΡΟ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το minix x8 ειναι οντως σκυλι.Εχει καποια μικροπροβληματα στο firmware,αλλα για υη χρηση που του κανω δεν με επιρρεαζουν.Βεβαια χθες η minix πηγε να κανει μεγαλη πατατα,με μια νεα δοκιμαστικη εκδοση firmware,την τελευταια πριν την final 002,η οποια δημιουργουσε καποια προβληματα στο uboot-bootloader.Δεν ειπαν ακριβως τι,αλλα το λινκ κατεβηκε μεσα σε μιση ωρα και αναμενουμε νεα διορθωμενη εκδοση.Προς το παρον η 002 beta 9.2 ειναι πολυ σταθερη,και με το framerate plugin του minix xbmc δεν εχει κανενα 'πηδηματακι' στα καρε των βιντεο,οχι σε αυτα που εχω παιξει τουλαχιστον. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Έχω αγοράσει το x5ii (rt3188 2gb ram A9 ouard-core 1.6) από banggood . http://www.banggood.com/X5II-RK3188-Quad-Core-1_6Ghz-Android-4_2-WiFi-PC-TV-Box-p-908969.html και βλέπω ότι έχει ανάλυση ( 1280 χ 672) δεν δείχνει ανάλυση στα βίντεο του youtube 1080p στη μπάρα και τα βιντεο έχουν προβολή με μπάρα δεξιά και αριστερά της οθόνης ,επίσης δεν παίζει βίντεο 1080 από xbmc . Υπάρχει λύση για υποστήριξη μεγαλύτερης ανάλυσής (λεει οτι υποστηριζει 1080p) με νέο kernal ? Που πρέπει να ψάξω ? η να παω για refund στο banggood ,τι προτείνετε ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 πηρα το παρακατω keyboard για το android box μου. http://www.ebay.com/itm/White-Hausbell-H7-2-4GHz-Wireless-Air-Mouse-Keyboard-Touchpad-PC-Android-TV-Box-/331382986714?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4d27f717da Χρειαζεται να το συνδεσω με OTG για να το δει ή δεν χρειαζεται κατι τετοιο? ενω το εχω συνδεσει με τη θυρα usb και του εχω βαλει μπαταριες δεν το βλεπει. Μηπως θελει καποια ιδιαιτερη εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μάλλον κάνεις κάτι λάθος.... το πληκτρολόγιό σου είναι ασύρματο. Θα βάλεις ένα usb πραγματάκι που έχει κάπου (μάλλον κρυμμένο είναι πίσω στις μπαταρίες) και θα το συνδέσεις στο box σου. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts