kodorevi8ulis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Περιμένετε γιατί τέλος του μήνα βγαίνει το minix neo z64 που θα τρέχει και windows 8.1 αυτό είναι το κακό περίμενε το ένα , περίμενε το άλλο :)))))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkalis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Αν περιμένεις τελικά δεν παίρνεις τίποτα. Πάντα θα υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο που έρχεται σε λίγες μέρες Σχετικά με την σύγκριση των 2 Tronsmart το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι το Vega S89 έχει πια firmware που έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες μετά από τόσες αναβαθμίσεις από την πρώτη του παρουσίαση σε σχέση με το Orion R28 που πιθανόν ακόμα να πάσχει από παιδικές ασθένειες λόγω νεότητας. Ειδικά όσον αφορά το XBMC. Βλ. εδώ από review στο CNXSoft : "Having said that, based on my *current* XBMC experience, S802 is much better than RK3288 in terms of supported codecs, and some videos in RK3288 have A/V sync issues, some artifacts, skipped framed, etc…" ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως αν αυτό τπ Minix βγει με αυτή την τιμή ($129) και Windows σίγουρα θα αξίζει πιο πολύ από τα Tronsmart νομίζω http://www.fudzilla.com/home/item/35635-minix-neo-z64-cost-$129-runs-windows-81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Με αυτή την τιμή θα βγει. Μου το επιβεβαίωσε και άνθρωπος μέσα από την Minix Βλέπω ότι 4κ δεν παίζει όμως, στα συν ο 64bit Edited October 17, 2014 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εδώ και λίγες μέρες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός MXiii και έχω να πώ ότι είναι μια πολύ καλή αγορά για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα φτηνό media center με τεράστιες δυνατότητες. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εδώ και λίγες μέρες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός MXiii και έχω να πώ ότι είναι μια πολύ καλή αγορά για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα φτηνό media center με τεράστιες δυνατότητες. Από που? Πόσες μέρες χρειάστηκε η αποστολή? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τι απόδοση έχει όμως η GPU του νέου Minix? Θα δίνει πόνο ή θα είναι χειρότερη από τις υπάρχουσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Καλησπέρα, σίγουρα το ερώτημα μου θα έχει απαντηθεί αλλά λόγω χρόνου δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες, οπότε ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη. Λοιπόν ενδιαφέρομαι να αγοράσω σήμερα ένα Android tv box και έχω καταλήξει στο MINIX NEO X8-H http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEO-X8-H.html το οποίο το βρίσκω στα 130€ από μαγαζί στην Γερμανία όπου μένω με δύο χρόνια εγγύηση. Η χρήση για την οποία το θέλω είναι επί των πλείστον για το xbmc (ταινίες, σειρές, ελληνικά κανάλια) μέσω streaming, λίγα παιχνίδια μέσω Play store και λίγο σερφαρισμα και social media. Εδώ θέλω να ρωτήσω επίσης αν τα παιχνίδια μπορώ να τα παίζω με χειριστήριο; Να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου ή υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο; Είναι αξιόπιστο; και επίσης υπάρχει υποστήριξη από την εταιρεία πχ με update Firmware over the air ή θα πρέπει να τις κάνω μόνος μου τις αναβαθμίσεις με φλασαρισματα κλπ.; Edited October 18, 2014 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Από που? Πόσες μέρες χρειάστηκε η αποστολή? Από gearbest..... 3 εβδομάδες περίπου. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλησπέρα, σίγουρα το ερώτημα μου θα έχει απαντηθεί αλλά λόγω χρόνου δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες, οπότε ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη. Λοιπόν ενδιαφέρομαι να αγοράσω σήμερα ένα Android tv box και έχω καταλήξει στο MINIX NEO X8-H http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEO-X8-H.html το οποίο το βρίσκω στα 130€ από μαγαζί στην Γερμανία όπου μένω με δύο χρόνια εγγύηση. Η χρήση για την οποία το θέλω είναι επί των πλείστον για το xbmc (ταινίες, σειρές, ελληνικά κανάλια) μέσω streaming, λίγα παιχνίδια μέσω Play store και λίγο σερφαρισμα και social media. Εδώ θέλω να ρωτήσω επίσης αν τα παιχνίδια μπορώ να τα παίζω με χειριστήριο; Να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου ή υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο; Είναι αξιόπιστο; και επίσης υπάρχει υποστήριξη από την εταιρεία πχ με update Firmware over the air ή θα πρέπει να τις κάνω μόνος μου τις αναβαθμίσεις με φλασαρισματα κλπ.; Μπορεις να στειλεις το λινκ του καταστηματος στη Γερμανια? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Καλησπέρα, σίγουρα το ερώτημα μου θα έχει απαντηθεί αλλά λόγω χρόνου δεν μπορώ να διαβάσω τόσες σελίδες, οπότε ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη. Λοιπόν ενδιαφέρομαι να αγοράσω σήμερα ένα Android tv box και έχω καταλήξει στο MINIX NEO X8-H http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEO-X8-H.html το οποίο το βρίσκω στα 130€ από μαγαζί στην Γερμανία όπου μένω με δύο χρόνια εγγύηση. Η χρήση για την οποία το θέλω είναι επί των πλείστον για το xbmc (ταινίες, σειρές, ελληνικά κανάλια) μέσω streaming, λίγα παιχνίδια μέσω Play store και λίγο σερφαρισμα και social media. Εδώ θέλω να ρωτήσω επίσης αν τα παιχνίδια μπορώ να τα παίζω με χειριστήριο; Να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου ή υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο; Είναι αξιόπιστο; και επίσης υπάρχει υποστήριξη από την εταιρεία πχ με update Firmware over the air ή θα πρέπει να τις κάνω μόνος μου τις αναβαθμίσεις με φλασαρισματα κλπ.; Εμενα για streaming με βολεψε μια χαρα.Ακουω πολλους παραπονουνται στο site της Minix για προβληματα αλλα εγω δεν ειχα κανενα αξιολογο.Οτι του εβαλα-συνηθως mkv μεχρι 12GB με DD ή DTS τα επαιζε νερακι,δινοντας και πολυκαναλο ηχο στον AVR.Εξισου καλα παιζει και απο XBMC plugins,με λιγο πειραγμα που εκανα για την cache γιατι εκανε σπασιματα σε μερικα καναλια στο live tv.Αλλα αυτο ειναι προβλημα του XBMC ή της συνδεσης,γιατι ακριβως το ιδιο κανει και το PC. Σερφαρισμα κανει κανονικα,αλλα δεν ασχοληθηκα.Απο παιχνιδια εβαλα τα GTA III & San Andreas.Τα παιζει μια χαρα και μαλιστα σε φουλ γραφικα.Το ιδιο και καποιους emulators που δοκιμασα.Για χειριστηριο εχω ενα PS3 dualshock3,ομως δουλευει μονο μεσω USB και οχι ασυρματα. Σαν συσκευη ποιοτηκα ειναι ανωτερο απο οσα εχω δει.Και οπτικα,και απο μεσα.Σαν υποστηριξη τωρα...καποιοι καναν παραπονα για το οτι η MINIX αργησε να βγαλει νεο update κτλ κτλ (μπες στο site της MINIX και δες)...Πριν μια βδομαδα εβγαλαν νεα beta που διορθωνει προβληματα.Μεχρι τελος του μηνα ειπαν θα δωσουν και την final εκδοση μεσω ΟΤΑ.Προς το παρον φλασαρεις τις Beta ειτε μεσω USB και PC ειτε με zip αρχειο μεσω recovery.Υποψιν οτι για υποστηριξη χαρακτιριστικων οπως πχ την αναγνωριση του dualshock3 θελει beta 8+ Για αν υπαρχει κατι καλυτερο,σιγουρα θα υπαρχει σε χαρακτηριστικα,δεν ξερω ομως τι γινεται με την τιμη και αν εχει καποια υποστηριξη.Ας απαντησει καποιος που ισως εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε αυτα. Για την τιμη,και εγω τοσο το ειχα παρει,μαζι με το Μ1 remote ομως.Απο Αγγλια ~136 τελικη τιμη με μεταφορικα κτλ.Το ειχα σε 10~ μερες Επισης κατι που ξεχασα,με το τελευταιο beta firmware,και το MINIX XBMC,εχουν βαλει ενα autoframerate plugin και αναλογα με την ταινια που παιζεις ρυθμιζεται αυτοματα. Edited October 18, 2014 by lxt85 Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Το nexusplayer πως φαίνεται από προδιαγραφές (μια και ζωντανό θα κάνουμε καιρό ακόμα να το δούμε!!)? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιμένετε γιατί τέλος του μήνα βγαίνει το minix neo z64 που θα τρέχει και windows 8.1 (Θα είναι dual boot) Δυστυχώς μόλις διάβασα πως δε θα είναι... Σκέφτεσαι να κάνεις test όταν βγει? Αν πάντως τρέχει τα windows όπως η ταμπλέτα μου (AsusT100) τότε θα το κάψω το desktop!!! Edited October 18, 2014 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Περιμένω και εγώ το mxiii ..απορία τι ακριβώς μπορώ να κάνω με το XBMC και θα παίξει κατευθείαν Η πρέπει να κάνω κάτι Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το minix x8 κοιτάω κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μπορεις να στειλεις το λινκ του καταστηματος στη Γερμανια? http://www.voelkner.de/products/698978/Minix-Android-Mini-PC-NEO-X8-H-A9r4-4-x-2.0-GHz-2-GB-Android-4.4.html?ref=19&products_model=A593661&utm_source=idealo&utm_medium=CPC&utm_campaign=A593661 Εμενα για streaming με βολεψε μια χαρα.Ακουω πολλους παραπονουνται στο site της Minix για προβληματα αλλα εγω δεν ειχα κανενα αξιολογο.Οτι του εβαλα-συνηθως mkv μεχρι 12GB με DD ή DTS τα επαιζε νερακι,δινοντας και πολυκαναλο ηχο στον AVR.Εξισου καλα παιζει και απο XBMC plugins,με λιγο πειραγμα που εκανα για την cache γιατι εκανε σπασιματα σε μερικα καναλια στο live tv.Αλλα αυτο ειναι προβλημα του XBMC ή της συνδεσης,γιατι ακριβως το ιδιο κανει και το PC. Σερφαρισμα κανει κανονικα,αλλα δεν ασχοληθηκα.Απο παιχνιδια εβαλα τα GTA III & San Andreas.Τα παιζει μια χαρα και μαλιστα σε φουλ γραφικα.Το ιδιο και καποιους emulators που δοκιμασα.Για χειριστηριο εχω ενα PS3 dualshock3,ομως δουλευει μονο μεσω USB και οχι ασυρματα. Σαν συσκευη ποιοτηκα ειναι ανωτερο απο οσα εχω δει.Και οπτικα,και απο μεσα.Σαν υποστηριξη τωρα...καποιοι καναν παραπονα για το οτι η MINIX αργησε να βγαλει νεο update κτλ κτλ (μπες στο site της MINIX και δες)...Πριν μια βδομαδα εβγαλαν νεα beta που διορθωνει προβληματα.Μεχρι τελος του μηνα ειπαν θα δωσουν και την final εκδοση μεσω ΟΤΑ.Προς το παρον φλασαρεις τις Beta ειτε μεσω USB και PC ειτε με zip αρχειο μεσω recovery.Υποψιν οτι για υποστηριξη χαρακτιριστικων οπως πχ την αναγνωριση του dualshock3 θελει beta 8+ Για αν υπαρχει κατι καλυτερο,σιγουρα θα υπαρχει σε χαρακτηριστικα,δεν ξερω ομως τι γινεται με την τιμη και αν εχει καποια υποστηριξη.Ας απαντησει καποιος που ισως εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε αυτα. Για την τιμη,και εγω τοσο το ειχα παρει,μαζι με το Μ1 remote ομως.Απο Αγγλια ~136 τελικη τιμη με μεταφορικα κτλ.Το ειχα σε 10~ μερες Επισης κατι που ξεχασα,με το τελευταιο beta firmware,και το MINIX XBMC,εχουν βαλει ενα autoframerate plugin και αναλογα με την ταινια που παιζεις ρυθμιζεται αυτοματα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ήδη έκανα την παραγγελία. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noizcafe Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Καλημέρα και καλή εβδομάδα, παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας, μιας και δεν γνωρίζω καλά το θέμα. Αν αγοράσω ένα tv box android που θέλω...και το συνδέσω hdmi στην τηλεόρασή μου... 1. Θα μπορώ να συνδέομαι στο internet μέσω wifi, όπως κάνω και από τον υπολογιστή μου τώρα? Η χρήση που θέλω είναι απλή, σερφάρισμα , google search, youtube music, social media etc... θα χρειαστώ ασύρματο πληκτρολόγιο ? 2. είναι και media player ταυτόχρονα? (έχω ήδη, απλά ρωτάω) το κυριότερο, Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο -α μοντέλο/α σε λογικό budget πχ έως 120€ ? απο ελλάδα ή και εκτός, αγοράζω και απο ebay αν χρειαστεί.... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και τις απαντήσεις ... Θάνος -------------------------------------- αυτό που βρήκα στο ebay είναι καλό? NEW Android 4.2.2 TV Box RK3188 Quad Core 2G/8G 2MP Camera Mic Bluetooth CS968 SALE EUR 62.64 Was: EUR 67.35 or Best Offer Free shipping From Hong Kong Edited October 20, 2014 by noizcafe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Πως σου φανηκε η ρομ; Εχω geass τωρα. Ειναι καλυτερη αυτη; Εγώ έχω καλυφθεί φουλ από την Geass και δεν το πειράζω άλλο το CS968. Είναι γρήγορο, παίζει μια χαρά τα 1080p mkv μέσω XBMC ή bsplayer, δεν κολλάει πουθενά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας, μιας και δεν γνωρίζω καλά το θέμα. Αν αγοράσω ένα tv box android που θέλω...και το συνδέσω hdmi στην τηλεόρασή μου... 1. Θα μπορώ να συνδέομαι στο internet μέσω wifi, όπως κάνω και από τον υπολογιστή μου τώρα? Η χρήση που θέλω είναι απλή, σερφάρισμα , google search, youtube music, social media etc... θα χρειαστώ ασύρματο πληκτρολόγιο ? 2. είναι και media player ταυτόχρονα? (έχω ήδη, απλά ρωτάω) το κυριότερο, Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο -α μοντέλο/α σε λογικό budget πχ έως 120€ ? απο ελλάδα ή και εκτός, αγοράζω και απο ebay αν χρειαστεί.... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και τις απαντήσεις ... Θάνος -------------------------------------- αυτό που βρήκα στο ebay είναι καλό? NEW Android 4.2.2 TV Box RK3188 Quad Core 2G/8G 2MP Camera Mic Bluetooth CS968 SALE EUR 62.64 Was: EUR 67.35 or Best Offer Free shipping From Hong Kong οτι και να παρεις θα σου κανει ολες τις δουλειες που ειπες πολυ καλα..media player,σερφαρισμα στο ιντερνετ,τα παντα!θα χρειαστεις σιγουρα ποντικι και πληκτρολογιο! κοιτα στο geekbuying.com εχει πολλα! εγω εχω το minix neo x7 ειναι πολυ καλο,αλλα πλεον εχουν βγει πολλα μοντελα και καλυτερα(βλεπε minix x8-h,mxiii) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εγώ έχω καλυφθεί φουλ από την Geass και δεν το πειράζω άλλο το CS968. Είναι γρήγορο, παίζει μια χαρά τα 1080p mkv μέσω XBMC ή bsplayer, δεν κολλάει πουθενά. και εγω δεν εχω παραπονο αλλα καποτε κολλαει το xbmc και ειναι πολυ αργο, βεβαια με καθαρισμο cache στρωνει αλλα ελεγα μηπως με πιο καινουργια ρομ τα παει καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας, μιας και δεν γνωρίζω καλά το θέμα. Αν αγοράσω ένα tv box android που θέλω...και το συνδέσω hdmi στην τηλεόρασή μου... 1. Θα μπορώ να συνδέομαι στο internet μέσω wifi, όπως κάνω και από τον υπολογιστή μου τώρα? Η χρήση που θέλω είναι απλή, σερφάρισμα , google search, youtube music, social media etc... θα χρειαστώ ασύρματο πληκτρολόγιο ? 2. είναι και media player ταυτόχρονα? (έχω ήδη, απλά ρωτάω) το κυριότερο, Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο -α μοντέλο/α σε λογικό budget πχ έως 120€ ? απο ελλάδα ή και εκτός, αγοράζω και απο ebay αν χρειαστεί.... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και τις απαντήσεις ... Θάνος -------------------------------------- αυτό που βρήκα στο ebay είναι καλό? NEW Android 4.2.2 TV Box RK3188 Quad Core 2G/8G 2MP Camera Mic Bluetooth CS968 SALE EUR 62.64 Was: EUR 67.35 or Best Offer Free shipping From Hong Kong Συνδεεσαι κανονικοτατα μεσω wifi ή ethernet (αν εχει) και μπορεις να σερφαρεις.Βεβαια την ευκολια και συμβατοτητα του PC δεν την εχει,και προσωπικα δεν με πολυβολεψε.Αν δηλαδη το θες με κυριο σκοπο το σερφαρισμα δεν πιστευω οτι θα σε ικανοποιησει.Με ενα ασυρματο ποντικι βελτιωνεται η κατασταση κατα πολυ,αλλα το PC με ενα ποντικι με ροδελα 4 κατευθυνσεων και εξτρα κουμπακια δεν το πιανει με τιποτα-βεβαια αυτο δεν προσωπικη αποψη αναλογα με τη χρηση και τις ιστοσελιδες που ανοιγεις....Πληκτρολογιο μαλλον θα χρειαστεις για σερφαρισμα.Εγω εκει που το εχω ηθελα κατι με τηλεκονρολ και οχι σετακι πληκτρολογιο-ποντικι! Youtube και γενικα τετοιες σελιδες εχουν δικα τους application και ειναι πολυ καλα.Τα καναλια που παρακολουθω στο youtube πχ πλεον μονο στην TV τα βλεπω.Το ιδιο ισχυει και για spotify,XBMC κτλ που χρησιμευουν ως media player.Ειδικα το XBMC κανει παπαδες αν το στησεις σωστα. Για την επιλογη μηχανηματος ειναι αναλογα τι θες να κανεις.Οσο πχ ανεβαινουν οι απαιτησεις ανεβαινουν και οι τιμες.Δεν μπορεις να εχεις τρελες απαιτησεις απο ενα android stick των 40€ σε σχεση με HD ταινιες ή βαρια προγραμματα.Βασικα πρεπει να δεις τι απαιτησεις εχεις,με τι εξοπλισμο θα το συνδεσεις (Full HD TV ή HD ready,θα συνδεθει με home cinema,κτλ) και να δεις τι υποστηριξη εχει το καθε μηχανημα.Μην παρεις δηλαδη καποιο αγνωστο κινεζικο κλωνο και εχει προβληματα κτλ που δεν θα εχει αναβαθμισεις.Δες καποιες σελιδες πιο πισω,εχουν προταθει καλες και δοκιμασμενες λυσεις. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 και εγω δεν εχω παραπονο αλλα καποτε κολλαει το xbmc και ειναι πολυ αργο, βεβαια με καθαρισμο cache στρωνει αλλα ελεγα μηπως με πιο καινουργια ρομ τα παει καλυτερα Εγώ με το Beyond XBMC ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω καθαρισμό cache. Μόνο κανένα restart στο box που και που και παίζει τέλεια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Θα παίξει κατευθείαν Θελω βοηθεια με το mxiii για το πως να βαλω υποτιτλους. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Θελω να παρω ενα mxiii. Να το παρω απο geek η υπαρχει καποιο ποιο φθηνο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Θελω να παρω ενα mxiii. Να το παρω απο geek η υπαρχει καποιο ποιο φθηνο site? http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html use this COUPON CODE: GBM82LG $74.88 τελικη με 2gb ram +bloutooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κατά την γνώμη σας, το καλύτερο TVbox ανεξαρτήτου τιμής, με τον υψηλότερο μέσο όρο δυνατοτήτων και την καλύτερη υποστήριξη από devs, ώστε να αντέξει όσο γίνεται περισσότερο στον χρόνο, ποιο είναι; Ευχαριστώ. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Minix Neo X8-H, Beelink R89, MXiii Και με αυτή την σειρά, βάσει των κριτηρίων μου φαντάζομαι; Κάποιο καλό startpack, κάποιο κουπόνι; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts